2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kıslar dogumu dewlettemi yoksa özeldemi düşüneyim bana bi fikir werin sezeryan olursa tamma doktorum özel hastanem belli ama normal olursa doktorum beni dewleettki tanış doktoruna yönlendrecek ama tabiki yönlendrdigi kişi mesai saatlerine denk gelebilirsem haftasonu olursa sansa kim girerse doguma..yawwwww of

ilkokul arkidişim geldi 1 saat oturdu giti bebğime portbebe seti almış, battaniye almış kadife, hastane çıkışı almış getrdi bide niwea bakım seti we bi takım daha almış ama onları unutmuş leyla yarın kargoyla gönderirim dedi sağolsun hepsi çok güzellerrrr

ben riske atma derim kaç kere doğum anı yaşicazki hayatımızda allah aşkına.. herşey iyi olsun bnce kalacağım oda, hastane ortamı doktorlar ebeler...

valla çanım bana devlet hastaneleri hep soğuk gelmiştir...ne desem bilmemki?

ay ne güzel...güle güle kullanın

Nilüfer geçmiş olsun canım
bencede daha önce bi problem varsa belinde hamilelik tetiklemiştir...
Gülencim, sen ethichada hangi doktora gittin..
sende bi öğren bakalım sana ne fiyat vercekler..bana kendi doktorum genel yaşam anlaşmalı fiyatlara bi indirim yaptırcak sanırım ctesi bi konuşçam...
anladığım kadarı ile buradaki tüm doktorlar farklı fiyata anlalıolar ne kopartırlarsaaa

ben riske atma derim kaç kere doğum anı yaşicazki hayatımızda allah aşkına.. herşey iyi olsun bnce kalacağım oda, hastane ortamı doktorlar ebeler...
ne yani özel hastanemi..iyide doktorum özel hastanelerin normal dogumu cok beklemeyip sancılardan 4 5 saat sonra hemen bi problem cıkarıp sezeryana aliyorlar diyo benim kafamı karstrdı bende okadar sancıyı cekip yalandan kimse beni sezeryana alamazazz yoksa hep özel hastane düşündüm ben

ben gittim cnm hazwuzlu hana zatn 3,4 katlı bi han yuwarlak bütün dükkanları görüosun sırayla.. en alt katta bebe çeyiz sarayı mağazası war o kattan a.dan z.ye herşeyi alıp çıkabilirsin ama orası çok az farkedio diğer katlardan! üst katlar daha uygun sanırım özlellikle kapıya sepete dökülmüş ürünler war onlar çok ucuz biz 10 tane falan patikli alt artık tek 1,5mu 2miydi ne... bir de tawsiyem hawuzlu hana çıkarken ara sokaklarda bebek mağazaları war toptan we perakende satış yapıolar onlarda çok ucuz biz öle bi mağazadan 1,25e çıtçıtlı bodylerden aldık seri halde düşün artık..

ayyy kolay gelsin canım yaa senin bu hafta son mu

selam kızlar
yok gülencim bende olmuyor önceden arada uyurken olurdu
Mutlucum merhaba..
ya merak ettim eşin nasıl oldu bu arada??*

beknurcum bu arada basınızsaGOLSUN CANMM
saol canım Allah razı olsun

canım orada Kısmet bebe diye bi yer var..orada diğer yerlere nazaran daha değişik şeyler var..
en altkatta bebekçeyizi diye bi yer var tüm hanın altı onlara ait orada bütün ihtiyaçlarını bulabilirsin...ama ben yiende hanın tamamını gezmeni tavsiye ederim..Mesela Albenty bebe diye bi yer var değişik zıbın takımları var...
bu arada süslübebek diye şekerci var..orada kampanya yapmışlar,
50 ad mevlüt şekeri, altın yastığı kapı süsü, sepeti hepsi 100 TL ben ozaman almadım araştırırım diye araştırdım kendin alınca tektek ve kendin yapınca lekerleri daha pahalıya geliyo diye düşündüm...

sende sancını ewde çek öle git hastaneye:) ya da dirayetli ol dayan son ana kadar... bnce özel hstane düşün derim en azından dikişini, bakımını temizce yaparlar die düşünüyorum rahat rahat çıkar tertemiz yatağında odanda kalırsın bebeğinde özenli muamele görür yani orası nasıl bilmiorum ama burdaki dewlet hastanelerini düşündüğümde çok kötü manzaralar gelio gözümün önüne:sinifsinif:

