2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin dükaknda bağkurun sigortan felan varmı yinede bi araştırsan hani doğum parası elan alabiliyormuun devletten diye ?

tükan benim üstüme olduu için bağkurluyum cnm ben araştrdım alabiliomuşum izin kağıdını almıştım 32. haftada doğum raporunuda alınca bağkura gidicem alcam parayıkaydirigubbakcemile2

Canım sendemi 35. haftada ayrılıyorsun? Dayanamadınızmı 2 hafta daha yoksa?
Bende 37 ye kadar çalışabilir raporu aldımda artık gelmek istemiorum kararsızım....

yok tatlım ben sezeryan olucamya 38.haftayı 40.hafta diye sayıyolar o yüzden.
aslında iznim 22 martta başlıyodu ben bir haftada izin yazdım erken gidiyorum.
şuan 5 haftayı ekletecek kadar çalıştım yani.

Canım senmi istedin Sezeryan? Aceba bende öylemi yapsam düzelttirsem raporumu dayanamıyorum.
Bu cuma 2 hafta çalışmış olucam geriye 3 haftam kalıyor...
Rapor yazıldı düzeltme yaparlarmı sence?

Canım senmi istedin Sezeryan? Aceba bende öylemi yapsam düzelttirsem raporumu dayanamıyorum.
Bu cuma 2 hafta çalışmış olucam geriye 3 haftam kalıyor...
Rapor yazıldı düzeltme yaparlarmı sence?

evet canım ben normal doğumu hiç aklıma getirmedim açıkçası.yemiyo şahsen.
raporunuda düzeltirler tatlım çalışamicanı söyle iptal ederler...
çalışamaz raporu alıcaksın şimdi.
dayanamıyosan bir anlamı yok erken doğurursun falan allah korusun o zaman çalıştıklarında yanıyo galiba.
çok zorlanıyosan git doktoruna söyle o raporu düzeltip yenisini verirler.

Canım çalıştığın süreyi doğum sonrasına ekliyolar...
diyelimki rapor aldın 37 haftaya kadar...sonra 35 te doğurdun..32 den 35 e 3 hafta çalışmış oldun ya, doğum sonrası kullanacağın 8+3=11 oluyor..(çok matematiksel anlattım vallaha)bayanssulusmile

Saçmalama...
O bet yüzlü bebeği görmezsem benim günüm ras gitmez...
bnmde niyetim yok zaten bi yere gitmeye cnm çaktırma:jeyyar: ilk aktif anne olacam ben selkie biraz sıkarsa kendini..
Günaydın kızlar....

eferim kız ilk günden mesai saatini şaşmadan burdasın günaydınsırnaşık şey:roflol:

tükan benim üstüme olduu için bağkurluyum cnm ben araştrdım alabiliomuşum izin kağıdını almıştım 32. haftada doğum raporunuda alınca bağkura gidicem alcam parayıkaydirigubbakcemile2

iyi al al valla ben bu derece vergi kesen bir devlet anlayışından hakkımız olanı sonuna akdar almalıyız felsefesindeyim o yüzden herkes iyyice araştırsın sakın parlarını bırkamasın unutmayın o paralrın evrdgisini çatır çatır bi ödüyrouz..... ayyy ne fenayım yawww ben seksneli yılalrda yaşasaymışım kesnin deniz gezmişin bayan versiyonu olurudm herhalde halbuki acayipte milliyetçiyimdir türbanlıyımdır :):):):):)

aynen senin gibi düşünüyorum cnm, hakkımız olanı sawunuyoruz bunu herkesin yapmaya hakkı war sağı solu önü arkası hepimiz aynı şartlarda yaşıyoruz çünkiguclubacismile
Günaydın kızlar...Hasretçim dün ki güzel dileğin için teşekkürler...Selkie doğurdu mu?Bugün girmemiş galiba...

uyuyodur bnce gelir birzdan doğursa mesaj atardı bana.. sen öğleden sonramı gideceksin?

Yaa kızlar benim bu sancılar dünden beri biraz daha arttı.Birden kasıklarıma kramp gibi sancı giriyor.Doğurcammı ben yaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…