- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.741
evet canım orası
valla benim bildiğim gatada yine ebeler hemşireler giriyo ama en azından bi tanede doktor oluyo doğumhanede öyle söylüyo doğum yapanlar bide ben özel oda sorucam gittiğimde öyle kalmayı düşünüyorum
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Doğum öncesi iznimi kullanmaya yeni başladım v e sizi bir süredir takip ediyorum buradan ve sonunda bugün üye olabildim kk ya. 33 hafta 5 günlük bebeğim. İnşallah martın son haftası bekliyoruz kızımızı ve tabiki erkenden doğum gelmezse bizim yanımıza. Benimle aynı haftada olan arkadaşlarım varmı aranızda?
hoşgeldin hiç olmamı canım be tam yerine düştünkaydirigubbakcemile3 ama aramıza katılman için önce bi kısa özgeçmiş almamız gerekio napar ne edersin bebeğin ne cins, kaçkg, doğumu nası düşüünosun, kaynanan war mı:roflol:..
maalesef ebrununda bileceğini sanmıyorum çünkü o ilkinide suni sancıyla doğurmuş.. ama bncede zaten sancılar ilk başta uzun aralıklarla gelecek o sırada bi duş iyi gelir en azından sadece wücut banyosu sonra sancılar baktıkki dewam edio sıklaştı atlar gideriz zaten hastaneler en fazla 15,20 dakikaya ulaşırız o süredede doğurmamız mümkün değilaklinialirimsmile
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Doğum öncesi iznimi kullanmaya yeni başladım v e sizi bir süredir takip ediyorum buradan ve sonunda bugün üye olabildim kk ya. 33 hafta 5 günlük bebeğim. İnşallah martın son haftası bekliyoruz kızımızı ve tabiki erkenden doğum gelmezse bizim yanımıza. Benimle aynı haftada olan arkadaşlarım varmı aranızda?
hoşgeldin hiç olmamı canım be tam yerine düştünkaydirigubbakcemile3 ama aramıza katılman için önce bi kısa özgeçmiş almamız gerekio napar ne edersin bebeğin ne cins, kaçkg, doğumu nası düşüünosun, kaynanan war mı:roflol:..
offf işler çok düşük ulan hepiniz beşiktaşa taşının we bizden su alınnnnnnnnnn
canım evet odaları küçük bende suitte kalıcam ama dediğin gibi ben hastane için değil doktor için oradayım...Yoksa katılıyorum çok çok iyi değil ama kötü de değil..G U L E N C I M: Canım ya sen Ethica da mı yapcan şimdi? ben pazartesi gece oradaydım.odaları küçük hakkaten. suitine baktım doktor suıt ayarlıcam dedi.yani evet o büyük.gerçi biz hastaneyi satın almıcaz ama be pek ısınamadım ya hastaneye.bana biraz soğuk geldi nedense.ilgililermi değillermi karar veremedim açıkçası.şimdi aklımda doğanhastanesi Küçükçekmece mi olsa diyom.çok çok bakımlı havadar ve ilgililer gibi dahiliye doktorumuz da orda.offf bilemedim yawwww
neden ceviz yok biliyon mu???
Kaynanamgil köyden gelmiş nerdeyse yarım çuval ceviz verdi ama kırmak öyle zor geliyoki ondan yoookkk:kedi:
evet canım orası
valla benim bildiğim gatada yine ebeler hemşireler giriyo ama en azından bi tanede doktor oluyo doğumhanede öyle söylüyo doğum yapanlar bide ben özel oda sorucam gittiğimde öyle kalmayı düşünüyorum
kızlar ,
bu tuvalet problemi bitmedi hala bizde
boyle tuvalete giderken comelmek falan karnim aciyor.bebegime bi zarari olur mu ? eyvahedigeldismile
baslayacagim islerine guclerine offfffffklava:
biz geçen yaz İstanbul'da gezerken 8 aylık hamile arkadaş vardı. "gelmişken doğur şurda uğraştırma bizi" diye baya bir dalaga geçmiştik kaydirigubbakcemile3
canım araştırıp bildikten sonra sorun olmaz. bir de senin gittiğin yer sonuçta Gata. burası ilçe o yüzden uygulamaları biraz daha keyfi... yoksa ben de düşünebilirdim askeri hastaneyi etrafta Gata falan olsaydı. benim amcamın oğlu anestezi uzmanıydı Gata'da onun eşi de Gata'da doğurdu.
kızlar ,
bu tuvalet problemi bitmedi hala bizde
boyle tuvalete giderken comelmek falan karnim aciyor.bebegime bi zarari olur mu ? eyvahedigeldismile
baslayacagim islerine guclerine offfffffklava:
görümcen varmı bekarmı evlimi o da önemli :)))
benim kardesimde gatada dr , haydarpaşa gatamı bahsettiğin
kaça yevrum bir damacan?
Biz 6 liradan alıyoruz da akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?