2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel mart anneleriiiiiiiii..................

ya ben ynur u göremiyorum artık hiç girmiyor acaba o doğum yaptımı oda şubqtta olacaktı..... haberi olan var mı ?

günaydın güzel mart anneleriiiiiiiii..................

ya ben ynur u göremiyorum artık hiç girmiyor acaba o doğum yaptımı oda şubqtta olacaktı..... haberi olan var mı ?

günaydın canım benim yok kız hala doğurmadım :)) zor girebiliryorum internete ne var ne yok kimler doğum yaptı bende şimdi girebildim tıcker'a sen nasılsın ayrılmadınmı hala izine :CüvCüv:

gunaydin annis arkadaslarim.
benim bugun son gunum hehehhehe :)))) cok sevindirici bir durum cunku artik ofise gelirken cok zorlaniyorum. sabahlari servise yuruyene kadar bacaklarim kesiliyor. neyse artik evdeyim dinlenecegim bol bol. malum 8 marta bisi kalmadi. doktorda 15 subatdan sonra bekleriz dogumu demisti zati. beni her gorende sen erken dogurursun gununu beklemezsin diyor. bende en azindan 1 hafta dinlenebiliyim istiyorum. bi arkadasim anlatti. izne ayrildigi gunun aksami dogum yapmis. bende bugun dogururmuyum acaba :)))) kismet artik.
umarim herkesler iyidir. hepinizi opuyorum kizlar. kac gundur pek giremiyorum bugun de giremem sanirim. son toparlanmalar haliyle.

günaydın kızlar , dün karnımda ağrı vardı dr umu aradım doğum hazırlık ağrıları olabilir ama yarın gel bakalım dedi öğle arası gideceğim çokkkk heyecanlıyım ....

günaydın canım benim yok kız hala doğurmadım :)) zor girebiliryorum internete ne var ne yok kimler doğum yaptı bende şimdi girebildim tıcker'a sen nasılsın ayrılmadınmı hala izine :cüvcüv:

canım frambuaz ve sna özel m3esaj atmasya çalışıyorum :):):)

çok merka ettim tamam sen ekle beni msn ye ben akşamları açabiliyorum msn mi işyerinde yasak .... Ordan haberlerini alabilirsem alırım.... Inşallah gzel haberler veririsin .... Keyfin yeridne dimi ... çok farklılıkalr var mı eşinde benimki çok olgunlaşmış tam istediğim kıvamı bulmuş seninkinde neler var )::):) bu ardaa işde bulduk pazartesi iş başı yapacak .....

canım mevlam hayırlısını versin inşalah evde dinlenmeye fırsat verir sana bebeğin.... ve darısı başıma 22 şubatı sabırsızlıkal bekliyorum.... benim yerime alınan personeli beğenmediler önümüzdeki hafat sanırım yenşsi gelecek... artık onu beğenmek zorundalar :):):): ) bir hafta daha duramma valla :):)

Gunaydın kızlar ,

tum vucudum sısmıs durumda.ellerım o kadar sıskı kalem tutmak zor gelıyor.
Bır an once ızne ayrılmak ıstıyorum

toprak28 çok az kalmış kavuşuyosun ne güsel yarabbimm..
senin memleket nireydi?
hasret inanamıyorum sanki kendi anneni değilde başka birini anlatıyosun gibi geldi bana.
benim annem 47 yaşında ben 27 düşün aramızda 20 yaş var sadece.bizde babamı kaybettik 8 yıl önce...
ben annemi iki kere üzmüşümdür şu hayatta o beni hiç...
arkadaş dost gibidir bana.oyüzden bunları okuyunca çok şaşırıyorum.
ne olursa olsun cengiz haksızda olsa haklıda olsa okadar konuşmamalı annen mesafeni koy.
al karşına düzgünce konul bişey yok deme kırmadan senin bu tavırların cengize olan hırsın beni üzüyo sadece şu halimle bana bunu yapma destek ol de.
ayy kızdım.

sanada kolay gelsin canim. hepimiz icin insallah herseyin en hayirlisi olur.
son 1 hafta benim su gibi akip gecti anlamadim bile valla. cunku 2 gundur yeni personel geliyor yerime ona anlat anlat bir hal oldum. bugun yine gelecek 1 saat sonra. bugun de artik aksam nasil olur anlamam :)))) sonra da bittiiii. senin de cabucak gecer insallah......

günaydın arkadaşlar:))
doğum tarihleri belli olmuş:))toprak28-eylülce sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza inşallah...
Hasret canım takılma cok fazla annene hep menopozun etkisi bunlar:)epeyce gecmiyor inankaydirigubbakcemile3
FTY hayırlı olsun canım iznin sen de bitirdin dinlenme vakti:))
atladığım yoktur umarım kızlar gecmiş cokk uzun..
ben de aynı bildiğiniz gibi bi değişiklik yok eşim off daydı misafir geldi falan onlarla uğraştım..artık kimse geldin istemiyorum moralimi bozuyorlar..son favorimiz göbeğim küçükmüş bebek de küçük olurmuş( son 3 günde kac kişi gördüysem aynı sey bebek küçük mü diye soruyor dr herşey yolunda dese de insan takılıyor..
herkesi cok öptüm..

