- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.321
Hayırlısı canım en başta sizin sağlığınız istisna dışında diyorum zaten senin durumunda bir problem yoksa neden olmasın.Ben çok rastladım doktorlar olsun hastalardan da olsun Sezeryana yönelmeleri ilerde doğacak anne de rahatsızlıkları da bilmiyorlar en başta kilo problemi bile oluyor...Bacak kasılamları doğumdan sonra 3 ay devam ediyor boy ve kiloda varsa ....Neyse yaaa inşallah güzel olur hersey bebeklerimizle hayatımız bir an önce düzene girmesi dileğiyleee
normal tarihi ta a a a 27 mart :) ama sezeryan olunca 19 mart gibi alırız dedi . bi kaç bi şey sordum ben sana tarafımdan kadın doğum uzmanı diploması vereceğim diyo ne çok şey biliyosun dedi :))))
Ayyy canım benim yaaaa seninde az kaldı bacım hadi bakalım haftaya da ben yıkayacağım kıyafetleri perşembe olucak pazar günü karşıya kayınvalideye gidicez çarşamba dönücem ondan sonra bebeğimin eşyaları ile ilgileneceğim ve çanta hazırlayacağım...Daha ördüğüm bebeğime battaniye dikillecek onu yarın diktirmeye vericem bir tek onu yıkadım ...Bisey kalmadı artık sayılı günlerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız doğum tarihleri belli olan arkadaşlara gözü aydın diyorum allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah benimde modemde arıza var internet gidip geliyo hemde tam zamanında doğumlar yaklaşmışken bakalım bir çaresine bakıcaz benimde doğuma 13 gün kaldı ayın 26 da oğluşumu sezeryanla kucağıma alıcam inşallah çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın herşeyimi hazırladım bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane çantamı hazırladım şimdi temizlik yapıyorum oda bitti sayılır az kaldı tek eksik bebeğimiz inşallah onuda hayırlısıyla kucağımıza alırız....
Canım kendini üzme bebeğini düşün öncelikle yaaa harcama yaparken yada şirketi batırıken sana mı güvenmişler bunlar en başta enişten ..Seninde bir ailen var kendini riske atma bırak ablan anlatsın sen elinden gelenini yapmışsın öenmli olan şuan sensin ...Babana büyük geçmiş olsun çok zor bir hastalık ve moralinin yüksek olması lazım üzme bence bırak onlardan duysa bile sen moralini yüksek tut ki babanın yanında ol destek ol ...Babanda bisey yapamaz biliyorum ama hiç olmazsa hayırsız bir damadının olduğunu bilsin ve yeğeninde morali çok önemli ....Sende kendini fazla yıpratma ve düşünmemeye çalış olur mu?Arkadaşlar size bikaç gündür birşey anlatmak istiyorum...İçim çok sıkılıyor, paylaşmam lazım ama ablam filan burayı okursa çok kötü olur diye paylaşamıyorum...Ama bu son bir haftadır okadar stres altındayım ki paylaşmassam çatlıcam bebeğime bişi olucak diye korkuyorum..
Benim ablam ve hayırsızında hayırsızı eşi, başlarken daha batacağı belli olan bi şiket kurdu ve batırdı...borçları yüzünden binbirgüçlükle aldıkları evi satmak zorunda kaldılar ve bunu annemler babamdan sakladılar..Çünkü bu iki tencere kapak evlendiklerinden beri kredi kartı ev borcu vs vs sürekli borç ve faiz ödüyolar...Bana söylemek zorunda kaldılar (hemde bu halimle ben tüm bunlarla uğraştım) çünkü borçlarından dolayı eniştem kredi kullanamıyor ablamda kredi kullanması için maaş bordrosu yetmiyordu..Sonunda benden kullanmamı istedi ablam yeni bir ev almak için...Şİmdi sinirimden ve annemlerin birşey bilememesinden dolayı günlerce sıkıntı içinde kaldım sinirimden ağladım durdum...hem ablama üzüldüm hemde bu sorumsuzluğun cezasını ben ve eşim ödeyemez diye kendimle savaştım... ( ben onlara kaçkez karşılıksız paralar verdim inanın toplamını hatırlamıyorum ama 2500 filan karşılıksız verdim ihtiyaçları vardı diye) ve dedimki onlara size 20.000 filan verebilirim satmayın evi dedim yetmez dedi ablam ve dün öğrendimki borçlarını sattıkları evin parası bile kapatmıyormuş mafoldumben...Yani 75000 tl den de fazla borçları varmış...Bu sefer ben kredi kullanmıcam diyince ablam bozulup üzüldü...Sonra banka ile görüştü bi şekilde kredi onaylanmıştı ama bu seferde kefil istiyolardı..yine bana kefil olurmusun dedi...bende kefil olmaktansa krediyi ben kullanmam daha iyiydi dedim...bu işe giremem abla seni düşünüyorum arada kaldım kararsızım ama senin eşine zerre kadar güvencim kalmadı dedim(çünkü aldığı borcu zaten ödemeyen biri)...tamam ben herşeyi babamlara sölicem artık dedi...bende söyle onlarda bilsinler onlar bana ne derlerse ben onu yaparım dedim..ÇÜnkü ben ablama güveniyorum ama o salak kocasının en ufak bir kıçı sıkıştığında iş değiştirdiğini ve işten çıktığını aylarca çalışmadığını bildiğim için hiç istemedim..
