2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar sabah belki kimileri için önemsiz ama benim canımı sıkan bişi oldu sizle paylaşmak istiyorum...
Ben 24 haneli bir apartmanda 600 küsür haneli bir sitedeyim...malum duvarlarımız okadar inceki ki sağdan soldan heryerden ne konuşulursa direk ses geliyor...Ben insanları rahatsız etmemeye fakat kendim rahatsız olmaya katlanan biriyim..Bu sabah çıkarken alt kattaki komşu bizi gördü nasılsınız falan filan konuştuk sonra bebeği sordu falan derken pat diye ama kibarca dediki, bazen gece geç saatte tam dalmış oluyoruz, terlikle laminat parkede gezdiğinizde çok ses duyuluyor dedi...Bende ses gidebileceğini hiç tahmin etmemiştim..Açıkçası çok bozuldum bana bu gibi birşeyin söylenmesine...Çünkü ben çoğu şeye dikkat edip bazı şeyleri de tolere ettiğim için bana hiç hoş gelmedi...kadına da dikkat ederiz ben ses gideceğini tahmin etmedim hiç dedim..Bunun üzerine ben niye insanları şikayet edemiyorum bu kadar hoşgörüyorum diye kendime kızdım ve hala kızıyorum

saol canım..bence gitme yahu son özgür günlerini rahat geçir bir daha asla bukadar kendine vakit ayıramıycaksın

ben 12 güne doğururum sanırım:lepi:
aaaa sende doğurcam diye diye erken doğurcan vallahaaa :)

Tamam canım saol bu ctesi kontrol var gidince sorıyım bari

beknurcuğum insanlar anlayışsız malesef biz herkesi kendimiz gibi biliyoruz...

bir daha sen de rahatsız olursan dile getir bakalım..

en azından herkes kendini süper sessiz sanmasın... ki sen hamile bir kadınsın geceleri uyuyamaman çok normal bende bütün gece turladım evi kim ne diyebilir ya... canımdan bezmişim zati
alsanaalsanasmile

boşver canım ya takıntılı insanlar , kafana bile takma ne kendini ne bebeğini üz

ben demiom şartlar öle gösterio 1cm açılma, 100de 20 zarda incelme, her hafta nstde yukarı doğru fırlayan sancılar...e zaten 37 haftadayım dr.da öyle dedi..
e daha bide heyet raporu mu gerekiobilmiyorumkismile ben çok 24 şubatta doğmasını istiyorum bakalım artık o kadar dayanırsa süper olur zaten

canım bu gibi sorunları her apartmanda oluyor ... biz evde durduğumuz her saaat üst katıngürültüsünü kavgasını çekeriz hiçte bi kez olsun şikayet etmedik.... ama sabah sekizde evden çıkıp akşam 5 te ben 11 de de eşim eve gelir hepi topu iki kişiyiz alt katımızdaki kadın haftada bir yöneticiye şikayet bildirir üst kattakielr çok gürültü yapıyor diye )::):):) artık yöneticide bende alıştık he diyip geçiyoruz ... seni çok iyi anlıyorum ilk zmanalr bende çok üzülmüştüm bu duurma ama biizmki komedi bir hale geldiği için artık sallamıyorum.... mesela bizim yatak odası dolaplarımız sürgülüdür bizim alltaki zilli dolap kapaklarını çok çarpıyorlar demiş... dolap sürgülü çarpma imkanı yok diye haber yolaldım ertesi hafta yeni şikayet tren geçer gibi bi ses geliyor sabhaları diye geldi :):):) sanırım sürgülü dolabı benzetmeye çalıştı :):):)

Bende daha iyisi var...kötükedihüso
Alt katıma kocası almanya da çalışan iki yetişkin çocuğu olan bir aile taşındı. 3 ay oluyor... Çocukları apartman içinde sigara içiyor... Ailece apartmanı yıkacak ses düzeyinde kavga ediyorlar... klava:
Bu komşu iki hafta önce temizliğe gelen yardımcılardan birine balkonu yıkarken şöyle demiş: "Komşu siz her hafta eşya mı değiştiriyorsunuz?" Ben haftada bir gün bile evde oturmuyorum. Ayda bir temizliğe gelince yardımcılar koltukları falan çekip altını süpürüyor... Kadın bu koltuk çekilip altının süpürülmesinden rahatsızlık duyuyormuş... Toplamda 3 adet koltuğum var bu arada...
O kadar sinir oldum ki...klava: Kadın bir merhaba bile demedi daha bana...klava:

bende öyle yapıcam zaten dur bakalım...bizim yan tarafta nerdeyse her haftasonu karı koca kavgası var...karının kaynanası kına gecesinde neler yapıp yapmadığını ne rezillkler çıkardığını bile biliyorum..kocasının ne kadar hovarda olup doğru düzgün para getirmediğini herşeyi biliyorum...Üst kattakinin pazargünü bile saat sabah 9:00 da havlayan bir köpekleri var...Allah bilir kimse bunlara ağzını açıpta bişi diyememiştir...Bizi gördü böyle karıkoca ikimizi muhlis insanlar, pat diye söylüolar bişi olduğunda...

boşver canım ya takıntılı insanlar , kafana bile takma ne kendini ne bebeğini üz
işte ben insanların yaptığına takılmadığım ve boşverdiğim için söylenince takılıyorum...

canım senin dükaknda bağkurun sigortan felan varmı yinede bi araştırsan hani doğum parası elan alabiliyormuun devletten diye ?

yok kızım biz seni bir yere göndermeyiz her eve lazım sen gibisi neşe kaynağım benim ....
olumunekankayizsmileŞeniz lalarım seni fatıııımaaaaaa
çıkarırım tabii kayınvalidem 2 gün daha gelsin 14 şubata bile çıkabilir :roflol:

sen wersene şu melek kaynanaın tel.ini gösterem sana manewi mart anasını.. dicem senin gelinin işi gücü sn konuşuyoda konuşuo git şuna bi iki saat wur kafasına da gel dicem:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…