- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.681
supermıs kıs bunlarda bu ne enerjı yane.yawrucum al kızı karsına soyle boyle boyle yuh falan de.ne cekınıyorsun.
gülen nasıl anırıyolar lan bi anlatsana hahahahahadelikafadulden
ebru baş we işaret parmağını sok ileri kadar aç kapa açıklık zaten dünkünün dediği kadar 2,3 cmse anlarsınlaelaelaelaelaelülülülülülü
3 katlı apartman demıstın.kım kavga edıo merak ettım?apartmanda kavga var eyvahedigeldismile
bende oyle sallana sallana denge falan kalmadı yanı.valla ben sureklı soyluyorum oglum dogsun bırlıkte gezmelere gıdecegız hep onun hayalını kuruyorum dıye.Canım az daha sabret valla...ben şuan ödüm patlıyo dışarı çıkınca yine düşücem diye ..bu aralar denge merkezimiz değiştiği için düşme ihtimalimiz çok fazla yani..Allah korusun...
Ondan sonrada kırkına kadar çıkarmazlar dışarı..ama ben anneme dedim şimdiden kusura bakmayın ben 40 gün evde oturamam dedim
ben derim valla,biraz edepsizmiyim ne?birde senmi doğurdunki karışıyorsun?diye eklerim üstüne....
kırk falşan uçurmam ben ...gezecem ben bebişimi alıp çarşı pazar....
aslında doğumdan sonra düşünüyorum eşimin tarafından elenlere kapıyı açmasammı?ben evde yokum misali.... :)))))))))
supermıs kıs bunlarda bu ne enerjı yane.yawrucum al kızı karsına soyle boyle boyle yuh falan de.ne cekınıyorsun.
hasret valla catlaksın anacım kaydirigubbakcemile3
3 katlı apartman demıstın.kım kavga edıo merak ettım?
bende oyle sallana sallana denge falan kalmadı yanı.valla ben sureklı soyluyorum oglum dogsun bırlıkte gezmelere gıdecegız hep onun hayalını kuruyorum dıye.
40 gun evde kalsam kesın parcalarım evdekılerıbayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3
banada kadınlar yer verioooo
evet canım yaaa artık işe gidip gelmek işkence oluyo hiç çalışasım da yok sadece gün doldurasım var vallaha:)
merhabalar;
Hijyenim ;İyi olduğuna sevindim balım yaa yat dinlen yorma kendini bu durumlarda idrar yolu enfeksiyonu da agrılar yapabiliyor aman bisey olmasında başka
Hilos;Çok ama çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine
Bosna;Ohhh ye hurmaları bıdığın oynasın ama sen de kendini fazla yorma yaa birden işlere dalıpta...Sen 2 gündür evdesin ya ben 3 haftaya girecek doktor ve market dışında bir yere çıkmadım ama ben evimi özlemişim o yüzden de rahatsız değilim dışarı haa çıkmışım ha çıkmamışım baksana yollarda iken yer vermeyen densizler bile çok
SelkieRüyamda seni gördüm ama alışverişyaparken karşılaşıyorum ve yanında oğluşun facebooktan hemen tanımışım oğlunu bir dönüyorsun karnın kocaman ''HADİ ARTIK DOĞUM VAKTİ GELMEDİ Mİ '' diyorum sende bana doktor yalnış hesaplamış 1 haftam daha var diyorsun bana
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen bende valla
kız hayırdır...yoksa benim dr bir hafta dahamı erteleyecek..olabilir yani,,,bilmemki,ona kalsa ertelemeye niyeti var ama,,,en azından 38 haftayı doldursun diyor ama durum pek el vermiyor
herseyde bir hayır vardır canım hayır olsun diyelim rüyaya da sen ama eninde sonunda sezeryan olacaksın değil mi haaa bir hafta önce haa bir haftasonra
geçmiş olsun Nilüfer dikkat et kendineSELAMLAR arkadaşlar,.uzun zamandır foruma giremedim,.sebebi biraz rahatsız olmam,.aslına bakarsanız bugün işyerimde son günümdü,.ama bendeniz mecburiyetten pazartesiden itibaren işe gitmedim,.sebebiyse bacağımın üstüne basamamam.mafoldumben mafoldumbenhaftasonu hafiften kalçamdan bacağıma doğru bi ağrı vuruyodu,ama gittikçe kötü olmaya başladım,.pazarteside işe gidemeyecek kadar ayağımı basamadım,.hemen doktoruma gittik,.son zamanlarda olması normal dedi,.doğumdan sonra geçer diye bana ağrı kesici verdi,.ama gel görki resmen topallıyorum,.evde tıkılı kaldım,.biyerede çıkamıyorum,.yere bastıkça kalçamdan bacağıma çok kötü bi ağrı giriyo..bu arada bebikim hala ters pozisyonda,.bakalım döncikmi..şimdilik benden bu kadar arkadişler,.bi geçmişi okuyayım.bi yaramazlık yoktur inş..bayada birikmişşşboshayallersmile
