2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seyhan benimde kafamı karştran bu ya..iyi muamele göreyim diye özeli tercih edip bide sezeryana lınırsam ..bunu savunuyo doktorum genelde sezeryana alıolar diyo adamda 60 yasında profesör piyasayı cok iyi bilio ve beni dewlete yönlendiriyo..benmde dewlete nası ilgilenrler temizmi hijyenikmi git geller yasıyorum..

EBRU hastane cantasına iki trane mi koymak gerek bebegin hastane cıkış giysilerini bi tane yetermi??ha bide biberonları nası kaynatıoruz??

canım benım ben iki tane koymak gerekir diye duymustum ve oylede yapacagım, ne olur olmaz bulunsun nasıl olsa fazla mal goz cıkarmazz zemuszemus
biberonlar nasıl kaynatılır bılmıyorum ama sterilizatör gerekiyor diye biliyorumkaydirigubbakcemile5

G U L E N C I M: Canım ya sen Ethica da mı yapcan şimdi? ben pazartesi gece oradaydım.odaları küçük hakkaten. suitine baktım doktor suıt ayarlıcam dedi.yani evet o büyük.gerçi biz hastaneyi satın almıcaz ama be pek ısınamadım ya hastaneye.bana biraz soğuk geldi nedense.ilgililermi değillermi karar veremedim açıkçası.şimdi aklımda doğanhastanesi Küçükçekmece mi olsa diyom.çok çok bakımlı havadar ve ilgililer gibi dahiliye doktorumuz da orda.offf bilemedim yawwww

selam kızlar biz geldikk.geçmişe çok bakamadım maalesef akşam ve yarın güzdüze misafir gelecek yoğunum yani.

NıLÜFERSAHH VE HıLOS geçmiş olsun kızlar ikinizede.dikkat edin kendinize.

ebrucum bence git bi devlet hastanesini gor derim, hasta odalarını falan, bıraz daha farklı bır ucret odeyıp tek kısılık odalarda kalabılıyorsun dıye bılıyorum...
ayrıca kucuk yerlerde devlet hastaneleri daha iyi oluyor , en azından ıstanbul gibi degildir...

hande nrelerdesin sen ya tasındınmı ??özlettin kendini merak ettik kıs seni..

ewet ya gidip bi bakiim odalarına falan..herkes ayrı düşünüyo ya napcam ben yaa bi arastrmaya gireyim hastaneleri bi ziyaret falan..daha emin oliim..

kızlar ben bakırkoyde oturuyorum ve bu taraflardaki tum hastaneleri arastırdım, medical park, camlık, ethica, jfk, hizmet...
ve sonunda jfk da karar kıldım ve cok ama cok memnunum, doktorumdanda ole... bi dusnun derim kaydirigubbakcemile5

anladım canım bu dediğin fiyat sezeryan mı

bu saydıkların arasında cewiz neden yoookkkk:mymeka: bnce en faydalısı o! we her sabah muhakkak yumurtaaaa, günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt we günün herhangi bi wakti 1 kaşık pekmezzzzzzz walla bu saydıklarım benim çiroz kızıma 1 haftada tam 400gr aldı dr beni tebrik etti...[/QUOTE]
neden ceviz yok biliyon mu???
Kaynanamgil köyden gelmiş nerdeyse yarım çuval ceviz verdi ama kırmak öyle zor geliyoki ondan yoookkk:kedi:

hande nrelerdesin sen ya tasındınmı ??özlettin kendini merak ettik kıs seni..

canımmm cok sagolun, alıskanlık yaptı burası bayadır gıremedım ama aklımdaydınız hep...
cok zor oldu bu donemde tasınmak ama iyi oldu.. bebisim yeni ve temiz eve gelecekk...
artık girerimm sık sıkk.. konusuuruz bol boll kaydirigubbakcemile2zemuszemuskaydirigubbakcemile5

banada ebrucum pek sıcak bakmıodum dewlete ..ozaman ben eski gittigim özel hastanedeki doktorumla konusayım bu durumu ayrntılı
benede konuş...
EBRU hastane cantasına iki trane mi koymak gerek bebegin hastane cıkış giysilerini bi tane yetermi??ha bide biberonları nası kaynatıoruz??

