- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.761
Hepinize tekrar merhaba arkadaşlar çok sevindim kendim gibi birilerini bulmama. Ben size kendimi anlatayım. Dediğim gibi 33+5 bugünkü gebelik yaşım. Kendim ise 27 yaşındayım v e Türkiye Cumhuriyetinin acizane bir memuruyum. Bebişime gelince kız. Bir de abimiz var bizim altı yaşında. İkinci bebeğim yani. Kaynanam var.( Düşmanım başına vermesin) Kocam ise kocakafalı değil. ( bitanem benim). Kızım 10 gün önce 1.580 gr idi. Çok üzülüyorum. biraz zayıfmı bilmem.
evet canım kardeşin ne doktoru??
okyay hoşgeldin aramızaa.s..
hasret anacım nasıl soru onlar öyle :roflol:
Hepinize tekrar merhaba arkadaşlar çok sevindim kendim gibi birilerini bulmama. Ben size kendimi anlatayım. Dediğim gibi 33+5 bugünkü gebelik yaşım. Kendim ise 27 yaşındayım v e Türkiye Cumhuriyetinin acizane bir memuruyum. Bebişime gelince kız. Bir de abimiz var bizim altı yaşında. İkinci bebeğim yani. Kaynanam var.( Düşmanım başına vermesin) Kocam ise kocakafalı değil. ( bitanem benim). Kızım 10 gün önce 1.580 gr idi. Çok üzülüyorum. biraz zayıfmı bilmem.
canım takma kafana önemli kilolu değil sağlıklı olması. doktor normal dediyse gerisini boşver. ama Hasret bebişine 1 haftada 400 gr. aldırmış. istersen sen de dene...
benimkine doktor tosuncuk diyor sinirlerim bozuluyor. o tosuncuğu bir de çıkarmak varklava:
hihoyyyt
görümcem yokhihoyyyt
biraz daha yakın olsaymışsın gelebilirmişsin aslında canımcım
Allah hepimizin hakında hayırlısı neyse onu versin kızlarr
evet canım olabilirdi.
Amin Allah herkese hayırlısını versin.
canım karnının acımasına bişey diyemem ama aslında o çömelme hareketi hamileler için iyi daha doğrusu hamile egzersizi diye nette bakmıştım çömelme hareketide vardı içinde hatta hergün yapıcam diyorum unutuyorum
hihoyyyt
görümcem yokhihoyyyt
6 liramı çokmuş yawwww
biz 3.5 tl ödüyosss
bizim lojmanlar da öyle su 3 tüp de 20-22 gibi bir şey. ama ben lojmanda değilim.bizde lojmandayız diye bizede 3.25 den getiriyolar suyu
tüp de ucuz
kardiyolojide ihtisas yapıyo .bizim durumla alakasızama istersen sorarım kadın doğumculardan hangisi ii diye
bnce üzülmen gerekecek kadar ufak değil sonuçta 10 gün önce 32+ lardaydın burdada çoğu arkadaş o kadardı we bu haftalardan sonra kilo alımı hızlanıyor sen beslenmene we strese girmemeye özen göster bu andan itibaren.. bizimde zaten çoğumuzun kocalarla problemi yok aşığız onlaraaa:asigim: ama sorun onları doğuranla.. tekrar hoşgeldin umarım sende bi selam werip kendini unutturanlardan olmazsınsempatiksalakcinni
gecmis olsun canim yawSELAMLAR arkadaşlar,.uzun zamandır foruma giremedim,.sebebi biraz rahatsız olmam,.aslına bakarsanız bugün işyerimde son günümdü,.ama bendeniz mecburiyetten pazartesiden itibaren işe gitmedim,.sebebiyse bacağımın üstüne basamamam.mafoldumben mafoldumbenhaftasonu hafiften kalçamdan bacağıma doğru bi ağrı vuruyodu,ama gittikçe kötü olmaya başladım,.pazarteside işe gidemeyecek kadar ayağımı basamadım,.hemen doktoruma gittik,.son zamanlarda olması normal dedi,.doğumdan sonra geçer diye bana ağrı kesici verdi,.ama gel görki resmen topallıyorum,.evde tıkılı kaldım,.biyerede çıkamıyorum,.yere bastıkça kalçamdan bacağıma çok kötü bi ağrı giriyo..bu arada bebikim hala ters pozisyonda,.bakalım döncikmi..şimdilik benden bu kadar arkadişler,.bi geçmişi okuyayım.bi yaramazlık yoktur inş..bayada birikmişşşboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3hoşgeldin hiç olmamı canım be tam yerine düştünkaydirigubbakcemile3 ama aramıza katılman için önce bi kısa özgeçmiş almamız gerekio napar ne edersin bebeğin ne cins, kaçkg, doğumu nası düşüünosun, kaynanan war mı:roflol:..
kocan kocakafalı mı :roflol:
laynnn bana neden sormadinis boyle seyler kaydirigubbakcemile3
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Doğum öncesi iznimi kullanmaya yeni başladım v e sizi bir süredir takip ediyorum buradan ve sonunda bugün üye olabildim kk ya. 33 hafta 5 günlük bebeğim. İnşallah martın son haftası bekliyoruz kızımızı ve tabiki erkenden doğum gelmezse bizim yanımıza. Benimle aynı haftada olan arkadaşlarım varmı aranızda?
görümcen varmı bekarmı evlimi o da önemli :)))
kaydirigubbakcemile3
bizdede 3,5tl cnm bedawa walla:))bizde lojmandayız diye bizede 3.25 den getiriyolar suyu
tüp de ucuz
ee heralde kızım bunlar öenmli detaylaraklinialirimsmileokyay hoşgeldin aramızaa.s..
