- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.921
canım senin dükaknda bağkurun sigortan felan varmı yinede bi araştırsan hani doğum parası elan alabiliyormuun devletten diye ?
Canım sendemi 35. haftada ayrılıyorsun? Dayanamadınızmı 2 hafta daha yoksa?günaydın kıslar son 2 iş günüm yaşasınnnnnnn....
Canım sendemi 35. haftada ayrılıyorsun? Dayanamadınızmı 2 hafta daha yoksa?
Bende 37 ye kadar çalışabilir raporu aldımda artık gelmek istemiorum kararsızım....
Canım senmi istedin Sezeryan? Aceba bende öylemi yapsam düzelttirsem raporumu dayanamıyorum.
Bu cuma 2 hafta çalışmış olucam geriye 3 haftam kalıyor...
Rapor yazıldı düzeltme yaparlarmı sence?
hıhhhh
bnde şubat annelerine giderim:a015:
evet canım ben normal doğumu hiç aklıma getirmedim açıkçası.yemiyo şahsen.
raporunuda düzeltirler tatlım çalışamicanı söyle iptal ederler...
çalışamaz raporu alıcaksın şimdi.
dayanamıyosan bir anlamı yok erken doğurursun falan allah korusun o zaman çalıştıklarında yanıyo galiba.
çok zorlanıyosan git doktoruna söyle o raporu düzeltip yenisini verirler.
bnmde niyetim yok zaten bi yere gitmeye cnm çaktırma:jeyyar: ilk aktif anne olacam ben selkie biraz sıkarsa kendini..Saçmalama...
O bet yüzlü bebeği görmezsem benim günüm ras gitmez...
Günaydın kızlar....
tükan benim üstüme olduu için bağkurluyum cnm ben araştrdım alabiliomuşum izin kağıdını almıştım 32. haftada doğum raporunuda alınca bağkura gidicem alcam parayıkaydirigubbakcemile2
plur canııımmm sancı çekerken bile normal doğumdan sezeryana çevirenler varOfff çok kararsızım napsam aceba...Herşey normal gidiyor diye sezeryan istiyorumda diyemedim ama tırsıyorum... son haftalarda karar versem olmazmı yaaa
aynen senin gibi düşünüyorum cnm, hakkımız olanı sawunuyoruz bunu herkesin yapmaya hakkı war sağı solu önü arkası hepimiz aynı şartlarda yaşıyoruz çünkiguclubacismileiyi al al valla ben bu derece vergi kesen bir devlet anlayışından hakkımız olanı sonuna akdar almalıyız felsefesindeyim o yüzden herkes iyyice araştırsın sakın parlarını bırkamasın unutmayın o paralrın evrdgisini çatır çatır bi ödüyrouz..... ayyy ne fenayım yawww ben seksneli yılalrda yaşasaymışım kesnin deniz gezmişin bayan versiyonu olurudm herhalde halbuki acayipte milliyetçiyimdir türbanlıyımdır :):):):):)
Günaydın kızlar...Hasretçim dün ki güzel dileğin için teşekkürler...Selkie doğurdu mu?Bugün girmemiş galiba...
emzikleri dmaklımı aldınız, damla uçlu mu, kauçuk mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?