2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabi bascam 9ay boyunca it gibi çalıştım bu dükkanda o günü ona zehir edeceğime söz wereli çok oldu zaten ben doğumdayken kesin benimki hastanenin önünü bjk stadyumuna çewirir.. duyan gelir walla yalakaları çoktur benimkininboshayallersmile
Teşekkür ederim cerenora. Bir şey sormak istiyorum bu mesajlarınızın altındaki gebelik yaşınızı gösteren çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz.

lilypie.com dan yapabilirsin yada ticker.com dan

herkese merhaba geçmişi şöyle bir baktım geldim
hilos ve nilü çoook geçmiş olsun.
OKYAY HOŞGELDıN BACIM.
SELKıE DAHA DOĞURMAMIŞ MUTLUDA ÖYLE.
KIZILCIK ALLAH TAMAMINA ERDıRSıN ıNŞALLAH BU BEBEĞıNı SAĞSALıM KUCAĞINA ALIRSIN.

gönderek cnm 3,5 su yol masrafıyla 13,5e getiriz sana kapı teslim yanında bi defaya mahsus sırma mandalinalı soda da hedaye ederim sağananiknanik

bire defaya mahsus.. vıyyy... bizi soyacak Hasret.. şaka maka bizim lojmanlara gelen indirimli fiyat gibi haaa... ucuzmuş yani... çeşme suyu mu kızz :roflol:

bizim lojmanlar dökülüyor tatlım ya. ben istemedim. bir de benim kocam önce ün. bitirip sonra geldiği için puanı biraz düşük. şarka sakladık yani Marmaris'e...

Teşekkür ederim cerenora. Bir şey sormak istiyorum bu mesajlarınızın altındaki gebelik yaşınızı gösteren çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz.

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

canım burada ayrıntılarıyla anlatılıyor. yine de aklına takılan bir şey olursa yardımcı oluruz.

hasretim buda benim listem
her sabah 2 kaşık pekmez hemen arkasından 1 tane portakal

bir yumurta bi küp peynir biraz reçel
3 dilim kepek ekmeği 3,4 ad.zeytin
arada 1 ayva 2 portakal
bi süre sonra
bir avuç ceviz, fındık
yine iki kaşık pekmez
öylen sebze yemeği bazen yanında yoğurt
arada bi bardak süt bir muz
akşam yine sebze yemeği az pilav yada makarna bide ayran
sonra kuşburnu çayı yine bir avuç ceviz fındık
yine iki kaşık pekmez
yatarkende yine 1 muz ve bi bardak süt ama bardağım çok büyük iki seferde 1 litre süt içmiş oluyorum
tabi bu arada bende şişiyorum ayrı mesele:kedi:

kız HıLOS ben önce geçmişi okurum ondan sonra yazarım sen suspus dediğin zamanlar ben daha geçmişi okuyodum yani onuda yeni gördüm ben olaylara ortadan dalmasını sevmem herşeyden haberim olması lazım hele hele bugünlerde doğumlar olabülür.

Selam herkese sabahtan berı sızı okuyorum ama anca yazma şevkim geldi
Bende dun acıle gıttım 10 dan sonra kasılmalarım we sancılarım dewam edıyor dıye
Eşim işten geldıkten sonra gittik

Ama hiç bı sorun cıkmadı nst ye baglandım sancı mancı cıkmadı bide idrar testi yaptılar ondada sorun yok
Deliricem ya evde ne oturabılıyodum nede yuruyebılıodum ama hastanede tık yok
Doktor dedı ayak sancısımıymıs neymıs bebekım asaya erken dusmus
O yuzden fazla ayakta kalma yuruyus yapma haraket etme 2 hafta yat dedı
38 haftadan sonra harekete baslamalıymısım acılmam olsun
Eger sımdı kendıme dıkkat etmezsem acılmam olabılırmıs
Cart curt işte yat yat sıkıldım sureklı kavga edıyoruz bebekle olan babasına oluyor zaten ona kızıyorum eşime saydırıyorum
Oda canım gece boyu uykusunun arasında bıle karnımı sewdı agrın var mı dıye :çok üzgünüm:

Benim böyle bir listem yok ama....... bilmiyorumkismile

Ne bulursam yiyorum... :icecream:

birazdan kaynatiim biberonu dedigin gibi..:lepi:uyku setini yıkadınmı peki elyafya içi zor kuruyacak

canım yıkadım en düşük ısıda..30 derece hassas programım var orda yıkadım,sıvı deterjanla,sabun tozu kullanmadım.leke bırakıyor sabun tozu...kullanmadığım odada kuruttum...soğuk kurumaz diye dışarı sermedim..2 günde kururdu...

