- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.601
bilmiorum cnm ya kara kara düşünüyorum şuan sıkabilirmiyim ki dişimi... aslında en mantıklısı 6 ay daha sabretmek ama bebeğimide düşüüyorum gerçi ew allahtan altlı üstlü dükkanla ama bilmiorum.. şimdi satılırsa dükkan bişeye yaramayacak yine sıkıntı çekeceğiz o ew satılmıyor satılsa o parayla alırdık ew dükkanıda satıp başka bişiler yapardık ama şerefsizler yüzünden yine uğraş dur işte bi de utanmadan arıyorlar halamafoldumbenyok canim benim dogurmadim.22 mart da benim dogum.sadece cok kizdirdilar beni
biraz siksan disini olmazmi rahatca ev alirsiniz sikilmadan sonrasinda bebisinle vakit gecirirsin,
ohh ohh hazırlığın bitti sayılır nehircim annen de gelince yine kalan bişileri yaparsınız çanta için erken cnm senin hamileiğinde iyi gidior dr un söler zaten sana artık hazırla die o yüzden gerek yok walizde nie beklesinler 1,5 ay ben bile daha hazırlamadımboshayallersmile neyi bekliosam:) bu akşam hazırlarım sanırım geceliklerimi şimdi koymicam ama buruşmasınlar salı kontrolde bi bakiim açılmam falan arttıysa koyarım dr. çok iii yönlendiriyo beni ptesi demişti ki 1 hafta 10 gün daha doğurmazsın... bakalım salıda bişey söler illakisonradan farkettim cnm acele ile bakıyourm ya ilk bebeklr geliyor demek çok sevindim gerçekten,biz de iyiyiz teyzeleri,20 şubatta kontrolümüz vara bakalım nst ye bağlancaz ilk kez,nasıl olcak bakalım,bugün eşim ben kayınvalidem bize gittik kızçewmin kıyafetlerini ütüledik yerleştirdik,hastane çantasını daha haırlamadım 35 ten sonra hazırlim dedim,erken diye düşünüyorum,babamızla mobilyamızı bugün bir kez daha sildik,cicişleri yerleştirdik,dün perdemizi de aldık,kızımızn odası çok sade ama çok şık oldu tam istediğm gib,
10 gün sonrada annem burda olucak inşallah,gelse de geçsem evime evimi çok özlüyorum ama kayıunvalidem de b,r dediğimi iki etmiyor sağolsun
cok heyecanlıyım ben de:)) simenay alık alık dolanıyorum evde :)
canım bu saatten sonra %3 ihtimal varmışş dönmesi için..dr da dönmez artık dedi.benim umudum var yine de niyeyse:))
çok kalmadı..hayırlısıyla kolayca doğuralım hepimiz inşallahh
selkie sen pazartesi dogumami gideceksin ?
:
selkie geliyor senin minik ha..sağlıkla doğsun canım kolay bir doğum olsun seninki de inşallah :Saruboceq:
FRAMBUAZ SELKİE ben cok heyecanlandım yaaa iyi haberlerinizi bekliyoruzzz
selkie , frambuaz
ay super cok heyecanli bi durum.nasil heyecanlisinizdir simdi.Allah kolaylik versin canlarim.
evet simdide sinir bozucu haberleri vereyim :)
eve bi geldim kayinvaldemin surati 5 karis.optum anlattim falan iyi dogurdugundada getirirsin eve goruruz dedi,hastaneye gelmeyecekmis efendim.simdi onu goturmuyorsam dogumdada gelmezmis.yok kose minderiymisde yok soyleymisde boyleymisde
aman gelmesin yani cok uzulurum bende :)
hem annem hem kayinvalidem sezeryan konusunda cok uzduler beni,
normal doguramiyorum iste bu kadar zormu anlamak yok 5 doktorda yalanmi soyleyecek.
sezeryan oldugumu soyledigimde gecmis olsun diyen kadin gelip gidip laf soktu ama yok neymis sezeryanla doguran kadin dogum yaptin demesinmis.dun aksamda diyorki kesin sezeryanmi ihtimal yokmuymus.
kendi annemde yok ben kesinlikle sezeryan istemiyorum dedi dedi sanki kendi doguracakmis gibi.kestirmem kizimi dedi.zirt pirt ayni lafi herkes evdeyken soyledi.
simdi hanimlar triplere giriyorlar onlari doktora goturmuyorum diye.goturmem.ben bugun esimi bile goturmuyorum.canimi sikmasaydi kimse.valla kafami bozmasinlar gider dogurur kimseyede gostermem oglumun yuzunu.
ileri geri konusmayi biliyor herkes.unuturmuyum hic okadarda degil yani.
