- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.121
kızlar ben biraz geç kaldım galiba aranıza katılmakta ama napalım artık.. benimde doğum tarihime 22 mart verio doktorum ama sankı bana daha once olucakmıs gıbı gelıo çok heycanlıyımm cook
yani fazla gözükmemesi demem - sayısının fazla oldu belli değil demek istemiyorum
hangisi fazla belli değil bizim ellerimiz gibi hepsi orantılı 4 yerine 5 tane var bir tanede baş parmak
bugün herkes gergin canım yaaa sakin ol bu arada hoşgeldiiinn :)hepinize iyi aakşamlar kızlar.çok çok yoruldum bugün malum dün demiştim misafirim vardı okuma yapıldı.biraz gerildim kaynanam yüzünden ama şimdi sakinim.bir geçmişe gözatayım bakayım.
hoşgeldin canım hadi hayırlısı..banada doktor 22-23-25mart arası değişik tarihler verio her gittiğimde :) şuan enson 23 martta kaldıkkızlar ben biraz geç kaldım galiba aranıza katılmakta ama napalım artık.. benimde doğum tarihime 22 mart verio doktorum ama sankı bana daha once olucakmıs gıbı gelıo çok heycanlıyımm cook
şuan uzattım ayağımı düşünmemeye çalışıyorum ama karnımın sağ tarafı taş gibi kasıldı kaldısinirliyken bendede kasılma oluyor,sakinleşmee çalış...
ayyy ne güseeelll...18 şubat benim doğum günüüüümmm :)merhabalar arkadaşlarr ben simdi doktordan geldim nasıl heyecanlıyım anlatamam haftaya bugun bu zamanlarda Allah izin verirse kızım kucagımda olacak doktorla 18 ine karar verdik sonunda cok korkuyorum hemde mutluyum ve heycanlıyım yani bir suru duygu bir arada.
merhaba canım...herzamanki sıkıntılar kaynanalar görümceler şimdi de analar katıldı işin içineee...eyvahedigeldismileArkadaŞlarım bİr merhaba deyİp Çıkıcam bugÜn.İŞİmÇoktu.toplantılarım vardı hep yurtdıŞından.Çenem yoruldu ecnebİlere laf anlatırken.eŞİm dİyo zaten bu ÇocĞun 3 tane ana dİlİ var .hehehehehe:))) bİrazerken Çıkıyorum Çok yoruldum.umarım bugÜn bİr problem olmamıŞtır okumaya fırsat bulamadım.gule tekrar acİl Şİfalar.
Bye bye
merhabalar arkadaşlarr ben simdi doktordan geldim nasıl heyecanlıyım anlatamam haftaya bugun bu zamanlarda Allah izin verirse kızım kucagımda olacak doktorla 18 ine karar verdik sonunda cok korkuyorum hemde mutluyum ve heycanlıyım yani bir suru duygu bir arada.