ya hatırlıyorum seninkide benimki gibi hasta beşiktaşlıydı dimi sorma şimdiden odasını siyah beyaz yapıcam formaları duvarlara asıcam diye başladı

bizimkilerde pek farklı sayılmaz ama yine iyi tabi sizin şark marmaris bizimki sınır öyle şarka can kurban valla bizim için

Geçmiş olsun canım.O zaman bende yatayım... Bu ağrıları çeke çeke iş yapmaya devam ediyorum.Bak söyleye söyleye erken doğuracağım zorluyorum resmen kendimi.Kızım 3 hafta daha dursun içerde inş.

AMAN BACIM ne çok şey yiyosunuz ha ben iki bardak sütü zor içiyom kahvaltımı düzenli yapıyorum cevizimi yiyorum.Ben akşamları ekmek hiç yemem mesela doktor demezmi hamurişi yeme ekmeği kes 3 haftada 3 kilo almışım ay inanamadım ben zaten hamurişide pek sevmem.Benim düzenli yediğim haftada enaz bir kez balık,et,BıDE bir bardak süttü onu ikiye çıkardım yatarkende içiyorum.Çünkü sizin 40 haftada doğum yapma şansınız var ben mecbur 38 haftalık doğum yapcem.Nekadar aldırırsam bebeğe okadar kar.3 kiloyu geçsin yeter.Görümcemin bebeği 2800 dü tutması zor bakması zor.Kızım negüzel 3950 idi valla kucağa yakışıyodu bide iri doğan bebekler pek hasta olmuyolar.

canım geçmiş olsun yaa senin bebiş doktoru görünce vazgeçiyo sanırım neyse annesi yat dinlen az kaldı zaten bi daha böyle yatım keyif yapamıycaz saltanatımızın bitişine az kaldı

Benim böyle bir listem yok ama....... bilmiyorumkismile

Ne bulursam yiyorum... :icecream:

aslında bende liste takip etmiyorum ama bunları hergün düzenli bi şekilde uygulamaya çalışıyorum bi geçen hafta ihmal ettim ama bu hafta tam gaz devamcokacimcoook

heee nerden bildin laasırnaşık şey
bana yakın beslenme tablon bnde mutlaka muz süt ikilisini yaparım, çay olarakta kuşburnu we ıhlamuru beraber kaynatıom içine yarım limonuı kabuklarıyla atyorum bide elma doğruyom 2,3 gün içiorum aynısını su katıp katıp
da sen pekmez olayını abartmışsın kendinde kilo slırsın çok 2 kaşıktan fazlasını hem dr.larda öenrmiolar

allahın cezası kıpırdak kıçın bi yerinde durmadı dimiklava: sana otur derken yok ewi topliim yok süpüriim zıkkımın kökü işte:mymeka: heh şimdi yat kıç üstü de aklın başına gelsin sanki gelenin gidenin war 10 kişi yaşıyonuz ewde kurtlu seniiiklava:

Bizim şarkata görevler 6 ay 6 ay... sen hiç kocandan 6 ay ayrı kaldın mı yevrrum!! eyvahedigeldismile

canım ya ne yapalım bizde aynı şey için çalışıyoruz yiyip şişiyoruz bebişlere yarasın diye ama gel görki dediğin gibi biz de şişiyoruz bende son bir aydır hızlı kilo almaya başladım hem bizim hemde bebişlerin vucudu yağ depoluyormuş bu haftalarda sanırım ondan böyle oluyoruz

geçmiş olsun canım.Senin birkere daha olmuştu böyle sanki dikkat et bacım yat dinlen.
Evet aynen öyle ben dalin granürlü sabun aldım uyku setini ikili koymam rağmen leke bıraktı zaten zor kuruttum sinir oldum yağmur hala devam ediyor.asacak yer yok.Eğer benim gibi toz alan varsa iki kere durlattırın.

Ay maaşallah ne güzel.Bende benim kız niye çiroz diye gıdaklıyorum.Ceviz,balık,muz falan düzenli yemiyorumki.Eşim sürekli yedirmeye çalışır canım istemiyor derim.Canım ne istiyorsa ona yöneliyorum.Bir kaç kere ceviz,balık ve muz yedim o kadar.Pek düzenli değilim galiba bu beslenme konusunda... Gerçi buna rağmen aldık yinede kiloyu o da ayrı bir durum tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…