- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.021
canım ozaman hele bir kapıya gelsin ve şikayet etme girişiminde bulunsun..öyle bir hatayı yaptığı anda bütün kibar hanım efendi kimliğimi bozar yüzüne çemkiririm vallaha...hoşgörürüm ama kızınca da karşımdaki neye uğradığı şaşırır..Merhaba arkadaşlar... benim dün gece belimden sancı girdi yine, uyuyamadım haliyle..
SEYYALCİM, cicilerinizi güle güle kullanın..
BEKNUR, böyle komşular var malesef canım, sıkma canını, sormadın mı komşuna, bebek doğunca, geceleri daha çok ses gelecek size o zaman ne yapacakasınız hergün şikayete mi geleceksiniz deseydin, sonuçta bebek gece gündüz ağlayacak, sende onu emzirmeye uyutmaya v.s. kalkacaksın..
valla bana annem bitane küçücük bi biberon aldırdı emziği 0 olanlardanmış..ilk doğduğunda emmezse aç kalmasın diye onla verecekmişiz...Ağzıda 0 numara olsunki çekerken zorlansın diyorKızlar bende ne emzik ne biberon almadım, sonuçta emziği doğar doğmaz kullanmayacaz, 1-2- ay sonra emzik ancak kullanılabilir diye biliyorum ben, biberonu da mümkün olduğunca emzirmeye çalışın ilk zamandan biberona alıştırmayın diyorlar, alanlar ne için aldı acaba, ilerisi için hazır olsun diye mi aldınız?
valla bazı insanlar gerçekten hastatünaydınn kızlar bugün önce işlerimi hallettim şimdi rahat rahat oturabilirim
nasılsınız bakalım herkesler iyidir inşallah
seyyalcim ciciler çok güsell güle güle kullanın hepsini
herhalde bizim apartmanın en sessizi de bizizdir aynen okadar gürültü çekerim kimseye bişey demem ama bazen sabrım taşmıyor değil
üstümdeki doğurdumu acaba bi dolu misafir geldi eğer doğurmadan geldilerse kızcağız için çok üzülürüm valla
insan içine çıkmayı pek sevmez o yüzden hamile olduğunu bile 5. ayda öğrendim
sen o görümceyi bi göndersene biz onu bi yolalımevet bugünki raporumuz görümce burda o da topa tuttu beni yine ağlamaya başladım...
bu sefer konuştum ama şimdi ablam geldi teee bizim düğün günümüzden kırgınmış ablama...
onlar içerde sigara içip konuşuyorlar...
beni yazın 14 şubata doğururum bu stressle -tatlicadiarzu-
hoşgeldin canımselam kizlar bende geldim araniza mart annelerini görünce bende nasipse martta dogurcam ama erken gelcekmis gibi bi hissim vvar bakalim ne olcak suan safak 36 kaldi..
Bazi akadaslar stress tee amaann kizlar ya bosverin takmayin hicbiseyi takiyozda ne oluyo sanki degisen bisey oluyormu tak tak nezamana kadar takatuka olduk vallah yaa...
canım senin koca biraz afedersin odun...ondan sepha bile çıkmaz...bugüne kadar bunu inan söylememek için direttim ama artık bu doğumgünü meselesinde koptum yani...bir ay öncesinden bile hatırlatsam önemsemiyor...7 senedir evliyim ben bu adamla,ilk sene hatırladı o kadar,başka hatırlamadı...bende önemsemiyorum artık..o ne yaparsa bende aynısını yapıyorum..herkes kendi yerini yapar...
kızlar güzel haber şu anki duruma göre kaynanam doğuma gelemiyor :):):):) görümcemi aradım sen gelde yanımda dur biraz diye ... ama kocası en fazla 10 gün gönderebiliyormuş.... sen gel burda yap doğumu ben sana bakayım diyor :)):) yok kalsın dedim....
oda çocuğu çok yaramaz diye kırkıma doğru gelecekmiş rahatsız etmemk için kırk mevlüdünü yaparız sende ayaklanmış dışarı çıakbilir durumda olursun hep birlikte gezeriz ne dersin ben öyle düşündüm ddi e dedim tamam banada uyar o halde :):):):) zilloş kendini düşünüyor hemen ama gene benimde işime geldi galiba şimdi bana lousalığımda yanımda kalacak bir hatun lazım .... ? elinde fazla refakatçısı olan var mı ? :):):)
yahu bu göğüs kalkanı ne işe yarıyooo
hımmm almak lazım mıdır yaniiii??? hani olmasa olmaz gibi mi?göğüsten akan sütü topluyor bildiğim kadarıyla hem de çatlaklara karşı koruyor.