Selkie, heyecanlandırdın beni, hadi hayırlısı arkadaşım, umarım kolay bir doğum olur, dualarım seninle olacak, sağlıkla gelsin minik Emirhan..
frambuaz ve ebru doguracakmı şimdi 15 subat ilk bebekjlerimiz gelioooooooooorrr
sağol cnm öptüm kocaman seni,ayyy ben çok heyecanlandım şimdi ya,selki frambuaz şimdiden bol bol şans diliyorum size,inşallah herşey yolunda gider,sağlıkla alırsınız bebeklerinizi inşallah kucaklarınıza,şimdiden ben size çiçeklerinizi gönderim malum ben bir hafta daha burdayıma.s.a.s.a.s.
ewet ebrucum konuyu en iyi şeklde özetledin bende bu yüzden tereddütteyim bebek olunca zaten dükkanla ilgilenmek istemiyodum biliosunuz.. ama şu an satarsak 80e falan satabiliriz ama eğer ağustos eylüle kadar sabredip satışları yükseltrsek 150ye satabileceğiz... o zamn 1 ew de alırız rahat rahat sıkıntıya girmeden.. ama dayanabilirmiyim 6 ay hem bebek hem iş we satışları yükseltmemiz için benim 2 ay sonra şirket şirket gezip tanıtım yapmaya başlamam gerekio.. ne yapsam şaştım kaldım
selkie ve frambuaz sizin adınıza çok sevindim ve heyecanlandım.hayırlısıyla kavuşun yavrularınıza inşallah.dualarım sizinle.ayyy çok heyecanlı
iyi akşamlar
bizde yürüdük geldik bizde o kadar yürüyoruz bebiş gelmiyor annemde bekliyor 3 haftadır yarında kaynanam gelecek
o selkie buradamısın neler oldu anlat
bende kocamı kaldırdım arkadaşım doğurcaktı diye kaydirigubbakcemile3
sen doğurdun mu,inanmıyorum ya,şok oldum kızlar bana bi özet verin diyom aşk olsun ya,cnm gözün aydıun osun çokkkk sevindim inan,nasılsınız peki herşey yolunda mı
cok heyecanlıyım ben de:)) simenay alık alık dolanıyorum evde :)
canım bu saatten sonra %3 ihtimal varmışş dönmesi için..dr da dönmez artık dedi.benim umudum var yine de niyeyse:))
çok kalmadı..hayırlısıyla kolayca doğuralım hepimiz inşallahh
cengiz sanırım işi bırakacakcanım bebeği veya dükkanı senin yerine idarea edecek biri lazım...yetişemezsin yoksa..ilk 6 ay zorlu geçer genelde bebek....uyku problemleri,gaz problemleri,,emzirme,,ilk 6 ay çok sık emer bebişler,nasıl yetişeceksin.annen bebek konusunda yardımcı olmaz mı ki sana?ne kadar snei kızdısada bazen annen sonuçta,kıyamaz yine!..ya keşke dükkana bakaçak biri olsa senin yerine...şimdi satsan yarı yarıya da fark yani...büyük rakam...biraz yorucu olur senin için...kldırabilirmisin?yada kararını bebek dünyaya gelince ver istersen bakarsın duruma göre,,,ya satarsınız yada devam edersin?
sen dah çok beklersin:mymeka: doktoruna selam söle bendeniyi akşamlar
bizde yürüdük geldik bizde o kadar yürüyoruz bebiş gelmiyor annemde bekliyor 3 haftadır yarında kaynanam gelecek
o selkie buradamısın neler oldu anlat
bende kocamı kaldırdım arkadaşım doğurcaktı diye kaydirigubbakcemile3
Doktor doğum için tarih verdi...
15 Şubat..
Son 48 saatim yani...
Bize dua edin olur mu..
