2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canancım, sende dikkatli olsan iyi olur, doğuma yakın enerji gelirmiş, doktorum dedi, bu enerjiyle abartıp iş falan yapayım deme, bu enerjiye aldanma sakın dedi bana, şu an enerji fazlalığımı örgü örerek atmaya çalışıyorum, yoksa evi baştan aşağı temizleyebilirim, hatta uzun atlama koşuya bile çıkabilirim :)))

Bir Nokta, yalancı sancılara aldanma, aynılarını ben haftalardır yaşıyorum, her seferinde doktora koşarız yoksa, kendi kendimize zorla erken doğuracaz valla...

Ahh şu enerji nerde banada gelse evi götürüyolar ben kalkıp iki çamaşırı bile yerden almaya eriniyorum ah ah gunlerım hamilelik beni cok bozdu ohaoldumsmile

canim benim lutfen uzme kendini.bu tur insanlar zehrini etrafindakilere birakmadan mutlu olamayan insanlardir.surekli mutsuzluk ararlar ve surekli etraflarindakilerin huzurunu kacirmak icin ellerinden geleni yaparlar.o kadar kucuk dusunurler o kadar kucuk hesaplar yaparlarki miden bulanir dusundukce.
bi dusun simdi bu kadinin amaci zaten seni uzmekmis ve sen onun oyununa gelmis aglamissin.sence deger mi ?
onlari doguran anada seni doguran tas mi ? ben kalkip cemkir demiyorum ama insanligini ve hanimefendiligini koruyarak kendisine gereken cevabi vermelisin.
lmaz:

doguma yakin enerji basiyormus.doktorlar bu enerjiyi temizlik alisveris yaparak harcamayin ve dogumdan sonraya saklayin diyor ki zaten doganin muhtesem isleyisini dusununce gercekden o enerjiye dogumdan sonra cok ihtiyacimiz olacak.
zemuszemus

evrene ne verirsen onu geri alirsin lmaz:

QUOTE=simenay;11520559]Canancım, sende dikkatli olsan iyi olur, doğuma yakın enerji gelirmiş, doktorum dedi, bu enerjiyle abartıp iş falan yapayım deme, bu enerjiye aldanma sakın dedi bana, şu an enerji fazlalığımı örgü örerek atmaya çalışıyorum, yoksa evi baştan aşağı temizleyebilirim, hatta uzun atlama koşuya bile çıkabilirim :)))

Bir Nokta, yalancı sancılara aldanma, aynılarını ben haftalardır yaşıyorum, her seferinde doktora koşarız yoksa, kendi kendimize zorla erken doğuracaz valla...
[/QUOTE]

sempatiksalakcinni

yok cnm olmuyor çok nadir iğne batması gibi bi sızı oluyo seninki aşağı düştüğü için oluyodur fazla dolanmamaya dikkat et..
yokkk be kızada hemen adapte oldu babasının kızı die çok mutlu walla ben ilk başta biraz üzüldüm mal gibi çok pişman oldum sonra üzüldüğüme:umursamaz:
37yide bitirmişsin cnm hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah
Ahh şu enerji nerde banada gelse evi götürüyolar ben kalkıp iki çamaşırı bile yerden almaya eriniyorum ah ah gunlerım hamilelik beni cok bozdu ohaoldumsmile
ayy kır kıçını otur yerine be bırak b.k götrsün alla alla hastasın sen yani kimse senden temiz olmanı şöle olmanı böle olmanı beklemez..olumunekankayizsmile
yok cnm asayiş berkemal bnde aynen 37nin içindeyim we çalışıyorum yemek yapıorum sonra sırt ağrısından zor atyorum yatağa kendimi..
Buarda orda tansiyonum ilk kez 14/8 çıktı acaba tansiyinummu yükseliyor ondanmi kilo alamadı Ege
sen en son dr a gittin kaç kg olmuş ege ben kaçırdım sanırımCADIARZU

pınarcım sıkma canını o zaten seni ağlatarak almış ahını bulur allahından, en çokta birilerinn yanında yapılınca dokunuyo insana sıkma canını hayatım

anlatta belki yollar annesini......

maşallah..ne güzel enerji gelmiş..benim kıpırdayacak halim yok!

ben bugün yarın doğuracağım ama enerji sıfır....

yaprak dökümüüüü, ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar kocam 4te geldi ben bi indim ewe bi yatış o yatış ohhhh hadi öptüm hepinizi

pınarcım sıkma canını o zaten seni ağlatarak almış ahını bulur allahından, en çokta birilerinn yanında yapılınca dokunuyo insana sıkma canını hayatım

yok hayatim o kadarda degil herseyide Allah a birakmamak lazim neticede akil vermis bizlere.bence gerekeni yapmali uzuldugu agladigiyla kalmamali.musade etmemeli.ederse devami gelir bu davranislarin.

sen surekli ayni seyi dusunup o enerjiyi yayarsan evrende sana o enerjiyi verir.yani erken dogum yapacagim diye surekli dusunursen korkarsan evrene yaydigin bir enerji olusur ve evren sana yaydigin enerjiyi geri gonderir.bu olumlu yada olumsuz hersey icin gecerli.

cnm geçmiş olsun herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,bizimkiler içerde maç izliyor bana da net kaldı halalardayız biz de

tatlım,gözünüz aydın olsun,Rabbim inşallah yüzünüze gülerde sağlıklıca kavuşursunuz yavrunuza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm çok geçmiş olsun,epey canın yanmış ve korkmuşsun tatlım,aman ne karda gelmesi günlük güneşlik havada gelir inşallah sağlıkla sıpalarımız

Selam kızlar.

Maşallah diyorum size,bune hız dün akşamdan beri ammada çok yazmışınız oku oku bitmedi valla.
Şu mide bulantım olmasa bi rahat bırakmıyoki iki satır okuyayım.

Kızlar hepinize çok ama çoooookkk teşekkür ederim.Ne olur kusuruba bakmayın tek tek sayamayacağım isimlerinizi.
ıyi dilekleriniz için çok sağolun.
Dualarım hep sizinle,sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin.

Bu arada rahtsız olan annişler,geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.

Herkese iyi geceler güzel annişler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…