- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.721
seyhan benimde kafamı karştran bu ya..iyi muamele göreyim diye özeli tercih edip bide sezeryana lınırsam ..bunu savunuyo doktorum genelde sezeryana alıolar diyo adamda 60 yasında profesör piyasayı cok iyi bilio ve beni dewlete yönlendiriyo..benmde dewlete nası ilgilenrler temizmi hijyenikmi git geller yasıyorum..bende bu gidişimde gata ya sorucam özel odası varsa ki vardır büyük ihtimal özel odada kalırım banada özeller para için hemen sezeryan yapıyormuş gibi geliyor valla bu çok zor bi karar bilemiyorum
bizim öğretmen bi arkadaşım var herşeyimi özelde yaptım ama doğuma zeynep kamile gittim çok da memnun kaldım dedi hatta sancısını evde çeksin diye eve yollamışlar sancımı evde çektim annem arada baktı suyum gelincede hemen gittim doğumum yarım saat sürdü dedi
EBRU hastane cantasına iki trane mi koymak gerek bebegin hastane cıkış giysilerini bi tane yetermi??ha bide biberonları nası kaynatıoruz??
seyhan benimde kafamı karştran bu ya..iyi muamele göreyim diye özeli tercih edip bide sezeryana lınırsam ..bunu savunuyo doktorum genelde sezeryana alıor diyo adamda 60 yasında profesör piyasayı cok iyi bilio ve beni dewlete yönlendiriyo..benmde dewlete nası ilgilenrler temizmi hijyenikmi git geller yasıyorum..
hande nrelerdesin sen ya tasındınmı ??özlettin kendini merak ettik kıs seni..canım benım ben iki tane koymak gerekir diye duymustum ve oylede yapacagım, ne olur olmaz bulunsun nasıl olsa fazla mal goz cıkarmazz zemuszemus
biberonlar nasıl kaynatılır bılmıyorum ama sterilizatör gerekiyor diye biliyorumkaydirigubbakcemile5
ewet ya gidip bi bakiim odalarına falan..herkes ayrı düşünüyo ya napcam ben yaa bi arastrmaya gireyim hastaneleri bi ziyaret falan..daha emin oliim..ebrucum bence git bi devlet hastanesini gor derim, hasta odalarını falan, bıraz daha farklı bır ucret odeyıp tek kısılık odalarda kalabılıyorsun dıye bılıyorum...
ayrıca kucuk yerlerde devlet hastaneleri daha iyi oluyor , en azından ıstanbul gibi degildir...
G U L E N C I M: Canım ya sen Ethica da mı yapcan şimdi? ben pazartesi gece oradaydım.odaları küçük hakkaten. suitine baktım doktor suıt ayarlıcam dedi.yani evet o büyük.gerçi biz hastaneyi satın almıcaz ama be pek ısınamadım ya hastaneye.bana biraz soğuk geldi nedense.ilgililermi değillermi karar veremedim açıkçası.şimdi aklımda doğanhastanesi Küçükçekmece mi olsa diyom.çok çok bakımlı havadar ve ilgililer gibi dahiliye doktorumuz da orda.offf bilemedim yawwww
anladım canım bu dediğin fiyat sezeryan mıNİLUFERSAH:geçmiş olsun canım çok.
LAVINYAEBRU: eğer mümkünde özelde yap deri canım.
AZEMHEVAL:havuzluhan en alt kat bebe çeyiz sarayı.a dan z ye herşeyi bulursun. seni yönlendirirlerde. ben diğer katları gezmedim.Aralıkda gittim bitirdim ben.şimdi adım atacak halim yok.iyki bitirmişim.
BEKNUR:tatlım bende söyleyim.Doktorum dışardan gelecek;ETHİCA olursa 3000 tl dedi. DOĞAN HASTANES olursa 2500 tl dedi.Herşey dahil paet fiyat bunlar.
hande nrelerdesin sen ya tasındınmı ??özlettin kendini merak ettik kıs seni..
benede konuş...banada ebrucum pek sıcak bakmıodum dewlete ..ozaman ben eski gittigim özel hastanedeki doktorumla konusayım bu durumu ayrntılı
EBRU hastane cantasına iki trane mi koymak gerek bebegin hastane cıkış giysilerini bi tane yetermi??ha bide biberonları nası kaynatıoruz??
hadi gözünaydın yeni ewin canımmm..doguma kadar da dogumdan sonrada burdayıss..olumunekankayizsmile:lepi:canımmm cok sagolun, alıskanlık yaptı burası bayadır gıremedım ama aklımdaydınız hep...
cok zor oldu bu donemde tasınmak ama iyi oldu.. bebisim yeni ve temiz eve gelecekk...
artık girerimm sık sıkk.. konusuuruz bol boll kaydirigubbakcemile2zemuszemuskaydirigubbakcemile5
birazdan kaynatiim biberonu dedigin gibi..:lepi:uyku setini yıkadınmı peki elyafya içi zor kuruyacakbenede konuş...
