- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.861
Canancım, sende dikkatli olsan iyi olur, doğuma yakın enerji gelirmiş, doktorum dedi, bu enerjiyle abartıp iş falan yapayım deme, bu enerjiye aldanma sakın dedi bana, şu an enerji fazlalığımı örgü örerek atmaya çalışıyorum, yoksa evi baştan aşağı temzileyebilirim, hatta uzun atlama koşuya bile çıkabilirim :)))
Bir Nokta, yalancı sancılara aldanma, aynılarını ben haftalardır yaşıyorum, her seferinde doktora koşarız yoksa, kendi kendimize zorla erken doğuracaz valla...
Nilüferşah ve Bir Nokta geçmiş olsun arkadaşlar yormayın kendinizi lütfen...
Kızlar moralim çok bozuk kayınvalidem geldi abimin hanımıda buradaydı olur olmadık laflar etti bana yok kimseye haber vermemişim onlara yakınlık göstermemişim kötü gelin etti beni o kadar kötü oldum ki o lafların hepsinin cevabı vardı ama ben onun beni yengemin yanında ateşlere sokup çıkardığı gibi ona yapamadım...
Sustum o gittikten sonrada kendimi tutamayıp ağlamaya başladım... mafoldumben
Çok sinirliyim çığlık çığlığa bağırmak ağlamak istiyorum...
doguma yakin enerji basiyormus.doktorlar bu enerjiyi temizlik alisveris yaparak harcamayin ve dogumdan sonraya saklayin diyor ki zaten doganin muhtesem isleyisini dusununce gercekden o enerjiye dogumdan sonra cok ihtiyacimiz olacak.Merhaba güzel anneler, nasılsınız? Anladığım kadarıyla bir problem yok, herkes iyi.
Ben raporlu olmama rağmen çalışmaya devam ediyorum. :) 36. haftadayız, 30 günümüz kaldı doğuma, 97 kilo oldum, :CüvCüv: elim ayağım şiş ama ilginç bir motivasyon ve enerji var üzerimde. Okulda da koşturup duruyorum hiç hamile değilmişim gibi. Hakkımızda hayırlısı. bayanssulusmile
Çok fazla takip edemiyorum, alıntılardan falan anlamaya çalışıyorum durumları, inşallah herkes iyidir. Doğuran falan yok di mi?
evrene ne verirsen onu geri alirsinBen bu kızın dötünü kırıcam yaaaa
Hastanede ne sancı ne bişi şimdi kıcımın ustune oturamıyorum
İkide bi aşaya baskı yapıyor
Biz varya cok hastaneye kosar kosar geliriz
Zaten neden korktıysam basıma geldı yaaa akannehir:çok üzgünüm:
yok cnm olmuyor çok nadir iğne batması gibi bi sızı oluyo seninki aşağı düştüğü için oluyodur fazla dolanmamaya dikkat et..Teşekkürler kızlar Allah hepinizden razı olsun
Siz kendınıze dıkkat edın sakın ağır bi iş yapmayın benim gibi
Bugün fark ettim resmen karnım şeyimin ustune kadar sarkmış
Mide yanmalarımda artık yok hergun resmen aglıyordum yanmadan
Hasretcim yapsam bi dert yapmasam bi dert ne olur ne olmaz işte
El adama neler der dıyoruz ama aslın da şeyimize bile takamamız gerek
Acıyı ceken bız sıkıntıyı ceken bız
Bır kere sormazlar nasılsın bırseye ıhtıyacın var mı
Ama gelır lak luk ederler
Öyleleri kötükedihüsokötükedihüso
Bu arada catı muane olanlara bı sorum olacak ben olmadım bazı arkların 1 cm falan acılmaları war
Sorum yururken vajınanzda yanma ve acıma hıssı olusturuyomu bu acılmadan dolayı kafamçokkarıştı
yokkk be kızada hemen adapte oldu babasının kızı die çok mutlu walla ben ilk başta biraz üzüldüm mal gibi çok pişman oldum sonra üzüldüğüme:umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heyy Allahım karı koca bi alemsiniz valla planlar suya düştü eşinin kız deyince yüzünün şekli ne oldu hasret düşünemiyorum vallakaydirigubbakcemile3
ahh canım inşallah şu şarklar uzak olsun bizden gülü seven dikenine katlanıyor işte valla bizde onlarla birlikte yapıyoruz askerliği
37yide bitirmişsin cnm hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallahBiraz daha dursun selkie...Benimde özellikle akşamları sancım oluyor çok canım yanıyor...Yatağa bu akşam doğurur muyum düşüncesi ile giriyorum.Yarın dr. kontrolüm var bakalım NST de ne çıkacak dr. ne diyecek...
ayy kır kıçını otur yerine be bırak b.k götrsün alla alla hastasın sen yani kimse senden temiz olmanı şöle olmanı böle olmanı beklemez..olumunekankayizsmileAhh şu enerji nerde banada gelse evi götürüyolar ben kalkıp iki çamaşırı bile yerden almaya eriniyorum ah ah gunlerım hamilelik beni cok bozdu ohaoldumsmile
yok cnm asayiş berkemal bnde aynen 37nin içindeyim we çalışıyorum yemek yapıorum sonra sırt ağrısından zor atyorum yatağa kendimi..Merhaba güzel anneler, nasılsınız? Anladığım kadarıyla bir problem yok, herkes iyi.
