- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.961
ohhhh işler bitmiş ben daha başlamadım, kaynananın gitmesini bekliyourm evden sohbete gidecek, evde biri arkamdan gezerken iş yapamam pek , bende o gidene kadar laflarım artık:)
bilmiyorum canım ya,,hamileliktenmi yoksa benmi lafayı yedim..yoksa onlarmı tetikliyor,ve benim sabır taşımmı çatlamaya başladı bilmiyorum..ama çok sıkıldım herşeyden..bir kaç gündür herşeyi bırakıp gidesim var.....
canım bende şimdi sana mesaj atacaktım doğurdun sandım
ikimizde günah keçisiyiz desene alsanaalsanasmile
Doğumuma gelmemeleri imkansız görümcemde kayınvalidemde 10 dk. mesafede oturuyor
gelmeleri sorun değilki huzur istiyorum ben :gitme:
kızlar bu ne gerginlik bi sakin olalım heran patlayacak bobba gibi dolanıyoruz, biraz relaxs ya..
biz böyle yaparak kendimize zarar veriyoruz, kimseye bişey oldugu yok az daha sabırrrrr...
[COLOR="DarkOrchid"
Doğumuma gelmemeleri imkansız görümcemde kayınvalidemde 10 dk. mesafede oturuyor
gelmeleri sorun değilki huzur istiyorum ben[/COLOR] :gitme:
selam kizlar bende geldim araniza mart annelerini görünce bende nasipse martta dogurcam ama erken gelcekmis gibi bi hissim vvar bakalim ne olcak suan safak 36 kaldi..
Bazi akadaslar stress tee amaann kizlar ya bosverin takmayin hicbiseyi takiyozda ne oluyo sanki degisen bisey oluyormu tak tak nezamana kadar takatuka olduk vallah yaa...
Amanınnn, ne bu gerginlik kızlar, sakin olun..
Selkie, canım seni stres basmış anlaşılan, kocanın doğum gününü unutarak rahatla mesela :))
Hijyenim, senin bu görümce ve kaynana da fazla olmaya başladı haa, desene kızım beni strese sokuyorsunuz, bu konuşmaları benim yanımda yapmayın diye..
insan bazen eşref saatinde olamıyor işte geçen sabah bende bi sinirle uyandım söylemiştim hatta eşim evde olsa kesin kavga ederdik bi bahane bulurdum yani ama karşı tarafında tetiklediği oluyor arada neyse sen kendini üzmemeye çalış canım
selam kizlar bende geldim araniza mart annelerini görünce bende nasipse martta dogurcam ama erken gelcekmis gibi bi hissim vvar bakalim ne olcak suan safak 36 kaldi..
Bazi akadaslar stress tee amaann kizlar ya bosverin takmayin hicbiseyi takiyozda ne oluyo sanki degisen bisey oluyormu tak tak nezamana kadar takatuka olduk vallah yaa...
benimde son ayim esimin halasi babanesi hepsi bana geliyo bu ayin 22sinde.. okadar dedim dogumdan sonra gelin diye ama dinleyen yokk gelen gelsin kendileri yapar kendileri yer cünki benim bu durumda bisey yapacak halim yok oturdugumm yerden bile zor kalkiom ugrrasamam
hoşgeldin canım şafak aynı gidiyoruz seninle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
şu erken doğumu bi ben aklıma getirmiyorum hiç sanki gününde gelecekmiş gibi geliyor banada
ya canımcım iki kelime
bunları konuşmak için bugünümü buldunuz sizin derdiniz ne beni üzüp biran önce doğurtmakmı de
ne bu yaa hergün biriylemi uğraşacaksın sen böyle hayret bişey hiç ağlama tam tersi hiç umursama onları takmadığını anlasınlar sen kendini yıprattıkca onların hoşuna gidiyordurklava:
Amanınnn, ne bu gerginlik kızlar, sakin olun..
Selkie, canım seni stres basmış anlaşılan, kocanın doğum gününü unutarak rahatla mesela :))
Hijyenim, senin bu görümce ve kaynana da fazla olmaya başladı haa, desene kızım beni strese sokuyorsunuz, bu konuşmaları benim yanımda yapmayın diye..
cnm sende dile getir bence onların bu laflarını çekmek zorunda deilsin ,
ben şahsen dogundan sonra bana karışırlarsa ağızlarını paylarını vericem
onlar üzülsün biz neden üzülelim, demi ama offff ..
cnm anneler zaten karşı tarafta göremez hatayı, benim annemde öyledirsorma bu evde ben varımya,evin kedisi bile gelir beni tırmalar...
annem dşiyorki eşini soğutuyorsun kendinden...diyorum anne böyle böyle herşeyde suçlu ben oluyorum...annem diyorki olsun sen kadınsın ,evin huzurunu sağlamak sana düşer,iyide ben kendimden taviz vermekten sıkıldım ya!
iyi davransamda sonuçta kötü davransamda bşşey değişmiyor,odun aynı odun!
benimde son ayim esimin halasi babanesi hepsi bana geliyo bu ayin 22sinde.. okadar dedim dogumdan sonra gelin diye ama dinleyen yokk gelen gelsin kendileri yapar kendileri yer cünki benim bu durumda bisey yapacak halim yok oturdugumm yerden bile zor kalkiom ugrrasamam
off ne anlar bu insanlar hamile insana yük olmakdan güya yardıma diye gelirler her işide bizden beklerler
hijyen gel biz senle gidelim buralardan...bulamasınlar bir süre bizi...
hijyen gel biz senle gidelim buralardan...bulamasınlar bir süre bizi...
selkiee olsun canim belki bizde subatta dogururuz hihih bellimi ollur demi
cnm anneler zaten karşı tarafta göremez hatayı, benim annemde öyledir
ama şu an yapıcak haklı haksız tartışması deil,anneninde sana moral vermesi lazım,
hormonlar tavan yaptı,hepimiz bunun farkındayız ama birde karşı taraflar frkında olsalar
daha güzel olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?