2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence değil. baktın ihtiyacın olurdu alırsın. alıp kullanmamaktansa ihtiyacın oldukça almak bana daha mantıklı geliyor.

aynan katılıyorum sana bulunmaz hint kumaşı değil ihtiyaç olursa hemen alınabilir zaten lazım olacağınıda sanmıyorum..

ben chicco aldım canım bilemiyorum güzele benziyo fiyatıda iyi

canım seninki nasıl bir şey? ben 32 liraya gördüm cihicco... alın mı kulak mı?

aynan katılıyorum sana bulunmaz hint kumaşı değil ihtiyaç olursa hemen alınabilir zaten lazım olacağınıda sanmıyorum..

yaaani.. dağ başında değiliz ya kocama söylerim gelirken alır.

yaa kıslar hep bu saatlerde bi uyku bastırıyo bana sanki hiç uyumamışım gözümden akıyo pc başında sızıp kalıcam valla

canım uyu biraz........

:)))) fazla etkilenmemiş o zaman seninki ortamdan...

benim 13 yaşındayken girmiş asker ortamına..düşün artık birde sürekli yatılı kalmış,!
benimkide öyle pinpirikli,ne giysem karışır,gömleklerin yakalarını boğazıma kdar iliklettirir,böyları kalçamı kapatması gerekir falan,aslında evde herşeye karışır,evde camları kapıları hep kapalı tutar..kilitler,güvenlik konusunda...herşeyi o bilir,yalnız ben hakikaten sinirlendiğim evi kırıp dökmeye başladığım zaman siner kedi gibi...ben çünkü çok kolay o noktaya gelmem onuda bilir....

ayy sırtım fenaa agrıyo bebek ayaklarını kaburgalarıma dayadıı .........

:))) benimki sabahtan beri geinip duruyor,çoçukta rahatsız olsu herhalde benim stresimden..doğsun ısıracağım ben o ayakları zaten....

offf geldiiimmm...
buhar kazanlı ütüsünü getirmşti geçen hafta annemin arkadaşı...kızımın cicilerini on ütüyle yarım saatte bitirdik çok aklım kalmıştı ama 200 liraydı gönlüm razı olmadı almaya bugün bi elektronik mağzasında 99 liraya olduğunu görünce koştum aldım geldim kıslar yaa...ihtiyacınız varsa sizde alın.birazdan resmini koyarım.

bence öyle herşeyi alıp evd etutmayın..bazı şeyler oluyorki insan hiç kullanmıyor kalıyor öyle kenarda..ben erayın ilaçlarını mesela şırınga ile vermiştim..kaşık biberon almadım hiç....

atelş olçerde normal dijital termometrelerden aldım ,bana yetti...

bazı hatunlar varya böyle kaynanaları laf söylemeye korkarlar hiç etrafında öyle biri olan varmı acaba ben bi kere görmüştüm çook uzun zaman önceydiboshayallersmile
ben hiiç görmedim...

bende duysam benimde midem bulanır...

seninki arsız olmuş artıkın canım..yüzüne etsen yağmur sanacak insan olana birkez denir

yok bazıları kendi istediğini söyler ama biri ağzını açtığında onla ilgili laf söyletmez sanane o benim kocam filan derde de ondan çekindim yannneeee

bence değil. baktın ihtiyacın olurdu alırsın. alıp kullanmamaktansa ihtiyacın oldukça almak bana daha mantıklı geliyor.
öle yapıyım artıkınnn

ahh o ayakları yokmu zaten bi doğsun ısırıcam o minik ayaklarla nasıl böle canımı yaktı diegamyoncuiremsu
ben dün gece resmen kızdım ama yaa içerde resmen geriniyo heralde karnım sol alttan ve sağ üstten esneyip yumurta gibi göründüğünü farkettim..canımı da çok yaktı...kaburga ile karaciğere dokunuyormuş...

herkese merhaba ya kızlar ne bu şiddet bu celal.
SELKı eşine kocaman bir paket yaptır içine bir odun birde kaktüs koy ikisinden birini seçsin.
SEYYALTANER güle üle kullansın kızın cicileri.
AY BEKNUR sizde fazla sessizsiniz canım bugün düğün yapın evde.
HıJYENıM iyisindir umarım.
BEN AVENT EMZıK VE BıBERON ALDIM.
bizim eşlmle tanışmamız tam bir hikaye ama iyiki tanışmışız

ahh o ayakları yokmu zaten bi doğsun ısırıcam o minik ayaklarla nasıl böle canımı yaktı diegamyoncuiremsu
aynen bende ısırıcam şimdi istedigi kadar acıtsın canımı:)))))

süpermiş fiyatı.. güle güle kullan, adı yokmu magazanın nerden aldın?

benimki de öyle güvenlik onusunda. giydiklerime fazla karışmaz. normalde el bebek gül bebek tutmasa baya çekilmez olurdu yani. ben de aynı şekilde nadiren o noktaya gelirim. bazı incelikleri vardır benimkinin mesela geçen sevgilieler gününde hediyesini önceden eve saklayıp gitmiş telefonla arayıp bulduğumda çok duygulanmıştımç evlilik yıldönümümüzde de öyle yapmıştı :asigim: . ilerde odunlarde odunlaşırsa bilmem klava:

seninki yine iyimiş canım..inşallah değişmez...değişir değişmez oklavayı göster ona...klava:

mrb hoş heldin..
ayhh sen ne güzel hediye bulmuşsun öyle kırk yıl düşünsem aklıma gelmez:)))))))

:))))))))))))))))))))))))))
iyi fikir.......hahay şok olurdu .........

offf şu annemi öldürücem şimdi ya bi gerginlik laf sayıp duruyo sabahtan beri malmıdır nedir.. dün bahçeye yemek koyuyo kediler yesin die cengizinde bahçenin yanındaki bölümde kümesi war içinde güwercinleri cengizde anne koyma yemek ddim sna 50kere kuşlar war alışmasın kediler bahçeye dedi. bu da yazık haywanlar aç dedi ben kıyamıyorum deedi cengizde benim kuşlarım haywan değilmi parçalayıp öldürseler mutlumu olucan dedi yapma falan dedi. annem ona tawır yaptı çekti gitti şimdi geldiğindne beri bi hawalarda cengiz için dio o erkekmi bi ewi sattıramadı, ban dioki yok sigarayı orda içme yok kedilere yemek werme gitsin anasına yapsın dio. deli yaa içmiceksin tabi bizim ewde sigara içilmiyo dükkandda içilmiyo içen kapıya çıkıp içecek, madem beni düşünmüyosun kokutma gelip ewimizi werme diosa werme o kedilere yemek, adam kendi ailesini kowmuş adam sanamı eywallah edecek!!! şimdi kapıda giymiş montunu dikiliyo gitmeye gitmiyo laf saymaya dwam ben wcye gidip ağlicam yeter yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…