- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.161
Benim bir köşe takımım, odalarda iki tane çekyatım bir de 6 tane sandalyem var, hepsine 150 dedi...
Avrupa şampuan, vakumlu makine falan diye de anlattı ama bakalım görücez yarın :)
benimki hamile olmasam her tartışmamızda bavulu toplamaya başlar. şimdi hamileyim yapamıyor sokağa çıkıp dolaşıp geliyor bir de kendi kendine söylenir sabaha kadar. öyle gönlünü falan da alamazsın sittin sene konuşur. benim kızdığım nokta. diğer çocuklarına hiçççç tafra yapmaz bir tek bana nazı... eşim de fark edince beni üzüyor diye anneme cephe alıyor ona da belli edemiyorum..
ya ben hamile olmasam bneimki kalmazdı zaten bu kadar bende..en fazla 3-4 gün..benimkide ortanca ablama işte o telde beni konuştupuna düşkündür,,fiziksel olarak anneme benzerde.biz babamıza benzeriz..en büyük ablam çok sinirlidir.ona yapmaz,onunla hiç geçinemez.almanyada ztaen oda..ortancada uzak almanyada ..türkiyeye senede bir geldikleri için bişey demez ona zaten....yakınında olduğum için benden çıkarıyor herşeyiakannehir
ben de uzak olduğum için mecbur kalacak. ben evin en küçüğüyüm 10 yaş küçüğüm diğerlerinden o nedenle bütün nazı bana. babam rahmetli olunca tek kaldı.abimle ikimiz ard arda evlendik. ben onu başını beklerim 40 yaşına diye düşünüyordu herhalde evlendim suçlu oldum. ben zaten memurum gurbetteydim onunla beraber oturmam mümkün değildi. ev arkadaşlarıyla oturuyordum 7 yıldır artık kafayı yemek üzereydim baktı ben eşimle evlenme yolunda ilerliyorum ne yaptı etti oğlunu evlendirdi ben de suçlu oldum.
:)))))))) bende evin küçüğüyüm..en büyük ablamla 8 yaş diğeriyle 6 yaş var aramda..demekki küçük çoçuklara naz geçiyor...bende babamı 2006 da kaybettim..o zamandan bu yana pek iyi değil zaten annem.babamla liseli sevgililer gibiydiler.yokluğuna alışamadı hiç,psikoloğa götürelim dedik ,gitmiyor...sürekli yüzü asık ,bişeyi beğenmiyor..herkesi eleştiriyor....eskiden böyle değildi ama...bende bşşey deyipte incitmek istemiyorum..böyle yutuyorum herşeyi...üstünede bir bardak su içiyorum...
annem normalde bursada kalıyor,ben istanbuldayım..o nedenle yatılı kalmak zorunda,sıkıldı iyice,eşimdende rahatsız oluyor sanırım...
bizimkinin de kafası büyük doktor önceleri sezaryan diyordu sonra yapılan muayenelerde normal doğabileceğini söyledi. Bende de tansiyon var şekerim normal çıktıSağolun kızlar, inşallah çok yakında sırayla herkesin doğum ve sdoğum tarihi haberlerimizi alacağız...Bizim sezeryan çünkü hamilelik diabetim var ve kzıımın kafası büyük.Biraz da ben böyle olsun istedim...Sağlıkla gelsinlerde...
:)))))))) bende evin küçüğüyüm..en büyük ablamla 8 yaş diğeriyle 6 yaş var aramda..demekki küçük çoçuklara naz geçiyor...bende babamı 2006 da kaybettim..o zamandan bu yana pek iyi değil zaten annem.babamla liseli sevgililer gibiydiler.yokluğuna alışamadı hiç,psikoloğa götürelim dedik ,gitmiyor...sürekli yüzü asık ,bişeyi beğenmiyor..herkesi eleştiriyor....eskiden böyle değildi ama...bende bşşey deyipte incitmek istemiyorum..böyle yutuyorum herşeyi...üstünede bir bardak su içiyorum...
annem normalde bursada kalıyor,ben istanbuldayım..o nedenle yatılı kalmak zorunda,sıkıldı iyice,eşimdende rahatsız oluyor sanırım...
durumlarımız neredeyse aynı selkie:))
iyi akşamlar kendine iyi bak..
evet kesinlikle çok güzel...bizimkinin de kafası büyük doktor önceleri sezaryan diyordu sonra yapılan muayenelerde normal doğabileceğini söyledi. Bende de tansiyon var şekerim normal çıktı
bende evin en küçüğüyüm çok güzel oluyor evin en küçüğü olmak zemuszemus
ay doğum tarihlerimiz belli olmaya başlamış selkie belki pazartesi,18 ŞUBAT EYLÜL-CE,TOPRAK28 22 ŞUBAT,27 Sİ FALAN GÜLEN ARTI BU ARALARDA MUTLU03 negüzel ya heycanla bekliyoruz bebeklerimizi.
ABOW selkie 3600 küçükmü diyor annen ay o küçük bebek görmemiş bence.
TOPRAKCIM GÖZÜNAYDIN CANIM DOĞUM TARİHİNDE BELLİ OLMUŞ SAĞSALİM KURTULMAN DİLEĞİYLE.
