2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anne adayları;
Temizlik yapmaktan yoruldum walla ama az kaldı birtek bebeğimin kıyafetleri ve tüller kaldı halılarıda haftaya yıkamaya vereceğim çok şükür ama dip bucak temizlemek te yorucu yani ...
Geçmişi okuyup çıkıyorum ama doğum tarihi belli olan arkadaşlarıma sizin adınıza sevindim ama Daha erken değilmi?Şubat ayı ?Bazı doktorlar sağlık problemleri görenlere direk sezeryana alır sizin son durumlarınız ne de bu kadar -2-3 hafta önceden doğuma alıyorlar...
Hadi Selkie istisna ,Sinemay istisna Ya TOPRAK senin neden bu kadar erken?EYLÜLCE?
Önemli olan sağlıklı olsunlarda başka bisey olmasın

Gülencim gözün aydın yengen doğum yapmış sağlıklı bebeğine...Parmağı içinde dert etmesin plastik cerrahi ile düzelir başka sorunu olmasında ....

HASRETİM;Nedir senin bu kocandan çektiklerin üzme kendini boşver,ağdanı da olmuşsun maşallah ama dikkat ette enfeksiyon kapma nemli tutma kaşındıkça kaşıyasın gelir....

YNUR;Hosşgeldin canım nasıl gidiyor ?

HİJYENİM;Dinleniyorsun değilmi sen de üzme kendini desinler sen kafana takma kayınvaliden gelseydi de ne yapacaktı ki hem hastane sana yakın doğum olsa neyse Allahtan kötü bisey yoktu dikkat et ve dinlen canım

Bugün doktora gidenler vardı güzel haberlerle gelsinler

ahh o 3. şahıslar olmasa zaten.. ewt cnm kendi ana babasına eywallahı yok kimseyede olmaz yani.. ama işte annem mahwetti dün beni saydı saydı gitti içinde birikmiş ne warsa döktü:gitme: neyse hatırlamicam ağlıyasım gelio yinenaniknanik[/QUOTE]
Ağlamak yok artıkın bunda sonraki ağlaman kızının doğumunda sevinçten olur inşallah.Kız kukuyuda zedeletmişin daha doğum yapmadan.Ne karıymış be o deriyide almış götürmüş iyi kocan görmemiş kadını pataklardı valla.İyi cesaret ediyosunuz valla ağday haytta yaptırtamam.Zaten ağda yapa yapa deri sarkması oluyomuş benim kuku daha ilk günkü kibin çıtır.Şeniz

Sağol canım, hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza... Benim 2 hafta önce bir gün gece sancım oldu, sonra makatta doluluk ve baskı hissettim, büyük abdestimi tutamıyordum, burdaki arkadaşlarında uyarısıyla doktorumu aradım, hemen gel dedi, gittim hastaneye, nst de çok sancım çıktı, çatı muayenesinde de o haftalarda olmaması gereken kadar açıklık olduğunu söyledi doktorum, bebek iyice aşağı inmiş, bebek geliyor dedi doktor, bendeki şok ve korkuyu görecen, elim ayağım, her yerim titriyor, olmaz en az 2 hafta daha içerde tutmamız lazım diye apar topar yatırdı beni doktor hastaneye, ciğer geliştirici iğne ve sancı durdurucu iğne yaptılar, sabha kadarda serum yedim, sabah bişeyim yoktu iyiydim, sancılarda kesildi, 2 haftadır evde yatıyorum işte, 2 hafta daha dayansak 38. haftaya gelecez ama sancılarım yine başladı malesef, sanırım 37. haftada alacak doktor, çünkü bende plasenta yaşlanması da çıktı, bebek beslenemiyor artık, bakalım yarın belli olacak herşey, hakkımızda hayırlısı..

Hımm saol canım. ama bence güzel senin bebişi kilosu sanki.bana az gelmedi.maaşlahh ona. sağlıklı olsunda.ayyy ya son 10 güsenin yerinde olsam heycandan titrerdim .süreklide ağlardım duygulanıp..... of düşünsene bi ya bir can gelecek evine .Ve Allahın gücüne kudretine bak senden bir can veriyor sana.Sende canından can veriyon ona. ellemeye bakmaya kıyamaz doyamaz insan heralde. bu duygu ne anne baba ne koca kardeş sevgisine benzemezmiş.... İnşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize.Bu duyguyu tatmak isteyen herkeze Allahm nasip etsin.:Saruboceq:

valla kafayı öyle takmışımki bende şu temizlik işine gece kaç kere kalktım her uykuya dalışımda temizlik yapıyorum boya badana perdeler pencereleri silmeye kadın arıyorum sokaklara düşüp eşimle tartışıyorum sabah ardım dedim ben delirmeden yapalım şu boyayı

ah bebeğim ya çok geçmiş olsun allah dayanma gücü versin bebişine az kalmış zor günlar geçirmişsin inşallah bundan sonrası çok güzel olucak canım benim yaaa bendede bazen ağrılar oluyor hatta bebişim herhangi bi yerinni çıkarıyormuş gibi bi garip ağrılar ama seninki gibi şiddetli değil allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq: tekrardan çok geçmiş olsun allah bebişini sana sağlıkla bağışlasın inşallah :Saruboceq:

temizlik işi benimde gözümde büyüyo valla perdeler neysede halılar problem.Biz yazın boyattık hiçbirşeye yaramadı yağmurdan su aldı ev hep kalktı boyalar dökülüyo yaza panjur yaptırcam tekrar boya.hergün ev süpürüyorum bugün yaydım pc başındayım bugünlük pasaklı olmaya karar verdim.

ay iddayamı girsek napsak MUTLUMU önce doğurcek SELKİEMİ bence selkie belkim yarın bile doğurabilir yada pazartesi.
yaw bırakın o mutluyu 2 aydrı doğuracak die oyalıyo bizi bak normal tarihine geldi yine bebişi
Ağlamak yok artıkın bunda sonraki ağlaman kızının doğumunda sevinçten olur inşallah.Kız kukuyuda zedeletmişin daha doğum yapmadan.Ne karıymış be o deriyide almış götürmüş iyi kocan görmemiş kadını pataklardı valla.İyi cesaret ediyosunuz valla ağday haytta yaptırtamam.Zaten ağda yapa yapa deri sarkması oluyomuş benim kuku daha ilk günkü kibin çıtır.Şeniz[/QUOTE]
inşallah cnm ay yok ona sölemedim, bi daha yollamaz beni kuaföre kadınada ters bişe söler zatn karşı komşumuz kuaför yüzyüze bakıyoz burda
kız kocamla değil problem bu defa annemyasakkelime dün lafları saydı saydı kusut içindekileri gitti bnde etkisinde kalıp kocama kıçımı döndüm..

yaw fulya iyiki ist.da değilsin walla getrtecektin beni kapınaklava: kız bu doktr 1,5 aydır 37 demiomu senin yawruya.. ne oldu normal doğum tarihine geldin işte normal haftandasın ahh dinlleyip bırakacaktın şu çatlak profesörü neyse bari doğumunu sorunsuz bi şeklde gerçekleştirsinalsanaalsanasmile

canım selkie'nindemi sancıları var ayyyyy ben girmeyeli neler olmuş ya çok fena heyecan bastı beni bende onlara çok yakınım sat olarak eyvahedigeldismile
selkienin nişanı geldi artı bebek iri olunca erken alcak doktor.Kızın leğen kemiğinde kayma olunca iri bir bebeği normal doğurman zor olur demiş doktor.Yarın çatı muaynesi var bebek enson 3600 kgdı. büyük ihtimal pazrtesi yada hafta içi doğumunu yaparız demiş doktor.

yaa biliyorum canım Allah kolaylık versin bende kalkabilirsem bi süpürge açıcam şimdi
eşim ayarlamış boyacıyı pazartesi yapılıcak şükürki ondan sonrada artık temizliğimi bitiririm rahatlarım neyse kalkayımda süpüreyim evi

nişanımı geldi ya ben unutkan oldum yada duymadımbilmiyorumkismile

Hem de nasıl heyecanlı ve mutluyum bir bilsen...Bir de ben tüp bebekle hamile kalan(bende kistler olduğu için) birisi olarak yaşadığım duyguları tarif edemem...

ay çok heyecanlıyım şuan anlatamam yaaa daha dün gibi şurda ikili testler üçlü testler of ya hadi bakalım yarılısı arkadaşım bide trabzonlu bi arkadaşımız vardı ikizleri olan o naptıki bilen varmı aranızda :roflol:

Temizlik işi benimde gözümde büyüyüp duruyor vallaha...bende izne çıktığımda yaptırıcam 1 martta...
inşallah bi problem olupta bizim hanımkız erken gelmeye çalışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…