2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada gülen gayet iyi kızlar facede takılıyo bi bebek doğmuş galiba akrabalardan onu paylaşmış az önce ama kendi bebeği değilş merak etmeyin

seninki yine iyimiş canım..inşallah değişmez...değişir değişmez oklavayı göster ona...klava:

oklava elimde !!! en ufak bir odunlukta dar ederim dünyayı başına!!

bu daha çok hoşum gitti sinpac.. sanırım ben de bunu alacağım..

bunlar bizim hamile olduğumuzu unutuyorlar galiba ya!!!

kızlar benim başım dönmeye midem bulanmaya ve ellerim titremeye başladı sanırım tansiyonum düşüyo ben biraz uzanayım sonra görüşürüz öptümm

Canım hemen celallenme idare etcen artık insan yaş ilerledikçe aksileşiyo biraz.Cengiz ailesinden çekiyo zaten adamın kafası karışık bide senlemi uğraşsın anne falan de sağol yardımcı oluyosun sen olmasan biz napardık falan de gönlünü al işte.Valla anneni göderirsin eşin KAYNANANI getirir aman beterin beteri var.

yok cnm yazabiliosun site adı sohbet içerikli site reklamı yapamıosun sadece
ay yok cengize bişey yapamaz diyemez, bilir cewabını alcağını ne deli olduunu benimkinin anca bana yapar işte

bnde yemek koymuş tepsiye melisayla gönderdi masama bende yemiorum deyip geri gönderdim alsın kendi yesin

:gitme: napiim ya getirirse alır çocuumu çeker giderim otrsun anasıyla kimseye eywallahım yok bu saatten sonra, kendi anneme tahammülüm yok onun ucubelerini hiiç çekemem, annemde keyfi bilir gelmezse gelmesin bebeğin yatağını falan arka ofise taşırım koltukta war orda bi çarşaf yorganda kendime atarım orda hem çalışır hem çocuk bakarım sürüne sürüne büyürüz birlkte işte zaten gelmeyeceğinden değil işte gelmemesi 3 gün en fazla ama böle yapması yetiyo
bunlar bizim hamile olduğumuzu unutuyorlar galiba ya!!!

unutsun yaa bende bakmam bu saatten sonra onun yüzüne olur biter, bilir benim inadımı o gelir selam wermem gider ilgilenmem yapsın walla zaten kocam aradı geliomuş inip ewe direk geçicem yatak odasına yatıcam o da gidermi gitmezmi keyfibilir

OFF seninde sinirlerin çok bozulmuş biraz yat dinlen relaks gelsin hemen celallenme bak bu gidişle doğum 14 şubatada kalmaz bebişte agrasif olur çektirir valla sana.Hasbelkader sezeryan olursan mutlaka bir kişiye ihtiyacın olacak anneler böyle işte ne senin yaptığını beyenirler ne eşini çekebilirler.Ama yinede kızlarından vazgeçemezleklava:kötükedihüso:1hug:r.

gelsin şimdi o cengoyada surat yapıcam sinirimi ondan çıkarıcam, satıp ewi bi ew alamıyo gerçekten bize hepsini şerefsiz abisi yedi bunuda yesin bizde sürünelim çalış hasret dükkana bak hasret, hesapları yap hasret aman arayanlarla düzgün konuş aman müşteri kaçmasın aaa sakın sipariş unutma, aman cengizin ütülü donu kalmamış aksatma yeter yaa

kıslar yengemin nişanı gelmiş gece bırde sabah
acil sezeryana alındı
genel oldu
cok zor gecti
acayip agrıları oldu
halada ben gelirken 3 saat olmuştu cıkalı cok agrısı vardı
ben korktum epidural yapacağım kesinlikle
yalnız bebeğimizde problem var kızlar cok morelim bozuk

Bence sen doğumdan sonra bayağı bir yat kalkma bacım herkes baksın başının çaresine.

Canım yaaa tamam annende suçlu öyle konuşmamalıydı eşinle ama, eşininde söyledikleri kırıcı olmuş...ayy yazık üzüldüm kadına şimdi... annelik duygularım kabardı gene

ya bu anneler yaşlandıkça tuhalaşıyorlar..bazen annem kaynanamdan betermiş gibi geliyor bana!hasret boşver....inanki benimkide yapıyor..
eçen dr ye gittim ya..bebeğin kilosuna baktık ya...telde ablamla konuşuyor..ona diyorki 3600 el kadar o kadarda gelmez zaten...çok kilo aldı el kadar şey için.400 kiloyu gecerse ameliyatla alçaklarmış..kemiği yamukya birde normal olmayacakmış belki dedi....benim bebeklerim kocamandı bu hale normal doğurdum dedi....ablamlarında bebekleri hep kocamandı normal doğurdular....u anlattığı ablamlada pek geçinemem..pek çekemez beni...hep de doğruyu bilen tipler varya onlardandır..sonra tele beni verdi..ablam diyorki ben doğurdum 5 kilo normal ,sen niye doğuramayacakmışsın,nazlanma,doğur işte normal diyor..bende siz normal doğurduuz o çoçuklarıda sağlıklımı geldiler dedim..senin oğlanın kalçası çıkıktı..annemde bizim omuzlarımız krıkmış dedim...benimkinedemi bişey olsun dedim...ablamda hiç bişey olmaz sen benden irisin dedi...bu arada ablamla boy açısından sadece 4 cm var aramızda.kilo olarakta hamilelikten önce aynıydık...

bazen insanın kendi yakınları daha fazla yaralıyor hasret,ama napıcan kendi delin atsan atamazsın satsan satamazsın...

oklava elimde !!! en ufak bir odunlukta dar ederim dünyayı başına!!
:))))

canım hayırlı olsun bebeğiniz,yengenede acil şifalar dilerim..bebeğinizin nesi var?inşallah iyileşri bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…