2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bir köşe takımım, odalarda iki tane çekyatım bir de 6 tane sandalyem var, hepsine 150 dedi...
Avrupa şampuan, vakumlu makine falan diye de anlattı ama bakalım görücez yarın :)

iyiymiş benim sadece bir koltuk takımım var çok kirlendi ama yaza deişmeyi düşünüyorum, olmazsa sen memnun kalırsan tel.no sunu banada veririsin

ya ben hamile olmasam bneimki kalmazdı zaten bu kadar bende..en fazla 3-4 gün..benimkide ortanca ablama işte o telde beni konuştupuna düşkündür,,fiziksel olarak anneme benzerde.biz babamıza benzeriz..en büyük ablam çok sinirlidir.ona yapmaz,onunla hiç geçinemez.almanyada ztaen oda..ortancada uzak almanyada ..türkiyeye senede bir geldikleri için bişey demez ona zaten....yakınında olduğum için benden çıkarıyor herşeyiakannehir

ben de uzak olduğum için mecbur kalacak. ben evin en küçüğüyüm 10 yaş küçüğüm diğerlerinden o nedenle bütün nazı bana. babam rahmetli olunca tek kaldı.abimle ikimiz ard arda evlendik. ben onu başını beklerim 40 yaşına diye düşünüyordu herhalde evlendim suçlu oldum. ben zaten memurum gurbetteydim onunla beraber oturmam mümkün değildi. ev arkadaşlarıyla oturuyordum 7 yıldır artık kafayı yemek üzereydim baktı ben eşimle evlenme yolunda ilerliyorum ne yaptı etti oğlunu evlendirdi ben de suçlu oldum.

:)))))))) bende evin küçüğüyüm..en büyük ablamla 8 yaş diğeriyle 6 yaş var aramda..demekki küçük çoçuklara naz geçiyor...bende babamı 2006 da kaybettim..o zamandan bu yana pek iyi değil zaten annem.babamla liseli sevgililer gibiydiler.yokluğuna alışamadı hiç,psikoloğa götürelim dedik ,gitmiyor...sürekli yüzü asık ,bişeyi beğenmiyor..herkesi eleştiriyor....eskiden böyle değildi ama...bende bşşey deyipte incitmek istemiyorum..böyle yutuyorum herşeyi...üstünede bir bardak su içiyorum...

annem normalde bursada kalıyor,ben istanbuldayım..o nedenle yatılı kalmak zorunda,sıkıldı iyice,eşimdende rahatsız oluyor sanırım...

durumlarımız neredeyse aynı selkie:))
iyi akşamlar kendine iyi bak..

iyi akşamlar kızlar
iki doğum belli olmuş hadi gözünüz aydın güzeller az kaldı bebişleri kucağınıza almaya
gülencim yengenin bebişine üzülmüşsün Allah başka dert vermesin canım tabiki üzülürün canından bir parça sonuçda Rabbim sağlık versin güzel bebeğe bakalım bizimde bi sorunumuz görünmüyo ama ne olacağı belli olmaz Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin dermansız dert vermesin

bizimkinin de kafası büyük doktor önceleri sezaryan diyordu sonra yapılan muayenelerde normal doğabileceğini söyledi. Bende de tansiyon var şekerim normal çıktı

bende evin en küçüğüyüm çok güzel oluyor evin en küçüğü olmak zemuszemus

ay doğum tarihlerimiz belli olmaya başlamış selkie belki pazartesi,18 ŞUBAT EYLÜL-CE,TOPRAK28 22 ŞUBAT,27 Sı FALAN GÜLEN ARTI BU ARALARDA MUTLU03 negüzel ya heycanla bekliyoruz bebeklerimizi.
ABOW selkie 3600 küçükmü diyor annen ay o küçük bebek görmemiş bence.
TOPRAKCIM GÖZÜNAYDIN CANIM DOĞUM TARıHıNDE BELLı OLMUŞ SAĞSALıM KURTULMAN DıLEĞıYLE.
BOSNA bugün CERENORA yarın doktora gidicekmiş güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.GÜLENCıM canım gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.Estetik olayıda 2 yaşından sonra doktorlar çözer canım allah dermansız dert vermesin bunada şükür deyin moral verin yengenize.
AŞKIM MEMNU varya millet firarda.