Sinpac bu biberonu Aavent almaya karar verdim. Avent'in bütün biberonları cam mı?
Biz kaynanalardan görümcelerden şikayet edioruz yaa Allah biliyo onlarda günlerde arkadaş ortamında filan bizi çekiştiriyolar mı acepppp
kızlar güzel haber şu anki duruma göre kaynanam doğuma gelemiyor :):):):) görümcemi aradım sen gelde yanımda dur biraz diye ... ama kocası en fazla 10 gün gönderebiliyormuş.... sen gel burda yap doğumu ben sana bakayım diyor :)):) yok kalsın dedim....
oda çocuğu çok yaramaz diye kırkıma doğru gelecekmiş rahatsız etmemk için kırk mevlüdünü yaparız sende ayaklanmış dışarı çıakbilir durumda olursun hep birlikte gezeriz ne dersin ben öyle düşündüm ddi e dedim tamam banada uyar o halde :):):):) zilloş kendini düşünüyor hemen ama gene benimde işime geldi galiba şimdi bana lousalığımda yanımda kalacak bir hatun lazım .... ? elinde fazla refakatçısı olan var mı ? :):):)
Biz kaynanalardan görümcelerden şikayet edioruz yaa Allah biliyo onlarda günlerde arkadaş ortamında filan bizi çekiştiriyolar mı acepppp
bazı hatunlar varya böyle kaynanaları laf söylemeye korkarlar hiç etrafında öyle biri olan varmı acaba ben bi kere görmüştüm çook uzun zaman önceydiboshayallersmile
unut onun doğum gününüüüüüklava:
sağol canım bu tek biberon değil mi?
aslında bazen ben de öyle düşünüyorum. birazcık özlem iyi geliyor evliliğe...
ben de çok çabuk evlendim. temmuzda tanıştık9 ay sonra nisan'da nişanlandık ekimde evlendik. toplanmda 15 ayda evlenmişiz yani... subay milleti buldu öğretmeni bırakır mı!!! keşke biraz daha süründürseydimklava: (gerçi sürünmedim değil :jeyyar: )
bizi de ev arkadaşının kız arkadaşı tanıştırmıştı. biz evlendik çoluk çocuğa karışacağız onlar hala evlenemedi :roflol:
canım senin koca biraz afedersin odun...ondan sepha bile çıkmaz...bugüne kadar bunu inan söylememek için direttim ama artık bu doğumgünü meselesinde koptum yani...
hımmm almak lazım mıdır yaniiii??? hani olmasa olmaz gibi mi?
benimki korkuyo mesela, iki defa arkamdan konuşurken yakaladım,
bende benim yüzüme karşı o.... de ama arkamdan salak kelimesini bile kullanma,
diye oda sagolsun hala aynı evde deilde başka yerde yine tekrarlıyo beni kötülemeye,
unuttum zaten.....
seninkide subaydı değilmi?..benim adamda askeriyeden ayrılma...pek bi geçimsiz oluyor bu askerlerin çoğu,kişilik olarak zor oluyorlar,eşimin arkadaş cevresinden olan askerlerde öyle...inşallah seninki öyle değildir...benimki izmirde arkeri lisede okumuş.sonra harp okulu 2.sınıftan terk!üniversiteye girmiş...nede olsa asker kişiliğini taşıyor hala....
benimki harp okuluna sonradan girdiği için askeri liselere göre biraz daha arınmış ama bazı asker özellikleri taşıyor. mesela çok pinpirikli elinden gelse beni kafese koyar kimseye göstermez. güvenlik takıntımız var gece bütün iç kapılar kilitlenir falan. bir de her şeye karışır. her şeyi bilir. ama bir özeeliği var ki bana karşı çok sevgi doludur. bir de höt! dedi mi korkar. ben nadir sinirlenirim ama bir sinirlenirsem kaçacak yer arar vallaha!!seninkide subaydı değilmi?..benim adamda askeriyeden ayrılma...pek bi geçimsiz oluyor bu askerlerin çoğu,kişilik olarak zor oluyorlar,eşimin arkadaş cevresinden olan askerlerde öyle...inşallah seninki öyle değildir...benimki izmirde arkeri lisede okumuş.sonra harp okulu 2.sınıftan terk!üniversiteye girmiş...nede olsa asker kişiliğini taşıyor hala....
.
ayy sırtım fenaa agrıyo bebek ayaklarını kaburgalarıma dayadıı .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?