- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.061
canım 200 tl lik aynı ütüyü 99 tl ye mi aldınofff geldiiimmm...
buhar kazanlı ütüsünü getirmşti geçen hafta annemin arkadaşı...kızımın cicilerini on ütüyle yarım saatte bitirdik çok aklım kalmıştı ama 200 liraydı gönlüm razı olmadı almaya bugün bi elektronik mağzasında 99 liraya olduğunu görünce koştum aldım geldim kıslar yaa...ihtiyacınız varsa sizde alın.birazdan resmini koyarım.
dilo ütü çok güzelmiş,fiyatıda güzel,güle güle kullan..bu uhar kazanlı ütüler daha iyimi oluyor normallerinden...farkları ne?
offf şu annemi öldürücem şimdi ya bi gerginlik laf sayıp duruyo sabahtan beri malmıdır nedir.. dün bahçeye yemek koyuyo kediler yesin die cengizinde bahçenin yanındaki bölümde kümesi war içinde güwercinleri cengizde anne koyma yemek ddim sna 50kere kuşlar war alışmasın kediler bahçeye dedi. bu da yazık haywanlar aç dedi ben kıyamıyorum deedi cengizde benim kuşlarım haywan değilmi parçalayıp öldürseler mutlumu olucan dedi yapma falan dedi. annem ona tawır yaptı çekti gitti şimdi geldiğindne beri bi hawalarda cengiz için dio o erkekmi bi ewi sattıramadı, ban dioki yok sigarayı orda içme yok kedilere yemek werme gitsin anasına yapsın dio. deli yaa içmiceksin tabi bizim ewde sigara içilmiyo dükkandda içilmiyo içen kapıya çıkıp içecek, madem beni düşünmüyosun kokutma gelip ewimizi werme diosa werme o kedilere yemek, adam kendi ailesini kowmuş adam sanamı eywallah edecek!!! şimdi kapıda giymiş montunu dikiliyo gitmeye gitmiyo laf saymaya dwam ben wcye gidip ağlicam yeter yaaaaaaaaaa
offf şu annemi öldürücem şimdi ya bi gerginlik laf sayıp duruyo sabahtan beri malmıdır nedir.. dün bahçeye yemek koyuyo kediler yesin die cengizinde bahçenin yanındaki bölümde kümesi war içinde güwercinleri cengizde anne koyma yemek ddim sna 50kere kuşlar war alışmasın kediler bahçeye dedi. bu da yazık haywanlar aç dedi ben kıyamıyorum deedi cengizde benim kuşlarım haywan değilmi parçalayıp öldürseler mutlumu olucan dedi yapma falan dedi. annem ona tawır yaptı çekti gitti şimdi geldiğindne beri bi hawalarda cengiz için dio o erkekmi bi ewi sattıramadı, ban dioki yok sigarayı orda içme yok kedilere yemek werme gitsin anasına yapsın dio. deli yaa içmiceksin tabi bizim ewde sigara içilmiyo dükkandda içilmiyo içen kapıya çıkıp içecek, madem beni düşünmüyosun kokutma gelip ewimizi werme diosa werme o kedilere yemek, adam kendi ailesini kowmuş adam sanamı eywallah edecek!!! şimdi kapıda giymiş montunu dikiliyo gitmeye gitmiyo laf saymaya dwam ben wcye gidip ağlicam yeter yaaaaaaaaaa
canım 200 tl lik aynı ütüyü 99 tl ye mi aldın
offf geldiiimmm...
buhar kazanlı ütüsünü getirmşti geçen hafta annemin arkadaşı...kızımın cicilerini on ütüyle yarım saatte bitirdik çok aklım kalmıştı ama 200 liraydı gönlüm razı olmadı almaya bugün bi elektronik mağzasında 99 liraya olduğunu görünce koştum aldım geldim kıslar yaa...ihtiyacınız varsa sizde alın.birazdan resmini koyarım.
sağol canım evet öbür ütülerde sadece ısıyla ütülüyosun bir ütülediğin yerden iki kere geçiyosun bu sadece buharla ütülediğin için bir seferde 4 bar güç uyguluyo daha çabuk açıyo...birde perdeleri ceketleri askısında ütülüyosun...
ee sadece buhar kullandığın için pantolon ütülerkende bez kullanmak zorunda kalmıyosun kendimi pazarlamacı gibim hissettim.
maşallah de cnm inşallah sonradan bozmaz..benimki de öyle güvenlik onusunda. giydiklerime fazla karışmaz. normalde el bebek gül bebek tutmasa baya çekilmez olurdu yani. ben de aynı şekilde nadiren o noktaya gelirim. bazı incelikleri vardır benimkinin mesela geçen sevgilieler gününde hediyesini önceden eve saklayıp gitmiş telefonla arayıp bulduğumda çok duygulanmıştımç evlilik yıldönümümüzde de öyle yapmıştı :asigim: . ilerde odunlarde odunlaşırsa bilmemklava:
seninki arsız olmuş artıkın canım..yüzüne etsen yağmur sanacak insan olana birkez denir
ben dün gece resmen kızdım ama yaa içerde resmen geriniyo heralde karnım sol alttan ve sağ üstten esneyip yumurta gibi göründüğünü farkettim..canımı da çok yaktı...kaburga ile karaciğere dokunuyormuş...
kız eftel ben biberonla emziği bebişe aldım daha eşime bişey almadım.
AY HASRET kız kaynanalar gitti şimdide ananmı başladı ya doğru aslında hele kedileri bir alıştırdınmı yandın.
kızlar gülen yok ortalarda ne iş
ben onlara 1,5 ay sonra parti yapçam baby shover...hoşgeldin bebek partisi bakalım..sabahlara kadar sürcek parti... bgnleri mumla arıycak bilmiyo salak...herkese merhaba ya kızlar ne bu şiddet bu celal.
SELKİ eşine kocaman bir paket yaptır içine bir odun birde kaktüs koy ikisinden birini seçsin.
SEYYALTANER güle üle kullansın kızın cicileri.
AY BEKNUR sizde fazla sessizsiniz canım bugün düğün yapın evde.
HİJYENİM iyisindir umarım.
BEN AVENT EMZİK VE BİBERON ALDIM.
bizim eşlmle tanışmamız tam bir hikaye ama iyiki tanışmışız
ayyy benimde çok hoşuma gitti yahu napsam acepp??evet canım 99 a aldım ehe...
benim organlarda ölee kaçacak delik arıyolarrrr şuan içerdeki canavar yüzünden..maşallah de cnm inşallah sonradan bozmaz..klava:
ben artık bişey demiyorum zaten herşeyi bir gören var elbet, ALLAH deyerlendirin en takdirinden,..öbür dünyayada lazım emek..
ya bu bebekler iyice organları karıştırdılar, acaba böbreklerim nereye sakladı kendini merak ediyorum:sinifsinif:
ya ewet en son dün akşam 9,30da girmiş du bakalım akşama kadar ses çıkmazsa araraızkızlar gülen yok ortalarda ne iş
kız eftel ben biberonla emziği bebişe aldım daha eşime bişey almadım.
AY HASRET kız kaynanalar gitti şimdide ananmı başladı ya doğru aslında hele kedileri bir alıştırdınmı yandın.
öff ya,herkeste var sinir edecek biri...sen kulaklarını tıka ,,boşver....
ama senden niye çıkarıyor annen acısını?
kız ben onu demedim
selkienin kocasına güzel düşünmüssün dedimm.lülülülülülü
Hepsiburada.com : Arzum Bebbe Dijital Ateş Ölçer | Anne & Bebek & Çocuk
bende bunu aldım kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?