:)))))))))) bu günm doğuramadım..ama pazartesi doğuracağım inşallah...3-4 cm açılmam olmuş...pazartesiye kadar 4-5 cm olur dedi dr,,ama sancım yok benim hala....suni verecekler yine bana...
yaaa kızlar şimdi biz hastanede güzel geceliklerimizi mi giyeceğiz yoksa dandik geceliklerimizi mi giyeceğiz?
benim güzel pijama takımım var ama açık pembe. şimdi ben bunu hastanede giyersem kanamam falan geçerse (taktım ben bu kanamaya) yazık olmaz mı takıma? ben bir takım da orta halli koyu mor almıştım onu mu giyeyim hastanede? ben gecelik kullanamadığım için bir tane pazardan aldım belki lazım olur diye. 0nu da götreceğim. siz nasıl yapacaksınız?
tabiiki güzellerini götüreceğim onun için aldım zaten.. şık olmam laızm doğumdan sonrabayanssulusmilehem pisleneceğini de sanmıyorum hasta pedi olur altımızda pislensede yıkanınca geçer kan lekesi artık umutsuz waka değil ariel proffesionel çok ii bu konudayerimseniben
HASRET cim neler denediim bilsen dönsün diye:)) bu halimle jimnastik yaptımkaydirigubbakcemile3 yöntemler varmış döndürmek için onları uyguladım..zaten pc yi koltuğa aldım iki büklüm duryom tık yok benimkinde...inadı kime cektiysekaydirigubbakcemile2
SELKİE anlıyorum seni valla ben bile senin için bu kadar heyecan yaptıysam sen kimbilir nasılsındır:)) ama uyumaya calış canım ya dinlen biraz son 2 gece dinç olman lazım güç lazım sana..
CERENORA benim dr o kadar beklemez canım risk almaz..bana ne dediyse oldu şimdiye kadar..yine de bekliyorum ben işte :))
bu arada ben hastane de de güzel olmak istiyorum yaa cicilerimi giyicem valla ne olursa olsun leke meke:)) bu ara pek hoş gelmiyorum aynada kendime o zaman güzel olmak isteyrummzemuszemus
hımmm...
canım benim doktor da zaten "benimle inatlaşıyor normal doğuracam diye demişti kaydirigubbakcemile3" en fazla 1 ssat vermişti en son. haklısın risk almasın zaten olmuyorsa olmuyor.
o zaman ben de giyerim benim sizden neyim eksik uleyn!! hatta kat kat fazlam var tartıda kaydirigubbakcemile3 eee ben güzel gecelik almadım. güzel gecelik mi alayım yani şimdi?
giy tabeee :)) kızım tüm ilgiyi bebekler alacak zaten en azından kocişlere gelenlere azcık hoş görünelim:)
aldıklarını giyersin canım yaane aldın ki sen?
bilmiorum cnm ya kara kara düşünüyorum şuan sıkabilirmiyim ki dişimi... aslında en mantıklısı 6 ay daha sabretmek ama bebeğimide düşüüyorum gerçi ew allahtan altlı üstlü dükkanla ama bilmiorum.. şimdi satılırsa dükkan bişeye yaramayacak yine sıkıntı çekeceğiz o ew satılmıyor satılsa o parayla alırdık ew dükkanıda satıp başka bişiler yapardık ama şerefsizler yüzünden yine uğraş dur işte bi de utanmadan arıyorlar halamafoldumben
sen bekle bi dogum yap ondan sonra karar ver bence.o zaman hiserin ve dusuncelerin degismis olabilir.
suni sanci daha mi iyi ki ? beklesen olmazmiymis.Bide sizin tum ailede mi boyle sancilar gelmiyor ?:)))))))))) bu günm doğuramadım..ama pazartesi doğuracağım inşallah...3-4 cm açılmam olmuş...pazartesiye kadar 4-5 cm olur dedi dr,,ama sancım yok benim hala....suni verecekler yine bana...
yaaa kızlar şimdi biz hastanede güzel geceliklerimizi mi giyeceğiz yoksa dandik geceliklerimizi mi giyeceğiz?
benim güzel pijama takımım var ama açık pembe. şimdi ben bunu hastanede giyersem kanamam falan geçerse (taktım ben bu kanamaya) yazık olmaz mı takıma? ben bir takım da orta halli koyu mor almıştım onu mu giyeyim hastanede? ben gecelik kullanamadığım için bir tane pazardan aldım belki lazım olur diye. 0nu da götreceğim. siz nasıl yapacaksınız?
sirf hastane icin aldim gecelik pijama.gecerse gecsin.canim sagolsun zemuszemus
ya ben 1 tane güzel açık pembe pijama+sabahlık takımı aldım...
