2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz geçen yaz İstanbul'da gezerken 8 aylık hamile arkadaş vardı. "gelmişken doğur şurda uğraştırma bizi" diye baya bir dalaga geçmiştik kaydirigubbakcemile3

canım araştırıp bildikten sonra sorun olmaz. bir de senin gittiğin yer sonuçta Gata. burası ilçe o yüzden uygulamaları biraz daha keyfi... yoksa ben de düşünebilirdim askeri hastaneyi etrafta Gata falan olsaydı. benim amcamın oğlu anestezi uzmanıydı Gata'da onun eşi de Gata'da doğurdu.

canım hoşgeldin benimle aynı haftadasın :)) benim sezeryan olacak sanirim 18-19 martta alır :)))

kocan kocakafalı mı :roflol:

OKYAY canım benim bebiş de 33+2 yani aramızda 2 gün var benimki kız...

Son düzenleme:

aa doğra ya onu unutmuşum
orası öyle ya bide nedense ben bu sancı işinin gece uyurken olmasını istiyorum :kedi:hep hayallerimde gece olsun kocişimi uyandırıyım o tatlı telaşı yaşayalım birlikde diye hee gündüz olsa ne değişecek ama ben hep gece olsun diye istemişimdir

hoşgeldiniz minik kızınla canım hepimiz haftası birbirine çok yakın inşallah hayırlısıyla zamanın kızını alırsın kucağına

kızlar ,
bu tuvalet problemi bitmedi hala bizde
boyle tuvalete giderken comelmek falan karnim aciyor.bebegime bi zarari olur mu ? eyvahedigeldismile
baslayacagim islerine guclerine offfffffklava:

HANDEOZF:canım saol bilgi için.Ethica için ne diyorlar bilgin varmı?
YAZ34:saol arkadaşım ya kötü bir geceydi.umarım tekrarlamaz.
BEKNUR:evet şeker sezeryan fiyatı bunlar.
OKYAY:Merhaba , aramıza hoş geldin bakalım.ama geç geldin.bende geç gelenlerdenim.pişmanım valla keşke daha erken başlasaydım burada üyeliğe.
Ben bugün 32 + 6 yım.
Bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim.
şidi söle bakalım
Kimsin kimlerdensin bebiş kızmı erkekmi adını düşündünüz mü mesleğin ne????? Hehehe sanırım ben ilk girdiğimde banada böle sormuşlardı:)))

canım evet odaları küçük bende suitte kalıcam ama dediğin gibi ben hastane için değil doktor için oradayım...Yoksa katılıyorum çok çok iyi değil ama kötü de değil..
Birde bişi diycem..ben yeditepe üniv hastanesinin odalarını gezdim..Ne yalan söliyim devlet hastanesi odası havası var eskiydi heryer..yada o oda bana öle denk geldi...

neden ceviz yok biliyon mu???
Kaynanamgil köyden gelmiş nerdeyse yarım çuval ceviz verdi ama kırmak öyle zor geliyoki ondan yoookkk:kedi:

hayatım ser yere sofra bezini dök kocanın önüne hadi hayatım de bebeğin kilo almas we zek gelişimi için çok öenmliymiş 5 tane kır we soy bana de yapıwersin bizmki öle yapıodu. eğer o da olmazsa kuruyemşişçiden al hergün 3liralık ye mis gibi:lepi:[/QUOTE]

ayyy inan her işimi ben yaptığım için ona kırdırmak hiiç aklıma gelmedi :)
öle yapıyım bariiii
yarım çuvalı birden kırdırsam çok mu olur eyvahedigeldismile

HASRET VAR YA SEN SUPERSİN HİÇ KAÇMIYO!!! BANADA AYLAR EVVEL BÖLE DEMİŞTİN AYNEN :)))) alkisalkisalkis

kızlar ,
boyle tuvalete giderken comelmek falan karnim aciyor.bebegime bi zarari olur mu ? eyvahedigeldismile

canım klozeti yok mu ?
birazcık daha sabır tatlım az kaldı.. :teselli:

Hepinize tekrar merhaba arkadaşlar çok sevindim kendim gibi birilerini bulmama. Ben size kendimi anlatayım. Dediğim gibi 33+5 bugünkü gebelik yaşım. Kendim ise 27 yaşındayım v e Türkiye Cumhuriyetinin acizane bir memuruyum. Bebişime gelince kız. Bir de abimiz var bizim altı yaşında. İkinci bebeğim yani. Kaynanam var.( Düşmanım başına vermesin) Kocam ise kocakafalı değil. ( bitanem benim). Kızım 10 gün önce 1.580 gr idi. Çok üzülüyorum. biraz zayıfmı bilmem.

biraz daha yakın olsaymışsın gelebilirmişsin aslında canımcım
Allah hepimizin hakında hayırlısı neyse onu versin kızlarr

kızlar ,

canım karnının acımasına bişey diyemem ama aslında o çömelme hareketi hamileler için iyi daha doğrusu hamile egzersizi diye nette bakmıştım çömelme hareketide vardı içinde hatta hergün yapıcam diyorum unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…