- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.001
Sepet ilk aylar yatağımın yanına koymak için...
kaşık biberon da yine biberon çeşidi... İlaç için falan kullanılıyor...
kaçalımda nereye kadar kaçabilirizki yine bulurlar
tşk ederim cnm, bilmemek ayıp deil ögrenmemek ayıp demi:))
kızlar kaynana gitti bana müsade biraz evi silip süpüreyim,
ağrım felan olmazsa yine gelirim,
beni bırda bırakıp kaçmayın sakın hee:))
eftel çok yorma kendini tamammı kolay gelsin
valla bende bilmiyorum nereye gitsek acaba?CADIARZU
sende gel hayatım,toplu firar yaparız...
canım ben eşimle tam olarak görücü usuluyle değilde kısa zamanda evledim...bir akrabamızın arkadaşıydı eşim..o tanıştırdı bizi...3-4 defa dışarda görüştük,sonra eşim ailesini göndermek istediğini söyledi,ben henüz karar vermemiştim,ama tamam dedim bi ailesinide görelim.kendisi o zamanlar pek bi kibar davranıyordu bana,çok ilgisi vardı.tabi şimdi eser yok o halinden.reklamlarmış,,,geldiler neyse babamla annem beğendiler...olsun falan dediler...onlar beğenince bende kabul ettim işte..nişanlandıktan 2 ay sonrada evlendik....toplam 4 ayda falan tanışıp evlendik,öyle işte...
ay iyi olur aslında
anlıyorum canım. bizimkiler şimdi böyle ama 7 sene sonra ne olur bilemeyiz tabiiklava:
gerçi bizim evlilik biraz geriden gidiyor. evliliğimizin ilk yılında 7 ayda 35 gün evdeydi. aslında daha yıldönümümüz bile gelmedi. :roflol: bizim de bütün özel günlerde seyir olur. hevesimiz hep kursağımızda kalır :umursamaz:
Sinpac biberonları ne kadara aldın? bileyim de kazıklanmayayım.
anlıyorum canım. bizimkiler şimdi böyle ama 7 sene sonra ne olur bilemeyiz tabiiklava:
gerçi bizim evlilik biraz geriden gidiyor. evliliğimizin ilk yılında 7 ayda 35 gün evdeydi. aslında daha yıldönümümüz bile gelmedi. :roflol: bizim de bütün özel günlerde seyir olur. hevesimiz hep kursağımızda kalır :umursamaz:
Sinpac biberonları ne kadara aldın? bileyim de kazıklanmayayım.
merhaba kızlar nasılsınız?
ben hala doğurmadım..ama bu gün biraz asabi ve depresifim,aslında bu günlerde genel olarak bir sinir var üzerimde,kimseyi alttan alamaz oldum...kötükedihüso aynen böyle dolaşıyorum ortalıkta...herşeyden bıktım..öyle hissediyorum..sabahta oğlanı gönderdikten sonra girdim yatağa uyanık olduğum halde 11 e kadar çıkmadım yatak odasından....eşimi geçirmeye falanda kalkmadım,onada sinir oluyorum çünkü,soğuk soğuk espiriler yapıyor....oğlanda sabah kahvaltı yapmayacağım brn diye diretmişti...ona sinirlenmiştim zaten..eşim dedi neyin var ?bende dedim eray böyle bötle..ne yap desem diretiyor bana...inatlaşıyor benle...oda sen dedi inatlaşıyorsun onla.....sucu yine bana buldu ,her zamanki gibi....zaten ne olsa bu evde suçlusu ben olurum...
bu gün de eşimin doğum günü,arayıp kutlamaya falan niyetim yok..o benim doğum günlerimi hep unutuyor zatenbende onunkini unutsam önemsemez herhalde...
kocalardan kaynanalardan kaçıyoruz:))
onların kaçacagı yok ,
istersen sende gell:))
toplu kaçış yapalımm..
Selam herkese nasılsınız
Bende bugun bıraz ewımı toparlayıp toz alıcam tabı koca dotumu kaldırabılırsem
Ara ara sıze bakarım herkese hos sohbetler
Sakın ben yokken dogurmayın haa o ankı heyecanı bensız yasamayın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
internetten29,44 kdv dahil almışım... Faturaya baktım...
aslında az görüşmek daha iyi sanırım...sürekli bir arada olunca bıkıyor çiftler sanırım birbirinden.......
Sinpac kullanıcısından alıntı
internetten29,44 kdv dahil almışım... Faturaya baktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?