1 tane orta halli pijama takımı aldım (altı koyu mor üstü beyaz üstüne mor çiçekli, kanama geçerse diye)
1 tane gecelik aldım hastanede lazım olur belki diye.
ben zaten gecelik kullanamam anneme veririm diye bu geceliği de dallı güllü aldım yani.
çanım 6 ay sık dişini bençe..zaten dükkan evin altında değilmi?idare edersin...cengiz sanırım işi bırakacakannemde kardeşimi okuldan alıp 1,2 gibi burda olur.. o ilgilenir, kararı bana bıraktı eşim.. ama en mantıklısı yaz sonu dükkanı satmak eğer şimdi satarsak bir ew alamicaz yada çok zorlanıcaz almak için istediğimiz gibi bi ew olmayacak kenerda toplasan 20,000imiz war hem biraz daha para biriktirirz ew de alırız, cengiz kendine bir iş te kurar kalan paraylada.. ama işte olan bana olacak bu arada napalım yine cengizin şerefsiz ailesin yaptığı yamuğun bedelini ben belkide çocuğumdan uzak kalarak ödeyeceğimmafoldumben
sen dah çok beklersin:mymeka: doktoruna selam söle benden
selkie ve frambuaz inşallah bi avazda doğum yaparsınız Allah yardımcınız olsun bizde bekliyoruz artık arada 10sn sancı oluyor benim biraz öncede kasıklarım kasıldı
maşallah bebeğinede benimkiside geçen hafta 3500 dü bu hafta bakmadı normal doğurabilirsin dedi bebek 4000kg olmaz demişti 15gün önce
seninde açılman var galiba kolay olacak ikinci bebek kolay doğarmış rahat oturabiliyormusun kanlı akıntın varmı
HASRET cim neler denediim bilsen dönsün diye:)) bu halimle jimnastik yaptımkaydirigubbakcemile3 yöntemler varmış döndürmek için onları uyguladım..zaten pc yi koltuğa aldım iki büklüm duryom tık yok benimkinde...inadı kime cektiysekaydirigubbakcemile2
SELKİE anlıyorum seni valla ben bile senin için bu kadar heyecan yaptıysam sen kimbilir nasılsındır:)) ama uyumaya calış canım ya dinlen biraz son 2 gece dinç olman lazım güç lazım sana..
CERENORA benim dr o kadar beklemez canım risk almaz..bana ne dediyse oldu şimdiye kadar..yine de bekliyorum ben işte :))
bu arada ben hastane de de güzel olmak istiyorum yaa cicilerimi giyicem valla ne olursa olsun leke meke:)) bu ara pek hoş gelmiyorum aynada kendime o zaman güzel olmak isteyrummzemuszemus
bilmiorum cnm ya kara kara düşünüyorum şuan sıkabilirmiyim ki dişimi... aslında en mantıklısı 6 ay daha sabretmek ama bebeğimide düşüüyorum gerçi ew allahtan altlı üstlü dükkanla ama bilmiorum.. şimdi satılırsa dükkan bişeye yaramayacak yine sıkıntı çekeceğiz o ew satılmıyor satılsa o parayla alırdık ew dükkanıda satıp başka bişiler yapardık ama şerefsizler yüzünden yine uğraş dur işte bi de utanmadan arıyorlar halamafoldumben
sen bekle bi dogum yap ondan sonra karar ver bence.o zaman hiserin ve dusuncelerin degismis olabilir.
suni sanci daha mi iyi ki ? beklesen olmazmiymis.Bide sizin tum ailede mi boyle sancilar gelmiyor ?
sirf hastane icin aldim gecelik pijama.gecerse gecsin.canim sagolsun zemuszemus
yok çanım en iyisi normal sançı,ama bende rahim açıldığı halde kasılma olmuyor..o nedenle bebeği itemiyorum...ortança ablamın ilk bebeğindede oldu ama 2. çi normaldi..bende ikisindede böyle oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?