Ve dün babamla konuşmuş..Babamda kronik bağırsak kolidi var en ufak bir üzüntü stres bağısaklarındaki myomların kanamasına neden oluyor...Babam çok sinirlenmiş gözüm görmesin ikinizide demiş annem bağırmış çağırmış (ki ilk defa eniştemle bu şekilde konuştular hiç yüzgöz olmazlardı)..babm günlerdir uyku uyumuyor ve ağlıyormuş :gitme:
babama bişey olucak diye ödüm patlıyo kızlar ve hissediyorum kızımda şuan bendeki stresi hisswediyo ve oda sıkıntıya düşçek diye korkuyorum...
Allah bildiği gibi yapsın o adamı ne diyim..Hepimiz onun yüzünden üzülüp duruyoruz...Birde çocukları var...Ona çok acıyorum...
Babama ve bebeğime bişi olursa diye çok korkuyorum...
benimde ağrıyor özellikle sol kasığım o yüzden çok yürüyemiyorum..doktorda ağrırsa yorma dediKızlar ben yürürken kasıklarım ağrıyor böyle batma gibi birşey oluyor zor yürüyorum
Beknurcum canım geçmiş olsun , her ailede mutlaka bu tarzda insanlar vardır.Sen de babanda takmayın bu meseleyi.Herkes kendini düşünmek zorunda.Sen de kendi evini düşünmek zorundasın ve bu gibi bir durumdan eşinde çok rahatsız oluyordur..
ay maşallah seninde çok az kalmış sağsalim doğurman dileğiyle canım ay bebeklerimiz geliyo yavaş yavaş.ne çabuk geçti zaman aslında.
benimkie bir değişiklik olmazsa 15 mart.Benim doktorumda beni asistan olarak alıcak ben bide yaklaşık 6 senedir falan gidiyorum aynı doktora her gittiğimde der.
kussebfilal kullanıcısından alıntı
benimkie bir değişiklik olmazsa 15 mart.Benim doktorumda beni asistan olarak alıcak ben bide yaklaşık 6 senedir falan gidiyorum aynı doktora her gittiğimde der.
canım al bendende okadar ya çok heycanlıyım sanki ilk bebeğimmiş gibi.Sabırsızlıkla bekliyoruz bebeğimizi ailecek hele kızım kardeşi olucak diye çok heycanlı benimde 2 gün sonra 4 haftam kalıyo allahım hepimizin yardımcısı olsun sağsalim kavuşalım bebeklerimize.çok sağol canım inşallah hepimie rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip eder biz biraz daha deneyimliyiz ilk bebeklerden ama ben sanki ilk defa gibi heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun :1hug:
Siendrunce kullanıcısından alıntı
Kızlar ben yürürken kasıklarım ağrıyor böyle batma gibi birşey oluyor zor yürüyorum
kız aynı gün doğurcez desene senin bide kızın olcekti hemen neşik kertmesi yapak.a.s.ŞenizAslında benim mart sonu ama ilki sezeryan olunca buda 10 gün falan önce alıncak.heeyyyy benimde 15 mart benimdeeeeeeeeeee :)))))))))
Canım kendini üzme bebeğini düşün öncelikle yaaa harcama yaparken yada şirketi batırıken sana mı güvenmişler bunlar en başta enişten ..Seninde bir ailen var kendini riske atma bırak ablan anlatsın sen elinden gelenini yapmışsın öenmli olan şuan sensin ...Babana büyük geçmiş olsun çok zor bir hastalık ve moralinin yüksek olması lazım üzme bence bırak onlardan duysa bile sen moralini yüksek tut ki babanın yanında ol destek ol ...Babanda bisey yapamaz biliyorum ama hiç olmazsa hayırsız bir damadının olduğunu bilsin ve yeğeninde morali çok önemli ....Sende kendini fazla yıpratma ve düşünmemeye çalış olur mu?
