- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.801
heee nerden bildin laasırnaşık şey
bana yakın beslenme tablon bnde mutlaka muz süt ikilisini yaparım, çay olarakta kuşburnu we ıhlamuru beraber kaynatıom içine yarım limonuı kabuklarıyla atyorum bide elma doğruyom 2,3 gün içiorum aynısını su katıp katıp
da sen pekmez olayını abartmışsın kendinde kilo slırsın çok 2 kaşıktan fazlasını hem dr.larda öenrmiolar
allahın cezası kıpırdak kıçın bi yerinde durmadı dimiklava: sana otur derken yok ewi topliim yok süpüriim zıkkımın kökü işte:mymeka: heh şimdi yat kıç üstü de aklın başına gelsin sanki gelenin gidenin war 10 kişi yaşıyonuz ewde kurtlu seniii klava:
Selam herkese sabahtan berı sızı okuyorum ama anca yazma şevkim geldi
Bende dun acıle gıttım 10 dan sonra kasılmalarım we sancılarım dewam edıyor dıye
Eşim işten geldıkten sonra gittik
Ama hiç bı sorun cıkmadı nst ye baglandım sancı mancı cıkmadı bide idrar testi yaptılar ondada sorun yok
Deliricem ya evde ne oturabılıyodum nede yuruyebılıodum ama hastanede tık yok
Doktor dedı ayak sancısımıymıs neymıs bebekım asaya erken dusmus
O yuzden fazla ayakta kalma yuruyus yapma haraket etme 2 hafta yat dedı
38 haftadan sonra harekete baslamalıymısım acılmam olsun
Eger sımdı kendıme dıkkat etmezsem acılmam olabılırmıs
Cart curt işte yat yat sıkıldım sureklı kavga edıyoruz bebekle olan babasına oluyor zaten ona kızıyorum eşime saydırıyorum
Oda canım gece boyu uykusunun arasında bıle karnımı sewdı agrın var mı dıye :çok üzgünüm:
herkese merhaba geçmişi şöyle bir baktım geldim
hilos ve nilü çoook geçmiş olsun.
OKYAY HOŞGELDİN BACIM.
SELKİE DAHA DOĞURMAMIŞ MUTLUDA ÖYLE.
KIZILCIK ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH BU BEBEĞİNİ SAĞSALİM KUCAĞINA ALIRSIN.
canım hoşgeldin ,bebeğin hayırlı olsun....Hepinize tekrar merhaba arkadaşlar çok sevindim kendim gibi birilerini bulmama. Ben size kendimi anlatayım. Dediğim gibi 33+5 bugünkü gebelik yaşım. Kendim ise 27 yaşındayım v e Türkiye Cumhuriyetinin acizane bir memuruyum. Bebişime gelince kız. Bir de abimiz var bizim altı yaşında. İkinci bebeğim yani. Kaynanam var.( Düşmanım başına vermesin) Kocam ise kocakafalı değil. ( bitanem benim). Kızım 10 gün önce 1.580 gr idi. Çok üzülüyorum. biraz zayıfmı bilmem.
şimdi ilk bebek olunca büyük ihtimal sancılardan korkup hemen hastaneye koşarız gibi geliyor banada ama aslında evde çekip bebek hareketlerini takip edip bi duş alıp rahatlamak iyi geliyormuş bir kaç saatini evde geçirip sonra gitmek daha iyi diyorlar ama o an nasıl olur bilemiyorum
selkiecim bilir ama tecrübeli olduğu için canım benimm
ya hatırlıyorum seninkide benimki gibi hasta beşiktaşlıydı dimi sorma şimdiden odasını siyah beyaz yapıcam formaları duvarlara asıcam diye başladı
bizimkilerde pek farklı sayılmaz ama yine iyi tabi sizin şark marmaris bizimki sınır öyle şarka can kurban valla bizim için
ben bi seferde 2 yıl kalıcam canımcım yaa işte her işin kewndine göre bi zorluğu var böyle maalesef bide öyle bişiy olursa ben kaynananın yanına aynen şutt
geçmiş olsun canım.Senin birkere daha olmuştu böyle sanki dikkat et bacım yat dinlen.
