- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.781
tabi bascam 9ay boyunca it gibi çalıştım bu dükkanda o günü ona zehir edeceğime söz wereli çok olduaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
sen bağırmayacaksanda artık bu lafın üstüne kesin çığlığı basarsın hasret adamın elini ayağını bi pabuca sokarsın
bizimkide içebilir valla sancım olduğu yada ağrım olduğu zamanlar gece top atsan uyanmayan adam uykusunda bile nasılsın diye soruyo ayıkken düşünemiyorum artık
Teşekkür ederim cerenora. Bir şey sormak istiyorum bu mesajlarınızın altındaki gebelik yaşınızı gösteren çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz.
gönderek cnm 3,5 su yol masrafıyla 13,5e getiriz sana kapı teslim yanında bi defaya mahsus sırma mandalinalı soda da hedaye ederim sağananiknanik
niye lojmanda değilsin canım sen
canım kilosunu dert etme hiçde zayıf dğl haftasında gidiyor işte bizde o haftalarda öyle bişeydik sanırım hatırlamıyorum şimdisempatiksalakcinni
artık bu haftadan itibaren beslenmene daha çok dikkat edersin çünkü son 3 hafta falan yine yeri daraldığı için kilo alımı düşüyormuş
Teşekkür ederim cerenora. Bir şey sormak istiyorum bu mesajlarınızın altındaki gebelik yaşınızı gösteren çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz.
iyiyimiş cnm dr kan gelmesini mantarı olduğu için olabilir demiş yinede 15 gün istirahat et demiş sancı falan çıkmamaış herhangi bi sorun yok yani..
ewet cnm aynen bu yazdıkalrını yedim bide kocam paça çorbası içirdi zorla 3 günbilmiyorumkismile her sabah yumurta, gün içinde 2 kaşık pekmez, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, cewiz kara üzüm.. bide kocam akşamları yoğurt, muz, bal, cewiz, karaüzüm, kuru kayısı, v.s. bişileri blendrdan geçirip yedirdi etkisi oldumu bilmem.. ama dene bnce..
ozaman hoş gelmişseeeennkaydirigubbakcemile5:1hug:
hasretim buda benim listem
her sabah 2 kaşık pekmez hemen arkasından 1 tane portakal
bir yumurta bi küp peynir biraz reçel
3 dilim kepek ekmeği 3,4 ad.zeytin
arada 1 ayva 2 portakal
bi süre sonra
bir avuç ceviz, fındık
yine iki kaşık pekmez
öylen sebze yemeği bazen yanında yoğurt
arada bi bardak süt bir muz
akşam yine sebze yemeği az pilav yada makarna bide ayran
sonra kuşburnu çayı yine bir avuç ceviz fındık
yine iki kaşık pekmez
yatarkende yine 1 muz ve bi bardak süt ama bardağım çok büyük iki seferde 1 litre süt içmiş oluyorum
tabi bu arada bende şişiyorum ayrı mesele:kedi:
birazdan kaynatiim biberonu dedigin gibi..:lepi:uyku setini yıkadınmı peki elyafya içi zor kuruyacak
tabi bascam 9ay boyunca it gibi çalıştım bu dükkanda o günü ona zehir edeceğime söz wereli çok olduzaten ben doğumdayken kesin benimki hastanenin önünü bjk stadyumuna çewirir.. duyan gelir walla yalakaları çoktur benimkininboshayallersmile
lilypie.com dan yapabilirsin yada ticker.com dan
bire defaya mahsus.. vıyyy... bizi soyacak Hasret.. şaka maka bizim lojmanlara gelen indirimli fiyat gibi haaa... ucuzmuş yani... çeşme suyu mu kızz :roflol:
bizim lojmanlar dökülüyor tatlım ya. ben istemedim. bir de benim kocam önce ün. bitirip sonra geldiği için puanı biraz düşük. şarka sakladık yani Marmaris'e...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım burada ayrıntılarıyla anlatılıyor. yine de aklına takılan bir şey olursa yardımcı oluruz.