AY BEKNURCUM YA nezor bir durum inşallah çıkar bir yol bulurlar ama canım bence sen artık karışma zaten yeterince borç vermişin kefil olursan falan ödeyemezlerse sende zorda kalıcan bebek geliyo neolur neolmaz para lazım hem eşin biliyomu bütün bunları.Zaten ödeyemezlerse senin evliliğinde zora düşer seninde düzenin bozulur baban hepten üzülür bence enişten ne yapıp edip hallaetsin okadar borcu yaparken sanamı güvendi.
kız aynı gün doğurcez desene senin bide kızın olcekti hemen neşik kertmesi yapak.a.s.ŞenizAslında benim mart sonu ama ilki sezeryan olunca buda 10 gün falan önce alıncak.
arkadaşlar simdi dr dan geldim karnım ağrıyo diye gitmistim tam 34 haftalığım bugün ,çok mutluyum oğlumu 1-2 saniye gördüm yüzünü kapattı yine elleriyle fot alamadık çok tatlı bişeyyyyyyyy .kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya :)) yada bana öle geldi dünyanın en güzel bebeği .popo geliş dedi dönmeyebilir artık dedi olsun ben sezeryan yapacam zaten dedim
Arkadaşlar size bikaç gündür birşey anlatmak istiyorum...İçim çok sıkılıyor, paylaşmam lazım ama ablam filan burayı okursa çok kötü olur diye paylaşamıyorum...Ama bu son bir haftadır okadar stres altındayım ki paylaşmassam çatlıcam bebeğime bişi olucak diye korkuyorum..
Benim ablam ve hayırsızında hayırsızı eşi, başlarken daha batacağı belli olan bi şiket kurdu ve batırdı...borçları yüzünden binbirgüçlükle aldıkları evi satmak zorunda kaldılar ve bunu annemler babamdan sakladılar..Çünkü bu iki tencere kapak evlendiklerinden beri kredi kartı ev borcu vs vs sürekli borç ve faiz ödüyolar...Bana söylemek zorunda kaldılar (hemde bu halimle ben tüm bunlarla uğraştım) çünkü borçlarından dolayı eniştem kredi kullanamıyor ablamda kredi kullanması için maaş bordrosu yetmiyordu..Sonunda benden kullanmamı istedi ablam yeni bir ev almak için...Şİmdi sinirimden ve annemlerin birşey bilememesinden dolayı günlerce sıkıntı içinde kaldım sinirimden ağladım durdum...hem ablama üzüldüm hemde bu sorumsuzluğun cezasını ben ve eşim ödeyemez diye kendimle savaştım... ( ben onlara kaçkez karşılıksız paralar verdim inanın toplamını hatırlamıyorum ama 2500 filan karşılıksız verdim ihtiyaçları vardı diye) ve dedimki onlara size 20.000 filan verebilirim satmayın evi dedim yetmez dedi ablam ve dün öğrendimki borçlarını sattıkları evin parası bile kapatmıyormuş mafoldumben...Yani 75000 tl den de fazla borçları varmış...Bu sefer ben kredi kullanmıcam diyince ablam bozulup üzüldü...Sonra banka ile görüştü bi şekilde kredi onaylanmıştı ama bu seferde kefil istiyolardı..yine bana kefil olurmusun dedi...bende kefil olmaktansa krediyi ben kullanmam daha iyiydi dedim...bu işe giremem abla seni düşünüyorum arada kaldım kararsızım ama senin eşine zerre kadar güvencim kalmadı dedim(çünkü aldığı borcu zaten ödemeyen biri)...tamam ben herşeyi babamlara sölicem artık dedi...bende söyle onlarda bilsinler onlar bana ne derlerse ben onu yaparım dedim..ÇÜnkü ben ablama güveniyorum ama o salak kocasının en ufak bir kıçı sıkıştığında iş değiştirdiğini ve işten çıktığını aylarca çalışmadığını bildiğim için hiç istemedim..
Ve dün babamla konuşmuş..Babamda kronik bağırsak kolidi var en ufak bir üzüntü stres bağısaklarındaki myomların kanamasına neden oluyor...Babam çok sinirlenmiş gözüm görmesin ikinizide demiş annem bağırmış çağırmış (ki ilk defa eniştemle bu şekilde konuştular hiç yüzgöz olmazlardı)..babm günlerdir uyku uyumuyor ve ağlıyormuş :gitme:
babama bişey olucak diye ödüm patlıyo kızlar ve hissediyorum kızımda şuan bendeki stresi hisswediyo ve oda sıkıntıya düşçek diye korkuyorum...
Allah bildiği gibi yapsın o adamı ne diyim..Hepimiz onun yüzünden üzülüp duruyoruz...Birde çocukları var...Ona çok acıyorum...
Babama ve bebeğime bişi olursa diye çok korkuyorum...
selam kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız doğum tarihleri belli olan arkadaşlara gözü aydın diyorum allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah benimde modemde arıza var internet gidip geliyo hemde tam zamanında doğumlar yaklaşmışken bakalım bir çaresine bakıcaz benimde doğuma 13 gün kaldı ayın 26 da oğluşumu sezeryanla kucağıma alıcam inşallah çok korkuyorum dualarınızda beni unutmayın herşeyimi hazırladım bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane çantamı hazırladım şimdi temizlik yapıyorum oda bitti sayılır az kaldı tek eksik bebeğimiz inşallah onuda hayırlısıyla kucağımıza alırız....
heeyyyy benimde 15 mart benimdeeeeeeeeeee :)))))))))
canım gözün aydın bebişini görmüşsün seninde tarihin belli olur yakında
çokkk tşk ederim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?