2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın mart güzelleria.s.
nasılsınız herkesler iyidir inşallahh
ynurcum yoktun uzun zamandır hoşgeldin eşinde geldi gözün aydın canım Allah ayırmasın bi daha
yağmurum da bebikini görmüş maşallah tombiş bebek olmuş nazar değmesin
izine ayrılacak olan arkadaşların izinleri hayırlı olsun
hasretcim dün çok üzülmüşsün okuyunca bende çok üzüldüm lütfen üzme kendini aileler bazen yapıyor bunu her evde olabilecek şeyler bunlar o yüzden artık sona yaklaştığımız bu dönemde üzülmemek elde değil ama yinede kendini yıpratma bitanecim
kendine ciciler alanlar var güle güle giyin kızlar takımlar çok hoş
Eylülce ve Toprak tarihler belli olmuş hadi gözünüz aydın sağlıcakla kavuşun bebişlere
atladığım biirşey yoktur umarım varsa özürlerden bir demeta.s.

canım merhaba hoşbuldum göbiş maşşallah resmin süper görünüyor göbişler güzelde küçüldükçe deformeler çıkıcakmı bakalım meydana :)))))))

canım merhaba hoşbuldum göbiş maşşallah resmin süper görünüyor göbişler güzelde küçüldükçe deformeler çıkıcakmı bakalım meydana :)))))))

sağol tatlım bilmem bende bu sabah kremlenirken aynı şeyi düşündüm bebişler doğunca nasıl olacak acaba inşallah olmaz çatlak falan sıkılaştırıcı kullanmak lazım sanırım eyvahedigeldismile

Ynurcum benim kızda ince uzunmuş aman sağlıklı olsunlarda...Benim epidural sezeryan olacak canım...Doğuma eşimde girecek inşallah alt tarafı tamamen kapatıyorlarmış yani kesilen yeri görmeyecek eşim...Kızının doğum anını o da görecek inşallah...

Herkese Merhaba,
Ben geldim...
Ayaklarım çok fena şişti...
Geceleyin karıncalanma hissediyorum...
Umarım inerler...

hoşgeldin canım bende sabah uyandığım zaman kendimde şişlik hissediyorum sonra düzeliyor elim yüzüm bacaklarım şiş uyanıyorum inşallah inerler canım gün içinde takip et kendini

ya bnde ya da sitede bi problem war giremiom sabahtan beri geçmişede gidemiorum kaldım bölelmaz: cnm sıkıldı ya bitmedi şu sitede ki problemler zaten
bebek hala ters olduğu için normal olmayacak gibi doğum..pijamayı da artık cekerim göğsüme kadar:) eksklerimi bu hafta sonu bitireyim artıkın..gec bilekaldım valla..
tekrar teşkür opuyorumnanaktan
güle güle kullan hepatitcim. yalnız değilsin bnde henüz doğum walizimi hazırlamadım çünkü annem hala getrecek ewden waliz dün zaten gıcıklığı üstündeydi getrmemiş ne zamn getirir allah bilir.. bu hafta hazırlamam lazım yoksa torbalarla hastaneye gitmek zorunda kalıcam yada sürgülü koca bawulumlakaydirigubbakcemile3

onları hastanede doğurunca doktorunn sölüyo cnm merak etme kordon temizliğinide şimdiden düşünmielim beeeboshayallersmile

Kızlar bende yarın eksik tamamlıycam..Sizce park yatak için nevresim takımı bir tane mi alıyım?
2 tane mi?

bende istiyorum eşim girsin doğuma yalnız geçen bi arkadaşım var ikinci bebişe hamile daha 10 haftalık ilki sezeryan olmuş eşi girmiş neyse kapatmışlar falan ama herhalde sitresinde etkisiyle adamcağız bayılmış yığılıp kalmış eşinin başucunda şok olmuş herkes sedyeye yatırmışlar gözünü açana kadar doğum bitmiş bile sen eşine söyle iyice hazırlansın

Canım benim gece yatarken davul gibi oluyor ayaklarım...
Sen nasılsın?

aynı şikayet bendede başladı canım hemde ne şişlik artık ayaklarımı tanıyamıyorum parmaklarım yumulup içeri kaçıyo o derece yani en fazla on dakika ayakta kalıyım başlıyor zonklamalar anne olmak çok emek istiyormuş benim el parmaklarımda son bir aydır uyuşuk vaziyette doktorum hepsi geçicek dedi başkada bişey söylemedi fisfisfis

