- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.281
canım çok geçmiş olsun yeni öğreniyorum çatı muaynesinde farkedincemi yatırdı doktor seni nasıl oldu ayrıtıları anlatsana ayyy çok heyecanlandım allahım kolaylık versin sana az daha dayansın bebişin yarın sezeryan tarihi belli olucak demiştin dimi canım önümüzdeki günlerde kucağına alırsın inşallah sağlıkla bebişini çatı muaynesini kaçncı haftada yaptılar canım eyvahedigeldismile
Hiloş benim dün ki kontrolde yani 37+0 da 2.913 çıktı kızım, 36+0 da 2650(ama dr. pozisyondan sağlıklı bir ölçüm yapamamıştı), 35+0 da 2550 çıkmıştı.Benim kızım çok kilolu değil hatta haftasından 1-2 gün geriden geliyor.İlk zamanlar buna çok takılııyordum ama şimdi takmıyorum doğduktan sonra ben ona kilo aldırırım yeter ki sağlığı yerinde oldun ...
Sağol canım, hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza... Benim 2 hafta önce bir gün gece sancım oldu, sonra makatta doluluk ve baskı hissettim, büyük abdestimi tutamıyordum, burdaki arkadaşlarında uyarısıyla doktorumu aradım, hemen gel dedi, gittim hastaneye, nst de çok sancım çıktı, çatı muayenesinde de o haftalarda olmaması gereken kadar açıklık olduğunu söyledi doktorum, bebek iyice aşağı inmiş, bebek geliyor dedi doktor, bendeki şok ve korkuyu görecen, elim ayağım, her yerim titriyor, olmaz en az 2 hafta daha içerde tutmamız lazım diye apar topar yatırdı beni doktor hastaneye, ciğer geliştirici iğne ve sancı durdurucu iğne yaptılar, sabha kadarda serum yedim, sabah bişeyim yoktu iyiydim, sancılarda kesildi, 2 haftadır evde yatıyorum işte, 2 hafta daha dayansak 38. haftaya gelecez ama sancılarım yine başladı malesef, sanırım 37. haftada alacak doktor, çünkü bende plasenta yaşlanması da çıktı, bebek beslenemiyor artık, bakalım yarın belli olacak herşey, hakkımızda hayırlısı..
valla kafayı öyle takmışımki bende şu temizlik işine gece kaç kere kalktım her uykuya dalışımda temizlik yapıyorum boya badana perdeler pencereleri silmeye kadın arıyorum sokaklara düşüp eşimle tartışıyorum sabah ardım dedim ben delirmeden yapalım şu boyayı
ay iddayamı girsek napsak MUTLUMU önce doğurcek SELKİEMİ bence selkie belkim yarın bile doğurabilir yada pazartesi.
yaw bırakın o mutluyu 2 aydrı doğuracak die oyalıyo bizi bak normal tarihine geldi yine bebişiay iddayamı girsek napsak MUTLUMU önce doğurcek SELKİEMİ bence selkie belkim yarın bile doğurabilir yada pazartesi.
Ağlamak yok artıkın bunda sonraki ağlaman kızının doğumunda sevinçten olur inşallah.Kız kukuyuda zedeletmişin daha doğum yapmadan.Ne karıymış be o deriyide almış götürmüş iyi kocan görmemiş kadını pataklardı valla.İyi cesaret ediyosunuz valla ağday haytta yaptırtamam.Zaten ağda yapa yapa deri sarkması oluyomuş benim kuku daha ilk günkü kibin çıtır.Şeniz[/QUOTE]ahh o 3. şahıslar olmasa zaten.. ewt cnm kendi ana babasına eywallahı yok kimseyede olmaz yani.. ama işte annem mahwetti dün beni saydı saydı gitti içinde birikmiş ne warsa döktü:gitme: neyse hatırlamicam ağlıyasım gelio yinenaniknanik
kız kocamla değil problem bu defa annemyasakkelime dün lafları saydı saydı kusut içindekileri gitti bnde etkisinde kalıp kocama kıçımı döndüm..merhaba anne adayları;
Temizlik yapmaktan yoruldum walla ama az kaldı birtek bebeğimin kıyafetleri ve tüller kaldı halılarıda haftaya yıkamaya vereceğim çok şükür ama dip bucak temizlemek te yorucu yani ...
Geçmişi okuyup çıkıyorum ama doğum tarihi belli olan arkadaşlarıma sizin adınıza sevindim ama Daha erken değilmi?Şubat ayı ?Bazı doktorlar sağlık problemleri görenlere direk sezeryana alır sizin son durumlarınız ne de bu kadar -2-3 hafta önceden doğuma alıyorlar...
Hadi Selkie istisna ,Sinemay istisna Ya TOPRAK senin neden bu kadar erken?EYLÜLCE?