Selam herkese sabahtan berı sızı okuyorum ama anca yazma şevkim geldi
Bende dun acıle gıttım 10 dan sonra kasılmalarım we sancılarım dewam edıyor dıye
Eşim işten geldıkten sonra gittik
Ama hiç bı sorun cıkmadı nst ye baglandım sancı mancı cıkmadı bide idrar testi yaptılar ondada sorun yok
Deliricem ya evde ne oturabılıyodum nede yuruyebılıodum ama hastanede tık yok
Doktor dedı ayak sancısımıymıs neymıs bebekım asaya erken dusmus
O yuzden fazla ayakta kalma yuruyus yapma haraket etme 2 hafta yat dedı
38 haftadan sonra harekete baslamalıymısım acılmam olsun
Eger sımdı kendıme dıkkat etmezsem acılmam olabılırmıs
Cart curt işte yat yat sıkıldım sureklı kavga edıyoruz bebekle olan babasına oluyor zaten ona kızıyorum eşime saydırıyorum
Oda canım gece boyu uykusunun arasında bıle karnımı sewdı agrın var mı dıye :çok üzgünüm:
Bende dun acıle gıttım 10 dan sonra kasılmalarım we sancılarım dewam edıyor dıye
Ama hiç bı sorun cıkmadı nst ye baglandım sancı mancı cıkmadı bide idrar testi yaptılar ondada sorun yok
Cart curt işte yat yat sıkıldım sureklı kavga edıyoruz bebekle olan babasına oluyor zaten ona kızıyorum eşime saydırıyorum
Oda canım gece boyu uykusunun arasında bıle karnımı sewdı agrın var mı dıye :çok üzgünüm:
Benim böyle bir listem yok ama....... bilmiyorumkismile
Ne bulursam yiyorum... :icecream:
heee nerden bildin laasırnaşık şeybire defaya mahsus.. vıyyy... bizi soyacak Hasret.. şaka maka bizim lojmanlara gelen indirimli fiyat gibi haaa... ucuzmuş yani... çeşme suyu mu kızz :roflol:
bizim lojmanlar dökülüyor tatlım ya. ben istemedim. bir de benim kocam önce ün. bitirip sonra geldiği için puanı biraz düşük. şarka sakladık yani Marmaris'e...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım burada ayrıntılarıyla anlatılıyor. yine de aklına takılan bir şey olursa yardımcı oluruz.
bana yakın beslenme tablon bnde mutlaka muz süt ikilisini yaparım, çay olarakta kuşburnu we ıhlamuru beraber kaynatıom içine yarım limonuı kabuklarıyla atyorum bide elma doğruyom 2,3 gün içiorum aynısını su katıp katıphasretim buda benim listem
her sabah 2 kaşık pekmez hemen arkasından 1 tane portakal
bir yumurta bi küp peynir biraz reçel
3 dilim kepek ekmeği 3,4 ad.zeytin
arada 1 ayva 2 portakal
bi süre sonra
bir avuç ceviz, fındık
yine iki kaşık pekmez
öylen sebze yemeği bazen yanında yoğurt
arada bi bardak süt bir muz
akşam yine sebze yemeği az pilav yada makarna bide ayran
sonra kuşburnu çayı yine bir avuç ceviz fındık
yine iki kaşık pekmez
yatarkende yine 1 muz ve bi bardak süt ama bardağım çok büyük iki seferde 1 litre süt içmiş oluyorum
tabi bu arada bende şişiyorum ayrı mesele:kedi:
ya hatırlıyorum seninkide benimki gibi hasta beşiktaşlıydı dimi sorma şimdiden odasını siyah beyaz yapıcam formaları duvarlara asıcam diye başladı
bizimkilerde pek farklı sayılmaz ama yine iyi tabi sizin şark marmaris bizimki sınır öyle şarka can kurban valla bizim için
AMAN BACIM ne çok şey yiyosunuz ha ben iki bardak sütü zor içiyom kahvaltımı düzenli yapıyorum cevizimi yiyorum.Ben akşamları ekmek hiç yemem mesela doktor demezmi hamurişi yeme ekmeği kes 3 haftada 3 kilo almışım ay inanamadım ben zaten hamurişide pek sevmem.Benim düzenli yediğim haftada enaz bir kez balık,et,BİDE bir bardak süttü onu ikiye çıkardım yatarkende içiyorum.Çünkü sizin 40 haftada doğum yapma şansınız var ben mecbur 38 haftalık doğum yapcem.Nekadar aldırırsam bebeğe okadar kar.3 kiloyu geçsin yeter.Görümcemin bebeği 2800 dü tutması zor bakması zor.Kızım negüzel 3950 idi valla kucağa yakışıyodu bide iri doğan bebekler pek hasta olmuyolar.
geçmiş olsun canım.Senin birkere daha olmuştu böyle sanki dikkat et bacım yat dinlen.Selam herkese sabahtan berı sızı okuyorum ama anca yazma şevkim geldi
Evet aynen öyle ben dalin granürlü sabun aldım uyku setini ikili koymam rağmen leke bıraktı zaten zor kuruttum sinir oldum yağmur hala devam ediyor.asacak yer yok.Eğer benim gibi toz alan varsa iki kere durlattırın.canım yıkadım en düşük ısıda..30 derece hassas programım var orda yıkadım,sıvı deterjanla,sabun tozu kullanmadım.leke bırakıyor sabun tozu...kullanmadığım odada kuruttum...soğuk kurumaz diye dışarı sermedim..2 günde kururdu...
Bizim şarkata görevler 6 ay 6 ay... sen hiç kocandan 6 ay ayrı kaldın mı yevrrum!! eyvahedigeldismile
canım geçmiş olsun yaa senin bebiş doktoru görünce vazgeçiyo sanırım neyse annesi yat dinlen az kaldı zaten bi daha böyle yatım keyif yapamıycaz saltanatımızın bitişine az kaldı
aslında bende liste takip etmiyorum ama bunları hergün düzenli bi şekilde uygulamaya çalışıyorum bi geçen hafta ihmal ettim ama bu hafta tam gaz devamcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?