2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AY BEKNURCUM YA nezor bir durum inşallah çıkar bir yol bulurlar ama canım bence sen artık karışma zaten yeterince borç vermişin kefil olursan falan ödeyemezlerse sende zorda kalıcan bebek geliyo neolur neolmaz para lazım hem eşin biliyomu bütün bunları.Zaten ödeyemezlerse senin evliliğinde zora düşer seninde düzenin bozulur baban hepten üzülür bence enişten ne yapıp edip hallaetsin okadar borcu yaparken sanamı güvendi.

Sağol canım inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...

normal tarihi ta a a a 27 mart :) ama sezeryan olunca 19 mart gibi alırız dedi . bi kaç bi şey sordum ben sana tarafımdan kadın doğum uzmanı diploması vereceğim diyo ne çok şey biliyosun dedi :))))

benimkie bir değişiklik olmazsa 15 mart.Benim doktorumda beni asistan olarak alıcak ben bide yaklaşık 6 senedir falan gidiyorum aynı doktora her gittiğimde der.

çok teşekkürler canım benim o hazırlıklar çok tatlı telaşlar hele o minicik kıyafetleri yıkayıp ütülemek bir başka heyecan sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini:1hug:

ay maşallah seninde çok az kalmış sağsalim doğurman dileğiyle canım ay bebeklerimiz geliyo yavaş yavaş.ne çabuk geçti zaman aslında.

Canım kendini üzme bebeğini düşün öncelikle yaaa harcama yaparken yada şirketi batırıken sana mı güvenmişler bunlar en başta enişten ..Seninde bir ailen var kendini riske atma bırak ablan anlatsın sen elinden gelenini yapmışsın öenmli olan şuan sensin ...Babana büyük geçmiş olsun çok zor bir hastalık ve moralinin yüksek olması lazım üzme bence bırak onlardan duysa bile sen moralini yüksek tut ki babanın yanında ol destek ol ...Babanda bisey yapamaz biliyorum ama hiç olmazsa hayırsız bir damadının olduğunu bilsin ve yeğeninde morali çok önemli ....Sende kendini fazla yıpratma ve düşünmemeye çalış olur mu?

Kızlar ben yürürken kasıklarım ağrıyor böyle batma gibi birşey oluyor zor yürüyorum
benimde ağrıyor özellikle sol kasığım o yüzden çok yürüyemiyorum..doktorda ağrırsa yorma dedi

Eşim garibim kimse üzülmesin diye diyor ki biz alalım kredi ödemezlerse biz öder yardım ederiz yada kefil olalım diyolar...Şimdi onu da ben engelliyorum iyilikten maraz doğar, alışmış kudurmuştan beterdir ödemezlerse bizim donunumuza kadar alır banka dedim..
Ablamı da babama söyleme konusunda ben ikna ettim ama babamın bu halini görünce kendimi suçlu hissettim..Ama bilmeleri lazım diye düşündüm sonuçta kaç milyarlık borca hem onlar gircek hemde ben okadar borcun altına imza atıcaktım...

ay maşallah seninde çok az kalmış sağsalim doğurman dileğiyle canım ay bebeklerimiz geliyo yavaş yavaş.ne çabuk geçti zaman aslında.

çok sağol canım inşallah hepimie rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip eder biz biraz daha deneyimliyiz ilk bebeklerden ama ben sanki ilk defa gibi heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun :1hug:

çok sağol canım inşallah hepimie rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip eder biz biraz daha deneyimliyiz ilk bebeklerden ama ben sanki ilk defa gibi heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun :1hug:
canım al bendende okadar ya çok heycanlıyım sanki ilk bebeğimmiş gibi.Sabırsızlıkla bekliyoruz bebeğimizi ailecek hele kızım kardeşi olucak diye çok heycanlı benimde 2 gün sonra 4 haftam kalıyo allahım hepimizin yardımcısı olsun sağsalim kavuşalım bebeklerimize.

Siendrunce kullanıcısından alıntı
Kızlar ben yürürken kasıklarım ağrıyor böyle batma gibi birşey oluyor zor yürüyorum

offff offf penguen gibi ama ayklarımıda kaldırmada sürüyerek yürüyorum resmen ... çok zormuş yawww son ayalr.......... en güzell zamanalr 3-6 arası altın çağdı valla :)))))))))

HASRET;canım yaaa geçmişi okuyunca gördüm pardon yaaa annenle de olsa bozma morali valla çok ararsın ben suan okadar çok arıyorum ki annemi şuan olsada yanımda bu günlerimiz görse diye ne bilim ben anne ve babalar için ne derlerse haklılar diye düşünüyorum art niyet gözetmeyenler için bazı anneler ve babalar var ki ben bunlar için anne ve baba olamaz diyebiliyorum.....

Saolun kızlar desteğiniz için ohhh anlattım daha da rahatladım..ben gamsız değilim vizdan azabı duyuyorum ablamın durumuna ama öbürünü de boğazını sıkıp öldürmek istiyorum benim annemi ablamı bebeğimi üzdü diye...Babamın şuan hastalığı çok hassas heran kansere dönebilir üzüntüden... eşimin herşeyden haberi var...
Ama salak eniştemin babası var onun gibi hayırsızın teki işte...bu durumları bilmiyo..şeytan diyoki aç telefon söyle herşeyi şikayet et diyor..ama bana düşmez...
ablam şuan deseki ben boşanıcam dese şahitlik yapar üstünede para yardımı eder bi ev alması için de destek bile olurum valla..Ama şu durumda zırnık koklatmam...Herkes para harcamayı ii biliyor..benim eşimle ben kerizmiyiz başkaları kıçını rahat ettrsin diye çalışıp çabalamıyoruz...

kız aynı gün doğurcez desene senin bide kızın olcekti hemen neşik kertmesi yapak.a.s.ŞenizAslında benim mart sonu ama ilki sezeryan olunca buda 10 gün falan önce alıncak.

kız bi evde iki balık bunalr oturur anca ağlaşırlar ne geçinebilirler nede çocuk büyütebilriler boşvr ikiside kendi kısmetlerini bulsun :))))))))))))))))

canım gözün aydın bebişini görmüşsün seninde tarihin belli olur yakında

canım zor bi durum gerçekten ablana da üzüldüm sanada babana da ama bence kefil olma derim çünkü ödeyememe durumu olursa sizin başınız ağrır bu sefer insan ablası yada aileden biri olunca söylemesi zor oluyor ama sende artık sadece kendini değil bebeğinide düşünmek zorundasın inşallah en kısa zamanda bi yolunu bulup toparlanırla onların bi çocukları varmış üzüldüm gerçekten

hadi gözün aydın canım seninde günün belli oldu sende sağlıcakla alırsın inşallah kuzunu kucağına annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…