2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişkolar bugün gerginiz. boşverin takmayın kafanıza... sohbet edelim kendimizden geçelim zemuszemus

ben de geceleri uyuyamıyorum. uyuyamadıkça kendime sıkıntı yapıyorum. doğum sonrası duyam toplanacak başıma o günleri sıkıntı ediyorum şimdiden.

kızlar bu ne gerginlik bi sakin olalım heran patlayacak bobba gibi dolanıyoruz, biraz relaxs ya..
biz böyle yaparak kendimize zarar veriyoruz, kimseye bişey oldugu yok az daha sabırrrrr...
eyvahedigeldismile

sıkma tatlım canını. ilkini doğurduysan ikinciyi de doğurursun. baktın zorlanıyorsun doktora al beni sezeryana dersin olur biter. sıkma tatlım canını.

gerildik iyice selkie... bence bu kocan senin yumuşak yüzünü kullanıyor. doğum gününü unutunca hayatı bir kere zindan etseydin 1 ay öncesinden hazırlıklara başlardı. bu erkek milletinin sırtından sopayı beyninden dırdırı eksik etmeyeceksin. :mymeka:

hala da devam mı ediyorlar ya. en sonunda sana cinnet geçirttirip kovduracaklar kendilerini.

emzikleri dmaklımı aldınız, damla uçlu mu, kauçuk mu???
ben nuk'un lateks olanını aldım satıcı anne memesine en yakını lateks dedi. ama emerse avent'in silikon memelerinden alacağım. şimdi Avent çift satılıyor ve pahalı biraz. emmezse boşa gider. baktım emiyo hemen alıveririm diye düşündüm.

canım biberon ne olu ne olmaz bulunsun bir tane. zaten ilerde ağzını değiştirip tekrar kullanabilirsin. emzik alıştıracaksan hemen başlaman lazım. hem emme güdülerini destekliyor hem de rahatlık. bebek senin memeye emzik muamelesi yapıyor sonra.

gerizekali bunlar ya...

bunlar bebeişin ciicleri daha önce ekledikelrim oalbilir içinde ama bulabildiklerimi yükledim çoktandır sözüm vardı ama bi türlü yapamıyordum....

canım güle güle kullansın bebişin hepsi çok güzel...

televizyonlarda bizi ararlar sonra gözü yaşlı kaçak mart analarıı :sm_cool:

arasınlar,mustahak onlara.....

güzel bir yer varsa benide götürünnnnnnn.akannehir

gel kız buluruz gidecek bir yer....

ay ne güzel olur canım ya inan artık doğurayım kurtulayım diyorum ben bu 15 gün geçmez yoksa hadi kaçalım selkie :1ninca:

aynen çok bunaldım artık...birde bunun lousalık dönemi var....çoçukları doğururuz...lohusalığıda geçiririz sonra canımız isterse döneriz..onlarda arasınlarda bulsunlar..............

bir ay öncesinden bile hatırlatsam önemsemiyor...7 senedir evliyim ben bu adamla,ilk sene hatırladı o kadar,başka hatırlamadı...bende önemsemiyorum artık..o ne yaparsa bende aynısını yapıyorum..herkes kendi yerini yapar...

evet cerenoracım devam sonu ne olacak bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile

selkie canım ben sana uyarım nereye gidiyoruz...
kaydirigubbakcemile

hijyen gel biz senle gidelim buralardan...bulamasınlar bir süre bizi...

ben de gelebilir miyim?

Selkie siz görücü usuluyle mi evlenmiştiniz?

ohhhhhh ne güzel olur hee,,
dün esra erolda bir kız vardıya 20 yaşında kadın sığınma evinde dogum yapmış,7 aylık bebegi var bizdemi onun gibi yapsak ne diyorum bazen :))

arkadaşlar bu benim doğuran arkadaşım hoşgeldin canım
kaçacam işte hıh
:kedi:

hoşgeldin. arkşaım hayırlı olsun bebeğin, darısı bize inşallah.:Saruboceq:

ben diyorum ki bir kadınlar kulubü apartmanı olsa. kaynana, görümce, kocakafalı olan kocaların girişi yasak olsa. her dairede bir mart annesi. ohh öğlen gelirim okuldan kek kokularını takip ederim. sohbet eder deşarj olur evime giderim. süpper yaaaaa!!

Ben avent in 125ml ikili biberonunu,
Avent 0-6 ay emzik iki adet
Medela göğüs ucu
Medela göğüs kalkanı aldım...

Bir de kaşık biberon alacağım...

Onun haricinde sepet ve sallanan sandalye alacağım... Geri kalan eksikler bitti...-tatlicadiarzu-

cnm bende 7 senedir evliyim benimkide hatırlamaz,ama ben başına kalktım
telefonuna not girdim dogum tarihimi neler yapmadımki :)
daha yeni yeni hatırlıyo.

kaşık biberon ile sepet ne işe yarıyo cnm?

evet cerenoracım devam sonu ne olacak bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile

selkie canım ben sana uyarım nereye gidiyoruz...
kaydirigubbakcemile

valla bende bilmiyorum nereye gitsek acaba?CADIARZU

ben de gelebilir miyim?

Selkie siz görücü usuluyle mi evlenmiştiniz?

sende gel hayatım,toplu firar yaparız...

canım ben eşimle tam olarak görücü usuluyle değilde kısa zamanda evledim...bir akrabamızın arkadaşıydı eşim..o tanıştırdı bizi...3-4 defa dışarda görüştük,sonra eşim ailesini göndermek istediğini söyledi,ben henüz karar vermemiştim,ama tamam dedim bi ailesinide görelim.kendisi o zamanlar pek bi kibar davranıyordu bana,çok ilgisi vardı.tabi şimdi eser yok o halinden.reklamlarmış,,,geldiler neyse babamla annem beğendiler...olsun falan dediler...onlar beğenince bende kabul ettim işte..nişanlandıktan 2 ay sonrada evlendik....toplam 4 ayda falan tanışıp evlendik,öyle işte...

ay iyi olur aslında

bizimde teyzesi emzik almış ama daha biberon almadık ne marka almak lazım acaba gerçi inşallah kullanmaya gerek olmaz ilk zamanlar ama bulunsun diye alıcaz artık

cnm bende 7 senedir evliyim benimkide hatırlamaz,ama ben başına kalktım
telefonuna not girdim dogum tarihimi neler yapmadımki :)
daha yeni yeni hatırlıyo.

aman bende yaptım onları...benimki hep çok yoğun çalışıyor oluyor,aynı bahane...yada arar,bu gün doğumgününmüş,,akşama şöyle güzel bir sofra hazırlada başbaşa yemek yiyelim der...tabi sofrayı ben hazırlayaçak olduktan sonra kıymeti kalmıyor başbaşa yemek yemenin...

ay keşke olsa..........!

kıslarr siz niye kaçıyorsunuz onları kaçırtın
klava:

:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…