- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.141
[sıze="2"][biyi akşamlar kızlar
nabersiniz doğum tarihleri yavaştan belli oluyor galiba
bende gittim bugün dra sezeryan olursam diye tahlil verdim sonra nstye girdim sancılar 160ları ohaoldumsmile görünce drum hemen alttan muayene etti açılma yokmuş ama drum normal doğuma müsaitsin dedi sezeryan olmayacak bende normal doğum için gün sayıyorum artık kayınvalidemde gelecek bakalım hayırlısı
selkie biz doğururuz derken baksana eylül sıramızı kapıyor galiba
gülencim allah şifa versin başka sorun varmı parmaktan başka ][/b][/
merhabalar arkadaşlarr ben simdi doktordan geldim nasıl heyecanlıyım anlatamam haftaya bugun bu zamanlarda Allah izin verirse kızım kucagımda olacak doktorla 18 ine karar verdik sonunda cok korkuyorum hemde mutluyum ve heycanlıyım yani bir suru duygu bir arada.
[sıze="2"][biyi akşamlar kızlar
bende gittim bugün dra sezeryan olursam diye tahlil verdim sonra nstye girdim sancılar 160ları ohaoldumsmile görünce drum hemen alttan muayene etti açılma yokmuş ama drum normal doğuma müsaitsin dedi sezeryan olmayacak bende normal doğum için gün sayıyorum artık kayınvalidemde gelecek bakalım hayırlısı
gülencim allah şifa versin başka sorun varmı parmaktan başka ]
benimde artttı canım bana dr mantar iöin fitil verdi ama ben kullanamadım sevmiyorum fitilimutlu biz doğuramayacağız ya...ya bişey sorcam?seninde akıntın çok arttımı?benim çok arttı?
Allah yardımcın olsun canım... hadi bakalım geri sayım başladı...
mutlucuğum sancılar 160 ama sen hissetmiyor musun? bilmiyorumkismile
benimde artttı canım bana dr mantar iöin fitil verdi ama ben kullanamadım sevmiyorum fitili
muayenemde 1 dk sürdü ben kastım biraz
canım 100leri hissetmiyorum dedim dra sonra 160larda alttn iğneler battı bişeyi sçylersin hemen olurya o anda hissettim
saglık sorunu değilde estetik bişey
iki elindede birer tane parmak fazla canım
yani on iki parmagı var
cok morelimiz bozuldu tabi allah dermansız dertler vermesin ama çok üzüldk biz
yengemin henüz haberi yok
canım hayırlısı olsun..sıkmayın canınızı Allah başka büyük dert vermesin...
canım benimde kara ciğerimde bi yere dokunuyo ve o dokunduğunda şimşek çakıyo beynimde bende içten yara yaptığını düşünüyorum..yani öleymiş gibi bi acı verio
Ya bu arada az önce birşeye çok sinirlendim..kasılmalarım başladı arkadaşlar ve sıksık kasılıyo karnım korkmaya başladım çokeyvahedigeldismile
ben şimdi dr mi aradım..normalmiş ona sordum..daha da artaçak dedi..cumartesi gelde rahiö açıldıysa hafta içi snei doğuma alalım dedi..bebek çok büyümeden dedi..
anneme söyledim yine moralimi bozdu..zaten el kadar olak sen bebekmi diyorsun buna...eray gibi çırık olaçak dedi....akannehir
susuyorum bişey demiyorum gönlü kırılmasın oda bunaldı burda kalmaktan diye ama sinir olmaya başladım yani....:sinifsinif:
ya başkası olsa yanımda kalaçak hiç çağırmazdım annemi.evde sürekli yalnızım.yalnız kalmamak için çağırdım.ama mecbur kaldım...!!!! iş yaptırdığım falanda yok ama yük olmaya başladım sanırım ona...
