2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen nasılsın sşmenay mg devam ediyormusun ben kestim kasılmayı önlüyormuş

Evet canım mg devam ediyorum, doğuma kadar içeceksin dedi doktorum bana, sanırım sezeryan olacağı kesinleştiği için öyle dedi, hemde kasılmaları ve krampları önlesin diye...

Ben en geç 27-28 şubatta doğum yaparım diye düşünüyorum, plasenta yaşlanmasından dolayı, sende 1 hafta daha durursun bence içimden öyle geçti...

Doktura gittik
nst felan yine grmedim yarabbim ya bu adam beni rahatlatiyo
yine 27 dedi 25 olsa olmazmı zorlanıyorum dedi. Yokk dedi cemkirdi
usg çok zorlandı ölçüm alamadı kiloyu olcemedi hiç almamış dedi en son ama ben yemedim gobus sığmadı ekrana sanki gitmeidm
dopplere baktı kan akımında bisi mı var deyu o sırada dedi aa solnum hareketi yapıyı dedi
hickiriyodu tam girdimizde
suyu nuyu iyi iste öyle geldik
doğumda ethicada olacak dogum parasinida ogrenemeidk hamdolsun

Nilüferşah ve Bir Nokta geçmiş olsun arkadaşlar yormayın kendinizi lütfen...

Kızlar moralim çok bozuk kayınvalidem geldi abimin hanımıda buradaydı olur olmadık laflar etti bana yok kimseye haber vermemişim onlara yakınlık göstermemişim kötü gelin etti beni o kadar kötü oldum ki o lafların hepsinin cevabı vardı ama ben onun beni yengemin yanında ateşlere sokup çıkardığı gibi ona yapamadım...
Sustum o gittikten sonrada kendimi tutamayıp ağlamaya başladım... mafoldumben

Çok sinirliyim çığlık çığlığa bağırmak ağlamak istiyorum...

canım gözün aydın bebişi görmüşsün....

ay allah yardımcın olsun...
akşam gelince eşine anlat bence olanları.....
yengenin yanında ne hakkı var yapmaya..edepsiz....

eşin cağırdı değilmi annesini..iyi halt etmiş..sana bakmaua çağırdı kadını oda senin moralini bozuyor...ben olsam vururum eşimin yüzüne...sen anneni beni üzsün diyemi çağırdın derim...

Son düzenleme:
Buarda orda tansiyonum ilk kez 14/8 çıktı acaba tansiyinummu yükseliyor ondanmi kilo alamadı Ege

haklısın selkieciğim eşimde bu duruma çok üzülüyor aslında anlatmazsam patlarım zaten

şimdi 15 gün gelip gidecekler susacağım başka çarem yok bu sırada doğurmazsam iyidir tabii

aynen gulencim :umursamaz: tansiyonun yüksek çıkmış bayağı tuzlu yeme olur mu?

Gülencim doktora gitmişsin, gözünaydın, gündüz bana bir soru sormuşsun, sonradan gördüm canım, kusura bakma, bende makatta baskı olmuyor artık, şimdi daha çok vajinada baskı hissediyorum..

Hijyenim sıkma canını yaaa, umursamamaya çalış, senin dinlenmen gerek şimdi, strese sokma kendini, eşine de söyle bence..

Hijyen Allah sabır versin klava:klava:

Gülay benim tansıyonum 12 7 sureklı normal dıyor doktor
Sana yuksek yada normal demedı mı kı

Yok demedi idare eder dedi enim doktur soylemiyo herseyi çok takiyorum
bebeğin kafası asada desinde agladiydim
en yüksek bu olmalıymış bunu gecmemeliymis
evde sürekli 11/6 10/6 cikiyo

Simenay ben Dr tarif ettimde bebeğin çok tuhaf duruyo pozisyonu normal kafa asada değil diyo ayaklarda asada da fazla baskı hissediyosun diyo
Dr Salı gunüne kadar tatile gidiyo umarım o arada bisi olmaz

Merhaba anneler... ben geldim bakayım bu anacıklar ne yapıyor dedim...

gözünaydın canım. tansiyonun öyle çıkınca idrar tahlili istemedi mi bir yorumda bulunmadı mı? kiloyu ölçemediyse nasıl kilo alamamışl diyor anlamıyorum. :umursamaz:

ooooooooof off... huzur yok bize ya... Allahım sen bildiğin gibi bu hamile kullanırını ağlatıp sinirlerini bozan bu insanları...

Gülencim, iyi düşünelim iyi olsun, doktorun tatilde iken bişey olmaz inşallah, salı gününe çok fazla kalmadı, doktor yokken bişey olursa diye düşünüpte olumsuz düşünceleri çağırma... Benim kızında kafası aşağıda, poposu göbek deliğimin orda, ayakları da sağ leğen kemiğimde, benim canımı çok acıtıyor ayakları, arada geriniyor böyle, bir tuhaf oluyorum..

Merhaba güzel anneler, nasılsınız? Anladığım kadarıyla bir problem yok, herkes iyi.

Ben raporlu olmama rağmen çalışmaya devam ediyorum. :) 36. haftadayız, 30 günümüz kaldı doğuma, 97 kilo oldum, :CüvCüv: elim ayağım şiş ama ilginç bir motivasyon ve enerji var üzerimde. Okulda da koşturup duruyorum hiç hamile değilmişim gibi. Hakkımızda hayırlısı. bayanssulusmile

Çok fazla takip edemiyorum, alıntılardan falan anlamaya çalışıyorum durumları, inşallah herkes iyidir. Doğuran falan yok di mi?

Ben bu kızın dötünü kırıcam yaaaa
Hastanede ne sancı ne bişi şimdi kıcımın ustune oturamıyorum
İkide bi aşaya baskı yapıyor
Biz varya cok hastaneye kosar kosar geliriz

Zaten neden korktıysam basıma geldı yaaa akannehir:çok üzgünüm:

Maşallah maşallah tü tü tüüüüüüüü
Cok kosturma bende birşeyim yok diyordum ama bi anda çöküyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…