- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.241
tünaydın mart güzelleria.s.
nasılsınız herkesler iyidir inşallahh
ynurcum yoktun uzun zamandır hoşgeldin eşinde geldi gözün aydın canım Allah ayırmasın bi daha
yağmurum da bebikini görmüş maşallahtombiş bebek olmuş nazar değmesin
izine ayrılacak olan arkadaşların izinleri hayırlı olsun
hasretcim dün çok üzülmüşsün okuyunca bende çok üzüldüm lütfen üzme kendini aileler bazen yapıyor bunu her evde olabilecek şeyler bunlar o yüzden artık sona yaklaştığımız bu dönemde üzülmemek elde değil ama yinede kendini yıpratma bitanecim
kendine ciciler alanlar var güle güle giyin kızlar takımlar çok hoş
Eylülce ve Toprak tarihler belli olmuş hadi gözünüz aydın sağlıcakla kavuşun bebişlere
atladığım biirşey yoktur umarım varsa özürlerden bir demeta.s.
canım merhaba hoşbuldum göbiş maşşallah resmin süper görünüyor göbişler güzelde küçüldükçe deformeler çıkıcakmı bakalım meydana :)))))))
Herkese Merhaba,
Ben geldim...
Ayaklarım çok fena şişti...
Geceleyin karıncalanma hissediyorum...
Umarım inerler...
hoşgeldin canım bende sabah uyandığım zaman kendimde şişlik hissediyorum sonra düzeliyor elim yüzüm bacaklarım şiş uyanıyorum inşallah inerler canım gün içinde takip et kendini
güle güle kullan hepatitcim. yalnız değilsin bnde henüz doğum walizimi hazırlamadım çünkü annem hala getrecek ewden waliz dün zaten gıcıklığı üstündeydi getrmemiş ne zamn getirir allah bilir.. bu hafta hazırlamam lazım yoksa torbalarla hastaneye gitmek zorunda kalıcam yada sürgülü koca bawulumlakaydirigubbakcemile3bebek hala ters olduğu için normal olmayacak gibi doğum..pijamayı da artık cekerim göğsüme kadar:) eksklerimi bu hafta sonu bitireyim artıkın..gec bilekaldım valla..
tekrar teşkür opuyorumnanaktan
3 aylık olana kadar kozmetik ürünleri kullanmayacağım ben ıslak pamukla falan temizleyeceğim altını bi tane pişik kremi yeterli ihtiyaç olursa die o da .göbek kordon temizliği için bi şeyler almak gerekebilir solüsyon ,toz onları bi yerden öğrenmek lazım
Ynurcum benim kızda ince uzunmuş aman sağlıklı olsunlarda...Benim epidural sezeryan olacak canım...Doğuma eşimde girecek inşallah alt tarafı tamamen kapatıyorlarmış yani kesilen yeri görmeyecek eşim...Kızının doğum anını o da görecek inşallah...
Canım benim gece yatarken davul gibi oluyor ayaklarım...
Sen nasılsın?
Canım benim gece yatarken davul gibi oluyor ayaklarım...
Sen nasılsın?
Kızlar bende yarın eksik tamamlıycam..Sizce park yatak için nevresim takımı bir tane mi alıyım?
2 tane mi?
biz iki tane aldık cnm değişe değişe kullanırız die.. kusar, zıçar kirlenir değiştrcez illaKızlar bende yarın eksik tamamlıycam..Sizce park yatak için nevresim takımı bir tane mi alıyım?
2 tane mi?
bi terslik olmaz kocam yamuk yapmazsa girecekbayanssulusmilebende istiyorum eşim girsin doğuma yalnız geçen bi arkadaşım var ikinci bebişe hamile daha 10 haftalık ilki sezeryan olmuş eşi girmiş neyse kapatmışlar falan ama herhalde sitresinde etkisiyle adamcağız bayılmış yığılıp kalmış eşinin başucunda şok olmuş herkes sedyeye yatırmışlar gözünü açana kadar doğum bitmiş bile sen eşine söyle iyice hazırlansın
tünaydın mart güzelleria.s.
nasılsınız herkesler iyidir inşallahh
ynurcum yoktun uzun zamandır hoşgeldin eşinde geldi gözün aydın canım Allah ayırmasın bi daha
yağmurum da bebikini görmüş maşallahtombiş bebek olmuş nazar değmesin
izine ayrılacak olan arkadaşların izinleri hayırlı olsun
hasretcim dün çok üzülmüşsün okuyunca bende çok üzüldüm lütfen üzme kendini aileler bazen yapıyor bunu her evde olabilecek şeyler bunlar o yüzden artık sona yaklaştığımız bu dönemde üzülmemek elde değil ama yinede kendini yıpratma bitanecim
kendine ciciler alanlar var güle güle giyin kızlar takımlar çok hoş
Eylülce ve Toprak tarihler belli olmuş hadi gözünüz aydın sağlıcakla kavuşun bebişlere
atladığım biirşey yoktur umarım varsa özürlerden bir demeta.s.
Kuju ben stres olmuyorum o ne diye stres olacak...Bayılırsa amma komedi olur , ben artık kendimi bırakır onu dert ederim...Benim ki şimdi başka şeyin derdinde , kızını görünce ağlayacağından korkuyor.Karizmayı çizdiririm diyor.Bir de yengeç burcu ; ben benden daha çok ağlayacağını bekliyorum beyfendinin))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?