2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar... benim dün gece belimden sancı girdi yine, uyuyamadım haliyle..
SEYYALCıM, cicilerinizi güle güle kullanın..
BEKNUR, böyle komşular var malesef canım, sıkma canını, sormadın mı komşuna, bebek doğunca, geceleri daha çok ses gelecek size o zaman ne yapacakasınız hergün şikayete mi geleceksiniz deseydin, sonuçta bebek gece gündüz ağlayacak, sende onu emzirmeye uyutmaya v.s. kalkacaksın..

Kızlar bende ne emzik ne biberon almadım, sonuçta emziği doğar doğmaz kullanmayacaz, 1-2- ay sonra emzik ancak kullanılabilir diye biliyorum ben, biberonu da mümkün olduğunca emzirmeye çalışın ilk zamandan biberona alıştırmayın diyorlar, alanlar ne için aldı acaba, ilerisi için hazır olsun diye mi aldınız?

Klasik damaksız aldık canım ama ihtiyaç olursa diğerindende alırız... Tabii kullanırsa bebişler....

kullanır cnm ben 40ı çıkmadan wereceğim zaten hem emme güdüleri gelişiormuş hemde geceleri falan durmazsa iyi olur.. ben şimdi netten bakıorumda bilemedim silikonlu war, kauçuklu, bide damla uçlu dio...

ben hemen kullanmayı düşünüyorum cnm emziği o sebeple..

eferim kız ilk günden mesai saatini şaşmadan burdasın günaydınsırnaşık şey:roflol:[/QUOTE]

Napıyım bundan sonra evdeyim nasıl vakit geçirebilirim kiohaoldumsmile

bn çalışıyorumda noluyo iş yok güç yok cnm sıkılıyo sırtım ağrıyooo tam yatcaktım kocişi çağırdılar gitti kaldım iki gözüm mahmur:çok üzgünüm:

tünaydınn kızlar bugün önce işlerimi hallettim şimdi rahat rahat oturabilirim
nasılsınız bakalım herkesler iyidir inşallah
seyyalcim ciciler çok güsell güle güle kullanın hepsini
herhalde bizim apartmanın en sessizi de bizizdir aynen okadar gürültü çekerim kimseye bişey demem ama bazen sabrım taşmıyor değil
üstümdeki doğurdumu acaba bi dolu misafir geldi eğer doğurmadan geldilerse kızcağız için çok üzülürüm valla
insan içine çıkmayı pek sevmez o yüzden hamile olduğunu bile 5. ayda öğrendim

Kızlar çatı muayenelerinizi oldunuz mu? Ya ben ilk doğumumu normal yaptım ama bu kez öyle çok korkuyorum ki sezeryan istiyorum. ilk doğumumu 35. haftada yaptığım için bebek küçüktü ve çatım normal doğum için müsaitti. sanki bu kez zamanını beklerse doğuramayacakmışım gibi geliyor.

merhaba kızlar nasılsınız?
ben hala doğurmadım..ama bu gün biraz asabi ve depresifim,aslında bu günlerde genel olarak bir sinir var üzerimde,kimseyi alttan alamaz oldum...kötükedihüso aynen böyle dolaşıyorum ortalıkta...herşeyden bıktım..öyle hissediyorum..sabahta oğlanı gönderdikten sonra girdim yatağa uyanık olduğum halde 11 e kadar çıkmadım yatak odasından....eşimi geçirmeye falanda kalkmadım,onada sinir oluyorum çünkü,soğuk soğuk espiriler yapıyor....oğlanda sabah kahvaltı yapmayacağım brn diye diretmişti...ona sinirlenmiştim zaten..eşim dedi neyin var ?bende dedim eray böyle bötle..ne yap desem diretiyor bana...inatlaşıyor benle...oda sen dedi inatlaşıyorsun onla.....sucu yine bana buldu ,her zamanki gibi....zaten ne olsa bu evde suçlusu ben olurum...

bu gün de eşimin doğum günü,arayıp kutlamaya falan niyetim yok..o benim doğum günlerimi hep unutuyor zatenbende onunkini unutsam önemsemez herhalde...

merhaba tişko anişler..
geçmişe şöyle bir baktımda herkes iyi bişr sorun yok
hijyenim cnm bunlarla bu durumda baş edemeyiz, allah yardımcımız olsun,kafana takmamaya çalış
umarım dogumuna gelmezlerer sende rahat edersin..
gülencim yok bugün hayırdır bi sorunmu var?
seyalcim bebeginin beşigi güzel olmuş güle güle kullansın minik yavrun.
apartmanda oluyo cnm öyle şikayetler bende kiradayken terlikle evde geziyom diye şikayet gelmişti :)

kızlar ben emzige alıştırmayı düşünmüyorum, ama biberon alıcam ileri zaman için .ne olur ne olmaz
eczaneye gittim cam biberon alıcaktım bizim tanıdık orda nuk plastik biberonu varmış ondan almamı önerdi camdan daha saglıklı diye,fiyatı ona göre biraz pahalı ama deyermiş..araştırın derim:)

evet bugünki raporumuz görümce burda o da topa tuttu beni yine ağlamaya başladım...
bu sefer konuştum ama şimdi ablam geldi teee bizim düğün günümüzden kırgınmış ablama...
onlar içerde sigara içip konuşuyorlar...

beni yazın 14 şubata doğururum bu stressle
-tatlicadiarzu-

canımcım bu ne sinir böle sabah sabah kendini niye üzüyorsun böyle sanırım sabır olayı tükenmeye başladı artık beklemekden mi sıkıldık acaba bazen bende böyle hissediyorum kendimi
eşinin doğum günü ile ilgili bişey diyemiycem tamamen sana kalmış tatlım

ohhhh işler bitmiş ben daha başlamadım, kaynananın gitmesini bekliyourm evden sohbete gidecek, evde biri arkamdan gezerken iş yapamam pek , bende o gidene kadar laflarım artık:)

bilmiyorum canım ya,,hamileliktenmi yoksa benmi lafayı yedim..yoksa onlarmı tetikliyor,ve benim sabır taşımmı çatlamaya başladı bilmiyorum..ama çok sıkıldım herşeyden..bir kaç gündür herşeyi bırakıp gidesim var.....

canım bende şimdi sana mesaj atacaktım doğurdun sandım
ikimizde günah keçisiyiz desene alsanaalsanasmile

Doğumuma gelmemeleri imkansız görümcemde kayınvalidemde 10 dk. mesafede oturuyor
gelmeleri sorun değilki huzur istiyorum ben
:gitme:

ya canımcım iki kelime
bunları konuşmak için bugünümü buldunuz sizin derdiniz ne beni üzüp biran önce doğurtmakmı de
ne bu yaa hergün biriylemi uğraşacaksın sen böyle hayret bişey
hiç ağlama tam tersi hiç umursama onları takmadığını anlasınlar sen kendini yıprattıkca onların hoşuna gidiyordurklava:

kızlar bu ne gerginlik bi sakin olalım heran patlayacak bobba gibi dolanıyoruz, biraz relaxs ya..
biz böyle yaparak kendimize zarar veriyoruz, kimseye bişey oldugu yok az daha sabırrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…