2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah allah ondan izinmi alaçaksın bebğini çıkarmak için...dr ye gidecek kontrole o zamandamı salmayaçakmış dışarı...?

günaydın güzellerra.s.
uykusuz bi geceden kalma ve sersem gibiyim şu an bi araba dayak yemiş gibiyim ağrımayan yerlerimde ağrımaya başladı neyse bunada şükür tabii Allah beterinden korusun
sizler nasılsınız herkes iyidir inşallahhh

canım Allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın yeniden hamile olmana çok sevindim Rabbim bebeğinide senide korusun zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:Saruboceq:

canım geçmiş olsun inşallah kum falan yoktur gelip geçici birşeydir

seyyalcim hiçbirşey eskisi gibi değil artık kimseden kimseye hayır yok otobüsler yatak olmuş herkes ineceği durağa kadar uyuyor nasıl oluyorsa inecekleri yerde ayılıyorlar
son günlerin artık Allah yardımcısı olsun bütün çalışan hamilelerin

hijyenim iyisin çok şükür dinlen bol bol yorma kendini
hasretcim rüyann hayırlara gitsin canımmaklinialirimsmile

Bosna sağ olasın canım sende yorma kendini e mi ?

Yok canım yormuyorum, yoramıyorum daha doğrusu...
10 dakika iş yapıp sonra top gibi yuvarlanıyorum koltuğa, yatağa...
Karnım aşağı çekiyor resmen beni, düşürecekmişim gibi geliyor :))

allah allah ondan izinmi alaçaksın bebğini çıkarmak için...dr ye gidecek kontrole o zamandamı salmayaçakmış dışarı...?

Ah be canım, onun o kadar kafası çalışsa daha ne isterim ki ben :)

evet canım gerçekten ilginç bir rüyaydı benimki...
bu arada benimkide dün tık yoktu..sonra yedim danette pudingi başladı oynamaya..şimdi maşallahı var hiiç durmuyooo...demekki günü gününü tutmuyo bunların..

valla sende deseydin ben nereye sıpam orayaaaaa :)
sen istediğinde değil ben istediğimde sana bırakırım deseydin (desemde denilmez tabii bende diyemem )

zaten dediğin gibi birkaç hafta misafir furyası olur onlarla uğraşmaktan vaktin nası geçtiğini anlamassın...bende öle sonra çıkarım kimse beni evde tutamaz vallahaaaa...
daha yarıkırk uçurmaya gitçessssboshayallersmile

:))))))))))))))
sende dinlicenmi onu,,ben kendimden zeki bulmadığım insanları hiç dinlemem.. :))

yok be ne bakcam ama her gittiğimde ebeler parmakladıı için öğrendim, sordum bi de böle olduunu sölediler, ama sen deneme tabii dedilerlmaz:

ben derim valla,biraz edepsizmiyim ne?birde senmi doğurdunki karışıyorsun?diye eklerim üstüne....

kırk falşan uçurmam ben ...gezecem ben bebişimi alıp çarşı pazar....

aslında doğumdan sonra düşünüyorum eşimin tarafından elenlere kapıyı açmasammı?ben evde yokum misali.... :)))))))))

Son düzenleme:
bende ne zamandır hiçbiyere çıkmadım en son geçen ay eminönüne gitmiştik okadar sonra yağmur kar derken hiçbiryere gidemedik çok sıkılıyorum bitek haftasonları anneme götürüyo eşim okadar bi evden çıkıp başka eve giriyorum yani bide hastane başka bişey yok şöyle çıkıp bi hava alayım diyeceğim biryerde değil burası ben nasıl hain planlar yapsamda biyerlere gitsek gerçi sinemaya gidicez şu recep ivedik gelsinde

Ben de hurma yedim az önce, iyice kudurdu bıdık...
Artık yerleri de daraldı ya, ara sıra dinlenmeye ihtiyaçları oluyordur :)

Ben ona cevap vermem genelde, domuz gibi bakıp bildiğimi okurum...

:))))))))))))))
sende dinlicenmi onu,,ben kendimden zeki bulmadığım insanları hiç dinlemem.. :))

Daha tarih yazmıyor benim onu dinlediğimi...
Dediği doğru bile olsa, inadımdan yapmam ki :)))

Merhaba hanımlar, keyifler yerindedir umarım.. Annem geldi, bugun de benim evde temizlik var..
Geçmişi çok fazla okuyamadım, atladğım olursa kimse alınmasın olur mu?
HıJYENıM, çok geçmiş olsun, sende 2 hafta yatacaklar kervanına katıldın demek, yat anacım, yeterki bebişler sağlıklı gelsin, dikkat et kendine..
HıLOS, sanada geçmiş olsun canım, sende dikkat et kendine..
BEKNUR, rüyan hayır olsun inşallah..

senin daha var canım aslında..çık dolaş azda olsa...

[...

biz yine haftada 1,2 çıkıyoruz bea ama oturduğumuz yerinde nimeti bu işte cıwıl cıwıl heryer.. bide her akşam yürüyüş yapıoduk bu aralar çok souk her akşam çıkamıyoruz..
geçen gece ben sarhoş oldum nan balığın yanına bi kadeh kaliteli bi kırmızı şarap içtim iyi gelio die kafam güzel oldu kırmızı kırmızı oldu yanaşlarım hemenkafamçokkarıştı

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ya bu tabiii söylenir de hani böle çok çirkef hakeden kaynanalara söylenir mesela seninki %100 hakediyo...Az bile seninkine...ben diyemem çünkü kadından bi zarar görmedim Allah için...Belki gıcık oluyorum arada (oda bebişi bakmak istememesinden dolayı) ama bana hiç kırıcı konuşmadı bgne kadar...

:lepi::Saruboceq:

hayatım banada kadınlar yer verıyor sadece.hatta bugun sınır oldum kadının bırı yer verdı.oncekı hoduge parayı uzattım ıletmesı ıcın adam donup bakmadı bıle.ensesıne bı tane patlatasım geldı.klava:hele o ogrencıler falan.dovesım gelıyor ne kadar dusuncesızler .

kızlarr bazenn anlık makat tarafıda dolgunluk hıssedıyormusunuz
evet canım ama sebebı ne anlamıyorum

cok gecmıs olsun canım.bende kum doktum ama hıc oyle agrılarım olmadı.

12 iş günüm kaldı kızlarrrr o bile çook geliyooo

benımde 16 gun kaldı ama gercekden artık zorrrrrrrr

Ben de işe gitmesem hiç bi yere gittiğimiz yoktu...
Bir de doktor tabi...
Ama Allahtan doktor Kadıköy'ün göbeğinde de, iki insan görüyorum...
Bu akşam çok yorgun gelmezse Koçtaş'a götürtücem kendimi :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…