- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.221
Seyyal normal galiba ben de çok korkuyorum annelikten onu anlayabilecek miyim diye...Ege ben gece pedi bir de hasta pedi oluyormuş onlardan koydum çantama...Bebeğin bakım çantasını hastaneye götürecek miyiz?
günaydın herkese
ne olmuş siteye bir giriyorum bir giremiyorum bilmiyorumkismile
Seyyal normal galiba ben de çok korkuyorum annelikten onu anlayabilecek miyim diye...Ege ben gece pedi bir de hasta pedi oluyormuş onlardan koydum çantama...Bebeğin bakım çantasını hastaneye götürecek miyiz?
offffffffff ben hazırlıkları flan okudukça böyle bi qğlamak tutuyor neden yaaa sizde de varmııııı
var var olmamıhem çok heyecanlanıyorum bi garip hissediyorum kendimi
aayyy bende tam şimdi bundan bahsediyodummmm...Seyyal normal galiba ben de çok korkuyorum annelikten onu anlayabilecek miyim diye...Ege ben gece pedi bir de hasta pedi oluyormuş onlardan koydum çantama...Bebeğin bakım çantasını hastaneye götürecek miyiz?
ped koymuştum ben valizime yeterli gelmeyebilir hasta bezlerindende al dediler çok kanama olursa die siz aldınızmı hasta bezi
TOPRAK28 Seyyal normal galiba ben de çok korkuyorum annelikten onu anlayabilecek miyim diye...Ege ben gece pedi bir de hasta pedi oluyormuş onlardan koydum çantama...Bebeğin bakım çantasını hastaneye götürecek miyiz?
hepatit Alıntı:
aynen canım..üstüne salaklık da eklendi ben de..bu canta mevzusunu kac kere konuştuk hala kafama girmiyor..pijamayı alıyom elime ağlayasım geliyor ..
bebişin kıyafetlerine bakıyom..hele bir de şafağa bakınca tamam ipler kopuyor:)) salya sümük...sağlıkla kucaklarımıza alalım da inşallah rahatlarız..e tabi lohusalık duygusallığı çökmezse bu sefer de
bak valla indirim de var şimdi:))
ya o dediğin pijamalar bana erkeklerin boxer larını anımsatıyor dedim ya:)) hani çiş yapacaklarında rahat oluyor ya bi tuhaf oldum onlardan almadım ben:)) pört deyip cıkarıyorsun sempatiksalakcinni
aynen canım..üstüne salaklık da eklendi ben de..bu canta mevzusunu kac kere konuştuk hala kafama girmiyor..pijamayı alıyom elime ağlayasım geliyor ..
bebişin kıyafetlerine bakıyom..hele bir de şafağa bakınca tamam ipler kopuyor:)) salya sümük...sağlıkla kucaklarımıza alalım da inşallah rahatlarız..e tabi lohusalık duygusallığı çökmezse bu sefer dekaydirigubbakcemile3
evet canım aynen boxerlara benziyooo
benimde ağlayasım geliyo yaaa...hem onu 4 gözle bekliyorum hemde korkuyorum
offf ne tuhaf bi durum...birde paylaşamama duygusu bende baş gösterdi..
şimdi biz ikimiziz ve sadece birbirimizi tanıyoruz...doğduğunda bu güzel bağ sonbulacak ve yeni bir başlangıca atılacağız birlikte ve bissürü insanlar birlikte...
şimdi biz ikimiziz ve sadece birbirimizi tanıyoruz...doğduğunda bu güzel bağ sonbulacak ve yeni bir başlangıca atılacağız birlikte ve bissürü insanlar birlikte...
Bende çok tırsıyorum... Sezeryanı düşünmeye başladım ama son dakikaya bırakıcam olmazsa...
bencede alemiz biz yaaaaaevet en baştada babası ben zaten eşimi annesinden akrdeşlerinde kıskanan bi insandım şimdi bebekten kısknacağım onu ama en önemlisi beebği ondna kıskanacağım.... oda hiç yardımcı olmuyor gidip en iyi anne kangurulara bakıyor sen yeterindece taşıdın bundan sonra kızımı hep ben tşıyacağım kimselere vermeyeceği mdedikçe ben deli oluyor farkında değil..... ben vermem meleğimi yaaa:))))))))))))) çok komik haldeyiz vallaaa :):):)
ben hem tırsıyorum hemde sezeryan istemiyorumBende çok tırsıyorum... Sezeryanı düşünmeye başladım ama son dakikaya bırakıcam olmazsa...
Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar diliyorum..
Beni bu gece uykusuzlukları ve gece başlayan sancılar öldürecek, yarın doktor kontrolüm var, doktorum sezeryan için tarih verecek muhtemelen, itiraz etmeden kabul edecem valla, dayanamıyorum artık ben..
FTY VE DİLA, izinleriniz şimdiden hayırlı olsun, evde dinlenin bir güzel arkadaşlarım..
EYLÜLCE VE TOPRAK, tarihler belli olmuş, hayırlısı olsun, ne heyecan vardır şimdi sizde :))
YAGMUR, gözünaydın, bebişede maşallah annesi..
YNUR, eşin geldi askerden, kavuştun kocişine, foruma girmez oldun, merakta bırakma bizi arkadaşım, arada gelde haberlerini alalım..
EGE, doktora gidecekmişsin, hayırlı haberlerle gel inşallah..
Hiloş benim dün ki kontrolde yani 37+0 da 2.913 çıktı kızım, 36+0 da 2650(ama dr. pozisyondan sağlıklı bir ölçüm yapamamıştı), 35+0 da 2550 çıkmıştı.Benim kızım çok kilolu değil hatta haftasından 1-2 gün geriden geliyor.İlk zamanlar buna çok takılııyordum ama şimdi takmıyorum doğduktan sonra ben ona kilo aldırırım yeter ki sağlığı yerinde oldun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?