- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.621
Saol canım...Aminnnn herkesin rüyaları hayırlara vesile olsun inşallah
beknurcuğum rüyan hayrlara gitsin herkes bu gece rüya görmüş anlaşılan ama bence bu çok normal tamamen doğurmaya endekslenmiş vaziyetteyiz çünkü bilmiyorumkismile
ya kızlar inanılmaz sıkıldım evde kalmaktan.çok bunaldım ya!doğurcam diye çıkamıyorum...
Saol canım...Aminnnn herkesin rüyaları hayırlara vesile olsun inşallah
sen yatıyosun dimi???
kızılcıka ne olmuş ben görmedim sabahtan beri başka konulara bakıp kafamı dagıtmak istiyorum rüyamdan cok etkilendim
yanında biri yok mu biraz çık gez güzelim ya hemen doğuracak değilsin
bilmiyorumkismile
ben daha ilk günden sıkıldımklava:
yatamıyorum pek oturuyorum ayaklarımı uzatıyorum... bilmiyorumkismile
evet canım acaipti rüya gerçekten...valla dün arıcaktımda bugun kontrol var o zamn gidicne söylücemm
beknurr sende çok acayip rüya görmüşsün anacımm ya
klava: yahu doktor yat demiş yatıp dünlensene canım yaaa benim öle imkanım olcek hiiiç kalkmam
annem yanımda ama oda dışarı çıkmak istesem..yok sen çıkma bişey lazımsa ben alayım geleyim ,sancın falan gelir,yorulursun bişey olur diyor...diyorum çok bunaldım...az kaldı sabret diyor..onunda haklılık payı var,yürümektede güçlük çekiyorum zaten,o bölgedeki kemiklerim acayip acıyor....penguen gibi oldum zaten
Canım az daha sabret valla...ben şuan ödüm patlıyo dışarı çıkınca yine düşücem diye ..bu aralar denge merkezimiz değiştiği için düşme ihtimalimiz çok fazla yani..Allah korusun...
Ondan sonrada kırkına kadar çıkarmazlar dışarı..ama ben anneme dedim şimdiden kusura bakmayın ben 40 gün evde oturamam dedim
apartmanda kavga var eyvahedigeldismile
gülen nasıl anırıyolar lan bi anlatsana hahahahahadelikafadulden
ebru baş we işaret parmağını sok ileri kadar aç kapa açıklık zaten dünkünün dediği kadar 2,3 cmse anlarsınlaelaelaelaelaelülülülülülü
apartmanda kavga var eyvahedigeldismile
Canım az daha sabret valla...ben şuan ödüm patlıyo dışarı çıkınca yine düşücem diye ..bu aralar denge merkezimiz değiştiği için düşme ihtimalimiz çok fazla yani..Allah korusun...
Ondan sonrada kırkına kadar çıkarmazlar dışarı..ama ben anneme dedim şimdiden kusura bakmayın ben 40 gün evde oturamam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?