2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beknurcuğum rüyan hayrlara gitsin herkes bu gece rüya görmüş anlaşılan ama bence bu çok normal tamamen doğurmaya endekslenmiş vaziyetteyiz çünkü
bilmiyorumkismile
Saol canım...Aminnnn herkesin rüyaları hayırlara vesile olsun inşallah
sen yatıyosun dimi???

valla dün arıcaktımda bugun kontrol var o zamn gidicne söylücemm
beknurr sende çok acayip rüya görmüşsün anacımm ya

Prima tarafından düzenlenecek olan "Bebek Sağlığı, Gelişimi ve Uyku" başlıklı Uyku Okulu konferansımıza tüm anneleri davet ediyoruz.
Yer ve Zaman
1. Konferans 13 Şubat 2010, Cevahir AVM Saat: 14:00 ve 16:00
2. Konferans 14 Şubat 2010, Cevahir AVM Saat: 14:00 ve 16:00
3. Konferans 20 Şubat 2010, CNR, Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı Saat00
4. Konferans 21 Şubat 2010, CNR, Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı Saat00

Program
Uzman doktorumuz tarafından yapılacak konuşmayı takiben soru - cevap bölümüz olacak. Ardından annelerimizi küçük sürprizlerimiz bekliyor.

kızlar primadan geldi bu mail..istanul da olanlar için güzel bi etkinlik olabilir..günaydın bu arada ....

yanında biri yok mu biraz çık gez güzelim ya hemen doğuracak değilsin
bilmiyorumkismile

ben daha ilk günden sıkıldım
klava:

annem yanımda ama oda dışarı çıkmak istesem..yok sen çıkma bişey lazımsa ben alayım geleyim ,sancın falan gelir,yorulursun bişey olur diyor...diyorum çok bunaldım...az kaldı sabret diyor..onunda haklılık payı var,yürümektede güçlük çekiyorum zaten,o bölgedeki kemiklerim acayip acıyor....penguen gibi oldum zaten

yatamıyorum pek oturuyorum ayaklarımı uzatıyorum... bilmiyorumkismile
klava: yahu doktor yat demiş yatıp dünlensene canım yaaa benim öle imkanım olcek hiiiç kalkmam

valla dün arıcaktımda bugun kontrol var o zamn gidicne söylücemm
beknurr sende çok acayip rüya görmüşsün anacımm ya
evet canım acaipti rüya gerçekten...

gülen nasıl anırıyolar lan bi anlatsana hahahahahadelikafadulden
ebru baş we işaret parmağını sok ileri kadar aç kapa açıklık zaten dünkünün dediği kadar 2,3 cmse anlarsınlaelaelaelaelaelülülülülülü

Merhaba arkadaşlarım,

HıJYENıM, çok şükür iyiymişsin, çok çok geçmiş olsun...
Napıcaz bu aceleci mart sıpalarıyla bilmiyorum.
Umarım durması gerektiği kadar durur minik oğlun.
Aman yorma kendini...

KIZILCIK, yeniden hamile olmana çok sevindim.
Allah bu defa hayırlısıyla, sağlıkla tamamına erdirsin...

HıLOS çok geçmiş olsun sana da...

BEKNUR, rüyan enteresanmış cidden, hayırdır inşallah :)

2 gecedir hiç uyumuyorum ben, hem midem çok kötü, hem de biraz huzursuzum nedense...
Evde olunca da oturmak zor oluyormuş, bir sürü iş yaptım sabahtan beri...
Oğlum hiç kıpırdamadı bu arada...
Sonra bilgisayarı açtım, geçmişi okudum, yine tık yok...
Hamile kaldığımdan beri sık sık dinlediğim bir cd var, onu çalmaya başladım, bizimki de içerde eşlik etmeye başladı.
Sıpa müzik dinleyip dans ediyor şu an :))

Canım az daha sabret valla...ben şuan ödüm patlıyo dışarı çıkınca yine düşücem diye ..bu aralar denge merkezimiz değiştiği için düşme ihtimalimiz çok fazla yani..Allah korusun...
Ondan sonrada kırkına kadar çıkarmazlar dışarı..ama ben anneme dedim şimdiden kusura bakmayın ben 40 gün evde oturamam dedim

Ben de oturamam valla...
İki gündür çıkmıyorum, içim sıkıldı...
Bugün için hain planlarım var, kocam gelsin de :)

Ben aylar önce kayınvalideme demiştim, hava çok soğuk olmazsa 40 gün olmadan çıkar bi hava alır geliriz diye, bi sohbet arasında...
Kendin çıkarsın, ben bebeği bi yere bırakmam demişti bana akannehir

heheheh!gacı bakıyorum çok tecrübelisin bu konuda...sen arada yapıyon galiba...kaydirigubbakcemile3ulan ben oray göremiyom bile nasıl sokacam....?:))))))))))

apartmanda kavga var eyvahedigeldismile

ay ne mecetalı,,zaten canım sıkkın,keşke rda olsam..anlatsana kız kim kavga ediyor...?bayılırım ben kavga izlemeye...sempatiksalakcinni

neyseki enim annem bile 40 beklememiş,öyle bir beklenti yok şüükür...ama yinede lk bir kaç hafta çıkamam,tam iyileşmeden...kaynanam kırk konusunda ısrarcıdır biraz..onuda kim dinlerki,,zaten burda olmayacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…