2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benım vajınamda agrı var yururken oturup kalkarken yatakta donerken falan sık oluyor
Bide ayagımla halı falan duzeltemıyorum asırı agrıyor
Doktora sordum ıdrar tahlılı yaptırdı temız cıktı yanı enfeksıyon degıl
Bende acaba acılmamı wardır dedım
Bişi diyemedi kendı doktorum degıldı bide acıldekı doktor du hicte sewmedım zaten pisssss

yarın güzel haberler alırsın inşllah canım

Hayde bakalım kızlar bende Çıktım.bu arada aĞrım gene arttı ya.offf sabır allahım.İyakŞamlar

dikkat et canım kendine yat uzan iyi akşamlar

herkese iyi aksamlar kizlar.
bu is devretme olayi ne kadar zormus ya. kafam patladi. yarin da devam yetmezse cumada devam. sonrada artik aramalar olur bir donem. cok yoruldum bennnnnn....... neyse bitiyor 2 gun en azindan is anlatma sevdasina gun cabuk geciyor aksam nasil oldu anlamadim bile.
optum hepinizi........

bizde gidiyoruz badem şekerlerim görüşürüz yine halim olursa akşamda bakarım bazen bakıyorum ama yazamadan kalkıyorum şimdilik öptük hepinizi iyi akşamlarropuyorumnanaktan

Ne güzel balık çok faydalı heleki yakınınızda denizde varsa çok şanslısınız.Bol bol yiyin kuzularınıza yarasın...

Eh bunada şükür canım.Doktorum haftasında gidiyor diyor ama ben nedense 3 e gelmeden hep çirozmuş muamelesi yapıyorum kızıma ....

Kızlar selam 3 buçuk saat yürümüşüm annemle
bergüzar 1 hafta erken doğurmuş aramızda 15gün vardı benimkide 1 haftadan olacak demek

benimde gece sıkışınca çok sancım oluyor...yataktan kalkınca sancım oluyor..bir süre yürüyemiyorum..sonra geçiyor....

o ağrı bendede var..bebek yerleştiği için oluyormuş...

ıyi akşamlar hanımlar, ceee deyip kaçacam ama aklımda burda kalıyor, annem evimi bir güzel temizledi, pırıl pırıl oldu ev, ohh mis gibi, sağolsun anacım..
SıNPAC, ne zaman ayrılıyorsun izine..?
MUTLU, 3 buçuk saat yürüyüş fazla değil mi, nasıl yürüdün o kadar, ben adım atamıyorum, bebeğin kafası vajinamdan çıkacak gibi oluyor..
BıR NOKTA, geçmiş olsun bacım, dikkat et kendine..

canım o benim 6 ayda oluyordu şimdi iyiyim belim ağrıdı anneminde beli hasta ikimiz 1 çeyrekte çıktık 5i 5 geçe gelmişiz sol böbreğim ağrıyor
bu arada 26 şubat tah doğ tarihi olan 2 şubat annesi bugün doğurmuş benimde 27 şubat tahmini eyvahedigeldismile bende yarın belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…