Ben raporlu olmama rağmen çalışmaya devam ediyorum. :) 36. haftadayız, 30 günümüz kaldı doğuma, 97 kilo oldum, :CüvCüv: elim ayağım şiş ama ilginç bir motivasyon ve enerji var üzerimde. Okulda da koşturup duruyorum hiç hamile değilmişim gibi. Hakkımızda hayırlısı. bayanssulusmile
Çok fazla takip edemiyorum, alıntılardan falan anlamaya çalışıyorum durumları, inşallah herkes iyidir. Doğuran falan yok di mi?
sen en son dr a gittin kaç kg olmuş ege ben kaçırdım sanırımCADIARZUBuarda orda tansiyonum ilk kez 14/8 çıktı acaba tansiyinummu yükseliyor ondanmi kilo alamadı Ege
Buarda orda tansiyonum ilk kez 14/8 çıktı acaba tansiyinummu yükseliyor ondanmi kilo alamadı Ege
haklısın selkieciğim eşimde bu duruma çok üzülüyor aslında anlatmazsam patlarım zaten
şimdi 15 gün gelip gidecekler susacağım başka çarem yok bu sırada doğurmazsam iyidir tabii
aynen gulencim :umursamaz: tansiyonun yüksek çıkmış bayağı tuzlu yeme olur mu?
Merhaba güzel anneler, nasılsınız? Anladığım kadarıyla bir problem yok, herkes iyi.
Canancım, sende dikkatli olsan iyi olur, doğuma yakın enerji gelirmiş, doktorum dedi, bu enerjiyle abartıp iş falan yapayım deme, bu enerjiye aldanma sakın dedi bana, şu an enerji fazlalığımı örgü örerek atmaya çalışıyorum, yoksa evi baştan aşağı temizleyebilirim, hatta uzun atlama koşuya bile çıkabilirim :)))
Bir Nokta, yalancı sancılara aldanma, aynılarını ben haftalardır yaşıyorum, her seferinde doktora koşarız yoksa, kendi kendimize zorla erken doğuracaz valla...
pınarcım sıkma canını o zaten seni ağlatarak almış ahını bulur allahından, en çokta birilerinn yanında yapılınca dokunuyo insana sıkma canını hayatım
ne gibi OCD
anlatta belki yollar annesini......
maşallah..ne güzel enerji gelmiş..benim kıpırdayacak halim yok!
ben bugün yarın doğuracağım ama enerji sıfır....
ay bu mart bebekleri nekadarda aceleci olmaya başladı duramıyolar durdukları yerde HİJYENİM geçmiş olsun canım inşallah bebek 15 gün daha durur.
demekki sen daha dogurmayacaksin kaydirigubbakcemile3
Geldik biz güzel arkidaşlarım benim merak eden herkes sağ olsun var olsun...
Hepimiz bebeciklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...
Pancubenciğime de ayrıca a.s.
Evet tırsma durumum evde başladı peçeteyi sürdükçe pembe bir şey geliyordu hemen buraya yazdım zaten
Doktoru arayın dediniz hemen aradım
Doktorum hemen gel dedi
Üstümü giyindim taksiyi çağırdım ablamı aradım hastanenin yanında oturuyor zaten onu da çağırdım
ama nasıl titriyorum anlatamam çok panik oldum yaa hiç beklemezdim kendimden... :umursamaz:
Gerçi iyi oldu tecrübe kazandım bi daha panik olmam sanırım...
Neyse doktor hemen alttan muayne edeceğiz dedi... Hiç alttan muayne olmamıştım çok tuhaf oldum
ama pek acımadı açıkcası sonra ulturasonla baktı suyuda normal dedi. 1 cm açılma varmış
Nst de sancım çıkmadı 1 serum bağladılar ve yeniden nstye bağlandım yine sancım çıkmadı...
15 gün tuvalet ve yemek harici yat dedi riske atamayız en azından o kadar tutalım dedi...
Kanama mantardan olabilirmiş bir fitil yazdı...
