- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.841
sen nasılsın sşmenay mg devam ediyormusun ben kestim kasılmayı önlüyormuş
Yanı dogum yaklasınca mı oluyor
senn karnın kac haftada dustu asaya canım
Ben 32. haftanın üzerine 2 hafta çalıştım daha 3 haftam daha kaldı((((
Doktura gittik
nst felan yine grmedim yarabbim ya bu adam beni rahatlatiyo
yine 27 dedi 25 olsa olmazmı zorlanıyorum dedi. Yokk dedi cemkirdi
usg çok zorlandı ölçüm alamadı kiloyu olcemedi hiç almamış dedi en son ama ben yemedim gobus sığmadı ekrana sanki gitmeidm
dopplere baktı kan akımında bisi mı var deyu o sırada dedi aa solnum hareketi yapıyı dedi
hickiriyodu tam girdimizde
suyu nuyu iyi iste öyle geldik
doğumda ethicada olacak dogum parasinida ogrenemeidk hamdolsun
ay allah yardımcın olsun...Nilüferşah ve Bir Nokta geçmiş olsun arkadaşlar yormayın kendinizi lütfen...
Kızlar moralim çok bozuk kayınvalidem geldi abimin hanımıda buradaydı olur olmadık laflar etti bana yok kimseye haber vermemişim onlara yakınlık göstermemişim kötü gelin etti beni o kadar kötü oldum ki o lafların hepsinin cevabı vardı ama ben onun beni yengemin yanında ateşlere sokup çıkardığı gibi ona yapamadım...
Sustum o gittikten sonrada kendimi tutamayıp ağlamaya başladım... mafoldumben
Çok sinirliyim çığlık çığlığa bağırmak ağlamak istiyorum...
Doktura gittik
nst felan yine grmedim yarabbim ya bu adam beni rahatlatiyo
yine 27 dedi 25 olsa olmazmı zorlanıyorum dedi. Yokk dedi cemkirdi
usg çok zorlandı ölçüm alamadı kiloyu olcemedi hiç almamış dedi en son ama ben yemedim gobus sığmadı ekrana sanki gitmeidm
dopplere baktı kan akımında bisi mı var deyu o sırada dedi aa solnum hareketi yapıyı dedi
hickiriyodu tam girdimizde
suyu nuyu iyi iste öyle geldik
doğumda ethicada olacak dogum parasinida ogrenemeidk hamdolsun
Nilüferşah ve Bir Nokta geçmiş olsun arkadaşlar yormayın kendinizi lütfen...
Kızlar moralim çok bozuk kayınvalidem geldi abimin hanımıda buradaydı olur olmadık laflar etti bana yok kimseye haber vermemişim onlara yakınlık göstermemişim kötü gelin etti beni o kadar kötü oldum ki o lafların hepsinin cevabı vardı ama ben onun beni yengemin yanında ateşlere sokup çıkardığı gibi ona yapamadım...
Sustum o gittikten sonrada kendimi tutamayıp ağlamaya başladım... mafoldumben
Çok sinirliyim çığlık çığlığa bağırmak ağlamak istiyorum...
Merhaba güzel anneler, nasılsınız? Anladığım kadarıyla bir problem yok, herkes iyi.
Ben raporlu olmama rağmen çalışmaya devam ediyorum. :) 36. haftadayız, 30 günümüz kaldı doğuma, 97 kilo oldum, :CüvCüv: elim ayağım şiş ama ilginç bir motivasyon ve enerji var üzerimde. Okulda da koşturup duruyorum hiç hamile değilmişim gibi. Hakkımızda hayırlısı. bayanssulusmile
Çok fazla takip edemiyorum, alıntılardan falan anlamaya çalışıyorum durumları, inşallah herkes iyidir. Doğuran falan yok di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?