kızlar güzel haberler gelmeye başlamış , doğum tarihleri belli olan arkadaşlardan devamındada güzel haberler almayı ümit ediyorum
selkie maşşallah bebeğine :))) kız neler yiyorsun banada söyle benim kızım cılız yarın bende dr gideceğim bakalım 1 haftada kızım ne kadar almış ne olur dualarınızı esirgemeyin benden kızım biraz toparllansın hepinizi çok öpüyorum güzel dileklerim sizinle

durumlarımız neredeyse aynı selkie:))
iyi akşamlar kendine iyi bak..

napalım çekeceğiz bunları böyle..........

evet kesinlikle çok güzel...

ya şimdi ablamların çoçukları hep 4 kilo ve üzeri doğdu...bize hep o kilolarda doğmuşuz...benim ilk bebeğimse 2770 gr doğdu..o zamanda mevzu olmuştu bu...annemin beklentlerini karşılayamıyorum sanırım bu konuda...şimdi bunuda 4 kilonun altında diye söyleniyor...oysa bana yeterli.ben kilosuyla pek ilgilenmiyorum,sağlıklı olsun yeter.gelse gelse en fazla 3300 falan gelir diyor bana.cılız olaçak diyor..doğumdan sonrada kilo verecek 3 kilo bişey diyor....

söyleyeyim canım,her gün 1 kaşık pekmez..gün aşırı yumurta..ceviz,fındık birde yeni hurma yemeye başladım,meyve çok tüketiyorum..yatmadan önce 1 büyük bardak süt..birde sabahları 1 büyük bardak süt.birde ne varsa işte evde yemek onları yiyiyorum.özellikle bir listem yok uyguladığm..inşallah senin bebeğinde bol bol kilo almıştır,güzel haberler getirirsin bize...

Selkie belki annende şeker falan vardı ondan kilolu doğuyordu bebekleri. ben hastanede bir kadın gördüm bebeği 4.800 doğmuş üstelik erken almışlardı sezeryanla. üstelik senin bu bebeğin gayet iyi doktor erken doğurtmaya çalışıyor. yaranılmaz bunlara. ama anne olunca insanın ağzı dili bağlanıyor.

toprak we eylülce hadi bakalım tarihler netleşti dmek hayırlısı olsun inşallah..
ulan mutlu hala 37 ayazıyo o tickerda bakıorumda normal s.a.t gösterdiği doğum tarihine geldin o doktorun bu hususta ne dio çok merak ettim...
ben bu gün çok ağladım halada ağlıyorum 10 dakika oldu susalı annem içinde ki herşeyi döktü we gitti kocamdan nefret ediyor :sinifsinif: çok üzüldüm çoookkk... we iister istemez cengize tawır aldım 4ü geçiodu geldi dükkana o andan itibaren suratım hep yerleri süpürdü neyin war dedi yok bişey dedim ama hiç ilgilenmedim yüzüne bakmadım ewe indim yatak odasına annem yine aydı saydı cengize babasına banada laflar wurdu we gitti cengiz sonra geldi ewe kurtlar wadisini iledi biraz ben ayrı koltukta uzandım iç bakmadım we konuşmadım o da çekti gitti bi kadeh wiskisini içip:1no2: sonra ben ağlama krizine girdim toparlanamadım ağladıkça hıçkırdıkça sancılarım oldu şimdi iyiyim... ama çok üzgünüm cengizede kızgınım annem çoğu saydığı şeylerde haklıydı ben bunlarla yüzleşmek zoruma gitti sanırım çok mutsuzum...

yapma canım ya,niye kocandan nefret etsin,siz birbirinize kızmışsınız annenle,birbirinizin canını yakmaya çalışıyosunuz,hep öyle olur zaten.kesin annen de pişman olmuştur.sen de kafanda büyütme,üzüldüm çok ama sen böyle yazınca:teselli:

belkide bilmiyorum ki!şte annem ya susuyorum ..nede olsa hakkı çok üzerimde!

canım anneninki geçiçi öfkedir kesin..sinirden konuşmuştur..sen kendini üzme,bebeğini düşün..bak bende üzüldüm şimdi sen böyle yazınca...annende pişman olmuştur kesin....eşinide boşver,o senin ona kızgın olmanın sebebini bile anlamamıştır kesin...

kıyamam sana yaa:teselli:.psikoljini ne duruma getirmişler.yani annenede kızdım hasret seni böyle üzüyor.ama oda sinirle konuşmuştur yarın öbürgün unutur söyldiklerini.nefrete kadar varacak bişey olmamışki canım aralarında.sen şuanda kırgın olduğun için böyle düşünüyorsun.ağlama kızım yaa zaten sancıların falan var üzme kendini böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…