- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.661
öyleyse deme o zaman...yazık kadına...arada tatsılıklar olur ama çok kırıcı olmak gerekmez...ya bu tabiii söylenir de hani böle çok çirkef hakeden kaynanalara söylenir mesela seninki %100 hakediyo...Az bile seninkine...ben diyemem çünkü kadından bi zarar görmedim Allah için...Belki gıcık oluyorum arada (oda bebişi bakmak istememesinden dolayı) ama bana hiç kırıcı konuşmadı bgne kadar...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ben de işe gitmesem hiç bi yere gittiğimiz yoktu...
Bir de doktor tabi...
Ama Allahtan doktor Kadıköy'ün göbeğinde de, iki insan görüyorum...
Bu akşam çok yorgun gelmezse Koçtaş'a götürtücem kendimi :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Anneannemiz yemeğe çağırdı :)
Öptük hepinizi :)
heheheh!gacı bakıyorum çok tecrübelisin bu konuda...sen arada yapıyon galiba...kaydirigubbakcemile3ulan ben oray göremiyom bile nasıl sokacam....?:))))))))))
ay ne mecetalı,,zaten canım sıkkın,keşke rda olsam..anlatsana kız kim kavga ediyor...?bayılırım ben kavga izlemeye...sempatiksalakcinni
neyseki enim annem bile 40 beklememiş,öyle bir beklenti yok şüükür...ama yinede lk bir kaç hafta çıkamam,tam iyileşmeden...kaynanam kırk konusunda ısrarcıdır biraz..onuda kim dinlerki,,zaten burda olmayacak....
kızlar valla öyle nalet biyerde oturuyoruzki markete gitmeye korkarsın buralarda olay eksik olmuyo geçen aylarda sağlık ocağını belediyeyi falan bastılar bi sürü olaylar oldu güvenip iki adım bi yere çıkamıyoki insan
ahh hasretcim ben beşiktaş da otursam beni kimse evde tutamaz
bakalım belki lojmanlar yıkılacakmış ozaman ya çekmeköye yada üsküdara taşınırız diyo eşim ama annemler çekmeköyde o yüzden ben çekmeköyü tercih ederim zaten son yılımız burda sonra bir daha asla ailemle aynı ilde bile olamıycammafoldumben
kızlar valla öyle nalet biyerde oturuyoruzki markete gitmeye korkarsın buralarda olay eksik olmuyo geçen aylarda sağlık ocağını belediyeyi falan bastılar bi sürü olaylar oldu güvenip iki adım bi yere çıkamıyoki insan
ahh hasretcim ben beşiktaş da otursam beni kimse evde tutamaz
bakalım belki lojmanlar yıkılacakmış ozaman ya çekmeköye yada üsküdara taşınırız diyo eşim ama annemler çekmeköyde o yüzden ben çekmeköyü tercih ederim zaten son yılımız burda sonra bir daha asla ailemle aynı ilde bile olamıycammafoldumben
valla ne yapsan onlara haklısınben derim valla,biraz edepsizmiyim ne?birde senmi doğurdunki karışıyorsun?diye eklerim üstüne....
kırk falşan uçurmam ben ...gezecem ben bebişimi alıp çarşı pazar....
aslında doğumdan sonra düşünüyorum eşimin tarafından elenlere kapıyı açmasammı?ben evde yokum misali.... :)))))))))
bende inatçıyım biraz yaaa...Ben de hurma yedim az önce, iyice kudurdu bıdık...
Artık yerleri de daraldı ya, ara sıra dinlenmeye ihtiyaçları oluyordur :)
Ben ona cevap vermem genelde, domuz gibi bakıp bildiğimi okurum...
Daha tarih yazmıyor benim onu dinlediğimi...
Dediği doğru bile olsa, inadımdan yapmam ki :)))
saol canımcım Amiiiinnnn...Merhaba hanımlar, keyifler yerindedir umarım.. Annem geldi, bugun de benim evde temizlik var..
Geçmişi çok fazla okuyamadım, atladğım olursa kimse alınmasın olur mu?
HİJYENİM, çok geçmiş olsun, sende 2 hafta yatacaklar kervanına katıldın demek, yat anacım, yeterki bebişler sağlıklı gelsin, dikkat et kendine..
HİLOS, sanada geçmiş olsun canım, sende dikkat et kendine..
BEKNUR, rüyan hayır olsun inşallah..
banada kadınlar yer verioooo:lepi::Saruboceq:
hayatım banada kadınlar yer verıyor sadece.hatta bugun sınır oldum kadının bırı yer verdı.oncekı hoduge parayı uzattım ıletmesı ıcın adam donup bakmadı bıle.ensesıne bı tane patlatasım geldı.klava:hele o ogrencıler falan.dovesım gelıyor ne kadar dusuncesızler .
evet canım ama sebebı ne anlamıyorum
cok gecmıs olsun canım.bende kum doktum ama hıc oyle agrılarım olmadı.
benımde 16 gun kaldı ama gercekden artık zorrrrrrrr
gataya gidiyorum canımcım
ben sarıgazide oturuyorum maaleseff
kocişimi aradım dedim ben patlıycam evde 1 ay oldu neredeyse oda tamam akşam sana bi çengelköy havası aldırırım aşkım dedisositososito şansımıza havada güzell
herkese selamm..subat annişleri birer birer dökülüolar ya cok kıskandım alsam kucagıma yavrumu hemen.. son 27 gün yaw gecmek bilmezzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?