Önemli olan sağlıklı olsunlarda başka bisey olmasın
Gülencim gözün aydın yengen doğum yapmış sağlıklı bebeğine...Parmağı içinde dert etmesin plastik cerrahi ile düzelir başka sorunu olmasında ....
HASRETİM;Nedir senin bu kocandan çektiklerin üzme kendini boşver,ağdanı da olmuşsun maşallah ama dikkat ette enfeksiyon kapma nemli tutma kaşındıkça kaşıyasın gelir....
YNUR;Hosşgeldin canım nasıl gidiyor ?
HİJYENİM;Dinleniyorsun değilmi sen de üzme kendini desinler sen kafana takma kayınvaliden gelseydi de ne yapacaktı ki hem hastane sana yakın doğum olsa neyse Allahtan kötü bisey yoktu dikkat et ve dinlen canım
Bugün doktora gidenler vardı güzel haberlerle gelsinler
selam kızlar hayırlı cumalar
kız ulanlar bebiş doğurabilirmi
doktorum ctesi günü 10 günümün kaldığını söyledi 5i gitti 5i kaldı benim bergüzar korelle 15 gün vardı aramda o doğurmuş bir hafta erken sanırım benimde 1 haftam kaldı dr dün sancılarımın 165lerde olduğunu görünce koş hemen alttan muayene edecem dedi baktı açılma yokmuş önceleri 100leri görüyordu ama saniyelik bu sefer 3-4 sn sürdü
başka dr kaçıncı bebek hisssetmiyormusun dedi yok dedim ama sonradan alttan iğneler batar gibi oldu muayenedede önce rahattım sonra kastım biraz sıkıntılı oldu ama sonra yürüyüş bile yaptım
benim annemde eşime herşeyi söyledi annenler haksızlık yapıyor filan diye bende ogün çok ağladım ayrı yattık annemde çok üzülmüş tansiyonu çıkmış napalım şimdi iyiyiz annemlede arası düzeldi eşimin
simenay benimde sancılar var ama açılma yokmuş dün dr ultrasonla bakmadı
muayene edip normal doğuma karar kıldı bende sezeryan olacak benim yürüyüşler boşa gtti diye düşünüyordum şimdi hurmayada başlayayım senin kontrol ne zaman
fty izne ayrılmış sanırım
dila nerelerde
selkienin nişanı geldi artı bebek iri olunca erken alcak doktor.Kızın leğen kemiğinde kayma olunca iri bir bebeği normal doğurman zor olur demiş doktor.Yarın çatı muaynesi var bebek enson 3600 kgdı. büyük ihtimal pazrtesi yada hafta içi doğumunu yaparız demiş doktor.canım selkie'nindemi sancıları var ayyyyy ben girmeyeli neler olmuş ya çok fena heyecan bastı beni bende onlara çok yakınım sat olarak eyvahedigeldismile
temizlik işi benimde gözümde büyüyo valla perdeler neysede halılar problem.Biz yazın boyattık hiçbirşeye yaramadı yağmurdan su aldı ev hep kalktı boyalar dökülüyo yaza panjur yaptırcam tekrar boya.hergün ev süpürüyorum bugün yaydım pc başındayım bugünlük pasaklı olmaya karar verdim.
selkienin nişanı geldi artı bebek iri olunca erken alcak doktor.Kızın leğen kemiğinde kayma olunca iri bir bebeği normal doğurman zor olur demiş doktor.Yarın çatı muaynesi var bebek enson 3600 kgdı. büyük ihtimal pazrtesi yada hafta içi doğumunu yaparız demiş doktor.
Hımm saol canım. ama bence güzel senin bebişi kilosu sanki.bana az gelmedi.maaşlahh ona. sağlıklı olsunda.ayyy ya son 10 güsenin yerinde olsam heycandan titrerdim .süreklide ağlardım duygulanıp..... of düşünsene bi ya bir can gelecek evine .Ve Allahın gücüne kudretine bak senden bir can veriyor sana.Sende canından can veriyon ona. ellemeye bakmaya kıyamaz doyamaz insan heralde. bu duygu ne anne baba ne koca kardeş sevgisine benzemezmiş.... İnşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize.Bu duyguyu tatmak isteyen herkeze Allahm nasip etsin.:Saruboceq:
selkienin nişanı geldi artı bebek iri olunca erken alcak doktor.Kızın leğen kemiğinde kayma olunca iri bir bebeği normal doğurman zor olur demiş doktor.Yarın çatı muaynesi var bebek enson 3600 kgdı. büyük ihtimal pazrtesi yada hafta içi doğumunu yaparız demiş doktor.
geçen haftaki çatı muaynesinden sonra kanlı akıntısı gelmiş doktor nişanda olabilir yada muaynedende kaynaklanabilir demiş sancı bekle demişti ama sancısı olmadı yarın muaynesi var bakalım nediycek.nişanımı geldi ya ben unutkan oldum yada duymadımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?