2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ozaman hele bir kapıya gelsin ve şikayet etme girişiminde bulunsun..öyle bir hatayı yaptığı anda bütün kibar hanım efendi kimliğimi bozar yüzüne çemkiririm vallaha...hoşgörürüm ama kızınca da karşımdaki neye uğradığı şaşırır..

valla bana annem bitane küçücük bi biberon aldırdı emziği 0 olanlardanmış..ilk doğduğunda emmezse aç kalmasın diye onla verecekmişiz...Ağzıda 0 numara olsunki çekerken zorlansın diyor

valla bazı insanlar gerçekten hasta

sen o görümceyi bi göndersene biz onu bi yolalım
egoist insanlardan nefret ediyorum

hoşgeldin canım

canım senin koca biraz afedersin odun...ondan sepha bile çıkmaz...bugüne kadar bunu inan söylememek için direttim ama artık bu doğumgünü meselesinde koptum yani...

yahu bu göğüs kalkanı ne işe yarıyooo

ben vereyim canım. kaynana mı istersin görümce mi? ikisi de canavar gibi vallaha seni beni gömer yani.

bu arada gözünaydın. darısı başımaaaa!!!

ASELıM, aramıza hoşgeldin canım..
SEYYAL, gözünaydın, ne güzel gelmiyorlar demek, darısı bizlerin başınaa..
BıR NOKTA, bir daha ki sefer topiğe ben doğurdum diye girersen hiç şaşırmayacam, kaşınıyorsun anacım sen, git yap temizliğini, hatta hızını alamazsam bizim evlere de uğra...

Biz kaynanalardan görümcelerden şikayet edioruz yaa Allah biliyo onlarda günlerde arkadaş ortamında filan bizi çekiştiriyolar mı acepppp

Kızlar neden kızıyosunuz ya temızlık yapmıyorum kı
Yatagımı kapatıp ıkı camasır toplayıp geldım
E dotumuzun ustune 7 24 oturursak hıc doguramayız kı

Biz kaynanalardan görümcelerden şikayet edioruz yaa Allah biliyo onlarda günlerde arkadaş ortamında filan bizi çekiştiriyolar mı acepppp

emin olabilirsin canım gerçi onlar direk yüzüne söyleme hakkına da sahipler kendilerince ama biz ancak böyle arkadan dile getirebiliyoruz
gerçi benimkiyle bi sorunum yok çok şükür olmazda inşallah

bazı hatunlar varya böyle kaynanaları laf söylemeye korkarlar hiç etrafında öyle biri olan varmı acaba ben bi kere görmüştüm çook uzun zaman önceydiboshayallersmile

seyyalcim gözün aydın.. istersen bende var cnm yollayayım kananamı:) hem benide sevindirmiş olursun sevap işlersin.:))

ben onu fark ettikten sonra midem bulandı ya. ne fedakarlıklar yapmıştım onun için. bayramda yalnızdı kendi ailemi bıraktım o yalnız diye bayramda onunla gittim. daha bekardım 4 ay yanımda kaldı. karşılığı çekiştirilmek oldu. gözükmesin gözüme kendisi de kızı da!!!

bazı hatunlar varya böyle kaynanaları laf söylemeye korkarlar hiç etrafında öyle biri olan varmı acaba ben bi kere görmüştüm çook uzun zaman önceydiboshayallersmile

benimki korkuyo mesela, iki defa arkamdan konuşurken yakaladım,
bende benim yüzüme karşı o.... de ama arkamdan salak kelimesini bile kullanma,
diye oda sagolsun hala aynı evde deilde başka yerde yine tekrarlıyo beni kötülemeye,

unut onun doğum gününüüüüüklava:

unuttum zaten.....

seninkide subaydı değilmi?..benim adamda askeriyeden ayrılma...pek bi geçimsiz oluyor bu askerlerin çoğu,kişilik olarak zor oluyorlar,eşimin arkadaş cevresinden olan askerlerde öyle...inşallah seninki öyle değildir...benimki izmirde arkeri lisede okumuş.sonra harp okulu 2.sınıftan terk!üniversiteye girmiş...nede olsa asker kişiliğini taşıyor hala....

hadi gözün aydın canım....
canım senin koca biraz afedersin odun...ondan sepha bile çıkmaz...bugüne kadar bunu inan söylememek için direttim ama artık bu doğumgünü meselesinde koptum yani...

ay ben biliyorum zaten odun olduğunu...!çekinme çekinme söyleyebilirsin....

yaa kıslar hep bu saatlerde bi uyku bastırıyo bana sanki hiç uyumamışım gözümden akıyo pc başında sızıp kalıcam valla

ohh iyi yapmışsın boşver sana bişey diyemiyoya arkandan desede duymuyosun en azından duyarsın belki diye yinede korkuyordun emin ol

benimkide asker ama tam tersi çok ılımlıdır sağolsun ben cadıyımdır biraz kimse kırılmasın kimse üzülmesin ister ama inatçıdırda gerçi iş inada bindimi ben daha inatçıyım oda bunu bilir benimle inatlaşmaz

benimki harp okuluna sonradan girdiği için askeri liselere göre biraz daha arınmış ama bazı asker özellikleri taşıyor. mesela çok pinpirikli elinden gelse beni kafese koyar kimseye göstermez. güvenlik takıntımız var gece bütün iç kapılar kilitlenir falan. bir de her şeye karışır. her şeyi bilir. ama bir özeeliği var ki bana karşı çok sevgi doludur. bir de höt! dedi mi korkar. ben nadir sinirlenirim ama bir sinirlenirsem kaçacak yer arar vallaha!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…