2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım 200 tl lik aynı ütüyü 99 tl ye mi aldın

dilo ütü çok güzelmiş,fiyatıda güzel,güle güle kullan..bu uhar kazanlı ütüler daha iyimi oluyor normallerinden...farkları ne?

sağol canım evet öbür ütülerde sadece ısıyla ütülüyosun bir ütülediğin yerden iki kere geçiyosun bu sadece buharla ütülediğin için bir seferde 4 bar güç uyguluyo daha çabuk açıyo...birde perdeleri ceketleri askısında ütülüyosun...
ee sadece buhar kullandığın için pantolon ütülerkende bez kullanmak zorunda kalmıyosun kendimi pazarlamacı gibim hissettim.

öff ya,herkeste var sinir edecek biri...sen kulaklarını tıka ,,boşver....
ama senden niye çıkarıyor annen acısını?

sinirlenme hasretcim arada kalmak ne kötü bişey yaa ağlamada üzme kendini

Nerden aldııın?

aaa çok iy,miş ya..bend emi alsam acaba?benim çok ütüm çıkıyor...hem bebiş gelince ütü daha da artacak...CADIARZU

maşallah de cnm inşallah sonradan bozmaz..klava:

ben artık bişey demiyorum zaten herşeyi bir gören var elbet, ALLAH deyerlendirin en takdirinden,..öbür dünyayada lazım emek..
ya bu bebekler iyice organları karıştırdılar, acaba böbreklerim nereye sakladı kendini merak ediyorum:sinifsinif:

kızlar ,

sirket ortaklarindan biriyle oyle bir kavga ettik ki akliniz hayaliniz durur kaydirigubbakcemile3
tum sirketi inlettim.ay ne olaylar.

kız eftel ben biberonla emziği bebişe aldım daha eşime bişey almadım.
AY HASRET kız kaynanalar gitti şimdide ananmı başladı ya doğru aslında hele kedileri bir alıştırdınmı yandın.

bu annelere neler oluyo anlamadım
ayy bune yaa hiç biryerde sorunlar bitmio, hamişler biri susuyo biri ağlıyo,
lenn üzmeyin bebekleri diyom sizee.. klava:

ben onlara 1,5 ay sonra parti yapçam baby shover...hoşgeldin bebek partisi bakalım..sabahlara kadar sürcek parti... bgnleri mumla arıycak bilmiyo salak...

evet canım 99 a aldım ehe...
ayyy benimde çok hoşuma gitti yahu napsam acepp??

benim organlarda ölee kaçacak delik arıyolarrrr şuan içerdeki canavar yüzünden..

kızlar gülen yok ortalarda ne iş
ya ewet en son dün akşam 9,30da girmiş du bakalım akşama kadar ses çıkmazsa araraız
kız eftel ben biberonla emziği bebişe aldım daha eşime bişey almadım.
AY HASRET kız kaynanalar gitti şimdide ananmı başladı ya doğru aslında hele kedileri bir alıştırdınmı yandın.

öff ya,herkeste var sinir edecek biri...sen kulaklarını tıka ,,boşver....
ama senden niye çıkarıyor annen acısını?

bilmiorum derdi ne her telden çalıyo bi de dio facebookta minietekli resmim warmış onu silcekmişim elalem ne dermiş allahım ya
benim ewli olduuumu daha aidrak edemedi galiba kocam war benim, bidaha gelmicekmiş buraya aferinmi demişler o kadar iş yapıyomuş gelip:sinifsinif: ki cengiz hep der annme allah sendne razı olsun sen olmasan nolurdu allah sna uzun ömür wersin die hep söler ayaklarını öpmemizi beklio galiba yeter yaa gelmezse gelmesin allaha şükür elim ayağım tutuyo herşeyimi yaparım akşamlarımafoldumben

electro w...
anlayın işte yasak galiba site adresi vermek....
burda iki 3 tane kalmıştı istanbuldakinde vardır belkim...
hasret millet kaynanasından dertli sen kendi annenden...
walla benim annem kocama öyle yapsa çok kötü şeyler olur...ki asla kıyamaz sürekli bana bağırır...biraz ağırlığını koy.eşinle yüz göz olmasınlar öyle sana söylesin sen annenle konuşup gerekli cevabı ver yoksa eşininde saygısı kalmaz olan sana olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…