çanım ben 2 tane koydum ne olur ne olmaz...

biberonlarıda tencerenin içinde sıak suda 10 dakika kaynatarak steril edebilirsin..sonra temiz bir yere koy kurusun..ben genelde oğlumda su soğuduktan sonra tenereyi boşaltır onun içinde kuruturdum biberonlar ters koyarak...

hadi gözünaydın yeni ewin canımmm..doguma kadar da dogumdan sonrada burdayıss..olumunekankayizsmile:lepi:

birazdan kaynatiim biberonu dedigin gibi..:lepi:uyku setini yıkadınmı peki elyafya içi zor kuruyacak

maalesef ebrununda bileceğini sanmıyorum çünkü o ilkinide suni sancıyla doğurmuş.. ama bncede zaten sancılar ilk başta uzun aralıklarla gelecek o sırada bi duş iyi gelir en azından sadece wücut banyosu sonra sancılar baktıkki dewam edio sıklaştı atlar gideriz zaten hastaneler en fazla 15,20 dakikaya ulaşırız o süredede doğurmamız mümkün değilaklinialirimsmile

hoşgeldin hande nerelerdesin merak ettik. yeni evin hayırlı olsun canım. güle güle oturun...

canım senin gittiğin bu Gata Selimiye Orduevine Çıkarkenki gata mı?

kızlar bence her anlamda bu işler biraz şans işi. unutmayın bir de şu var. devlet hastanesinde doktora öyle ık mık yapamıyorsun ama özel hastanede doktor hastanın isteğini de göz önüne almak zorunda. benim doktorum hemşiresi de öyle diyor. 9 ay normal diyorlar sancı geldi mi sezeryan diye bağırmaya başlıyorlar doktor bey de mecburen alıyor diyor. ben mesela devlet hastanelerinde özellikle hemşirelerine gıcığım. öyle salak salak muamele ederse sancı falan dinlemem kalkar saçını başını yolarım. ben bizim buradaki devlet hastanesini şu yüzden de tercih etmedim. doktorun muayenehanesine gidenlere söylediği şu: " normal doğum ebelerin işi ben doktorum ancak sezeryana girerim, normal doğuma riskli bir durum olursa müdahale ederim." bizim burada normal doğumu ebeler yaptırıyormuş yani. ama sizin gittiğiniz hastanede bildiğiniz tanıdığınız bir yerse tercih meselesi.

canım doktorunda bi bildiği var demekki bende handeye katılıyorumhastenelerde özel odalar var çok pahalıda değiller ozaman ilgilenirler merak etme

neden ceviz yok biliyon mu???
Kaynanamgil köyden gelmiş nerdeyse yarım çuval ceviz verdi ama kırmak öyle zor geliyoki ondan yoookkk:kedi:[/QUOTE]

hayatım ser yere sofra bezini dök kocanın önüne hadi hayatım de bebeğin kilo almas we zek gelişimi için çok öenmliymiş 5 tane kır we soy bana de yapıwersin bizmki öle yapıodu. eğer o da olmazsa kuruyemşişçiden al hergün 3liralık ye mis gibi:lepi:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Doğum öncesi iznimi kullanmaya yeni başladım v e sizi bir süredir takip ediyorum buradan ve sonunda bugün üye olabildim kk ya. 33 hafta 5 günlük bebeğim. İnşallah martın son haftası bekliyoruz kızımızı ve tabiki erkenden doğum gelmezse bizim yanımıza. Benimle aynı haftada olan arkadaşlarım varmı aranızda?

evet canım orası
valla benim bildiğim gatada yine ebeler hemşireler giriyo ama en azından bi tanede doktor oluyo doğumhanede öyle söylüyo doğum yapanlar bide ben özel oda sorucam gittiğimde öyle kalmayı düşünüyorum

hoşgeldin hiç olmamı canım be tam yerine düştünkaydirigubbakcemile3 ama aramıza katılman için önce bi kısa özgeçmiş almamız gerekio napar ne edersin bebeğin ne cins, kaçkg, doğumu nası düşüünosun, kaynanan war mı:roflol:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…