O panikli ben hastaneye gidince kuş gibi hafifledim sanırım bütün panik evde tek olduğum içindi..
Eşim şimdi annemi çağıracağım gelsin sana baksın diyor ama ben istemiyorum...
Validenin yanında rahat edemem şimdi ben...
Ablam yengem var yakında onlar ara ara gelir giderler...
Bugün daha iyi anladım ki annelik başka bir duyguymuş... Bambaşka bir fedakarlık...
Rabbim hepimizi ve meleklerini korusun...
Vakitlice sağlıcakla gelsinler inşallah...
Sizleri Seviyorum...
Merhaba arkadaşlar.a.s.
Nasıl gidiyor bakalım,hepiniz iyisinizdir inşallah.
Çok az zamanınız kaldı bebişlerinize,o mis kokulu yavrularınıza kavuşmak için hepiniz gün sayıyorsunuz.
Ben de bu yola sizinle başlamıştım ama kısmet olmadı.Hatırlayanlar olacaktır,geçtiğimiz ağustos ayında düşük yapmıştım.Bu yüzden sizin şu anda neler hissettiğinizi anlayamam ama hepiniz adına çok ama çok sevindiğimi bilmenizi isterim.
Gelelim sebeb-i ziyaretime :)
Bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm kızlar çok mutluyum ve bunu sizinle paylaşmak istedim.:lepi::lepi:
BU dördüncü hamileliğim,inşallah bu sefer tamamına erdirir Allahım.
Kızlar ne olur benim için dua edin,
Allah hayırlısıyla bebişlerinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin...AAMİİİİNNN.
Merhaba Kızlar
Fazla geçmişi okuyamadım.
HİJYEN cim dikkatli ol artık.kendini yorma hep yat dinlen lütfen.
HASRET:alemsin canım ya.. rüyaların bile hoş kızım ya.Hayırolsun nediyelim artık:)
Arkadaşlar ben biraz kötüyüm.evde internet olmadığı için size yazamadım hiç.
Pazartesi gecesi hastanelik oldum ben.sormayın.çok korktum.
Eşim annemlere braktı beni abimle mağzaları kontrol edip eve kapattırıp geleceklerdi.Saat 18:07 sol tarafımdan bi ağrı başladı. yattığım yerde dönemez kalkamaz oldum.acaba kasılma deyip magnezyumumu içtim.ama azalıp artan kesilip başlayanbi ağrı değildi. çok canım yandı.tamm 55 dakikak sürdü.eşimi aradık çünkü artık ağlamaya başladımdı.geldi hemen doktorumu aradı. tarif ettirdi sancımı.minoset içsin demiş.ama benim seslerimi duyuncada yok olmaz siz hastanetye gidin bende bişi olurs gelicem şimdi ameliyata giricem dedi. minoset yolda ağrımı kesti sayılır. hastaneye hbr vermiş doktorum zaten hemen acilden karşılayıp beni biodaya çıkardılar. nst ye bağladılar .sancı yoktu.iraar tahlili yapıldı. belkide minoset ağrınızı aldı dediler.tahlilimde iltihap çıktı.doktorum gelemedi ama hem beni hem hastaneyi sürekli arayıp kontrol etti .dediki evnize dönün.bunlar artık normal şeyler dedi.verdiğim ilaçları kullann dedi.buzkopan ve antibiyotik verdi.canlarım eve geldim merdiven çıkınca yine oldum.kıvrandım nasıl anlatamam.eşimle ilaçları almayı unutmuştuk.çıkıp ilaçları aldı geldi. kıyamam hemde o havada.( çatalcada kar var yine kızlar hemde çokkk )içtim rahatladım.ertesi gün işe gelmedim. doktorum aradı merdiven inip binince oldu tekrar eve dönünce dedim.şimdi ultrason çektircez bakalım. bana dediki bu ağrı kum yada taş dökmeye benziyor dedi.
Ki duymuşunuzdur bu çok can yakan bişi.Şimdi korkuyom doğuma kadar bişi olmasın neolur diye.O an kendi canım hiç aklımd değildi. bebeğime bişi olmasın dedim dua ettim hep .Bana bu güzel duygu hamileliği yaşattın yarabbim ne olur anneliği kucağıma almayı onu sağlıklı görmeyi de kısmet et diye hep yalvardım.
E bu arada kızlar ;ben pazartesi eve girerken bişi yoktu aman bi çıktım heryer kar olmuş.dediki eh kızım ayça karlı havaları hiç kaçırma.Çünkü biz ayçaya nezaman alışverişe çıksak kar yağdı .odası gelirken kar yağdı. boya yapılırken kar yağdı.doktor randevularımız ep gecikti kardan. kızım karlı havada mı gelecek ne.:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?