2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız?

ben bir tuhafım bu gün,,çok yorgun hissediyorum..acayip bir baskı var aşağıya doğru...yarın bir dr ye gideyimde bakalım ne diyecek...?ayakta gezdikçe sanki karnım beni aşağıya çekiyor...

beknurcum
bi insan ne yapıpta o kadar borca batar ki.. bnce iyi yapmışsın kredi ve kefil işine girmemekle.. sen zor durumda kalırdın böyle bi sebeple sonra eşinlede huzursuz olacaksın.. bi yandan da üzüldüm tabii bu adamın ailesi yok mu onlardan istesinler..

beknurcuğum şimdi okudum..sakın böyle durumda kefil olma ve kredi falan çekme..sen sıkıntıya girersin sonra ..hem maddi,hem eşinle sıkıntı yaşarsın..elinden geleni yapmışsın zaten şu zaman kadar...daha fazla bulaşma derim...bak bebeğin olaçak yakında..onada sıkıntı yaşatırsın..artık herkesten önce onu düşünmek zorundasın sen...

bnce sen o doktora söle yarın alsın seni doğuma...

yaa yine aynı şey olmaya başladı dünkü gibi bi halsizlik bi tuhaflık var üzerimde
bugün benim adet günüm acaba ondanmı böyle oluyor olamadığım için ?

haklısın cnm ben bişe demiorum ama çok üzüldüm o kadar kin kusmasına... zaten geldiler şimdi yine kardeşimle biraz düzelmiş sanki ama bu defa ben surat yapacağımaklinialirimsmile

bnce sen o doktora söle yarın alsın seni doğuma...

belki giderim doğuma hiç belli olmaz...ben sanki öyle hissediyorum ya!eşime dedim sen götür beni yarın dr ye..valizimi falanda koyacağım arabaya,ne olur ne olmaz?
eşimde bakalım ayarlamaya çalışırım kendimi dedi!cumartesileri tam gün toplantıda oluyorlar....

yaa yine aynı şey olmaya başladı dünkü gibi bi halsizlik bi tuhaflık var üzerimde
bugün benim adet günüm acaba ondanmı böyle oluyor olamadığım için ?

daha adet günün mü kaldı kızım:roflol: 8ay geçti üstünden artık değişti tüm dengeler bnce son aya girdik o yüzden bu halsizlikler.. bnde hiç bişi yok şu sırt we çatı ağrımdan başka bide dünki ağdanın yırtık yeri

bncede git yani daha fazla bekleme bnce zaten aşağıda baskı hissediorsan muhtemelen açılmanda arttı bence.. hadi hayırlısı doğuma falan alırsa hemen mesaj at hee sancı serumunu yemedeneyvahedigeldismile

Selam herkese a.s.a.s.a.s.a.s.

Beknur cum Allah yardımcınız olsun baban ıcın de canım bol bol dua et ve kendıne stres yapmamaya calıs bebegın ıcın kefil olmamakla ii yapmısın sakın eşinden habersiz onun bilgisi dısında böyle birşey yapma canım olan ikinize olur şuan ilk once kendı aileni dusun.
İnşallah baban bu olayı en yakın zamanda atlatır cok zor bı durum.

Hasret cim annenle eşinin arasında kalmısın cok zor bi durum bilirim iki kişinin arasında kalmak nasıl birşey
Ama ilk once eşini dusun eşin herzaman senn yanında olacak onunla sakın aranı hıc kımse ıcın bozma ustune de gıtme
Anneler sureklı karısır birşeylere elestirir ama emın ol hepsi senin iyiliğin için canım
Agdada uzucu bı olay yasamısın gecmıs olsun bu arada

Dogum tarıhlerı bellı olan arkadasların heyecanlarını bende yasıyorum cok gusel bı durum yaa
Keske bana da su tarıhte dogum yapıcan deseler
Şafak sayıyoruz ama ne zamana denk gelecek bılmeden
Hepinize hayırlı dogumlar dılıyorum

Bu arada bende bebekimin odasının halısını aldım bugun
2 hafta sonra randewum war ıns. 38. haftayı doldurmus oluyoruz ondan sonrada odasını duzenlıcem

bncede git yani daha fazla bekleme bnce zaten aşağıda baskı hissediorsan muhtemelen açılmanda arttı bence.. hadi hayırlısı doğuma falan alırsa hemen mesaj at hee sancı serumunu yemedeneyvahedigeldismile

Selkie seni o zaman yarın doğuma alırlar....

bilmiyoumki kızlar ya..dr açılmaya bağlı olarak hemen yollayabilirimde pazartesiyi veya hafta içi bir günüde bekleyebiliriz dedi...

doğuma girersem kesin mesaj atarım zaten....eyvahedigeldismile

ne dalga geçiyon kısss kaydirigubbakcemile3 ne biliyim ben kendimce bi bahane bulmaya çalışıyomsempatiksalakcinni

hadi bi gazla selkieyi doğuma yolluyoruz biz yolluyoruz da bakalım doktor ne diyecek hayırlısı olur inşallah
bir_nokta canım güle güle kullanın halınızı

hatunlar kaçtı hep ayy bende uzanayım birazcık bi aksilik olmazsa bugün annemde kalıcam yarın ordan gidicez ağdaya ablamla
şimdilik öptüm tatlılaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…