2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım takma kafana önemli kilolu değil sağlıklı olması. doktor normal dediyse gerisini boşver. ama Hasret bebişine 1 haftada 400 gr. aldırmış. istersen sen de dene...
benimkine doktor tosuncuk diyor sinirlerim bozuluyor. o tosuncuğu bir de çıkarmak var klava:

KUSSEBFıLAL-FRABUAZ-TOPRAK28 hiç sesiniz çıkmıyor bacılarrrrrrr :)))) yok öle sessiz sessiz orada oturmak iyisiniz inşallah afiyettesinizdir.

bnce üzülmen gerekecek kadar ufak değil sonuçta 10 gün önce 32+ lardaydın burdada çoğu arkadaş o kadardı we bu haftalardan sonra kilo alımı hızlanıyor sen beslenmene we strese girmemeye özen göster bu andan itibaren.. bizimde zaten çoğumuzun kocalarla problemi yok aşığız onlaraaa:asigim: ama sorun onları doğuranla.. tekrar hoşgeldin umarım sende bi selam werip kendini unutturanlardan olmazsınsempatiksalakcinni

keşke tosuncuk olsa be canım. napalım yaparız sezeryanı kurtuluruz ama böylesi de çok üzücü geliyor bana. Hasret arkadaşımız nasıl aldırmıştı o 400 gr. mı bana kopya verse.:bbo::bbo::bbo:

bunu ben de duymuştumkaydirigubbakcemile5

hihoyyyt

görümcem yokhihoyyyt

bende hem kaynana hem görümce... bir tek kocam kocakafalı değil. aman nazar değmesin ne ararsan var yani..

6 liramı çokmuş yawwww
biz 3.5 tl ödüyosss

sorma canım. kocam olacak burcuva erikliden başak su içmez.

bizde lojmandayız diye bizede 3.25 den getiriyolar suyu
tüp de ucuz
bizim lojmanlar da öyle su 3 tüp de 20-22 gibi bir şey. ama ben lojmanda değilim.

kardiyolojide ihtisas yapıyo .bizim durumla alakasız ama istersen sorarım kadın doğumculardan hangisi ii diye

sağol bitanem iyi olan doktorlar öğretim görevlisi ve onlar normal doğuma girmiyorlarmış bende normal doğum istiyorum bi aksilik çıkmazsa
hepsini sorup soruşturdum her gidişimde yinede çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim bitanem bana moral verdin. Bi salem verip kaçmaya niyetim yokzemuszemus

we her sabah muhakkak yumurtaaaa, günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt we günün herhangi bi wakti 1 kaşık pekmezzzzzzz walla bu saydıklarım benim çiroz kızıma 1 haftada tam 400gr aldı dr beni tebrik etti...

böyle aldırmış hasret... bir de ceviz yemiş bol bol.. kendi daha iyi anlatır ama sanırım satış yapıyor şu an..

OKYAY.doktor kilosu iyi derse sorun etme.kızlar biaz zayıf olur zaten.
Ama sende CEVıZ- KARA ÜZÜM- FINDIK-KABUKLU FISTIK-1 YUMURTA-1 KASE YOĞURT -2 BADAK SÜT-2 ADET MEYVE-Bı KAŞIK PEKMEZ -10 BARDK SU.....bunları yap bak harfiyen.emin ol bebiş kilolancaktır.

gecmis olsun canim yaw

kaydirigubbakcemile3

bizde lojmandayız diye bizede 3.25 den getiriyolar suyu
tüp de ucuz
bizdede 3,5tl cnm bedawa walla:))
okyay hoşgeldin aramızaa.s..

hasret anacım nasıl soru onlar öyle :roflol:
ee heralde kızım bunlar öenmli detaylaraklinialirimsmile
HASRET VAR YA SEN SUPERSİN HİÇ KAÇMIYO!!! BANADA AYLAR EVVEL BÖLE DEMİŞTİN AYNEN :)))) alkisalkisalkis
cınımm biniiimm:jeyyar:
kaça yevrum bir damacan?
biz 6 liradan alıyoruz da akannehir
gönderek cnm 3,5 su yol masrafıyla 13,5e getiriz sana kapı teslim yanında bi defaya mahsus sırma mandalinalı soda da hedaye ederim sağananiknanik
ewet eweweeeeet bende öle istiyorum uyku arasında sancı gelsin onu telaşa sokayım iki eli bi papuca girsin:jeyyar: geçen dioki sakın sancı geldiğinde bağırma öyle ben fena olurum dio sakin sakin gidelim sen doğumdayken ben 2 büyük içerim aşağıda dio zaten senin sesini duymaya dayanamam dio:asigim: alla alla dedim dr amca elimden tutar artık dedim sen içerken aşağıdaaaaklava:
görümcen varmı bekarmı evlimi o da önemli :)))

aa tabi tabi görümceee, kaynana yaltakçılarııııııı

niye lojmanda değilsin canım sen

Teşekkür ederim bitanem bana moral verdin. Bi salem verip kaçmaya niyetim yokzemuszemus

canım kilosunu dert etme hiçde zayıf dğl haftasında gidiyor işte bizde o haftalarda öyle bişeydik sanırım hatırlamıyorum şimdisempatiksalakcinni
artık bu haftadan itibaren beslenmene daha çok dikkat edersin çünkü son 3 hafta falan yine yeri daraldığı için kilo alımı düşüyormuş

Teşekkür ederim cerenora. Bir şey sormak istiyorum bu mesajlarınızın altındaki gebelik yaşınızı gösteren çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz.

aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
sen bağırmayacaksanda artık bu lafın üstüne kesin çığlığı basarsın hasret adamın elini ayağını bi pabuca sokarsın
bizimkide içebilir valla sancım olduğu yada ağrım olduğu zamanlar gece top atsan uyanmayan adam uykusunda bile nasılsın diye soruyo ayıkken düşünemiyorum artık

Kızlar merhaba nasılsınız?Hijyenden haberi olan varmı?Dün hastaneye gidecekti bir ses çıktımı ?
iyiyimiş cnm dr kan gelmesini mantarı olduğu için olabilir demiş yinede 15 gün istirahat et demiş sancı falan çıkmamaış herhangi bi sorun yok yani..
ewet cnm aynen bu yazdıkalrını yedim bide kocam paça çorbası içirdi zorla 3 günbilmiyorumkismile her sabah yumurta, gün içinde 2 kaşık pekmez, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, cewiz kara üzüm.. bide kocam akşamları yoğurt, muz, bal, cewiz, karaüzüm, kuru kayısı, v.s. bişileri blendrdan geçirip yedirdi etkisi oldumu bilmem.. ama dene bnce..

ozaman hoş gelmişseeeennkaydirigubbakcemile5:1hug:

Sağol canım.Çok sevindim minişinin hemen gelmediğine.Dinlensin tabii.Aslında bizlerde çokca dinlenmeliyiz son zamanlar artık benim kasılmalarım ağrılar birde kendi ağırlığım off dedirtiyor ama az daha dursun içerde diye dayanıyoruz hepimiz.Sağlıcakla 39-40 larda hepimiz yavaş yavaş doğuma gidiyor oluruz umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…