- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.701
:kedi:eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
ya kıslar dogumu dewlettemi yoksa özeldemi düşüneyim bana bi fikir werin sezeryan olursa tamma doktorum özel hastanem belli ama normal olursa doktorum beni dewleettki tanış doktoruna yönlendrecek ama tabiki yönlendrdigi kişi mesai saatlerine denk gelebilirsem haftasonu olursa sansa kim girerse doguma..yawwwww of
ne arkadas yawwakannehirilkokul arkidişim geldi 1 saat oturdu giti bebğime portbebe seti almış, battaniye almış kadife, hastane çıkışı almış getrdi bide niwea bakım seti we bi takım daha almış ama onları unutmuş leyla yarın kargoyla gönderirim dedi sağolsun hepsi çok güzellerrrr
ya kıslar dogumu dewlettemi yoksa özeldemi düşüneyim bana bi fikir werin sezeryan olursa tamma doktorum özel hastanem belli ama normal olursa doktorum beni dewleettki tanış doktoruna yönlendrecek ama tabiki yönlendrdigi kişi mesai saatlerine denk gelebilirsem haftasonu olursa sansa kim girerse doguma..yawwwww of
ilkokul arkidişim geldi 1 saat oturdu giti bebğime portbebe seti almış, battaniye almış kadife, hastane çıkışı almış getrdi bide niwea bakım seti we bi takım daha almış ama onları unutmuş leyla yarın kargoyla gönderirim dedi sağolsun hepsi çok güzellerrrr
ne yani özel hastanemi..iyide doktorum özel hastanelerin normal dogumu cok beklemeyip sancılardan 4 5 saat sonra hemen bi problem cıkarıp sezeryana aliyorlar diyo benim kafamı karstrdı bende okadar sancıyı cekip yalandan kimse beni sezeryana alamazazz yoksa hep özel hastane düşündüm benben riske atma derim kaç kere doğum anı yaşicazki hayatımızda allah aşkına.. herşey iyi olsun bnce kalacağım oda, hastane ortamı doktorlar ebeler...
banada ebrucum pek sıcak bakmıodum dewlete ..ozaman ben eski gittigim özel hastanedeki doktorumla konusayım bu durumu ayrntılıvalla çanım bana devlet hastaneleri hep soğuk gelmiştir...ne desem bilmemki?
ay ne güzel...güle güle kullanın
kızlar slm hepiniz iyi gibisiniz maşallah herkese , nazar değmesin ben bebeğime kg aldırmak derdiyle uğraştığımdan pek zaman bulup giremiyorum annem sağ olsun 4 dönüyor:)
ben yarın eminönüne gitmek istiyorum , havuzlu han, çok bahsettiniz bende kızımın doğum eşyalarını tamamlamam lazım şimdilik hiç bir şeyimiz yokhanda gezmemek adına daha önce alışveriş yapanların önereceği uygun dediği yerler varmı
sonra hastanede ikram için bebek şekerleri ve lavanta kesesi hazırlamak veya hazırlatmak istiyorum hangisi uygun olur sevgilerle
ayyy kolay gelsin canım yaa senin bu hafta son muselam kızlar.....
yerime bakacak arkadas geldi sabahtan beri ona islerimi anlatmakla mesgulum. simdi yemege gitti birazdan yine devam herseye. cenem agridi anlatmaktan konusmaktan :))))
neyse herkes iyidir umarim.
hijyenim nasil oldun canim seni cok merak ettim.
Mutlucum merhaba..selam kızlar
yok gülencim bende olmuyor önceden arada uyurken olurdu
saol canım Allah razı olsunbeknurcum bu arada basınızsaGOLSUN CANMM
kızlar slm hepiniz iyi gibisiniz maşallah herkese , nazar değmesin ben bebeğime kg aldırmak derdiyle uğraştığımdan pek zaman bulup giremiyorum annem sağ olsun 4 dönüyor:)
ben yarın eminönüne gitmek istiyorum , havuzlu han, çok bahsettiniz bende kızımın doğum eşyalarını tamamlamam lazım şimdilik hiç bir şeyimiz yokhanda gezmemek adına daha önce alışveriş yapanların önereceği uygun dediği yerler varmı
sonra hastanede ikram için bebek şekerleri ve lavanta kesesi hazırlamak veya hazırlatmak istiyorum hangisi uygun olur sevgilerle
ne yani özel hastanemi..iyide doktorum özel hastanelerin normal dogumu cok beklemeyip sancılardan 4 5 saat sonra hemen bi problem cıkarıp sezeryana aliyorlar diyo benim kafamı karstrdı bende okadar sancıyı cekip yalandan kimse beni sezeryana alamazazz yoksa hep özel hastane düşündüm ben
haklısın hayatım bende öyle düşünüodum ..anaam ben bi sancım geldiginde solugu hastanede alırım heralde korkudan hemen doguracam sanki doktorum normal dogumun 8 9 saat sürer diyo..bunuda beklememek çin doktorların direk sezeryana aldıgını söylüyo ama galiba yine özel hastane olucak..napalım allaha emanetiz..sende sancını ewde çek öle git hastaneye:) ya da dirayetli ol dayan son ana kadar... bnce özel hstane düşün derim en azından dikişini, bakımını temizce yaparlar die düşünüyorum rahat rahat çıkar tertemiz yatağında odanda kalırsın bebeğinde özenli muamele görür yani orası nasıl bilmiorum ama burdaki dewlet hastanelerini düşündüğümde çok kötü manzaralar gelio gözümün önüne:sinifsinif:
iki tane koy bnce cnm her ihtinmale karşı ilk giydirdikleri kirlenir falan emzişrirken altını deiştirrken ilk gün birini çıkacağın günde diğerini giydirirsin belki bebeişi tam yıkamazlar o yüzden gerekebilir... biberon we emzikleride annem kaynayan suya atacak sanırım 5 dakka tıkladımı yeter dio zaten biberona gerek yok emzikleri öle yapcaz yaniEBRU hastane cantasına iki trane mi koymak gerek bebegin hastane cıkış giysilerini bi tane yetermi??ha bide biberonları nası kaynatıoruz??
Kızlar bu arada nasıl olduysa bu hafta 3-4 günde 1 kilo aldım..Halbuki ortalama haftada 500 gr alırdım...
BU hafta cumartessinden beri bebeğimin kilosu normal ama ona yarasın diye akşamları birer avuştan az badem fındık siyah üzüm yedim ama kendim aldım sanırım..Yahu yediğimde 2 incir yada 3 kayısı, 1 avuçtan az badem, 1 avuçtan az fındık ve yine azcık siyah üzüm ama maşallah hepsi bana yaramış..hani desemki yediklerimin toplamı 1 kilodur diye toplam 1 kilo bile yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?