çanım ben 2 tane koydum ne olur ne olmaz...
biberonlarıda tencerenin içinde sıak suda 10 dakika kaynatarak steril edebilirsin..sonra temiz bir yere koy kurusun..ben genelde oğlumda su soğuduktan sonra tenereyi boşaltır onun içinde kuruturdum biberonlar ters koyarak...
şimdi ilk bebek olunca büyük ihtimal sancılardan korkup hemen hastaneye koşarız gibi geliyor banada ama aslında evde çekip bebek hareketlerini takip edip bi duş alıp rahatlamak iyi geliyormuş bir kaç saatini evde geçirip sonra gitmek daha iyi diyorlar ama o an nasıl olur bilemiyorum
selkiecim bilir ama tecrübeli olduğu için canım benimm
canımmm cok sagolun, alıskanlık yaptı burası bayadır gıremedım ama aklımdaydınız hep...
cok zor oldu bu donemde tasınmak ama iyi oldu.. bebisim yeni ve temiz eve gelecekk...
artık girerimm sık sıkk.. konusuuruz bol boll kaydirigubbakcemile2zemuszemuskaydirigubbakcemile5
haklısın hayatım bende öyle düşünüodum ..anaam ben bi sancım geldiginde solugu hastanede alırım heralde korkudan hemen doguracam sanki doktorum normal dogumun 8 9 saat sürer diyo..bunuda beklememek çin doktorların direk sezeryana aldıgını söylüyo ama galiba yine özel hastane olucak..napalım allaha emanetiz..
canım senin gittiğin bu Gata Selimiye Orduevine Çıkarkenki gata mı?bende bu gidişimde gata ya sorucam özel odası varsa ki vardır büyük ihtimal özel odada kalırım banada özeller para için hemen sezeryan yapıyormuş gibi geliyor valla bu çok zor bi karar bilemiyorum
bizim öğretmen bi arkadaşım var herşeyimi özelde yaptım ama doğuma zeynep kamile gittim çok da memnun kaldım dedi hatta sancısını evde çeksin diye eve yollamışlar sancımı evde çektim annem arada baktı suyum gelincede hemen gittim doğumum yarım saat sürdü dedi
seyhan benimde kafamı karştran bu ya..iyi muamele göreyim diye özeli tercih edip bide sezeryana lınırsam ..bunu savunuyo doktorum genelde sezeryana alıolar diyo adamda 60 yasında profesör piyasayı cok iyi bilio ve beni dewlete yönlendiriyo..benmde dewlete nası ilgilenrler temizmi hijyenikmi git geller yasıyorum..
ebrucum bence git bi devlet hastanesini gor derim, hasta odalarını falan, bıraz daha farklı bır ucret odeyıp tek kısılık odalarda kalabılıyorsun dıye bılıyorum...
ayrıca kucuk yerlerde devlet hastaneleri daha iyi oluyor , en azından ıstanbul gibi degildir...
neden ceviz yok biliyon mu???anladım canım bu dediğin fiyat sezeryan mı
bu saydıkların arasında cewiz neden yoookkkk:mymeka: bnce en faydalısı o! we her sabah muhakkak yumurtaaaa, günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt we günün herhangi bi wakti 1 kaşık pekmezzzzzzz walla bu saydıklarım benim çiroz kızıma 1 haftada tam 400gr aldı dr beni tebrik etti...
hoşgeldin hande nerelerdesin merak ettik. yeni evin hayırlı olsun canım. güle güle oturun...
canım senin gittiğin bu Gata Selimiye Orduevine Çıkarkenki gata mı?
kızlar bence her anlamda bu işler biraz şans işi. unutmayın bir de şu var. devlet hastanesinde doktora öyle ık mık yapamıyorsun ama özel hastanede doktor hastanın isteğini de göz önüne almak zorunda. benim doktorum hemşiresi de öyle diyor. 9 ay normal diyorlar sancı geldi mi sezeryan diye bağırmaya başlıyorlar doktor bey de mecburen alıyor diyor. ben mesela devlet hastanelerinde özellikle hemşirelerine gıcığım. öyle salak salak muamele ederse sancı falan dinlemem kalkar saçını başını yolarım. ben bizim buradaki devlet hastanesini şu yüzden de tercih etmedim. doktorun muayenehanesine gidenlere söylediği şu: " normal doğum ebelerin işi ben doktorum ancak sezeryana girerim, normal doğuma riskli bir durum olursa müdahale ederim." bizim burada normal doğumu ebeler yaptırıyormuş yani. ama sizin gittiğiniz hastanede bildiğiniz tanıdığınız bir yerse tercih meselesi.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Doğum öncesi iznimi kullanmaya yeni başladım v e sizi bir süredir takip ediyorum buradan ve sonunda bugün üye olabildim kk ya. 33 hafta 5 günlük bebeğim. İnşallah martın son haftası bekliyoruz kızımızı ve tabiki erkenden doğum gelmezse bizim yanımıza. Benimle aynı haftada olan arkadaşlarım varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?