- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.041
Hepsiburada.com : Raks Rk 15 Dijital Kulaktan Ve Alından Led Işıklı Türkçe Konuşan Ateş Ölçer | Anne & Bebek & Çocuk
kızlar bu ateş ölçer nasıl sizce? kullanananınız var mı?
bence değil. baktın ihtiyacın olurdu alırsın. alıp kullanmamaktansa ihtiyacın oldukça almak bana daha mantıklı geliyor.
ben chicco aldım canım bilemiyorum güzele benziyo fiyatıda iyi
aynan katılıyorum sana bulunmaz hint kumaşı değil ihtiyaç olursa hemen alınabilir zaten lazım olacağınıda sanmıyorum..
yaa kıslar hep bu saatlerde bi uyku bastırıyo bana sanki hiç uyumamışım gözümden akıyo pc başında sızıp kalıcam valla
ohh iyi yapmışsın boşver sana bişey diyemiyoya arkandan desede duymuyosun en azından duyarsın belki diye yinede korkuyordun emin ol
benimkide asker ama tam tersi çok ılımlıdır sağolsun ben cadıyımdır biraz kimse kırılmasın kimse üzülmesin ister ama inatçıdırda gerçi iş inada bindimi ben daha inatçıyım oda bunu bilir benimle inatlaşmaz
benimki harp okuluna sonradan girdiği için askeri liselere göre biraz daha arınmış ama bazı asker özellikleri taşıyor. mesela çok pinpirikli elinden gelse beni kafese koyar kimseye göstermez. güvenlik takıntımız var gece bütün iç kapılar kilitlenir falan. bir de her şeye karışır. her şeyi bilir. ama bir özeeliği var ki bana karşı çok sevgi doludur. bir de höt! dedi mi korkar. ben nadir sinirlenirim ama bir sinirlenirsem kaçacak yer arar vallaha!!
ayy sırtım fenaa agrıyo bebek ayaklarını kaburgalarıma dayadıı .........
ben hiiç görmedim...bazı hatunlar varya böyle kaynanaları laf söylemeye korkarlar hiç etrafında öyle biri olan varmı acaba ben bi kere görmüştüm çook uzun zaman önceydiboshayallersmile
bende duysam benimde midem bulanır...ben onu fark ettikten sonra midem bulandı ya. ne fedakarlıklar yapmıştım onun için. bayramda yalnızdı kendi ailemi bıraktım o yalnız diye bayramda onunla gittim. daha bekardım 4 ay yanımda kaldı. karşılığı çekiştirilmek oldu. gözükmesin gözüme kendisi de kızı da!!!
seninki arsız olmuş artıkın canım..yüzüne etsen yağmur sanacak insan olana birkez denirbenimki korkuyo mesela, iki defa arkamdan konuşurken yakaladım,
bende benim yüzüme karşı o.... de ama arkamdan salak kelimesini bile kullanma,
diye oda sagolsun hala aynı evde deilde başka yerde yine tekrarlıyo beni kötülemeye,
yok bazıları kendi istediğini söyler ama biri ağzını açtığında onla ilgili laf söyletmez sanane o benim kocam filan derde de ondan çekindim yannneeeeunuttum zaten.....
seninkide subaydı değilmi?..benim adamda askeriyeden ayrılma...pek bi geçimsiz oluyor bu askerlerin çoğu,kişilik olarak zor oluyorlar,eşimin arkadaş cevresinden olan askerlerde öyle...inşallah seninki öyle değildir...benimki izmirde arkeri lisede okumuş.sonra harp okulu 2.sınıftan terk!üniversiteye girmiş...nede olsa asker kişiliğini taşıyor hala....
hadi gözün aydın canım....
ay ben biliyorum zaten odun olduğunu...!çekinme çekinme söyleyebilirsin....