hasret anacım nasıl soru onlar öyle :roflol:
cınımm biniiimm:jeyyar:HASRET VAR YA SEN SUPERSİN HİÇ KAÇMIYO!!! BANADA AYLAR EVVEL BÖLE DEMİŞTİN AYNEN :)))) alkisalkisalkis
gönderek cnm 3,5 su yol masrafıyla 13,5e getiriz sana kapı teslim yanında bi defaya mahsus sırma mandalinalı soda da hedaye ederim sağananiknanikkaça yevrum bir damacan?
biz 6 liradan alıyoruz da akannehir
ewet eweweeeeet bende öle istiyorum uyku arasında sancı gelsin onu telaşa sokayım iki eli bi papuca girsin:jeyyar: geçen dioki sakın sancı geldiğinde bağırma öyle ben fena olurum dio sakin sakin gidelim sen doğumdayken ben 2 büyük içerim aşağıda dio zaten senin sesini duymaya dayanamam dio:asigim: alla alla dedim dr amca elimden tutar artık dedim sen içerken aşağıdaaaaaa doğra ya onu unutmuşum
orası öyle ya bide nedense ben bu sancı işinin gece uyurken olmasını istiyorum :kedi:hep hayallerimde gece olsun kocişimi uyandırıyım o tatlı telaşı yaşayalım birlikde diye hee gündüz olsa ne değişecek ama ben hep gece olsun diye istemişimdir
hoşgeldiniz minik kızınla canım hepimiz haftası birbirine çok yakın inşallah hayırlısıyla zamanın kızını alırsın kucağına
görümcen varmı bekarmı evlimi o da önemli :)))
bunu ben de duymuştumkaydirigubbakcemile5
bende hem kaynana hem görümce... bir tek kocam kocakafalı değil. aman nazar değmesinne ararsan var yani..
sorma canım. kocam olacak burcuva erikliden başak su içmez.
bizim lojmanlar da öyle su 3 tüp de 20-22 gibi bir şey. ama ben lojmanda değilim.
Teşekkür ederim bitanem bana moral verdin. Bi salem verip kaçmaya niyetim yokzemuszemus
we her sabah muhakkak yumurtaaaa, günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt we günün herhangi bi wakti 1 kaşık pekmezzzzzzz walla bu saydıklarım benim çiroz kızıma 1 haftada tam 400gr aldı dr beni tebrik etti...
böyle aldırmış hasret... bir de ceviz yemiş bol bol.. kendi daha iyi anlatır ama sanırım satış yapıyor şu an..
bizdede 3,5tl cnm bedawa walla:))
ee heralde kızım bunlar öenmli detaylaraklinialirimsmile
cınımm biniiimm:jeyyar:
gönderek cnm 3,5 su yol masrafıyla 13,5e getiriz sana kapı teslim yanında bi defaya mahsus sırma mandalinalı soda da hedaye ederim sağananiknanik
ewet eweweeeeet bende öle istiyorum uyku arasında sancı gelsin onu telaşa sokayım iki eli bi papuca girsin:jeyyar: geçen dioki sakın sancı geldiğinde bağırma öyle ben fena olurum dio sakin sakin gidelim sen doğumdayken ben 2 büyük içerim aşağıda dio zaten senin sesini duymaya dayanamam dio:asigim: alla alla dedim dr amca elimden tutar artık dedim sen içerken aşağıdaaaaklava:
aa tabi tabi görümceee, kaynana yaltakçılarııııııı
iyiyimiş cnm dr kan gelmesini mantarı olduğu için olabilir demiş yinede 15 gün istirahat et demiş sancı falan çıkmamaış herhangi bi sorun yok yani..Kızlar merhaba nasılsınız?Hijyenden haberi olan varmı?Dün hastaneye gidecekti bir ses çıktımı ?
ewet cnm aynen bu yazdıkalrını yedim bide kocam paça çorbası içirdi zorla 3 günbilmiyorumkismile her sabah yumurta, gün içinde 2 kaşık pekmez, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, cewiz kara üzüm.. bide kocam akşamları yoğurt, muz, bal, cewiz, karaüzüm, kuru kayısı, v.s. bişileri blendrdan geçirip yedirdi etkisi oldumu bilmem.. ama dene bnce..we her sabah muhakkak yumurtaaaa, günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt we günün herhangi bi wakti 1 kaşık pekmezzzzzzz walla bu saydıklarım benim çiroz kızıma 1 haftada tam 400gr aldı dr beni tebrik etti...
böyle aldırmış hasret... bir de ceviz yemiş bol bol.. kendi daha iyi anlatır ama sanırım satış yapıyor şu an..
Teşekkür ederim bitanem bana moral verdin. Bi salem verip kaçmaya niyetim yokzemuszemus
iyiyimiş cnm dr kan gelmesini mantarı olduğu için olabilir demiş yinede 15 gün istirahat et demiş sancı falan çıkmamaış herhangi bi sorun yok yani..
ewet cnm aynen bu yazdıkalrını yedim bide kocam paça çorbası içirdi zorla 3 günbilmiyorumkismile her sabah yumurta, gün içinde 2 kaşık pekmez, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, cewiz kara üzüm.. bide kocam akşamları yoğurt, muz, bal, cewiz, karaüzüm, kuru kayısı, v.s. bişileri blendrdan geçirip yedirdi etkisi oldumu bilmem.. ama dene bnce..
ozaman hoş gelmişseeeennkaydirigubbakcemile5:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?