- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.901
ben 12 güne doğururum sanırım:lepi:
saol canım..bence gitme yahu son özgür günlerini rahat geçir bir daha asla bukadar kendine vakit ayıramıycaksınbenim raporda 6 marta kadar çalışır yazıyo yani 5 inde çalışıp 6sında ayrılacağım senin raporda 2 marta kadar çalışır verdiyse 1 inde çalışıp ayrılırsınben iyi olursam öğleden sonraları gelirim büroya 6 marttan sonra die düşünüyorum
aaaa sende doğurcam diye diye erken doğurcan vallahaaa :)ben 12 güne doğururum sanırım:lepi:
Tamam canım saol bu ctesi kontrol var gidince sorıyım barigünaydın canım.... teşekkür ederim çoktandır söz vermiştim anvca ekleyebildim....
canım ben 22 şubatta ayrılacağım doktorum ogün gel raporunu yazalım işyerine ver ve dinlenmye başla dedi.... sende doktorun bir sor gittiğinde bence.... çünki ben burada sorarak yaptığım hesapta bu cyma ayrılacaktım ama doktorum analttı ki bir haftam daha var.... yani bu işi sürekli yapana sorrsan tam bilgi edinirsin.... burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışırken yanlış bilgilendirebiliyoruz bzen istemeden de olsa ....
Bu durumda zannediyorum Mart değil Şubat annesi olacaksın...
Ya kızlar sabah belki kimileri için önemsiz ama benim canımı sıkan bişi oldu sizle paylaşmak istiyorum...
Ben 24 haneli bir apartmanda 600 küsür haneli bir sitedeyim...malum duvarlarımız okadar inceki ki sağdan soldan heryerden ne konuşulursa direk ses geliyor...Ben insanları rahatsız etmemeye fakat kendim rahatsız olmaya katlanan biriyim..Bu sabah çıkarken alt kattaki komşu bizi gördü nasılsınız falan filan konuştuk sonra bebeği sordu falan derken pat diye ama kibarca dediki, bazen gece geç saatte tam dalmış oluyoruz, terlikle laminat parkede gezdiğinizde çok ses duyuluyor dedi...Bende ses gidebileceğini hiç tahmin etmemiştim..Açıkçası çok bozuldum bana bu gibi birşeyin söylenmesine...Çünkü ben çoğu şeye dikkat edip bazı şeyleri de tolere ettiğim için bana hiç hoş gelmedi...kadına da dikkat ederiz ben ses gideceğini tahmin etmedim hiç dedim..Bunun üzerine ben niye insanları şikayet edemiyorum bu kadar hoşgörüyorum diye kendime kızdım ve hala kızıyorum
benneyaptımki bananae leen ben mart annesiyimşakkıdı
saol canım..bence gitme yahu son özgür günlerini rahat geçir bir daha asla bukadar kendine vakit ayıramıycaksın
aaaa sende doğurcam diye diye erken doğurcan vallahaaa :)
Tamam canım saol bu ctesi kontrol var gidince sorıyım bari
Ya kızlar sabah belki kimileri için önemsiz ama benim canımı sıkan bişi oldu sizle paylaşmak istiyorum...
Ben 24 haneli bir apartmanda 600 küsür haneli bir sitedeyim...malum duvarlarımız okadar inceki ki sağdan soldan heryerden ne konuşulursa direk ses geliyor...Ben insanları rahatsız etmemeye fakat kendim rahatsız olmaya katlanan biriyim..Bu sabah çıkarken alt kattaki komşu bizi gördü nasılsınız falan filan konuştuk sonra bebeği sordu falan derken pat diye ama kibarca dediki, bazen gece geç saatte tam dalmış oluyoruz, terlikle laminat parkede gezdiğinizde çok ses duyuluyor dedi...Bende ses gidebileceğini hiç tahmin etmemiştim..Açıkçası çok bozuldum bana bu gibi birşeyin söylenmesine...Çünkü ben çoğu şeye dikkat edip bazı şeyleri de tolere ettiğim için bana hiç hoş gelmedi...kadına da dikkat ederiz ben ses gideceğini tahmin etmedim hiç dedim..Bunun üzerine ben niye insanları şikayet edemiyorum bu kadar hoşgörüyorum diye kendime kızdım ve hala kızıyorum
manevi mart anneleri siziii aklinialirimsmile
manevi mart anneleri siziii aklinialirimsmile
hasret0587 kullanıcısından alıntı
bananae leen ben mart annesiyim
fazla konuşma bnce 1cm açılmalı gacı seniii 28 şubatta da sen çıkarırsın wallalaelaelaelaelae
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende öyle yapıcam zaten dur bakalım...bizim yan tarafta nerdeyse her haftasonu karı koca kavgası var...karının kaynanası kına gecesinde neler yapıp yapmadığını ne rezillkler çıkardığını bile biliyorum..kocasının ne kadar hovarda olup doğru düzgün para getirmediğini herşeyi biliyorum...Üst kattakinin pazargünü bile saat sabah 9:00 da havlayan bir köpekleri var...Allah bilir kimse bunlara ağzını açıpta bişi diyememiştir...Bizi gördü böyle karıkoca ikimizi muhlis insanlar, pat diye söylüolar bişi olduğunda...beknurcuğum insanlar anlayışsız malesef biz herkesi kendimiz gibi biliyoruz...
bir daha sen de rahatsız olursan dile getir bakalım..
en azından herkes kendini süper sessiz sanmasın... ki sen hamile bir kadınsın geceleri uyuyamaman çok normal bende bütün gece turladım evi kim ne diyebilir ya... canımdan bezmişim zati alsanaalsanasmile
işte ben insanların yaptığına takılmadığım ve boşverdiğim için söylenince takılıyorum...boşver canım ya takıntılı insanlar , kafana bile takma ne kendini ne bebeğini üz
ben demiom şartlar öle gösterio 1cm açılma, 100de 20 zarda incelme, her hafta nstde yukarı doğru fırlayan sancılar...e zaten 37 haftadayım dr.da öyle dedi..
e daha bide heyet raporu mu gerekiobilmiyorumkismile ben çok 24 şubatta doğmasını istiyorum bakalım artık o kadar dayanırsa süper olur zaten
olumunekankayizsmileŞeniz lalarım seni fatıııımaaaaaayok kızım biz seni bir yere göndermeyiz her eve lazım sen gibisi neşe kaynağım benim ....
çıkarırım tabii kayınvalidem 2 gün daha gelsin 14 şubata bile çıkabilir :roflol:
hıhhhh
bnde şubat annelerine giderim:a015:
sen wersene şu melek kaynanaın tel.ini gösterem sana manewi mart anasını.. dicem senin gelinin işi gücü sn konuşuyoda konuşuo git şuna bi iki saat wur kafasına da gel dicem:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?