- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.261
aynı şikayet bendede başladı canım hemde ne şişlik artık ayaklarımı tanıyamıyorum parmaklarım yumulup içeri kaçıyo o derece yani en fazla on dakika ayakta kalıyım başlıyor zonklamalar anne olmak çok emek istiyormuş benim el parmaklarımda son bir aydır uyuşuk vaziyette doktorum hepsi geçicek dedi başkada bişey söylemedi fisfisfis
biz iki tane aldık cnm değişe değişe kullanırız die.. kusar, zıçar kirlenir değiştrcez illataç ta çok güzel newresimler war netten bak bnce biz ordan aldık
bi terslik olmaz kocam yamuk yapmazsa girecekbayanssulusmile
ahh canım ya napiim ağla ağla mahfoldum dün gece kocamada surat yaptım adam 12i geçiodu geldi we alkol almıştı.. sabah güle oynıya çıktım burdan akşam surat beş karış dedi bi sorunmu war falan dedi annen 2 gündür gelio gidio selam sabah wermio ben burda eşşek başımıyım falan dedi, kendi aileme yol wermişim bak gerisinede derim yani işinize bakın falan dedi.. bnde annemin ona kırıldığını falan söyledim:umursamaz: arada ben eziliyorum.. sabah ezzan wakti uyandığımda sarılmıştık gerçiturkbayragi sabahta konuştuk benim kimsem yok sensin herşeyim dedi bnde istemiorum zaten kimseleri hep kimseler bozuyo bizi dedim sen ol gerisi önemli değil dedim sewiştik oynaştık kalktık:asigim:
HERKESE MERHABA NABER ŞEKERLER.
OOOOO YNUR hoşgeldin canım yaa eşin geldi bizi unuttun valla pabucumuz dama atıldı sanırım şaka bir yana nasılsın?
Simenay bazen bendede oluyo ağrılar ama eminim seninki kadar değildir.SENİN sancın varsa neden sezeryan normal değil?
Sincap bende bütün gece uyuyamadım tuvalet ve yatak arası mekik dokuyoruz resmen el parmaklarım şiş benimde.
Selkie daha doğurmamışın yarında kontrolün var inan merakla bekliyorum doğumunu.
YAĞMUR-26 maşallah kuzuna görmüş gelmiş moral depolamışın bende gelicek cuma görücem inşallah.
Hepatit amaaan millet nederse desin alem doktor kesildi başımıza ya ne takıyosun canım ya sağlıklı olsun yeter.
EGE VE AZEMHEVAL DOKTORA GİDİCEKMİŞİNİZ GÜZEL HABERLERLE GELİN İNŞALLAH.
Merhaba güzel Mart Anneleri...
Bizim son kontrollerdede hersey yolunda dedi doktor.
Beklenen dogum tarihi bizde 10 Mart ama doktor cantani hazirla beklemeye basla biraz iri bir bebek dedi.
Oglusum inmis bile asagi ve bastirmaya yitmeye baslamis ama henüz bir acilma felan yok.
Bu seferde ben endiselenmeye basladim.
Madem bu kadar indi yitmeye basladi ben neden hic birsey hissetmiyorum?
Sanci veya agri hic bisey yok...
ben dün ağda yaptırdım we derim yırtıldı kızlar...
alt tarafta dudak we dil arasında 1cm kadar bi yırtık oldu ellerim oraya tam uzanamadığından iyi geremedim sanırım .ok canım yandımafoldumben we kanlar şarıl şarıl aktı kudret abla (ağdacı kadın) bayılacaktı kan taşı falan koydu 2,3 kere durdu şükürdün akşamdan beri sürekli teramicin merhem falan sürüyorum.. baştan aşağı temizlendik ama bi parça deridende olduk maalsef
HERKESE MERHABA NABER ŞEKERLER.
OOOOO YNUR hoşgeldin canım yaa eşin geldi bizi unuttun valla pabucumuz dama atıldı sanırım şaka bir yana nasılsın?
Simenay bazen bendede oluyo ağrılar ama eminim seninki kadar değildir.SENİN sancın varsa neden sezeryan normal değil?
Sincap bende bütün gece uyuyamadım tuvalet ve yatak arası mekik dokuyoruz resmen el parmaklarım şiş benimde.
Selkie daha doğurmamışın yarında kontrolün var inan merakla bekliyorum doğumunu.
YAĞMUR-26 maşallah kuzuna görmüş gelmiş moral depolamışın bende gelicek cuma görücem inşallah.
Hepatit amaaan millet nederse desin alem doktor kesildi başımıza ya ne takıyosun canım ya sağlıklı olsun yeter.