Kızlar biz dr. da geldik.Kızım 2.900 olmuş...Bu hafta iyi kilo almış.Ve en önemlisi bizim de sezeryan randevumuz alındı...Allah nasip ederse 22 Şubat Saat 10.00 da İstanbul Memorial hastanesinde ECE mize kavuşuyoruz...Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz...
bebeginiz hayırlı olsun, o sorun ameliyatla alınıyo ALLAH başka dert vermesin, üzülme..kıslar yengemin nişanı gelmiş gece bırde sabah
acil sezeryana alındı
genel oldu
cok zor gecti
acayip agrıları oldu
halada ben gelirken 3 saat olmuştu cıkalı cok agrısı vardı
ben korktum epidural yapacağım kesinlikle
yalnız bebeğimizde problem var kızlar cok morelim bozuk
hadi hayırlısı olsun geri sayım başladı..merhabalar arkadaşlarr ben simdi doktordan geldim nasıl heyecanlıyım anlatamam haftaya bugun bu zamanlarda Allah izin verirse kızım kucagımda olacak doktorla 18 ine karar verdik sonunda cok korkuyorum hemde mutluyum ve heycanlıyım yani bir suru duygu bir arada.
amin:Saruboceq:inşş hepımızınn sorunsuzz gecsın
sancı 160 nasıl hissetmiyosun?[sıze="2"][biyi akşamlar kızlar
gülencim allah şifa versin başka sorun varmı parmaktan başka ][/b][/
Kızlar biz dr. da geldik.Kızım 2.900 olmuş...Bu hafta iyi kilo almış.Ve en önemlisi bizim de sezeryan randevumuz alındı...Allah nasip ederse 22 Şubat Saat 10.00 da İstanbul Memorial hastanesinde ECE mize kavuşuyoruz...Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz...
toprak seninde gözün aydın neden sezeryan dönmedimi
bosna bakalım bekliyoruz kim önce doğuracak bende dün 4 saat bugün 2 saat yürüdüm ama bugün çok yoruldum
bugün bütün herkes normal doğumu önerdi
annemde normal istiyordu benimde anneme ne desem hiö laf etmiyor çok iyi bana hiç bir şey yaptırmıyor anneminb kıymetini bilemiyorum galiba doğurunca anlayacağım
GÜLENCİM, yeğenin doğmuş, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Küüçük bir problemi varmış ama olsun, Allah dermansız dert vermesin, o da nazar boncuğu olsun kuzunun...
Bugün gerginmişiz biraz, annelerden, kayınvalidelerden, görümcelerden yana...
Ben de kocama gıcık kapıyorum birkaç gündür...
Her an sağlam bir patlama ile püskürtebilirim kendisini...
Bugün çikolatalarımızı aldık biz, ben yeteneksiz olduğum için sepeti de, çikolataları da hazır aldık.
Perde ve lamba baktık.
Yarın bir perdeci ölçü almaya gelecek, aynı zamanda temizlik şirketinden gelip koltukları yıkayacaklar vakumlu makineyle...
Bir de öğleden sonra doktora gidicez, bakalım büyümüş mü bizim bıdık :)
benim annem de en ufak bir şeye söylensem kapris yapıyor. tehditleri de hemen gitmek. çıldırtıyorlar insanı. benimki de sezeryan yanlısı ben normal doğurmaya çalıştıkça...
bebek dönmeden aman bu dönmez sezeryanla alırlar falan filan diyordu. şimdi bebek döndü. aman erken daha neden döndü ki erken doğar bu deyip duruyor..
kaça yıkıyolar koltukları?
canım maşallah bebişe........Kızlar biz dr. da geldik.Kızım 2.900 olmuş...Bu hafta iyi kilo almış.Ve en önemlisi bizim de sezeryan randevumuz alındı...Allah nasip ederse 22 Şubat Saat 10.00 da İstanbul Memorial hastanesinde ECE mize kavuşuyoruz...Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz...
benimkide tutturdu küçük doğcak.aslında küçükde değil bebeğim.normal doğur diye..ay kaynanama sinir olurum ama benim annem kaynna olsaydı daha beter olurdu sanki...iyiki oğlu yok anamım...gelinin burnundan gelirdi kesin...
ya nedense bebekleri beğenmiyorlar ya...
benimki tehdit etmiyor gitmekle........sesimi çıkarmıyorum..kocama karşı huzursuzluk yaşamayalım annemle diye...sonra eşim hep sen geçimsizsin kendi annenle bile anlaşamıyorsun der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?