- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #44.981
günaydın annişkolar bugün gerginiz. boşverin takmayın kafanıza... sohbet edelim kendimizden geçelim zemuszemus
ben de geceleri uyuyamıyorum. uyuyamadıkça kendime sıkıntı yapıyorum. doğum sonrası duyam toplanacak başıma o günleri sıkıntı ediyorum şimdiden.
sıkma tatlım canını. ilkini doğurduysan ikinciyi de doğurursun. baktın zorlanıyorsun doktora al beni sezeryana dersin olur biter. sıkma tatlım canını.
gerildik iyice selkie... bence bu kocan senin yumuşak yüzünü kullanıyor. doğum gününü unutunca hayatı bir kere zindan etseydin 1 ay öncesinden hazırlıklara başlardı. bu erkek milletinin sırtından sopayı beyninden dırdırı eksik etmeyeceksin. :mymeka:
hala da devam mı ediyorlar ya. en sonunda sana cinnet geçirttirip kovduracaklar kendilerini.
canım biberon ne olu ne olmaz bulunsun bir tane. zaten ilerde ağzını değiştirip tekrar kullanabilirsin. emzik alıştıracaksan hemen başlaman lazım. hem emme güdülerini destekliyor hem de rahatlık. bebek senin memeye emzik muamelesi yapıyor sonra.
gerizekali bunlar ya...
canım güle güle kullansın bebişin hepsi çok güzel...
ben de geceleri uyuyamıyorum. uyuyamadıkça kendime sıkıntı yapıyorum. doğum sonrası duyam toplanacak başıma o günleri sıkıntı ediyorum şimdiden.
eyvahedigeldismilekızlar bu ne gerginlik bi sakin olalım heran patlayacak bobba gibi dolanıyoruz, biraz relaxs ya..
biz böyle yaparak kendimize zarar veriyoruz, kimseye bişey oldugu yok az daha sabırrrrr...
Kızlar çatı muayenelerinizi oldunuz mu? Ya ben ilk doğumumu normal yaptım ama bu kez öyle çok korkuyorum ki sezeryan istiyorum. ilk doğumumu 35. haftada yaptığım için bebek küçüktü ve çatım normal doğum için müsaitti. sanki bu kez zamanını beklerse doğuramayacakmışım gibi geliyor.
sıkma tatlım canını. ilkini doğurduysan ikinciyi de doğurursun. baktın zorlanıyorsun doktora al beni sezeryana dersin olur biter. sıkma tatlım canını.
merhaba kızlar nasılsınız?
ben hala doğurmadım..ama bu gün biraz asabi ve depresifim,aslında bu günlerde genel olarak bir sinir var üzerimde,kimseyi alttan alamaz oldum...kötükedihüso aynen böyle dolaşıyorum ortalıkta...herşeyden bıktım..öyle hissediyorum..sabahta oğlanı gönderdikten sonra girdim yatağa uyanık olduğum halde 11 e kadar çıkmadım yatak odasından....eşimi geçirmeye falanda kalkmadım,onada sinir oluyorum çünkü,soğuk soğuk espiriler yapıyor....oğlanda sabah kahvaltı yapmayacağım brn diye diretmişti...ona sinirlenmiştim zaten..eşim dedi neyin var ?bende dedim eray böyle bötle..ne yap desem diretiyor bana...inatlaşıyor benle...oda sen dedi inatlaşıyorsun onla.....sucu yine bana buldu ,her zamanki gibi....zaten ne olsa bu evde suçlusu ben olurum...
bu gün de eşimin doğum günü,arayıp kutlamaya falan niyetim yok..o benim doğum günlerimi hep unutuyor zatenbende onunkini unutsam önemsemez herhalde...
gerildik iyice selkie... bence bu kocan senin yumuşak yüzünü kullanıyor. doğum gününü unutunca hayatı bir kere zindan etseydin 1 ay öncesinden hazırlıklara başlardı. bu erkek milletinin sırtından sopayı beyninden dırdırı eksik etmeyeceksin. :mymeka:
evet bugünki raporumuz görümce burda o da topa tuttu beni yine ağlamaya başladım...
bu sefer konuştum ama şimdi ablam geldi teee bizim düğün günümüzden kırgınmış ablama...
onlar içerde sigara içip konuşuyorlar...
beni yazın 14 şubata doğururum bu stressle -tatlicadiarzu-
hala da devam mı ediyorlar ya. en sonunda sana cinnet geçirttirip kovduracaklar kendilerini.
ben nuk'un lateks olanını aldım satıcı anne memesine en yakını lateks dedi. ama emerse avent'in silikon memelerinden alacağım. şimdi Avent çift satılıyor ve pahalı biraz. emmezse boşa gider. baktım emiyo hemen alıveririm diye düşündüm.emzikleri dmaklımı aldınız, damla uçlu mu, kauçuk mu???
Kızlar bende ne emzik ne biberon almadım, sonuçta emziği doğar doğmaz kullanmayacaz, 1-2- ay sonra emzik ancak kullanılabilir diye biliyorum ben, biberonu da mümkün olduğunca emzirmeye çalışın ilk zamandan biberona alıştırmayın diyorlar, alanlar ne için aldı acaba, ilerisi için hazır olsun diye mi aldınız?
canım biberon ne olu ne olmaz bulunsun bir tane. zaten ilerde ağzını değiştirip tekrar kullanabilirsin. emzik alıştıracaksan hemen başlaman lazım. hem emme güdülerini destekliyor hem de rahatlık. bebek senin memeye emzik muamelesi yapıyor sonra.
Ya kızlar sabah belki kimileri için önemsiz ama benim canımı sıkan bişi oldu sizle paylaşmak istiyorum...
Ben 24 haneli bir apartmanda 600 küsür haneli bir sitedeyim...malum duvarlarımız okadar inceki ki sağdan soldan heryerden ne konuşulursa direk ses geliyor...Ben insanları rahatsız etmemeye fakat kendim rahatsız olmaya katlanan biriyim..Bu sabah çıkarken alt kattaki komşu bizi gördü nasılsınız falan filan konuştuk sonra bebeği sordu falan derken pat diye ama kibarca dediki, bazen gece geç saatte tam dalmış oluyoruz, terlikle laminat parkede gezdiğinizde çok ses duyuluyor dedi...Bende ses gidebileceğini hiç tahmin etmemiştim..Açıkçası çok bozuldum bana bu gibi birşeyin söylenmesine...Çünkü ben çoğu şeye dikkat edip bazı şeyleri de tolere ettiğim için bana hiç hoş gelmedi...kadına da dikkat ederiz ben ses gideceğini tahmin etmedim hiç dedim..Bunun üzerine ben niye insanları şikayet edemiyorum bu kadar hoşgörüyorum diye kendime kızdım ve hala kızıyorum
gerizekali bunlar ya...
bunlar bebeişin ciicleri daha önce ekledikelrim oalbilir içinde ama bulabildiklerimi yükledim çoktandır sözüm vardı ama bi türlü yapamıyordum....
canım güle güle kullansın bebişin hepsi çok güzel...