2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amanınnn, ne bu gerginlik kızlar, sakin olun..
Selkie, canım seni stres basmış anlaşılan, kocanın doğum gününü unutarak rahatla mesela :))
Hijyenim, senin bu görümce ve kaynana da fazla olmaya başladı haa, desene kızım beni strese sokuyorsunuz, bu konuşmaları benim yanımda yapmayın diye..

selam kizlar bende geldim araniza mart annelerini görünce bende nasipse martta dogurcam ama erken gelcekmis gibi bi hissim vvar bakalim ne olcak suan safak 36 kaldi..
Bazi akadaslar stress tee amaann kizlar ya bosverin takmayin hicbiseyi takiyozda ne oluyo sanki degisen bisey oluyormu tak tak nezamana kadar takatuka olduk vallah yaa...

ohhhh işler bitmiş ben daha başlamadım, kaynananın gitmesini bekliyourm evden sohbete gidecek, evde biri arkamdan gezerken iş yapamam pek , bende o gidene kadar laflarım artık:)

bende evde biri varken sevmiyorum temizlik yapmayı
benim eşimin ailesi şubatın 20si gibi gelecekti bende eşime söyle martın 10 dan önce gelmesinler dedim bir ay ne yapacaklar burda ben kendimi zor dolaştırıyorum zaten
oda geçen gün babasına söyledi babasıda ben doğumdan sonra gelirim anneni 1 hafta önce yollarım dedi doğumdan sonra istedikleri kadar kalıp gidebilirler zaten fazla kalamazlar kardeşinin okulu var birde anneannesi hasta bakılıyor 6 yıldır yatıyor kadıncağız o yüzden fazla kalamazlar

insan bazen eşref saatinde olamıyor işte geçen sabah bende bi sinirle uyandım söylemiştim hatta eşim evde olsa kesin kavga ederdik bi bahane bulurdum yani ama karşı tarafında tetiklediği oluyor arada neyse sen kendini üzmemeye çalış canım

sorma bu evde ben varımya,evin kedisi bile gelir beni tırmalar...

kızlar bu ne gerginlik bi sakin olalım heran patlayacak bobba gibi dolanıyoruz, biraz relaxs ya..
biz böyle yaparak kendimize zarar veriyoruz, kimseye bişey oldugu yok az daha sabırrrrr...

annem dşiyorki eşini soğutuyorsun kendinden...diyorum anne böyle böyle herşeyde suçlu ben oluyorum...annem diyorki olsun sen kadınsın ,evin huzurunu sağlamak sana düşer,iyide ben kendimden taviz vermekten sıkıldım ya!
iyi davransamda sonuçta kötü davransamda bşşey değişmiyor,odun aynı odun!

[COLOR="DarkOrchid"
Doğumuma gelmemeleri imkansız görümcemde kayınvalidemde 10 dk. mesafede oturuyor
gelmeleri sorun değilki huzur istiyorum ben[/COLOR]
:gitme:

cnm sende dile getir bence onların bu laflarını çekmek zorunda deilsin ,
ben şahsen dogundan sonra bana karışırlarsa ağızlarını paylarını vericem
onlar üzülsün biz neden üzülelim, demi ama offff ..

hoşgeldin canım şafak aynı gidiyoruz seninle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
şu erken doğumu bi ben aklıma getirmiyorum hiç sanki gününde gelecekmiş gibi geliyor banada

benimde son ayim esimin halasi babanesi hepsi bana geliyo bu ayin 22sinde.. okadar dedim dogumdan sonra gelin diye ama dinleyen yokk gelen gelsin kendileri yapar kendileri yer cünki benim bu durumda bisey yapacak halim yok oturdugumm yerden bile zor kalkiom ugrrasamam

öyle yapmaya niyetim var zaten!oysa ona yollayacağım şarkıyı bile seçmiştim daha 6 ay öncesinden....bir dahaki doğum gününde yollarım artık hakederse!

kafamı dağıtmak için çıkayım dışarı biraz diyorum..ama havada yağışlı,annemde ilaç içti ,oda onu uyutuyor...oda uyudu kaldı....

canım hoşgeldin..bebeğim hayırlı olsun bende şubat annesi olaçağım ama burdayım....

off ne anlar bu insanlar hamile insana yük olmakdan güya yardıma diye gelirler her işide bizden beklerler

valla benim ikinci dogumum olcak ilkini anlamamistim pek ama oda erken olmustu 38 haftalikti kizim dogmustu oglanlar gec gelir diyolar ama insallah cok bekletmez bu siskoluktan daraldim yaaa :) Herseyi tamamlansinda gelsin artik bi an önce diye 4 gözle bekliyorum...

görümcem bunları konuşmak karnındaki yavrunun sebebiyle oldu diye sevindi bile...

diyorum ağlıyorum görüyorlarda halimi anlasalar keşke mafoldumben

oy oyy haklısınız şimdi ablamla konuşuyorlar ablam gereken cevapları veriyor
ben zaten iki kelime konuşunca ağlamaya başlıyorum sinirden
ah bu hamilelik duygu manyağı etti beni

cnm anneler zaten karşı tarafta göremez hatayı, benim annemde öyledir
ama şu an yapıcak haklı haksız tartışması deil,anneninde sana moral vermesi lazım,
hormonlar tavan yaptı,hepimiz bunun farkındayız ama birde karşı taraflar frkında olsalar
daha güzel olacak..

meraba cnm senin işin daha zor hade anne kardeş neysede bu hala babannne nerden çıktı zaten işe yarayan birileri gelmez, yanımıza işin zor cnm allah yardımcın olsun:Saruboceq:

off ne anlar bu insanlar hamile insana yük olmakdan güya yardıma diye gelirler her işide bizden beklerler

valla kilimi kipirdatmam diyorum ama benimde huyum doguruyo olsam yine kalkarim hizmet etmeye ugrasirim nefret ediyorum su huyumdan ya onlar burdayken yada gittiklerinde dogururum kesin. canimin kiymetini hic bilmiyorum ama bu sefer gayret göstercem gercekten durumuma göre davrancam iyi hissetmiyorsam ellemicem biseyi ben dedim zaten dogumdan sonra gelin diye daha napim ki...

selkiee olsun canim belki bizde subatta dogururuz hihih bellimi ollur demi

benim bu günlerde geleçek zaten....

aman yok ya kimse anlamıyor...kaynanam annem gibi değil işte,kaynanam her zaman oğlunu haklı görür....benim annemde onu haklı görür, huzurum bozulmasın diye belki böyle davranıyor,ay ben hep yanlışım zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…