2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GECELİK-SABAHLIK-EV GİYSİLERİ - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
kızlar bakın nihayet pijamamı alabildim:)) ben daha cantamı hazırlamamıştım da:kedi: bu akşam yapıcam artık:))
1 takım pijama yetmez değil mi? bir de emzirme atleti yada sütyeni alanlar kaca aldınız? dün ayyıldızda baktım cok iyi görünüyordu sütyen üstelik balenli ve toparlayıcı ama 37 gibi bişeydi çok mu pahalı?

haklısın canım ama hassasım zaten dellendiriyorlar beni..(

maşallah yağmurcum bebeğine

maşşalha bebeğine bende dört bıyutlu istiyorum artık izne ayrıldığımda giderim enn karnındaki son günlerinin bi rewsmi olsun istiyorum....

Sağol Egecim benim de 20 .haftadan sonra çok hızlı geçti...Hepatit ben de 1 tane daha gecelik alayım diyorum.Ben çantaya 2 takım hamile pijaması , 1 tane gecelik , 1 sabahlık 3 atlet 1 sütyen 3 kilot ve 5-6 tane tek kullanımlık kilotlardan koydum.Yeter heralde.Zaten bir aksilik olmazsa hastanede 2 gece kalacağım...

canım ben e-bebekteki indirimlerden faydalnıp aldım . ama şimdi ne akdar bilemiyorum benim bilg. e-bebeğin sayfalarını tam açmıyor.. ben 9 liraya aldım çok kötü değil sonuçta kullanacağım süre belli baby-jem in ürünü... hem atlet aldım hem südyen ... bak bakalım devam eden bi ucuzluk var mı ?

pijamanı güle güle giy ben lousa tkaımını 75 e aldım pijama ve sabhlık oalrka birde 15 liraya hastanede ilk gün giyebileceğim güzel ama ucuz bi takım aldım hani kan olursa felan acımadan atabileyim diye :):):) ki inşallah öyle sorunalr yaşamma... :)::):

canım güle güle giy...
ya bende burdan gecelik beyendim hatta senin takımının geceliği çok şık ama benim göbekten olmaz diye tahmin ediyorum...

hmm anlaşıldı 1 takım daha almak lazım:)) gecelik koyasım yok benim rahat edemem hastanede gibi geliyor..
sağol canım sayende eksiklerimi gördüm:))

hemen bakayım seyyalcim sağolasın benim baktığım biraz pahalı galiba:)) normal lohusa pijamalırını sevmedim ben yaa o yüzden bunu aldım.erkek camasırını hatırlattı bana :))
başka yere bakıp daha uygun 1 takım daha alayım en iyisi..

canım güle güle giy...
ya bende burdan gecelik beyendim hatta senin takımının geceliği çok şık ama benim göbekten olmaz diye tahmin ediyorum...

teşekkür ederim beknur:)olur canım yaa pamuklu zaten hafif de esniyor..bu halde s bedene girebiliyorum ben azcık geriliyor ama göbek kısmı kaydirigubbakcemile3

Bir şey değil canım.Normal doğumda doğum öncesi muayene için gecelik giymek gerekiyormuş.Doğumdan sonra da genelde pijama giyiliyormuş.Sezeryanda da yara yerine değmesin diye ya beli yukarıda pijama ya da gecelik giyiliyormuş.Atlette soğuk soğuk terlenildiği için değiştirmek gerekiyormuş.

bebek hala ters olduğu için normal olmayacak gibi doğum..pijamayı da artık cekerim göğsüme kadar:) eksklerimi bu hafta sonu bitireyim artıkın..gec bilekaldım valla..
tekrar teşkür opuyorumnanaktan

teşekkür ederim beknur:)olur canım yaa pamuklu zaten hafif de esniyor..bu halde s bedene girebiliyorum ben azcık geriliyor ama göbek kısmı kaydirigubbakcemile3

hımm bende bunun geceliğine bakıyım canım...Bi takım daha pijama alıcaksan, lohusa pijaması al emzirmek kolay olsun diye..Onların göğüs kısımlarında gizli pencereler var pijamayı sıyırmadan göğsünü ordan çıkararak rahat emzirebiliyosun...

bak valla indirim de var şimdi:))
ya o dediğin pijamalar bana erkeklerin boxer larını anımsatıyor dedim ya:)) hani çiş yapacaklarında rahat oluyor ya bi tuhaf oldum onlardan almadım ben:)) pört deyip cıkarıyorsun sempatiksalakcinni

offffffffff ben hazırlıkları flan okudukça böyle bi qğlamak tutuyor neden yaaa sizde de varmııııı

aynen canım..üstüne salaklık da eklendi ben de..bu canta mevzusunu kac kere konuştuk hala kafama girmiyor..pijamayı alıyom elime ağlayasım geliyor ..
bebişin kıyafetlerine bakıyom..hele bir de şafağa bakınca tamam ipler kopuyor:)) salya sümük...sağlıkla kucaklarımıza alalım da inşallah rahatlarız..e tabi lohusalık duygusallığı çökmezse bu sefer dekaydirigubbakcemile3

Seyyal normal galiba ben de çok korkuyorum annelikten onu anlayabilecek miyim diye...Ege ben gece pedi bir de hasta pedi oluyormuş onlardan koydum çantama...Bebeğin bakım çantasını hastaneye götürecek miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…