- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.101
saglık sorunu değilde estetik bişey
iki elindede birer tane parmak fazla canım
yani on iki parmagı var
cok morelimiz bozuldu tabi allah dermansız dertler vermesin ama çok üzüldk biz
yengemin henüz haberi yok
saglık sorunu değilde estetik bişey
iki elindede birer tane parmak fazla canım
yani on iki parmagı var
cok morelimiz bozuldu tabi allah dermansız dertler vermesin ama çok üzüldk biz
yengemin henüz haberi yok
yengen hiç ultrasona girmedimi daha önce farketmedilermi yani?
öyle olsun başka dert vermesin allah onun çözümü var bildiğim kadarıyla üzmeyin kendinizi.
girmez olurmu hep girdi üstelik bildim jadarıyla kontrolde edildi bu
ünkü abimdede vardı tek elinde baş parmagının yanında ancak anne karnında daha gelişmeyen parmagı vardı
ama kızımızın her iki elinde var , kemikli yani diğerleriyle aynı boyda ve görünüm olarak fazla gözükmüyor yani alındada bir parmak kadar bi boşluk olacak arada
2 yaşından önce kesinlikle ameliyat olamazmış
insan üzülüyor ya biliryorsunuz bi takım insanlar ve cocuklar böyle seylerde cok acımasız
yengem henüz bilmiyor eldiven var bebekte
zaten yengem agrıdan ölüyordu umarım hastaneden cıkana kadar fark edilmez
girmez olurmu hep girdi üstelik bildim jadarıyla kontrolde edildi bu
ünkü abimdede vardı tek elinde baş parmagının yanında ancak anne karnında daha gelişmeyen parmagı vardı
ama kızımızın her iki elinde var , kemikli yani diğerleriyle aynı boyda ve görünüm olarak fazla gözükmüyor yani alındada bir parmak kadar bi boşluk olacak arada
2 yaşından önce kesinlikle ameliyat olamazmış
insan üzülüyor ya biliryorsunuz bi takım insanlar ve cocuklar böyle seylerde cok acımasız
yengem henüz bilmiyor eldiven var bebekte
zaten yengem agrıdan ölüyordu umarım hastaneden cıkana kadar fark edilmez
buarada bizim hıckırık diye hissettimiz cogu sey aslında
solunum hareketiymiş
canım hayırlısı olsun..sıkmayın canınızı Allah başka büyük dert vermesin...kıslar yengemin nişanı gelmiş gece bırde sabah
acil sezeryana alındı
genel oldu
cok zor gecti
acayip agrıları oldu
halada ben gelirken 3 saat olmuştu cıkalı cok agrısı vardı
ben korktum epidural yapacağım kesinlikle
yalnız bebeğimizde problem var kızlar cok morelim bozuk
canım benimde kara ciğerimde bi yere dokunuyo ve o dokunduğunda şimşek çakıyo beynimde bende içten yara yaptığını düşünüyorum..yani öleymiş gibi bi acı verioya kızlar bu arada bebişin karnımda sürekli ayağını koydğu bir yer var sol ..kaburgamın altında..orası dıştan sanki böyle ince ince damarlar çatlamış gibi duruyor..ve çok açıyor..acaba içerden yaramı yaptı orayı....?
yani bi bakıma fazla görüzmemesi daha kötü çünkü hangisinin fazla oldu belli değil ve hepsinde işlev var
abimin gelişmemiş oldu için problemde değildi bilmiyorum ya insan çok üzülüyor birde erkek cocukları anneden gen alabiirmiş benimkindede olabilirmiş
canım hayırlısı olsun..sıkmayın canınızı Allah başka büyük dert vermesin...
canım benimde kara ciğerimde bi yere dokunuyo ve o dokunduğunda şimşek çakıyo beynimde bende içten yara yaptığını düşünüyorum..yani öleymiş gibi bi acı verio
Ya bu arada az önce birşeye çok sinirlendim..kasılmalarım başladı arkadaşlar ve sıksık kasılıyo karnım korkmaya başladım çokeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?