BOSNA bugün CERENORA yarın doktora gidicekmiş güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.GÜLENCİM canım gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.Estetik olayıda 2 yaşından sonra doktorlar çözer canım allah dermansız dert vermesin bunada şükür deyin moral verin yengenize.
AŞKIM MEMNU varya millet firarda.
kızlar güzel haberler gelmeye başlamış , doğum tarihleri belli olan arkadaşlardan devamındada güzel haberler almayı ümit ediyorum
selkie maşşallah bebeğine :))) kız neler yiyorsun banada söyle benim kızım cılızyarın bende dr gideceğim bakalım 1 haftada kızım ne kadar almış ne olur dualarınızı esirgemeyin benden kızım biraz toparllansın hepinizi çok öpüyorum güzel dileklerim sizinle
ulan mutlu hala 37 ayazıyo o tickerda bakıorumda normal s.a.t gösterdiği doğum tarihine geldin o doktorun bu hususta ne dio çok merak ettim...iyi akşamlar
ben bu gün çok ağladım halada ağlıyorum 10 dakika oldu susalı annem içinde ki herşeyi döktü we gitti kocamdan nefret ediyorben şimdi dr mi aradım..normalmiş ona sordum..daha da artaçak dedi..cumartesi gelde rahiö açıldıysa hafta içi snei doğuma alalım dedi..bebek çok büyümeden dedi..
anneme söyledim yine moralimi bozdu..zaten el kadar olak sen bebekmi diyorsun buna...eray gibi çırık olaçak dedi....akannehir
susuyorum bişey demiyorum gönlü kırılmasın oda bunaldı burda kalmaktan diye ama sinir olmaya başladım yani....:sinifsinif:
ya başkası olsa yanımda kalaçak hiç çağırmazdım annemi.evde sürekli yalnızım.yalnız kalmamak için çağırdım.ama mecbur kaldım...!!!! iş yaptırdığım falanda yok ama yük olmaya başladım sanırım ona...
toprak we eylülce hadi bakalım tarihler netleşti dmek hayırlısı olsun inşallah..
ulan mutlu hala 37 ayazıyo o tickerda bakıorumda normal s.a.t gösterdiği doğum tarihine geldin o doktorun bu hususta ne dio çok merak ettim...
ben bu gün çok ağladım halada ağlıyorum 10 dakika oldu susalı annem içinde ki herşeyi döktü we gitti kocamdan nefret ediyor:sinifsinif: çok üzüldüm çoookkk... we iister istemez cengize tawır aldım 4ü geçiodu geldi dükkana o andan itibaren suratım hep yerleri süpürdü neyin war dedi yok bişey dedim ama hiç ilgilenmedim yüzüne bakmadım ewe indim yatak odasına annem yine aydı saydı cengize babasına banada laflar wurdu we gitti cengiz sonra geldi ewe kurtlar wadisini iledi biraz ben ayrı koltukta uzandım iç bakmadım we konuşmadım o da çekti gitti bi kadeh wiskisini içip:1no2: sonra ben ağlama krizine girdim toparlanamadım ağladıkça hıçkırdıkça sancılarım oldu şimdi iyiyim... ama çok üzgünüm cengizede kızgınım annem çoğu saydığı şeylerde haklıydı ben bunlarla yüzleşmek zoruma gitti sanırım çok mutsuzum...
Selkie belki annende şeker falan vardı ondan kilolu doğuyordu bebekleri. ben hastanede bir kadın gördüm bebeği 4.800 doğmuş üstelik erken almışlardı sezeryanla. üstelik senin bu bebeğin gayet iyi doktor erken doğurtmaya çalışıyor. yaranılmaz bunlara. ama anne olunca insanın ağzı dili bağlanıyor.
toprak we eylülce hadi bakalım tarihler netleşti dmek hayırlısı olsun inşallah..
ulan mutlu hala 37 ayazıyo o tickerda bakıorumda normal s.a.t gösterdiği doğum tarihine geldin o doktorun bu hususta ne dio çok merak ettim...
ben bu gün çok ağladım halada ağlıyorum 10 dakika oldu susalı annem içinde ki herşeyi döktü we gitti kocamdan nefret ediyor:sinifsinif: çok üzüldüm çoookkk... we iister istemez cengize tawır aldım 4ü geçiodu geldi dükkana o andan itibaren suratım hep yerleri süpürdü neyin war dedi yok bişey dedim ama hiç ilgilenmedim yüzüne bakmadım ewe indim yatak odasına annem yine aydı saydı cengize babasına banada laflar wurdu we gitti cengiz sonra geldi ewe kurtlar wadisini iledi biraz ben ayrı koltukta uzandım iç bakmadım we konuşmadım o da çekti gitti bi kadeh wiskisini içip:1no2: sonra ben ağlama krizine girdim toparlanamadım ağladıkça hıçkırdıkça sancılarım oldu şimdi iyiyim... ama çok üzgünüm cengizede kızgınım annem çoğu saydığı şeylerde haklıydı ben bunlarla yüzleşmek zoruma gitti sanırım çok mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?