- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.881
ooooooooof off... huzur yok bize ya... Allahım sen bildiğin gibi bu hamile kullanırını ağlatıp sinirlerini bozan bu insanları...
canim benim lutfen uzme kendini.bu tur insanlar zehrini etrafindakilere birakmadan mutlu olamayan insanlardir.surekli mutsuzluk ararlar ve surekli etraflarindakilerin huzurunu kacirmak icin ellerinden geleni yaparlar.o kadar kucuk dusunurler o kadar kucuk hesaplar yaparlarki miden bulanir dusundukce.
bi dusun simdi bu kadinin amaci zaten seni uzmekmis ve sen onun oyununa gelmis aglamissin.sence deger mi ?
onlari doguran anada seni doguran tas mi ? ben kalkip cemkir demiyorum ama insanligini ve hanimefendiligini koruyarak kendisine gereken cevabi vermelisin.
lmaz:
pınarcım sıkma canını o zaten seni ağlatarak almış ahını bulur allahından, en çokta birilerinn yanında yapılınca dokunuyo insana sıkma canını hayatım
anlatta belki yollar annesini......
cnm geçmiş olsun herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,bizimkiler içerde maç izliyor bana da net kaldı halalardayız biz de
ay hijyenim yaa nedir senin bugünlerde çektiğin deseydinya ilk çoçuğum neyapıcağımı bilemedim kendimi hemen doktora attım panikten diye kuzum üzme kendini eşine anlat deşarj ol.[/COLOR]
hijyenim balım sıkma canını ben bişey diyemiyorum herkes ettiğini bılsun sadece okadar
kim ne zaman ayrılıyor izne benim 22 şubat çalışma günü oalrak sayarsak şafak 7 :)))))) :teytey:
canım benim şafak 3 hafta :) daha var yani
güle güle kullansın bebişin beşiğini ve cicişlerini ,iyi günlerde sağlıkla mutlulukla inşallah
Günaydın arkadaşlarrrr...
Benim şafakta 12 iş günüüüü
Ya bişi sorcam ben 2 martta izine ayrılıcam 2 martta çalışıcam mı? yoksa hiç gelmicemmi acep
Günaydın arkadaşlarrrr...
Ya bişi sorcam ben 2 martta izine ayrılıcam 2 martta çalışıcam mı? yoksa hiç gelmicemmi acep
Günaydın a.s.
Seyyalciğim ciciler çok hoş güle güle kullanın inşallah...
beknur BU arada seyyalcim beşik ve cicileri süper bebişinin..iyi günlerde kullanın
beknur Günaydın arkadaşlarrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?