- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.201
Sağol Seyyalcim...Doğum yaklaşıyor 9 ay geçmez diyordum geçiyormuş ya...
ayyy ne güsellll...bende yarın gidicemmm bakalım bizimki kaç kilo olmuşşş
günaydın canım heycan doruktaaaa,, 70 milyon nefesini tutmuş seni bekliyo (şu 70milyon lafınada hasta olurum genelde)
öle şeylere takılma canım sakın..o göbekten anlaşılmıyooo...benimde göbeğimi görenler bugün doğurcam sanıyo :) halbuki 6 hafta var
Selam kızlar nasılsınız biz dün doktora gittik bebeğim 36 haftlaık 2900 grm olmuş maşallah ... herhangi bir sorun yok dedi nts bağlamadı kan idrar verdik şükür ondanda sorun çıkmadı. sonra 25 randevu verdi doğum ne şekilde olacağına karar verilecek yani alttan muayene yapacak :kedi: sanırım... neyse bebeğim iyi ya önemli olan o bu arada 4 boyutrlu istedim doktordan saolun kırmadı gerçi artık kendisi gelecek dedi ama olsun çok tatlı yaa bana gülümsedi burnuyla oynuyordu ....
yağmur_26 kullanıcısından alıntı
Selam kızlar nasılsınız biz dün doktora gittik bebeğim 36 haftlaık 2900 grm olmuş maşallah ... herhangi bir sorun yok dedi nts bağlamadı kan idrar verdik şükür ondanda sorun çıkmadı. sonra 25 randevu verdi doğum ne şekilde olacağına karar verilecek yani alttan muayene yapacak sanırım... neyse bebeğim iyi ya önemli olan o bu arada 4 boyutrlu istedim doktordan saolun kırmadı gerçi artık kendisi gelecek dedi ama olsun çok tatlı yaa bana gülümsedi burnuyla oynuyordu ....
GECELİK-SABAHLIK-EV GİYSİLERİ - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
kızlar bakın nihayet pijamamı alabildim:)) ben daha cantamı hazırlamamıştım da:kedi: bu akşam yapıcam artık:))
1 takım pijama yetmez değil mi? bir de emzirme atleti yada sütyeni alanlar kaca aldınız? dün ayyıldızda baktım cok iyi görünüyordu sütyen üstelik balenli ve toparlayıcı ama 37 gibi bişeydi çok mu pahalı?
canım güle güle giy...GECELıK-SABAHLIK-EV GıYSıLERı - AY YILDIZ - Mayo, ıç Giyim
kızlar bakın nihayet pijamamı alabildim:)) ben daha cantamı hazırlamamıştım da:kedi: bu akşam yapıcam artık:))
1 takım pijama yetmez değil mi? bir de emzirme atleti yada sütyeni alanlar kaca aldınız? dün ayyıldızda baktım cok iyi görünüyordu sütyen üstelik balenli ve toparlayıcı ama 37 gibi bişeydi çok mu pahalı?
Sağol Egecim benim de 20 .haftadan sonra çok hızlı geçti...Hepatit ben de 1 tane daha gecelik alayım diyorum.Ben çantaya 2 takım hamile pijaması , 1 tane gecelik , 1 sabahlık 3 atlet 1 sütyen 3 kilot ve 5-6 tane tek kullanımlık kilotlardan koydum.Yeter heralde.Zaten bir aksilik olmazsa hastanede 2 gece kalacağım...
canım ben e-bebekteki indirimlerden faydalnıp aldım . ama şimdi ne akdar bilemiyorum benim bilg. e-bebeğin sayfalarını tam açmıyor.. ben 9 liraya aldım çok kötü değil sonuçta kullanacağım süre belli baby-jem in ürünü... hem atlet aldım hem südyen ... bak bakalım devam eden bi ucuzluk var mı ?
pijamanı güle güle giy ben lousa tkaımını 75 e aldım pijama ve sabhlık oalrka birde 15 liraya hastanede ilk gün giyebileceğim güzel ama ucuz bi takım aldım hani kan olursa felan acımadan atabileyim diye :):):) ki inşallah öyle sorunalr yaşamma... :)::):
canım güle güle giy...
ya bende burdan gecelik beyendim hatta senin takımının geceliği çok şık ama benim göbekten olmaz diye tahmin ediyorum...
Bir şey değil canım.Normal doğumda doğum öncesi muayene için gecelik giymek gerekiyormuş.Doğumdan sonra da genelde pijama giyiliyormuş.Sezeryanda da yara yerine değmesin diye ya beli yukarıda pijama ya da gecelik giyiliyormuş.Atlette soğuk soğuk terlenildiği için değiştirmek gerekiyormuş.
teşekkür ederim beknur:)olur canım yaa pamuklu zaten hafif de esniyor..bu halde s bedene girebiliyorum ben azcık geriliyor ama göbek kısmı kaydirigubbakcemile3
offffffffff ben hazırlıkları flan okudukça böyle bi qğlamak tutuyor neden yaaa sizde de varmııııı
hımm bende bunun geceliğine bakıyım canım...Bi takım daha pijama alıcaksan, lohusa pijaması al emzirmek kolay olsun diye..Onların göğüs kısımlarında gizli pencereler var pijamayı sıyırmadan göğsünü ordan çıkararak rahat emzirebiliyosun...
offffffffff ben hazırlıkları flan okudukça böyle bi qğlamak tutuyor neden yaaa sizde de varmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?