- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.341
Selkie karnın aşağı mı iniyor acaba?
kızlar nasılsınız?
ben bir tuhafım bu gün,,çok yorgun hissediyorum..acayip bir baskı var aşağıya doğru...yarın bir dr ye gideyimde bakalım ne diyecek...?ayakta gezdikçe sanki karnım beni aşağıya çekiyor...
HASRET;canım yaaa geçmişi okuyunca gördüm pardon yaaa annenle de olsa bozma morali valla çok ararsın ben suan okadar çok arıyorum ki annemi şuan olsada yanımda bu günlerimiz görse diye ne bilim ben anne ve babalar için ne derlerse haklılar diye düşünüyorum art niyet gözetmeyenler için bazı anneler ve babalar var ki ben bunlar için anne ve baba olamaz diyebiliyorum.....
bnce sen o doktora söle yarın alsın seni doğuma...
yaa yine aynı şey olmaya başladı dünkü gibi bi halsizlik bi tuhaflık var üzerimde
bugün benim adet günüm acaba ondanmı böyle oluyor olamadığım için ?
belki giderim doğuma hiç belli olmaz...ben sanki öyle hissediyorum ya!eşime dedim sen götür beni yarın dr ye..valizimi falanda koyacağım arabaya,ne olur ne olmaz?
eşimde bakalım ayarlamaya çalışırım kendimi dedi!cumartesileri tam gün toplantıda oluyorlar....
bncede git yani daha fazla bekleme bnce zaten aşağıda baskı hissediorsan muhtemelen açılmanda arttı bence.. hadi hayırlısı doğuma falan alırsa hemen mesaj at hee sancı serumunu yemedeneyvahedigeldismile
Selkie seni o zaman yarın doğuma alırlar....
daha adet günün mü kaldı kızım:roflol: 8ay geçti üstünden artık değişti tüm dengeler bnce son aya girdik o yüzden bu halsizlikler.. bnde hiç bişi yok şu sırt we çatı ağrımdan başka bide dünki ağdanın yırtık yeri
hadi bi gazla selkieyi doğuma yolluyoruz biz yolluyoruz da bakalım doktor ne diyecek hayırlısı olur inşallah
bir_nokta canım güle güle kullanın halınızı
:)))))))) ya bende doğurmak istiyorum artık..hayırlısı ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?