öle yapıyım artıkınnnbence değil. baktın ihtiyacın olurdu alırsın. alıp kullanmamaktansa ihtiyacın oldukça almak bana daha mantıklı geliyor.
ben dün gece resmen kızdım ama yaa içerde resmen geriniyo heralde karnım sol alttan ve sağ üstten esneyip yumurta gibi göründüğünü farkettim..canımı da çok yaktı...kaburga ile karaciğere dokunuyormuş...ahh o ayakları yokmu zaten bi doğsun ısırıcam o minik ayaklarla nasıl böle canımı yaktı diegamyoncuiremsu
aynen bende ısırıcam şimdi istedigi kadar acıtsın canımı:)))))ahh o ayakları yokmu zaten bi doğsun ısırıcam o minik ayaklarla nasıl böle canımı yaktı diegamyoncuiremsu
offf geldiiimmm...
buhar kazanlı ütüsünü getirmşti geçen hafta annemin arkadaşı...kızımın cicilerini on ütüyle yarım saatte bitirdik çok aklım kalmıştı ama 200 liraydı gönlüm razı olmadı almaya bugün bi elektronik mağzasında 99 liraya olduğunu görünce koştum aldım geldim kıslar yaa...ihtiyacınız varsa sizde alın.birazdan resmini koyarım.
canım uyu biraz........
:)))) fazla etkilenmemiş o zaman seninki ortamdan...
benim 13 yaşındayken girmiş asker ortamına..düşün artık birde sürekli yatılı kalmış,!
benimkide öyle pinpirikli,ne giysem karışır,gömleklerin yakalarını boğazıma kdar iliklettirir,böyları kalçamı kapatması gerekir falan,aslında evde herşeye karışır,evde camları kapıları hep kapalı tutar..kilitler,güvenlik konusunda...herşeyi o bilir,yalnız ben hakikaten sinirlendiğim evi kırıp dökmeye başladığım zaman siner kedi gibi...ben çünkü çok kolay o noktaya gelmem onuda bilir....
.
yok bazıları kendi istediğini söyler ama biri ağzını açtığında onla ilgili laf söyletmez sanane o benim kocam filan derde de ondan çekindim yannneeee
.
benimki de öyle güvenlik onusunda. giydiklerime fazla karışmaz. normalde el bebek gül bebek tutmasa baya çekilmez olurdu yani. ben de aynı şekilde nadiren o noktaya gelirim. bazı incelikleri vardır benimkinin mesela geçen sevgilieler gününde hediyesini önceden eve saklayıp gitmiş telefonla arayıp bulduğumda çok duygulanmıştımç evlilik yıldönümümüzde de öyle yapmıştı :asigim: . ilerde odunlarde odunlaşırsa bilmemklava:
mrb hoş heldin..herkese merhaba ya kızlar ne bu şiddet bu celal.
SELKİ eşine kocaman bir paket yaptır içine bir odun birde kaktüs koy ikisinden birini seçsin.
SEYYALTANER güle üle kullansın kızın cicileri.
AY BEKNUR sizde fazla sessizsiniz canım bugün düğün yapın evde.
HİJYENİM iyisindir umarım.
BEN AVENT EMZİK VE BİBERON ALDIM.
bizim eşlmle tanışmamız tam bir hikaye ama iyiki tanışmışız
canım seninki nasıl bir şey? ben 32 liraya gördüm cihicco... alın mı kulak mı?
yaaani.. dağ başında değiliz ya kocama söylerim gelirken alır.
herkese merhaba ya kızlar ne bu şiddet bu celal.
SELKİ eşine kocaman bir paket yaptır içine bir odun birde kaktüs koy ikisinden birini seçsin.
SEYYALTANER güle üle kullansın kızın cicileri.
AY BEKNUR sizde fazla sessizsiniz canım bugün düğün yapın evde.
HİJYENİM iyisindir umarım.
BEN AVENT EMZİK VE BİBERON ALDIM.
bizim eşlmle tanışmamız tam bir hikaye ama iyiki tanışmışız
Ben bunu aldım...Hepsiburada.com : Raks Rk 15 Dijital Kulaktan Ve Alından Led Işıklı Türkçe Konuşan Ateş Ölçer | Anne & Bebek & Çocuk
kızlar bu ateş ölçer nasıl sizce? kullanananınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?