EBRU hastane cantasına iki trane mi koymak gerek bebegin hastane cıkış giysilerini bi tane yetermi??ha bide biberonları nası kaynatıoruz??

canım bende gittim havuzlu hana hasretinde dediği gibi her katta bebek eşyaları var ama bebeceğiz sarayı banada diğerlerine göre daha pahalı geldi bende bebe ceğiz sarayının bi üst katındaki merdivenin tam karşısına denk geliyo bi mağzadan aldım herşeyini nakitte indirim de yaptı sağolsun küsüratları almadı mağazanın adını hatırlamıyorum yalnız yine aynı katta onun iki dükkan yanında kapı süsü şekeri sepeti satan bi mağaza var kapı süsleri ve sepetleri 10 tl den başlıyo ama şekerleri sormadım oraya bakabilirsin

Kızlar bu arada nasıl olduysa bu hafta 3-4 günde 1 kilo aldım..Halbuki ortalama haftada 500 gr alırdım...
BU hafta cumartessinden beri bebeğimin kilosu normal ama ona yarasın diye akşamları birer avuştan az badem fındık siyah üzüm yedim ama kendim aldım sanırım..Yahu yediğimde 2 incir yada 3 kayısı, 1 avuçtan az badem, 1 avuçtan az fındık ve yine azcık siyah üzüm ama maşallah hepsi bana yaramış..hani desemki yediklerimin toplamı 1 kilodur diye toplam 1 kilo bile yemedim

haklısın hayatım bende öyle düşünüodum ..anaam ben bi sancım geldiginde solugu hastanede alırım heralde korkudan hemen doguracam sanki doktorum normal dogumun 8 9 saat sürer diyo..bunuda beklememek çin doktorların direk sezeryana aldıgını söylüyo ama galiba yine özel hastane olucak..napalım allaha emanetiz..

bende bu gidişimde gata ya sorucam özel odası varsa ki vardır büyük ihtimal özel odada kalırım banada özeller para için hemen sezeryan yapıyormuş gibi geliyor valla bu çok zor bi karar bilemiyorum
bizim öğretmen bi arkadaşım var herşeyimi özelde yaptım ama doğuma zeynep kamile gittim çok da memnun kaldım dedi hatta sancısını evde çeksin diye eve yollamışlar sancımı evde çektim annem arada baktı suyum gelincede hemen gittim doğumum yarım saat sürdü dedi

NıLUFERSAH:geçmiş olsun canım çok.
LAVINYAEBRU: eğer mümkünde özelde yap deri canım.
AZEMHEVAL:havuzluhan en alt kat bebe çeyiz sarayı.a dan z ye herşeyi bulursun. seni yönlendirirlerde. ben diğer katları gezmedim.Aralıkda gittim bitirdim ben.şimdi adım atacak halim yok.iyki bitirmişim.
BEKNUR:tatlım bende söyleyim.Doktorum dışardan gelecek;ETHıCA olursa 3000 tl dedi. DOĞAN HASTANES olursa 2500 tl dedi.Herşey dahil paet fiyat bunlar.

şimdi ilk bebek olunca büyük ihtimal sancılardan korkup hemen hastaneye koşarız gibi geliyor banada ama aslında evde çekip bebek hareketlerini takip edip bi duş alıp rahatlamak iyi geliyormuş bir kaç saatini evde geçirip sonra gitmek daha iyi diyorlar ama o an nasıl olur bilemiyorum
selkiecim bilir ama tecrübeli olduğu için canım benimm

EBRU hastane cantasına iki trane mi koymak gerek bebegin hastane cıkış giysilerini bi tane yetermi??ha bide biberonları nası kaynatıoruz??
iki tane koy bnce cnm her ihtinmale karşı ilk giydirdikleri kirlenir falan emzişrirken altını deiştirrken ilk gün birini çıkacağın günde diğerini giydirirsin belki bebeişi tam yıkamazlar o yüzden gerekebilir... biberon we emzikleride annem kaynayan suya atacak sanırım 5 dakka tıkladımı yeter dio zaten biberona gerek yok emzikleri öle yapcaz yani

bu saydıkların arasında cewiz neden yoookkkk:mymeka: bnce en faydalısı o! we her sabah muhakkak yumurtaaaa, günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt we günün herhangi bi wakti 1 kaşık pekmezzzzzzz walla bu saydıklarım benim çiroz kızıma 1 haftada tam 400gr aldı dr beni tebrik etti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…