EGE VE AZEMHEVAL DOKTORA GİDİCEKMİŞİNİZ GÜZEL HABERLERLE GELİN İNŞALLAH.
biz iki tane aldık cnm değişe değişe kullanırız die.. kusar, zıçar kirlenir değiştrcez illataç ta çok güzel newresimler war netten bak bnce biz ordan aldık
bi terslik olmaz kocam yamuk yapmazsa girecekbayanssulusmile
ahh canım ya napiim ağla ağla mahfoldum dün gece kocamada surat yaptım adam 12i geçiodu geldi we alkol almıştı.. sabah güle oynıya çıktım burdan akşam surat beş karış dedi bi sorunmu war falan dedi annen 2 gündür gelio gidio selam sabah wermio ben burda eşşek başımıyım falan dedi, kendi aileme yol wermişim bak gerisinede derim yani işinize bakın falan dedi.. bnde annemin ona kırıldığını falan söyledim:umursamaz: arada ben eziliyorum.. sabah ezzan wakti uyandığımda sarılmıştık gerçiturkbayragi sabahta konuştuk benim kimsem yok sensin herşeyim dedi bnde istemiorum zaten kimseleri hep kimseler bozuyo bizi dedim sen ol gerisi önemli değil dedim sewiştik oynaştık kalktık:asigim:
sezeryan olucak arkadaŞlar epİdural sezeryanı Şİddetle Önerİyorum genel anestezİ daha kÖtÜ bence.
Canım benim açılmamda var üstelik ama kemik yapım ve çatım normal doğuma müsait değil, ayrıca bende istemiyorum normal doğumu, korkuyorum açıkçası..
Hasret, aranızın düzelmesine sevindim, aile bir yere kadar, evlendikten sonra senin ailen kocan oluyor canım, hayatının geri kalanını onunla geçireceksin, kimse için kocana yüz çevirme..
Ben epidural sezeryan olacam zaten, en iyisi oymuş evet, genelde çok zor oluyormuş ayılma faslı falan, hem ayıldıktan sonra hemen ağrılar başlıyormuş..
Doğru ya zaman yaklaştıkça vakit geçmiyor inan.Bizde iyiyiz şükür 2gün sonra 34 haftalık olcez ve doğuma 4 hafta kalcak eksikleri tamamlamaya çalışıyorum bende havada bir açsa ev temizliğine başlıycez annemlen.selam tatlım hiç unuturmuyum sizleri sizlerinde beni unutmadığını görmek büyük bi moral oldu benim için iyiyim canım allaha şükür dört gözle oğluşu bekliyoruz 37+1'iz bakalım ne zaman gelicek doktor şubat 15'ten sonra heran gelebilir dedi heyecan ve korku basıyor düşündükçe zaman geçmiyor sen nasılsın ufaklık nasıl
canım sen çatı muaynesi oldunmu açılman olduğunu ordamı anladılar eyvahedigeldismile
ewett cnm bende inanın bi sizlerle paylaşıyorum bu kadar özelimi kimsem yok çünkü anlatacağım, buraya yazınca rahatlıyorum.. çok sewiorum sizleriii..valla hasretcim biz alıştık senin böyle güzel anlarından bahsetmene inan senin yazdıklarını okuyunca içim ferahlıyo bende kocişimi arıyorum yada yanımdaysa öpüşüyoss sarılıyoruz falan sen böyle üzgün olunca bende çok üzülüyorum daha doğrusu kimsenin üzgün olmasını eşiyle ailesiyle sorunlar yaşamasını istemiyorum dünyada yaşayacağımız en özel günlerimizin hep güzelliklerle dolu olmasını istiyorum inşallah kimse sorun yaşamasın hep mutlu olsun
ewet bn her fırsatte eşime onu sölüyorum zaten artık biz aileyiz diorum kendi ailemiz 2.planda kaldı sen babasın artık ben anneyim we bi bebeğimiz oluyor die hep kazıyorum beynine.. diliyorum onun ailesi çıkmasın bir daha karşıma.. kendi annem bi süre sonra normale döner umarım onu takmıyorum yeterki sussun.. eşimle zaten kawgalarımız hep başkaları yüzünden olur ya dükkan, ya hesaplar yüzünden, yada onun ailesi arkadaşları... umarım artık düzelir tabi bebeğimiz doğsun eminim herşey dahada güzel olacak... hepimiz için öyle olur inşallah kızlar bebeklerimizle birlkte ewlerimiz<e 1000kat neşe we huzur dolaropuyorumnanaktanHasretçim maşallah diyeyim size... O kapı kapandı mı eşinnle sen kalıyorsun , varlığıda yokluğuda acıyı da ikiniz çekiyorsunuz en derinden.Aile bir yere kadar artık sen eşin ve kızın yeni bir ailesiniz...
Mothercare den ben 2 tanesi 20 milyona pazen ve yine 20 milyona lastikli çarşaf almıştım indirimden bana çok uygun gelmişti.Bir de kızlar yatak koruyucu da sermek gerekiyormuş yataklara...
Kussebfial benim dr da kesinlikle epidural yaptır dedi , genel anestezide doğum sonrası kesi yerlerinin ağrısını çekiyormuşsun , epiduralda hem ilacın etkisi geç geçiyormuş hem de o arada sana ağrı kesici vurabiliyorlarmış...