Canım benim gece yatarken davul gibi oluyor ayaklarım...
Sen nasılsın?

bizde tam tersi işliyo demekki bu durum tatlım bende sabah ilk uyandığımda oluyo
pazartesi doktora gidicem heyecan var yarında ağdaya bakıma girmem lazım ya sinir oldum aynı zamanda yaptırdım bacaklarımda çıkmadı ama aşa mahalle full:kedi:

Kızlar bende yarın eksik tamamlıycam..Sizce park yatak için nevresim takımı bir tane mi alıyım?
2 tane mi?

valla ben iki takım aldım bir tane daha almayı düşünüyorum biri kirlenirse hemen diğerini kullanırım bebişlerin çişi kaçabilir kusabilirler o yüzden tedbirli olmak lazım

bende eşimin doğuma her ne şekilde olursa olsun girmesini istiyordum ama dinlediğim hikayeler neticesinde şuan için vaz geçtim gibi çünki doğumhanede ne yaşıyacağımız henüz belli değil benim eşimde kesin baygınlık geçirir yada sitresten bana çatar ayyy kabus gibi :))))

Kuju ben stres olmuyorum o ne diye stres olacak...Bayılırsa amma komedi olur , ben artık kendimi bırakır onu dert ederim...Benim ki şimdi başka şeyin derdinde , kızını görünce ağlayacağından korkuyor.Karizmayı çizdiririm diyor.Bir de yengeç burcu ; ben benden daha çok ağlayacağını bekliyorum beyfendinin))

Benim eşimde ilk zamanlar doğuma girmek istiyordu, şimdi vazgeçti, ben orda fenalık geçiririm kesin diyor, artık bende istemiyorum zaten.

HERKESE MERHABA NABER ŞEKERLER.
OOOOO YNUR hoşgeldin canım yaa eşin geldi bizi unuttun valla pabucumuz dama atıldı sanırım şaka bir yana nasılsın?
Simenay bazen bendede oluyo ağrılar ama eminim seninki kadar değildir.SENıN sancın varsa neden sezeryan normal değil?
Sincap bende bütün gece uyuyamadım tuvalet ve yatak arası mekik dokuyoruz resmen el parmaklarım şiş benimde.
Selkie daha doğurmamışın yarında kontrolün var inan merakla bekliyorum doğumunu.
YAĞMUR-26 maşallah kuzuna görmüş gelmiş moral depolamışın bende gelicek cuma görücem inşallah.
Hepatit amaaan millet nederse desin alem doktor kesildi başımıza ya ne takıyosun canım ya sağlıklı olsun yeter.
EGE VE AZEMHEVAL DOKTORA GıDıCEKMıŞıNıZ GÜZEL HABERLERLE GELıN ıNŞALLAH.

2 tane mi?
biz iki tane aldık cnm değişe değişe kullanırız die.. kusar, zıçar kirlenir değiştrcez illa taç ta çok güzel newresimler war netten bak bnce biz ordan aldık
bi terslik olmaz kocam yamuk yapmazsa girecekbayanssulusmile

ahh canım ya napiim ağla ağla mahfoldum dün gece kocamada surat yaptım adam 12i geçiodu geldi we alkol almıştı.. sabah güle oynıya çıktım burdan akşam surat beş karış dedi bi sorunmu war falan dedi annen 2 gündür gelio gidio selam sabah wermio ben burda eşşek başımıyım falan dedi, kendi aileme yol wermişim bak gerisinede derim yani işinize bakın falan dedi.. bnde annemin ona kırıldığını falan söyledim:umursamaz: arada ben eziliyorum.. sabah ezzan wakti uyandığımda sarılmıştık gerçiturkbayragi sabahta konuştuk benim kimsem yok sensin herşeyim dedi bnde istemiorum zaten kimseleri hep kimseler bozuyo bizi dedim sen ol gerisi önemli değil dedim sewiştik oynaştık kalktık:asigim:

Benim eşimde çok duygusaldır, kesin ağlar bebeği görünce, ama benim eşimin karizma derdi yok öyle, hiç çekinmez gözyaşı dökmekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…