Günaydın kızlar...Dilacım , hasretçim ve tüm arkadaşlar çok teşekkür ediyorum...Böyle tarih belli olunca her şey daha bir heyecanlı oluyormuş.Tüm sülalede özelliklede ilk torunları ve yiğenleri olacak olan benim ailemde herkesin ağzı kulaklarında.Allah inşalah hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip eder...

Dilacım ben de eşim de denizliliyiz...Sen nerelisin?

Hasretçim ben de Dila nın söylediklerine katılıyorum.Annenin bu kadar açık fikirlerini beyan etmemesi gerekirdi.Bu senin evliliğin ve senin tercihin...Ben de gerçeklerle karşı karşıya kaldım demişsin.Unutma hiç kimse mükemmel değil.Bizim , kocalarımızın herkesin bir arızası var...Önemli olan evliliklerde karşında ki değiştirmek değil olduğu gibi kabul etmek.Sen Cengiz i olduğu gibi kabul ettin ve aşık olup evlendin...Ve pek çoğumuz hatta asla böyle huyu olan biriyle evlenmem dediğimiz insanlarla evlendik onları sevdik.Bu bizim hayatımız ve bizim tercihimiz...
Şimdi özellikle de bebeklerimiz olduktan sonra evliliğimize , kocamıza daha bir sahip çıkmamız gerekiyor.Ve göreceksin ki bebeklerimiz olduktan sonra kocalarımız daha bir ailelerine bağlı olacak daha bir olgunlaşacak...

amin aminnn :)))))

selkie günaydın kızlar.nasılsınız?.bir selam verip kaçayım dedim...bu arada ben hala doğurmadım :)))))))))))))))

delikafadulden

OCD Gunaydın kızlar ,

tum vucudum sısmıs durumda.ellerım o kadar sıskı kalem tutmak zor gelıyor.
Bır an once ızne ayrılmak ıstıyorum

anlıyorum seniiiiiiiiii.............

ege43 günaydın kızlar , dün karnımda ağrı vardı dr umu aradım doğum hazırlık ağrıları olabilir ama yarın gel bakalım dedi öğle arası gideceğim çokkkk heyecanlıyım ....
hadi hayırlsıı canımmmmmmm...........

yawww salla gitsin ne bilirlermiş babanenm düştü ayağı incindi emarda bişi çıkmadı bi arkadşı geldi ayağına baktı sen gör buna kangren derler dedi kadının şekeri yğkseldi tansiyonu düştü hastanelik oldu doktor bağırıyor ben son teknoloji aletlerle göremedim o kangreni o koca karı hangi gözle görmüş diyte anlayacağın biizm milelt süper sen doktorunu dinleeeeee......

canımmm ne güzel yazmışsın bu çiçekleri sana takdim ediyorum a.s.a.s.a.s.a.s.
bebeğin sağlıcakla al kucağına ...... dularımız hep birbirlerimize.......

tam benim iizn tarihimde doğum yapıyorsun ayyy ebn bile heycanalndım şimdi mevlam kolaylık versinn :):):)

kızlar işteki son günümya aksilik çıktı birsürü işle ilgili yerimde değilim bugün çok yazışamayabiliriz.
evden devam ederim çok çok öpüyorum hepinisi.

günaydın kızlar , dün karnımda ağrı vardı dr umu aradım doğum hazırlık ağrıları olabilir ama yarın gel bakalım dedi öğle arası gideceğim çokkkk heyecanlıyım ....
ayyy ne güsellll...bende yarın gidicemmm bakalım bizimki kaç kilo olmuşşş

günaydın kızlar.nasılsınız?.bir selam verip kaçayım dedim...bu arada ben hala doğurmadım :)))))))))))))))
günaydın canım heycan doruktaaaa,, 70 milyon nefesini tutmuş seni bekliyo (şu 70milyon lafınada hasta olurum genelde)

öle şeylere takılma canım sakın..o göbekten anlaşılmıyooo...benimde göbeğimi görenler bugün doğurcam sanıyo :) halbuki 6 hafta var

SEYYALcim cok haklısın dr ne derse o..
ben insanların yaptığına sinirleniyorum en cok inadına yapar gibiklava: yahu ben hamileyim ..
dediğin gibi bizim millet sağolsun herşeyi bilir::))

Selam kızlar nasılsınız biz dün doktora gittik bebeğim 36 haftlaık 2900 grm olmuş maşallah ... herhangi bir sorun yok dedi nts bağlamadı kan idrar verdik şükür ondanda sorun çıkmadı. sonra 25 randevu verdi doğum ne şekilde olacağına karar verilecek yani alttan muayene yapacak :kedi: sanırım... neyse bebeğim iyi ya önemli olan o bu arada 4 boyutrlu istedim doktordan saolun kırmadı gerçi artık kendisi gelecek dedi ama olsun çok tatlı yaa bana gülümsedi burnuyla oynuyordu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…