- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.301
merhaba anne adayları;
Temizlik yapmaktan yoruldum walla ama az kaldı birtek bebeğimin kıyafetleri ve tüller kaldı halılarıda haftaya yıkamaya vereceğim çok şükür ama dip bucak temizlemek te yorucu yani ...
Geçmişi okuyup çıkıyorum ama doğum tarihi belli olan arkadaşlarıma sizin adınıza sevindim ama Daha erken değilmi?Şubat ayı ?Bazı doktorlar sağlık problemleri görenlere direk sezeryana alır sizin son durumlarınız ne de bu kadar -2-3 hafta önceden doğuma alıyorlar...
Hadi Selkie istisna ,Sinemay istisna Ya TOPRAK senin neden bu kadar erken?EYLÜLCE?
Önemli olan sağlıklı olsunlarda başka bisey olmasın
Gülencim gözün aydın yengen doğum yapmış sağlıklı bebeğine...Parmağı içinde dert etmesin plastik cerrahi ile düzelir başka sorunu olmasında ....
HASRETİM;Nedir senin bu kocandan çektiklerin üzme kendini boşver,ağdanı da olmuşsun maşallah ama dikkat ette enfeksiyon kapma nemli tutma kaşındıkça kaşıyasın gelir....
YNUR;Hosşgeldin canım nasıl gidiyor ?
HİJYENİM;Dinleniyorsun değilmi sen de üzme kendini desinler sen kafana takma kayınvaliden gelseydi de ne yapacaktı ki hem hastane sana yakın doğum olsa neyse Allahtan kötü bisey yoktu dikkat et ve dinlen canım
Bugün doktora gidenler vardı güzel haberlerle gelsinler
canım kısaca özetliyim ben sana durumları.ay çok heyecanlıyım şuan anlatamam yaaa daha dün gibi şurda ikili testler üçlü testler of ya hadi bakalım yarılısı arkadaşım bide trabzonlu bi arkadaşımız vardı ikizleri olan o naptıki bilen varmı aranızda :roflol:
Ellerine sağlık arkadaşım...Benim doğum tarihinde 38+4 olacak.Biliyorsun sezeryanda SAT tan 10 gün önce alıyorlar hem bebek gelişimini tamamladığı için hem de dışarıda alacağı kilo içeride alacağından fazla olacağı için...Ve tabi bir de biliyorsun 37 den sonra her an bebek gelebilir, anneyi ve bebeği böyle bir riskle karşı karşıya bırakmak istemiyorlarmış...Dün NST deyken yanıma bir bayan yattı normalde dr. perşembe günü bebeği alalım demiş o da hem hazırlıklarım tamam değil diye hem de bebek biraz daha kilo alsın diye 3-4 gün daha duralım demiş ama sancısı başlamıştı dün.Yani bu tür durumlarda olabiliyor...
canım kısaca özetliyim ben sana durumları.
SİNANNURAY adlı arkadaşımız erken doğum yaptı 34 haftalık fakat bebeğini kaybetti.
ELİTU sezeryanlla doğum yaptı oğluşunun resimlerini koydu çok tatlı.
Hijyeniminde geçenlerde sancısı oldu biraz simenayı öğrendin zaten.
DOĞUMU BEKLENEN ARKADAŞLAR MUTLU03,SELKİE,18 ŞUBAT EYLÜL-CE,22 ŞUBAT TOPRAK28,27 ŞUBAT GÜLEN.
arkadaşlar simdi dr dan geldim karnım ağrıyo diye gitmistim tam 34 haftalığım bugün ,çok mutluyum oğlumu 1-2 saniye gördüm yüzünü kapattı yine elleriyle fot alamadık çok tatlı bişeyyyyyyyy .kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya :)) yada bana öle geldi dünyanın en güzel bebeği .popo geliş dedi dönmeyebilir artık dedi olsun ben sezeryan yapacam zaten dedim
canım kısaca özetliyim ben sana durumları.
SİNANNURAY adlı arkadaşımız erken doğum yaptı 34 haftalık fakat bebeğini kaybetti.
ELİTU sezeryanlla doğum yaptı oğluşunun resimlerini koydu çok tatlı.
Hijyeniminde geçenlerde sancısı oldu biraz simenayı öğrendin zaten.
DOĞUMU BEKLENEN ARKADAŞLAR MUTLU03,SELKİE,18 ŞUBAT EYLÜL-CE,22 ŞUBAT TOPRAK28,27 ŞUBAT GÜLEN.
arkadaşlar simdi dr dan geldim karnım ağrıyo diye gitmistim tam 34 haftalığım bugün ,çok mutluyum oğlumu 1-2 saniye gördüm yüzünü kapattı yine elleriyle fot alamadık çok tatlı bişeyyyyyyyy .kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya :)) yada bana öle geldi dünyanın en güzel bebeği .popo geliş dedi dönmeyebilir artık dedi olsun ben sezeryan yapacam zaten dedim
Ayyy canım benim. Bugün itibari ile bende tam 34 haftalığım. Kilosuna ne dedi doktor. Benim kızım da popo gelişti en son salı günü benim randevum bakalım neler diyecek.
Pancubencim çok doğru söylüyorsun normal doğum en iyisi hatta ben normal doğum istiyorum bu konuda da kendimi cesur hissediyorum ama bebikime 3. tüp bebekte hamile kaldığım için riskede atamıyorum.Bebek için en iyisi ve rahatı sezeryan olduğu için bu şekilde karar vermek zorunda kaldım...Hayırlısı artık...
canım gözün aydın maşalla oğluşuna beklenen doğum tarihi ne.
selam kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız doğum tarihleri belli olan arkadaşlara gözü aydın diyorum allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah benimde modemde arıza var internet gidip geliyo hemde tam zamanında doğumlar yaklaşmışken bakalım bir çaresine bakıcaz benimde doğuma 13 gün kaldı ayın 26 da oğluşumu sezeryanla kucağıma alıcam inşallah çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın herşeyimi hazırladım bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane çantamı hazırladım şimdi temizlik yapıyorum oda bitti sayılır az kaldı tek eksik bebeğimiz inşallah onuda hayırlısıyla kucağımıza alırız....
Ben 10 gün önce gittiğimde 1550 dedi doktor. Bende çok az değilmi dediğimde popo geliş olarak gözüktüğü için ölçümler değişebilir dedi banada. gr olarak banada çok az geldi ama bir haftadır sıkı bir beslenme proğramı içerisine girdim. Hergün ceviz, hurma, pekmez, fındık, yumurta, süt ve proteinden yüksek besinlerle besleniyorum. İnşallah salı günü kilosu beni tatmin edecek bir şekilre çıkar. Tahmini doğum tarihi ne olarak gözüküyor ege43 senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?