2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saglık sorunu değilde estetik bişey
iki elindede birer tane parmak fazla canım
yani on iki parmagı var
cok morelimiz bozuldu tabi allah dermansız dertler vermesin ama çok üzüldk biz

yengemin henüz haberi yok

ya kızlar bu arada bebişin karnımda sürekli ayağını koydğu bir yer var sol ..kaburgamın altında..orası dıştan sanki böyle ince ince damarlar çatlamış gibi duruyor..ve çok açıyor..acaba içerden yaramı yaptı orayı....?

yani on iki parmagı var

hayatım ültrasonda belli olmadımı böyle bişey..birde onu br ameliyatla düzeltiyorlarmış..canım kıyamam ya!

yani on iki parmagı var

yengen hiç ultrasona girmedimi daha önce farketmedilermi yani?
öyle olsun başka dert vermesin allah onun çözümü var bildiğim kadarıyla üzmeyin kendinizi.

buarada bizim hıckırık diye hissettimiz cogu sey aslında
solunum hareketiymiş

girmez olurmu hep girdi üstelik bildim jadarıyla kontrolde edildi bu
ünkü abimdede vardı tek elinde baş parmagının yanında ancak anne karnında daha gelişmeyen parmagı vardı
ama kızımızın her iki elinde var , kemikli yani diğerleriyle aynı boyda ve görünüm olarak fazla gözükmüyor yani alındada bir parmak kadar bi boşluk olacak arada
2 yaşından önce kesinlikle ameliyat olamazmış
insan üzülüyor ya biliryorsunuz bi takım insanlar ve cocuklar böyle seylerde cok acımasız
yengem henüz bilmiyor eldiven var bebekte
zaten yengem agrıdan ölüyordu umarım hastaneden cıkana kadar fark edilmez

Merhaba kızlar
Herkez umarım iyi.
HASRET:çok gerilmişsin canım.stres yapma yeter bebeğin etkileniyo içerde onu unutma o orda herşeyiyle senden etkileniyor.
GULENCIM:canım yengen sezeryan oldu demek.hayırlı olsun.ağrılarıda umarım geçer.ama bu kişiden kişiye değişir unutma sakın.benim bir gelinimiz birde teyze kızı sezeryan oldu.inan çok iyilerdi.hiç problemleri olmadı desem yeri.ufak tefek tabi olmuştur. ama hle teyze kızımız 3-4 saat sonra oturarak bebeği kucağında karşıladı koltukda bizi.bence bu değişkenbişi canım.
Ayrıca bebeğinizde ne sorun var umarım iyidir ve geçicidir canım ya.şimdiden acil şifalar.

canım fazla gözükmüyorsa çok problem yaratmaz ama dediğn gibi bazı insanlar çok düşüncesiz...

Çok geçmiş olsun tekrar. allh en kısa sürede şifasını versin.birbirinize dstek olma zamanı. yengeni telkin edin. bu düzelecek bişi diyin. tabi görüntüde önemli ama düzelebilir diyon ameliyatla. kalıcı bi hastalık olmasın.
meleklerimizi Rabbim korusun sağlık versin.:Saruboceq:

yani bi bakıma fazla görüzmemesi daha kötü çünkü hangisinin fazla oldu belli değil ve hepsinde işlev var
abimin gelişmemiş oldu için problemde değildi bilmiyorum ya insan çok üzülüyor birde erkek cocukları anneden gen alabiirmiş benimkindede olabilirmiş

kızlar ben biraz geç kaldım galiba aranıza katılmakta ama napalım artık.. benimde doğum tarihime 22 mart verio doktorum ama sankı bana daha once olucakmıs gıbı gelıo çok heycanlıyımm cook

yani fazla gözükmemesi demem - sayısının fazla oldu belli değil demek istemiyorum
hangisi fazla belli değil bizim ellerimiz gibi hepsi orantılı 4 yerine 5 tane var bir tanede baş parmak

hepinize iyi aakşamlar kızlar.çok çok yoruldum bugün malum dün demiştim misafirim vardı okuma yapıldı.biraz gerildim kaynanam yüzünden ama şimdi sakinim.bir geçmişe gözatayım bakayım.

canım hayırlısı olsun..sıkmayın canınızı Allah başka büyük dert vermesin...

canım benimde kara ciğerimde bi yere dokunuyo ve o dokunduğunda şimşek çakıyo beynimde bende içten yara yaptığını düşünüyorum..yani öleymiş gibi bi acı verio

Ya bu arada az önce birşeye çok sinirlendim..kasılmalarım başladı arkadaşlar ve sıksık kasılıyo karnım korkmaya başladım çokeyvahedigeldismile

ya canım tıp çok ilerledi artık...dr ler çözer bu problemi..sende öyle şeyler aklına getirme...çoçuklar %50 baba,%50 anne oluyor..ama baskın genler etkili oluyor..mesela benim oğlum aynı abab her yönüyle..sanki eşim kendini koyalatıp getirip kuçağıma vermiş gibi..bu karnımdaki büyük ihtimal öyle olaçak...hem ultrasonda belli oluyor bu..sende dr ne gittiğinde baktır....

sinirliyken bendede kasılma oluyor,sakinleşmee çalış...

ArkadaŞlarım bır merhaba deyıp Çıkıcam bugÜn.ıŞımÇoktu.toplantılarım vardı hep yurtdıŞından.Çenem yoruldu ecnebılere laf anlatırken.eŞım dıyo zaten bu ÇocĞun 3 tane ana dılı var .hehehehehe:))) bırazerken Çıkıyorum Çok yoruldum.umarım bugÜn bır problem olmamıŞtır okumaya fırsat bulamadım.gule tekrar acıl Şıfalar.
Bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…