SELAMLAR arkadaşlar,.uzun zamandır foruma giremedim,.sebebi biraz rahatsız olmam,.aslına bakarsanız bugün işyerimde son günümdü,.ama bendeniz mecburiyetten pazartesiden itibaren işe gitmedim,.sebebiyse bacağımın üstüne basamamam.mafoldumben mafoldumbenhaftasonu hafiften kalçamdan bacağıma doğru bi ağrı vuruyodu,ama gittikçe kötü olmaya başladım,.pazarteside işe gidemeyecek kadar ayağımı basamadım,.hemen doktoruma gittik,.son zamanlarda olması normal dedi,.doğumdan sonra geçer diye bana ağrı kesici verdi,.ama gel görki resmen topallıyorum,.evde tıkılı kaldım,.biyerede çıkamıyorum,.yere bastıkça kalçamdan bacağıma çok kötü bi ağrı giriyo..bu arada bebikim hala ters pozisyonda,.bakalım döncikmi..şimdilik benden bu kadar arkadişler,.bi geçmişi okuyayım.bi yaramazlık yoktur inş..bayada birikmişşşboshayallersmile
SELAMLAR arkadaşlar,.uzun zamandır foruma giremedim,.sebebi biraz rahatsız olmam,.aslına bakarsanız bugün işyerimde son günümdü,.ama bendeniz mecburiyetten pazartesiden itibaren işe gitmedim,.sebebiyse bacağımın üstüne basamamam.mafoldumben mafoldumbenhaftasonu hafiften kalçamdan bacağıma doğru bi ağrı vuruyodu,ama gittikçe kötü olmaya başladım,.pazarteside işe gidemeyecek kadar ayağımı basamadım,.hemen doktoruma gittik,.son zamanlarda olması normal dedi,.doğumdan sonra geçer diye bana ağrı kesici verdi,.ama gel görki resmen topallıyorum,.evde tıkılı kaldım,.biyerede çıkamıyorum,.yere bastıkça kalçamdan bacağıma çok kötü bi ağrı giriyo..bu arada bebikim hala ters pozisyonda,.bakalım döncikmi..şimdilik benden bu kadar arkadişler,.bi geçmişi okuyayım.bi yaramazlık yoktur inş..bayada birikmişşşboshayallersmile
hayırlısı yaaa bende içimden hep bir düşünce geçiyor dünden beri normal doğum yaparken nefesim kesilecekmiş gibi oluyor sanki nefes alamayacağım gibime geliyor IKINMA durumunu düşünemiyorum böyle bir beynimde düşünce geçti hayır olsun yaaa
nilü geçmiş olsun önceden bel fıtıgın olduysa hamilelik tetiklemiştr bendede war cünki..dikkat et..SELAMLAR arkadaşlar,.uzun zamandır foruma giremedim,.sebebi biraz rahatsız olmam,.aslına bakarsanız bugün işyerimde son günümdü,.ama bendeniz mecburiyetten pazartesiden itibaren işe gitmedim,.sebebiyse bacağımın üstüne basamamam.mafoldumben mafoldumbenhaftasonu hafiften kalçamdan bacağıma doğru bi ağrı vuruyodu,ama gittikçe kötü olmaya başladım,.pazarteside işe gidemeyecek kadar ayağımı basamadım,.hemen doktoruma gittik,.son zamanlarda olması normal dedi,.doğumdan sonra geçer diye bana ağrı kesici verdi,.ama gel görki resmen topallıyorum,.evde tıkılı kaldım,.biyerede çıkamıyorum,.yere bastıkça kalçamdan bacağıma çok kötü bi ağrı giriyo..bu arada bebikim hala ters pozisyonda,.bakalım döncikmi..şimdilik benden bu kadar arkadişler,.bi geçmişi okuyayım.bi yaramazlık yoktur inş..bayada birikmişşşboshayallersmile
normal doğurmak istiyom kız ben!bu hafta gelirse belki normal olur duruma bağlı,bebişin kilosuna birde benim leğen kemiğimin durumuna...
ay sarıgaziyi bilirim.eşim o tarafta çalışıyordu eskiden dudullu tarafında.ne işin var canım o tarafta ya,inşallah kurtulursun ordan kısa zamanda...
benim yerimede gez
benimde okadar ıkınmaya ya gazımız olursa diye hep bi korku varr düşünsene ayy ne nutanc verici yawww:kedi:
beknurcum bu arada basınızsaGOLSUN CANMMGülay Canım öğrenemedim onu yaaa ama şimdi okuyunca senin msjını, bende hastaneyi aradım..senmişin gibi konuşup dedimki nekadar doğum dedim buraya gelin doktorlarımız onu söylüyo dedi..bende dedimki benim doktorum dışardan gelcek dedim..ozaman gelicek doktorunuza söyleyin bizimle irtibata geçsin onunla konuşmamız gerekiyor dedi..sanırım pazarlık yapıyorlar..bence senin doktor gelcekse dışardan arattır onlara istersen...
Bu arada şaşırdım hayırdır neden ethichayı tercih ettin???
:kedi:eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-çanım emin ol öyle şeylere hiç takılmıyor dr ler doğum esnasında..çünkü istek dışı olan şeyler bunlar o esnada....
kızlar slm hepiniz iyi gibisiniz maşallah herkese , nazar değmesin ben bebeğime kg aldırmak derdiyle uğraştığımdan pek zaman bulup giremiyorum annem sağ olsun 4 dönüyor:)
ben yarın eminönüne gitmek istiyorum , havuzlu han, çok bahsettiniz bende kızımın doğum eşyalarını tamamlamam lazım şimdilik hiç bir şeyimiz yokhanda gezmemek adına daha önce alışveriş yapanların önereceği uygun dediği yerler varmı
sonra hastanede ikram için bebek şekerleri ve lavanta kesesi hazırlamak veya hazırlatmak istiyorum hangisi uygun olur sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?