- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.821
Biraz daha dursun selkie...Benimde özellikle akşamları sancım oluyor çok canım yanıyor...Yatağa bu akşam doğurur muyum düşüncesi ile giriyorum.Yarın dr. kontrolüm var bakalım NST de ne çıkacak dr. ne diyecek...
Hayde bakalım kızlar bende Çıktım.bu arada aĞrım gene arttı ya.offf sabır allahım.İyakŞamlar
canım benim öyle düzenli bir listem yok hamile kaldıktan sonra yaptığım tek artı şey süt ve vitamin içmek oldu.Meyveyi çok severim zaten balıksa vazgeçilmezimiz deniz bize çok yakın balığımız herzaman olur eşimde eti çok sever kızımda soframızda olan şeyler yani.
hımm azaltayım ozaman her seferde 1 kaşığa düşüreyim gözüm aç benim sanırım bir kaşık sanki miğdeme inmiyormuş gibi geliyorsempatiksalakcinni
senin fıstığın kilosu iyiydi canım ya hiçde zayıf dğl maşallah ama ben bu kadar yemeye yinede haftasında gidiyor benim oğluşum sanki daha çok ben alıyorumbilmiyorumkismile
Ufff,
Halen işteyim...
Ayaklarım şişti...
Biraz daha dursun selkie...Benimde özellikle akşamları sancım oluyor çok canım yanıyor...Yatağa bu akşam doğurur muyum düşüncesi ile giriyorum.Yarın dr. kontrolüm var bakalım NST de ne çıkacak dr. ne diyecek...
Benım vajınamda agrı var yururken oturup kalkarken yatakta donerken falan sık oluyor
Bide ayagımla halı falan duzeltemıyorum asırı agrıyor
Doktora sordum ıdrar tahlılı yaptırdı temız cıktı yanı enfeksıyon degıl
Bende acaba acılmamı wardır dedım
Bişi diyemedi kendı doktorum degıldı bide acıldekı doktor du hicte sewmedım zaten pisssss
Senle aynı dertten muzdaribiz cnmcım :)Ufff,
Halen işteyim...
Ayaklarım şişti...
Yanı dogum yaklasınca mı oluyor
senn karnın kac haftada dustu asaya canım
İyi akşamlar hanımlar, ceee deyip kaçacam ama aklımda burda kalıyor, annem evimi bir güzel temizledi, pırıl pırıl oldu ev, ohh mis gibi, sağolsun anacım..
SİNPAC, ne zaman ayrılıyorsun izine..?
MUTLU, 3 buçuk saat yürüyüş fazla değil mi, nasıl yürüdün o kadar, ben adım atamıyorum, bebeğin kafası vajinamdan çıkacak gibi oluyor..
BİR NOKTA, geçmiş olsun bacım, dikkat et kendine..
izin ne zaman başlayacak
Senle aynı dertten muzdaribiz cnmcım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?