2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay hasret sen beni güldürdün allahta seni güldürsün alemsin ya.Ama haklısında buaralar bizim topik temizliğe fazla daldı bebeklerde dayanamıyolar işte biz yoruldukça onlarda yoruluyolar bir an önce ışığı bulup çıkmak istiyolar.

canım geçmiş olsun...

ben doğurmayacağım bu gidişle...

canım hoşgeldin ,bebeğin hayırlı olsun....

valla bende bilmiyorum canım..bwn hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı ,sancı felan yoktu..dayadılar bana suni sancıyı gidince hastaneye....4-5 saat sancı çektim oldu....

hhayayyt biz 20. haftaya kadar erkek diyordu kör doktoru.. bizimki planlar yapıodu pipisini beyaza taşolarını siyaha boyayıp anneme yollicakmış resmini, çükünü alıp eline dolaşcakmış arkadaşlarının yüzüne işetecekmiş v.s. v.s...

ben bi seferde 2 yıl kalıcam canımcım yaa işte her işin kewndine göre bi zorluğu var böyle maalesef bide öyle bişiy olursa ben kaynananın yanına aynen şutt

sıkma tatlım canını ya. inşallah öyle bir şey olmaz. en azından telefonla konuşursunuz sanırım. bizim telefon da yok. gemi afrika ülkelerinden birine liman yapacak da, orada internet cafe bulunacak da..
biz bu yolu kendimiz seçtik, sızlanmaya hakkımız yok

ben oğlumun takımlarının üzerinden arıtamamıştım hacı şakirin sabun tozunu.3 kere durulatmak zorunda kalmıştımlmaz:.dalin sıvı ile yıkadım uyku setini...

hımm azaltayım ozaman her seferde 1 kaşığa düşüreyim gözüm aç benim sanırım bir kaşık sanki miğdeme inmiyormuş gibi geliyorsempatiksalakcinni

senin fıstığın kilosu iyiydi canım ya hiçde zayıf dğl maşallah ama ben bu kadar yemeye yinede haftasında gidiyor benim oğluşum sanki daha çok ben alıyorumbilmiyorumkismile

Kızlar kocişimin ve oğluşumun gelmesine az kaldı. Yemeğim yok. Ev desen daha toplanacak. Ben şimdilik kopuyorum sizlerden. Verdiğiniz listedeki yiyecekleri tüketmeye çalışacağım şu bir haftada bakalım salı günü okan amcamız( yani doktorumuz) ne diyecek kilomuza. Hepinizi öpüyorum.

Teşekkürler kızlar Allah hepinizden razı olsun
Siz kendınıze dıkkat edın sakın ağır bi iş yapmayın benim gibi
Bugün fark ettim resmen karnım şeyimin ustune kadar sarkmış
Mide yanmalarımda artık yok hergun resmen aglıyordum yanmadan

Hasretcim yapsam bi dert yapmasam bi dert ne olur ne olmaz işte
El adama neler der dıyoruz ama aslın da şeyimize bile takamamız gerek
Acıyı ceken bız sıkıntıyı ceken bız
Bır kere sormazlar nasılsın bırseye ıhtıyacın var mı
Ama gelır lak luk ederler
Öyleleri kötükedihüsokötükedihüso

Bu arada catı muane olanlara bı sorum olacak ben olmadım bazı arkların 1 cm falan acılmaları war
Sorum yururken vajınanzda yanma ve acıma hıssı olusturuyomu bu acılmadan dolayı kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heyy Allahım karı koca bi alemsiniz valla planlar suya düştü eşinin kız deyince yüzünün şekli ne oldu hasret düşünemiyorum vallakaydirigubbakcemile3

ahh canım inşallah şu şarklar uzak olsun bizden gülü seven dikenine katlanıyor işte valla bizde onlarla birlikte yapıyoruz askerliği

canım benim öyle düzenli bir listem yok hamile kaldıktan sonra yaptığım tek artı şey süt ve vitamin içmek oldu.Meyveyi çok severim zaten balıksa vazgeçilmezimiz deniz bize çok yakın balığımız herzaman olur eşimde eti çok sever kızımda soframızda olan şeyler yani.

çok haklısın şeker yoksa kızdırdım mı seni yahu???bilmiyorumkismile
ben hani çıkmadan sizde iyimisiniz öğreneyim dedim.malum evde internet yok bende:sinifsinif:

KUSSEBFİLAL-FRABUAZ-TOPRAK28 hiç sesiniz çıkmıyor bacılarrrrrrr :)))) yok öle sessiz sessiz orada oturmak iyisiniz inşallah afiyettesinizdir.

Hiloş geçmişi okumaya çalışıyorum.Maşallah yine çok sayfa birikmiş.Bu arada sana ve hijyene çok geçmiş olsun...Selkie her gün buraya acaba doğurdun mu merakıyla geliyorum.

yok canım bende öyle işey olmuyor...

yaa çıkmak zorundayım yine valla sohbetinize doyum olmuyo vakit çabuk geçiyo neyse akşam yine bakarım görüşürüz kızlar.

canım ya kıss fırsat bulup nete giriyo geçmişi okuyup bitirene kadar vakti kalmıyo hep böyle oluyo sana kussebim
sanada iyi akşamlar dikkat et kendineopuyorumnanaktan

birazdan eşim gelir kızkardeşim gelemiyomuş o yüzden bizde çıkarız birazdan eşim ben gelince hazır ol hemen çıkalım dedi giyindim öyle bekliyorum aniden çıkabilirim yani kıslarr

Biraz daha dursun selkie...Benimde özellikle akşamları sancım oluyor çok canım yanıyor...Yatağa bu akşam doğurur muyum düşüncesi ile giriyorum.Yarın dr. kontrolüm var bakalım NST de ne çıkacak dr. ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…