2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.....

yerime bakacak arkadas geldi sabahtan beri ona islerimi anlatmakla mesgulum. simdi yemege gitti birazdan yine devam herseye. cenem agridi anlatmaktan konusmaktan :))))

neyse herkes iyidir umarim.

hijyenim nasil oldun canim seni cok merak ettim.

kızlar valla öyle nalet biyerde oturuyoruzki markete gitmeye korkarsın buralarda olay eksik olmuyo geçen aylarda sağlık ocağını belediyeyi falan bastılar bi sürü olaylar oldu güvenip iki adım bi yere çıkamıyoki insan
ahh hasretcim ben beşiktaş da otursam beni kimse evde tutamaz
bakalım belki lojmanlar yıkılacakmış ozaman ya çekmeköye yada üsküdara taşınırız diyo eşim ama annemler çekmeköyde o yüzden ben çekmeköyü tercih ederim zaten son yılımız burda sonra bir daha asla ailemle aynı ilde bile olamıycammafoldumben

öyleyse deme o zaman...yazık kadına...arada tatsılıklar olur ama çok kırıcı olmak gerekmez...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen gataya gitmiomuydun cnm? nerde otruyodun bu arada

nerde oturuyorsun kız sn?çekme köy güzel,bende severim orayı..

valla ne yapsan onlara haklısın

bende inatçıyım biraz yaaa...
Maşallah aman hareketli olsunlarda kudursunlar

saol canımcım Amiiiinnnn...

banada kadınlar yer verioooo
evet canım yaaa artık işe gidip gelmek işkence oluyo hiç çalışasım da yok sadece gün doldurasım var vallaha:)

kocişimi aradım dedim ben patlıycam evde 1 ay oldu neredeyse oda tamam akşam sana bi çengelköy havası aldırırım aşkım dedisositososito şansımıza havada güzell

ya sizin dötünüz agrımıyormu?
ben cumartesi eminonunde amma gezdim bişim yok
su evde iki iş yapınca dötüm cıkıyor ya

herkese selamm..subat annişleri birer birer dökülüolar ya cok kıskandım alsam kucagıma yavrumu hemen.. son 27 gün yaw gecmek bilmezzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…