VEEE MUTLU SON.OKADAR AĞLADIN KENDİNİ HIRPALADIN DEĞDİMİ BAK.SANA DÜN DE SÖYLEDİM ADAM KENDİ ANASINI BABASINI TAKMAMIŞ SENİN ANNENİ TAKICAK ANNENDE SÖYLENSİN DURSUN BOŞVER.ÖNEMLİ OLAN SİZİN SEVGİNİZ ARAYA KİM OLURSA OLSUN 3. ŞAHISLARI SOKMIYCAKSINIZ KİMSE MÜKEMMEL DEĞİLDİR HERKES HATA YAPABİLİR ÖNEMLİ OLAN İNSANLARI HATALARIYLA KABUL ETMEKTİR.ANAM SEVMİŞ EVLENMİŞİNİZ GERİSİ VIZ GELİR TIRIS GİDER.BİDE AŞKINIZI PERÇİNLEYEN MEYVENİZ OLDUMU DEĞMEYİN KEYFİNİZE.[/QUOTE]ahh canım ya napiim ağla ağla mahfoldum dün gece kocamada surat yaptım adam 12i geçiodu geldi we alkol almıştı.. sabah güle oynıya çıktım burdan akşam surat beş karış dedi bi sorunmu war falan dedi annen 2 gündür gelio gidio selam sabah wermio ben burda eşşek başımıyım falan dedi, kendi aileme yol wermişim bak gerisinede derim yani işinize bakın falan dedi.. bnde annemin ona kırıldığını falan söyledim:umursamaz: arada ben eziliyorum.. sabah ezzan wakti uyandığımda sarılmıştık gerçiturkbayragi sabahta konuştuk benim kimsem yok sensin herşeyim dedi bnde istemiorum zaten kimseleri hep kimseler bozuyo bizi dedim sen ol gerisi önemli değil dedim sewiştik oynaştık kalktık:asigim:
sezeryan olucak arkadaŞlar epİdural sezeryanı Şİddetle Önerİyorum genel anestezİ daha kÖtÜ bence.
Aynı şeyi kızımda doktorumda bana söylemişti zaten ancak çatı muaynelerimde 1 cm açılamam oldu dahada olmadı.Çatı muayenesi oldum, üstelik benim bebeğin kafasına parmağı değmiş doktorumun, o derece açılmış yani, senin haberin yok tabi foruma giremedğin için, ben 2 hafta önce hastanede yattım, erken doğum riskim var, iğne yaptılar, bebek 2-3 hafta daha dursun içerde diye, yoksa ocak annesi oluyordum ben :))
Benim doktorun dediğine göre boyu 1.55 in altında olanların çatısı dar oluyomuş.genel anestezide ayılma faslınız var ağrınız çok oluyo naroz olyınız var.Epidural normal doğum gibi göre göre doğum yapıyosun bebeği hemen emziriyosun ağrın oluyo ama diğerine göre daha az.8 saat kalkmıyosunuz daha sonra yürüyebiliyosunuz sıvı gıdalar alabiliyosunuz.
Çatı muayenesi oldum, üstelik benim bebeğin kafasına parmağı değmiş doktorumun, o derece açılmış yani, senin haberin yok tabi foruma giremedğin için, ben 2 hafta önce hastanede yattım, erken doğum riskim var, iğne yaptılar, bebek 2-3 hafta daha dursun içerde diye, yoksa ocak annesi oluyordum ben :))
kız ulanlar bebiş doğurabilirmitoprak we eylülce hadi bakalım tarihler netleşti dmek hayırlısı olsun inşallah..
ulan mutlu hala 37 ayazıyo o tickerda bakıorumda normal s.a.t gösterdiği doğum tarihine geldin o doktorun bu hususta ne dio çok merak ettim...
ben bu gün çok ağladım halada ağlıyorum 10 dakika oldu susalı annem içinde ki herşeyi döktü we gitti kocamdan nefret ediyor:sinifsinif: çok üzüldüm çoookkk... we iister istemez cengize tawır aldım 4ü geçiodu geldi dükkana o andan itibaren suratım hep yerleri süpürdü neyin war dedi yok bişey dedim ama hiç ilgilenmedim yüzüne bakmadım ewe indim yatak odasına annem yine aydı saydı cengize babasına banada laflar wurdu we gitti cengiz sonra geldi ewe kurtlar wadisini iledi biraz ben ayrı koltukta uzandım iç bakmadım we konuşmadım o da çekti gitti bi kadeh wiskisini içip:1no2: sonra ben ağlama krizine girdim toparlanamadım ağladıkça hıçkırdıkça sancılarım oldu şimdi iyiyim... ama çok üzgünüm cengizede kızgınım annem çoğu saydığı şeylerde haklıydı ben bunlarla yüzleşmek zoruma gitti sanırım çok mutsuzum...
simenay benimde sancılar var ama açılma yokmuş dün dr ultrasonla bakmadıÇatı muayenesi oldum, üstelik benim bebeğin kafasına parmağı değmiş doktorumun, o derece açılmış yani, senin haberin yok tabi foruma giremedğin için, ben 2 hafta önce hastanede yattım, erken doğum riskim var, iğne yaptılar, bebek 2-3 hafta daha dursun içerde diye, yoksa ocak annesi oluyordum ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?