2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kujucum neyapayım ya uydu yok tv yok bozuldu yarın yapıcaklar inşallah.Kızım hep üstümde tv olsa çizgi film falan izler tam oyunu dalıyo giriyorum geçmişi okuyorum iki cvp yazıyorum hoop yemek vakti geliyo çıkmak zorunda kalıyorum.Şimdide ondandaydı p c oyun oynuyodu bıraktı ben aldım.
ay hijyenim yaa nedir senin bugünlerde çektiğin deseydinya ilk çoçuğum neyapıcağımı bilemedim kendimi hemen doktora attım panikten diye kuzum üzme kendini eşine anlat deşarj ol.

iyi geceler kıslar azcik gezdim geldim ohh iyi geldi ama yağmur başladı hava soğudu şansıma neyse azda olsa deniz havası almış oldum
hijyenim balım sıkma canını ben bişey diyemiyorum herkes ettiğini bılsun sadece okadar
hepinizi çok öpüyorum ballarım iyi geceleropuyorumnanaktan
hee gülencim sende dr.a gitmişsin bi sorun yokmuş sevindim ama tuzluya dikkat et canımcım

ooooooooof off... huzur yok bize ya... Allahım sen bildiğin gibi bu hamile kullanırını ağlatıp sinirlerini bozan bu insanları...

pınarcım sıkma canını o zaten seni ağlatarak almış ahını bulur allahından, en çokta birilerinn yanında yapılınca dokunuyo insana sıkma canını hayatım

anlatta belki yollar annesini......

cnm geçmiş olsun herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,bizimkiler içerde maç izliyor bana da net kaldı halalardayız biz de

ay hijyenim yaa nedir senin bugünlerde çektiğin deseydinya ilk çoçuğum neyapıcağımı bilemedim kendimi hemen doktora attım panikten diye kuzum üzme kendini eşine anlat deşarj ol.[/COLOR]

hijyenim balım sıkma canını ben bişey diyemiyorum herkes ettiğini bılsun sadece okadar

hepinize teşekkür ederim canlar
gecenin bir yarısı duyduğum laflar kafama kocaman taşlar gibi düşüyor sanki
hiç bir şekilde uyuyamadım içim çok sıkılıyor
dert etmemek insanın elinde değil

Günaydın arkadaşlarrrr...
Benim şafakta 12 iş günüüüü
Ya bişi sorcam ben 2 martta izine ayrılıcam 2 martta çalışıcam mı? yoksa hiç gelmicemmi acep

Günaydın arkadaşlarrrr...
Ya bişi sorcam ben 2 martta izine ayrılıcam 2 martta çalışıcam mı? yoksa hiç gelmicemmi acep

benim raporda 6 marta kadar çalışır yazıyo yani 5 inde çalışıp 6sında ayrılacağım senin raporda 2 marta kadar çalışır verdiyse 1 inde çalışıp ayrılırsın ben iyi olursam öğleden sonraları gelirim büroya 6 marttan sonra die düşünüyorum

Günaydın a.s.

Seyyalciğim ciciler çok hoş güle güle kullanın inşallah...

beknur BU arada seyyalcim beşik ve cicileri süper bebişinin..iyi günlerde kullanın

günaydın canım.... teşekkür ederim çoktandır söz vermiştim anvca ekleyebildim....

beknur Günaydın arkadaşlarrrr...

canım ben 22 şubatta ayrılacağım doktorum ogün gel raporunu yazalım işyerine ver ve dinlenmye başla dedi.... sende doktorun bir sor gittiğinde bence.... çünki ben burada sorarak yaptığım hesapta bu cyma ayrılacaktım ama doktorum analttı ki bir haftam daha var.... yani bu işi sürekli yapana sorrsan tam bilgi edinirsin.... burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışırken yanlış bilgilendirebiliyoruz bzen istemeden de olsa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…