bugün herkes gergin canım yaaa sakin ol bu arada hoşgeldiiinn :)
hoşgeldin canım hadi hayırlısı..banada doktor 22-23-25mart arası değişik tarihler verio her gittiğimde :) şuan enson 23 martta kaldık
şuan uzattım ayağımı düşünmemeye çalışıyorum ama karnımın sağ tarafı taş gibi kasıldı kaldı
baktırdım ben ellerine parmaklarına tam gözüküyor ama genede içime kurt düştü bende cıkmasada
yegenim için üzüldüm
Canım bebeğiniz hayırlı olsun gozunuz aydın.Yengene agrı kesici yapmıyorlarmı ki agrı kesici işe yaramıyormu acaba.Allah daha buyuk sağlık sorunu vermesin bebişe de 2 yasından sonra duzelir umarım miniğin parmağı.gulencim kullanıcısından alıntı
kıslar yengemin nişanı gelmiş gece bırde sabah
acil sezeryana alındı
genel oldu
cok zor gecti
acayip agrıları oldu
halada ben gelirken 3 saat olmuştu cıkalı cok agrısı vardı
ben korktum epidural yapacağım kesinlikle
yalnız bebeğimizde problem var kızlar cok morelim bozuk
gülencim öncelikle hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.problem dediğin sende demişsin çok belli olmuyormuş keşke olmasaymış ama olmuş Allah başka dert vermesin tatlım.saglık sorunu değilde estetik bişey
iki elindede birer tane parmak fazla canım
yani on iki parmagı var
cok morelimiz bozuldu tabi allah dermansız dertler vermesin ama çok üzüldk biz
yengemin henüz haberi yok
hoşbulduk canım evet biraz geçmişe baktımda herkes bugün gerginmiş valla.son dönemlerimizde bizi böyle kızdırıyorlar ya nediyeyim benbugün herkes gergin canım yaaa sakin ol bu arada hoşgeldiiinn :)
Gülaay teeşekkür ederim.Umarım benim dogumumda tum arkadaşların dogumuda sorunsuz geçer hayırlısıyla bebeişlerimizi alırımız kucagımızazarıfee gozunn aydınn canımm
O zaman canım sen de Kova burcusuuun.Amin canım hayırlısıyla hepimizi inşallahayyy ne güseeelll...18 şubat benim doğum günüüüümmm :)
Allah kurtarsın canım çok heycan duydum bende şimdi :)
merhaba canım...herzamanki sıkıntılar kaynanalar görümceler şimdi de analar katıldı işin içineee...eyvahedigeldismile
Teşekkür ederim selkie hepimiz inşallah :)canım ne güzel bir haber bu,hayoırlısıyla kurtulursun inşallah.....
güzel şeyler düşün....bebeğini sev....
yani oda senin bir canın sonuçta....bende üzüldüm..
düşündüm ve bebişimi okşadım akşama balık yemenin hayalini kurdum keyfim yerine geldikaydirigubbakcemile5canım ne güzel bir haber bu,hayoırlısıyla kurtulursun inşallah.....
güzel şeyler düşün....bebeğini sev....
yani oda senin bir canın sonuçta....bende üzüldüm..
olumunekankayizsmiledüşündüm ve bebişimi okşadım akşama balık yemenin hayalini kurdum keyfim yerine geldikaydirigubbakcemile5
:Saruboceq::Saruboceq:inşş hepımızınn sorunsuzz gecsın
Teşekkür ederim canım .Amin inşallahgülencim öncelikle hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.problem dediğin sende demişsin çok belli olmuyormuş keşke olmasaymış ama olmuş Allah başka dert vermesin tatlım.
hoşbulduk canım evet biraz geçmişe baktımda herkes bugün gerginmiş valla.son dönemlerimizde bizi böyle kızdırıyorlar ya nediyeyim benklava:.
yaa birde bu annelre noluyor yav dertleri ne bunların kaynana gibi üzüyorlar kızları.
eylül-ce hadi gözünaydın canım tarih belli olmuş Allah sağlıkla kurtarsın hepimizi.
Bende yarın anestezi uzmanıyla gorusmeye gidecem onunla karar vericez epiduralmi spinalmi.yapıyolarda agrı kesıcıyı ardardarda vuramıyolar 2 satte bır vureuyıolar anca
ben epidural olucam galba ya
efeeetttt bende kova burcuyummm :)Gülaay teeşekkür ederim.Umarım benim dogumumda tum arkadaşların dogumuda sorunsuz geçer hayırlısıyla bebeişlerimizi alırımız kucagımıza
O zaman canım sen de Kova burcusuuun.Amin canım hayırlısıyla hepimizi inşallah
Teşekkür ederim selkie hepimiz inşallah :)
efet bu aralar anneler biras kaynanalık yapıyo nedendir bilinmez onlarında hormonlar değişti herhalllgülencim öncelikle hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.problem dediğin sende demişsin çok belli olmuyormuş keşke olmasaymış ama olmuş Allah başka dert vermesin tatlım.
hoşbulduk canım evet biraz geçmişe baktımda herkes bugün gerginmiş valla.son dönemlerimizde bizi böyle kızdırıyorlar ya nediyeyim benklava:.
yaa birde bu annelre noluyor yav dertleri ne bunların kaynana gibi üzüyorlar kızları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?