Evet aynen öyle ben dalin granürlü sabun aldım uyku setini ikili koymam rağmen leke bıraktı zaten zor kuruttum sinir oldum yağmur hala devam ediyor.asacak yer yok.Eğer benim gibi toz alan varsa iki kere durlattırın.
heee nerden bildin laasırnaşık şey
bana yakın beslenme tablon bnde mutlaka muz süt ikilisini yaparım, çay olarakta kuşburnu we ıhlamuru beraber kaynatıom içine yarım limonuı kabuklarıyla atyorum bide elma doğruyom 2,3 gün içiorum aynısını su katıp katıp
da sen pekmez olayını abartmışsın kendinde kilo slırsın çok 2 kaşıktan fazlasını hem dr.larda öenrmiolar
allahın cezası kıpırdak kıçın bi yerinde durmadı dimiklava: sana otur derken yok ewi topliim yok süpüriim zıkkımın kökü işte:mymeka: heh şimdi yat kıç üstü de aklın başına gelsin sanki gelenin gidenin war 10 kişi yaşıyonuz ewde kurtlu seniii klava:
Ay maaşallah ne güzel.Bende benim kız niye çiroz diye gıdaklıyorum.Ceviz,balık,muz falan düzenli yemiyorumki.Eşim sürekli yedirmeye çalışır canım istemiyor derim.Canım ne istiyorsa ona yöneliyorum.Bir kaç kere ceviz,balık ve muz yedim o kadar.Pek düzenli değilim galiba bu beslenme konusunda... Gerçi buna rağmen aldık yinede kiloyu o da ayrı bir durum tabii...
hhayayyt biz 20. haftaya kadar erkek diyordu kör doktoru.. bizimki planlar yapıodu pipisini beyaza taşolarını siyaha boyayıp anneme yollicakmış resmini, çükünü alıp eline dolaşcakmış arkadaşlarının yüzüne işetecekmiş v.s. v.s...
sıkma tatlım canını ya. inşallah öyle bir şey olmaz. en azından telefonla konuşursunuz sanırım. bizim telefon da yok. gemi afrika ülkelerinden birine liman yapacak da, orada internet cafe bulunacak da..
biz bu yolu kendimiz seçtik, sızlanmaya hakkımız yok
canım benim öyle düzenli bir listem yok hamile kaldıktan sonra yaptığım tek artı şey süt ve vitamin içmek oldu.Meyveyi çok severim zaten balıksa vazgeçilmezimiz deniz bize çok yakın balığımız herzaman olur eşimde eti çok sever kızımda soframızda olan şeyler yani.Ay maaşallah ne güzel.Bende benim kız niye çiroz diye gıdaklıyorum.Ceviz,balık,muz falan düzenli yemiyorumki.Eşim sürekli yedirmeye çalışır canım istemiyor derim.Canım ne istiyorsa ona yöneliyorum.Bir kaç kere ceviz,balık ve muz yedim o kadar.Pek düzenli değilim galiba bu beslenme konusunda... Gerçi buna rağmen aldık yinede kiloyu o da ayrı bir durum tabii...
kız HİLOS ben önce geçmişi okurum ondan sonra yazarım sen suspus dediğin zamanlar ben daha geçmişi okuyodum yani onuda yeni gördüm ben olaylara ortadan dalmasını sevmem herşeyden haberim olması lazım hele hele bugünlerde doğumlar olabülür.
KUSSEBFİLAL-FRABUAZ-TOPRAK28 hiç sesiniz çıkmıyor bacılarrrrrrr :)))) yok öle sessiz sessiz orada oturmak iyisiniz inşallah afiyettesinizdir.
yok canım niye kızayımki aşkolsun.çok haklısın şeker yoksa kızdırdım mı seni yahu???bilmiyorumkismile
ben hani çıkmadan sizde iyimisiniz öğreneyim dedim.malum evde internet yok bende:sinifsinif:
Teşekkürler kızlar Allah hepinizden razı olsun
Siz kendınıze dıkkat edın sakın ağır bi iş yapmayın benim gibi
Bugün fark ettim resmen karnım şeyimin ustune kadar sarkmış
Mide yanmalarımda artık yok hergun resmen aglıyordum yanmadan
Hasretcim yapsam bi dert yapmasam bi dert ne olur ne olmaz işte
El adama neler der dıyoruz ama aslın da şeyimize bile takamamız gerek
Acıyı ceken bız sıkıntıyı ceken bız
Bır kere sormazlar nasılsın bırseye ıhtıyacın var mı
Ama gelır lak luk ederler
Öyleleri kötükedihüsokötükedihüso
Bu arada catı muane olanlara bı sorum olacak ben olmadım bazı arkların 1 cm falan acılmaları war
Sorum yururken vajınanzda yanma ve acıma hıssı olusturuyomu bu acılmadan dolayı kafamçokkarıştı
Hiloş geçmişi okumaya çalışıyorum.Maşallah yine çok sayfa birikmiş.Bu arada sana ve hijyene çok geçmiş olsun...Selkie her gün buraya acaba doğurdun mu merakıyla geliyorum.
yaa çıkmak zorundayım yine valla sohbetinize doyum olmuyo vakit çabuk geçiyo neyse akşam yine bakarım görüşürüz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?