2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kaynana gitti bana müsade biraz evi silip süpüreyim,
ağrım felan olmazsa yine gelirim,
beni bırda bırakıp kaçmayın sakın hee:))

Selam herkese nasılsınız

Bende bugun bıraz ewımı toparlayıp toz alıcam tabı koca dotumu kaldırabılırsem
Ara ara sıze bakarım herkese hos sohbetler

Sakın ben yokken dogurmayın haa o ankı heyecanı bensız yasamayın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

anlıyorum canım. bizimkiler şimdi böyle ama 7 sene sonra ne olur bilemeyiz tabii klava:

gerçi bizim evlilik biraz geriden gidiyor. evliliğimizin ilk yılında 7 ayda 35 gün evdeydi. aslında daha yıldönümümüz bile gelmedi. :roflol: bizim de bütün özel günlerde seyir olur. hevesimiz hep kursağımızda kalır :umursamaz:

Sinpac biberonları ne kadara aldın? bileyim de kazıklanmayayım.

internetten29,44 kdv dahil almışım... Faturaya baktım...

aslında az görüşmek daha iyi sanırım...sürekli bir arada olunca bıkıyor çiftler sanırım birbirinden.......

kıslar birde eşlerimizle nasıl taşıştık diye bi topikmi açsak ne şimdi selkie yazınca aklıma geldi eminim herkesin hikayesi çok özeldir

unut onun doğum gününüüüüüklava:

git yap temizliğini ama lütfen buraya yazıp sinirlerimizi zıplatma dr sana kıçının üstüne yet kalkma dedimi demedi mi neyin peşindesin yaa nasıl bir anne olacaksın sen bu gidişle... git konuşmicam artık senle git doğur 2kilo bi bebek uğraşkı büyüsün:mymeka:

internetten29,44 kdv dahil almışım... Faturaya baktım...

sağol canım bu tek biberon değil mi?

aslında az görüşmek daha iyi sanırım...sürekli bir arada olunca bıkıyor çiftler sanırım birbirinden.......

aslında bazen ben de öyle düşünüyorum. birazcık özlem iyi geliyor evliliğe...

ben de çok çabuk evlendim. temmuzda tanıştık9 ay sonra nisan'da nişanlandık ekimde evlendik. toplanmda 15 ayda evlenmişiz yani... subay milleti buldu öğretmeni bırakır mı!!! keşke biraz daha süründürseydim klava: (gerçi sürünmedim değil :jeyyar: )

bizi de ev arkadaşının kız arkadaşı tanıştırmıştı. biz evlendik çoluk çocuğa karışacağız onlar hala evlenemedi :roflol:

kızlar güzel haber şu anki duruma göre kaynanam doğuma gelemiyor :):):):) görümcemi aradım sen gelde yanımda dur biraz diye ... ama kocası en fazla 10 gün gönderebiliyormuş.... sen gel burda yap doğumu ben sana bakayım diyor :)):) yok kalsın dedim....
oda çocuğu çok yaramaz diye kırkıma doğru gelecekmiş rahatsız etmemk için kırk mevlüdünü yaparız sende ayaklanmış dışarı çıakbilir durumda olursun hep birlikte gezeriz ne dersin ben öyle düşündüm ddi e dedim tamam banada uyar o halde :):):):) zilloş kendini düşünüyor hemen ama gene benimde işime geldi galiba şimdi bana lousalığımda yanımda kalacak bir hatun lazım .... ? elinde fazla refakatçısı olan var mı ? :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…