- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.621
SİMENAY doğum 1 marttaymış hadi gözün aydın senin kız sabrederse tabii kilosuda iyi maşallah amniyo sıvısı için bol bol su iç.
EGE43paylaşımın çok güzel tatlım çok duygulandım valla.
BEKOCUM Bebişin yatağı gelmiş güle güle kullan canım.
OCD doktordan gelmişin bebeişte tosuncuk olacakmı 22 martta vuslat hadi gözün aydın.
LAVİNİAEBRU ablan üzülmesin geç döllenme olabilir hemen başka bir doktora gitsin ne ilgisiz doktorlar var ya biz 8. haftada duyduk bebişin kalp atışlarını.
CERENORA canım ben bir lohusa gecelliğim birde onu tamamlayan sabahlığım var.Birde kızmızılı pijama aldımmı sabahlığıma uyan bir tek iç çamaşırı olayım kalıyor.Şimdi pedler var korkma leke meke olmaz.
Biz geldik kısacık...
Neler olmuş neler :)
Frambuazcım, Selkiecim, pazartesi büyük günmüş, çok heyecanlandım okuyunca...
Allah ikinizinde yardımcısı olsun, bir avazda kavuşun inşallah miniklerinize, sağlıkla...
Dualarım sizinle olacak...
Benim bile içim kıpır kıpır oldu valla, siz nasılsınız kimbilir :)
Simenaycım sana da 1 Mart demiş doktorun, inşallah bekler kuzu o zamana kadar, hayırlısı olsun canım.
Biz de dün doktora gittik, NST'ye bağlandık, hiç sancımız çıkmadı.
Kuzu oğlum 2750 gram olmuş, gayet sağlıklı, kıpır kıpır çok şükür...
Yüzünü yine göstermedi ama bilmiyor ki saklayacak fazla zamanı kalmadı :)
Doktorum normal doğum tamamdır diyor ama daha çatı muayenemiz var.
Ne yalan söyliyim, bazen çatım dar çıksa da sezeryan olsam diye geçiyor aklımdan :)))
Hemen kovuyorum bu düşünceleri, etraftan ve doktorumdan normal doğuma tam destek var...
Biz geldik kısacık...
Allah ikinizinde yardımcısı olsun, bir avazda kavuşun inşallah miniklerinize, sağlıkla...
Simenaycım sana da 1 Mart demiş doktorun, inşallah bekler kuzu o zamana kadar, hayırlısı olsun canım.
Ne yalan söyliyim, bazen çatım dar çıksa da sezeryan olsam diye geçiyor aklımdan :)))
Hemen kovuyorum bu düşünceleri, etraftan ve doktorumdan normal doğuma tam destek var...
Canım doğum yaptığında özllikle normalse gecelik giyersin.Daha sonra pijama bence hem gecelik hem pijama götür.peki sence pijama mı gecelik mi daha çok giyilir doğumda?
Biz geldik kısacık...
canim masallah oglusuna.normal dogum mumkunse daha iyi be yawBiz geldik kısacık...
peki sence pijama mı gecelik mi daha çok giyilir doğumda?
CERENORA hoş görünüyorlar canım gecelik te kötü değil bence iyi günlerde giy..:) ilk takım cok sık bu arada:)
BOSNACIM gözün aydın maşallahoğluşuna.
bizimkiler inat olcak bak diyeyim sana şimdiden saklıyorkar yüzlerini umarım cok cektirmezler bize doğunca:)
cenora canım bence hepsi güzel güle güle giy canım
canim masallah oglusuna.normal dogum mumkunse daha iyi be yaw
at cantana hepsini hastanede hemsireye sorarsin o an icin hangisinin giyilmesinin uygun oldugunu
iyigeceler kızlar görüşürüz
kizlar merak ediyorumda bebisleriniz dogdugunda sizlerle ayni odada mi yatacak yoksa direkt kendi odalarina mi alacaksiniz ?
canım ben sepet beşik alıp kendi odamda yatıracağım.
walla öyle olcak bu gidişle ben en geç 10 güne doğururumkaydirigubbakcemile3hasret bizde senle aynı gün doğururuz fenamı olu kız
şaka maka ama ben kendimi hazırlamış oluyorum anneliğe hemen olmasını istememiştim zaten
asinaz ben 1 gecelik bir sabahlık birtanede lohusa pijaması götürcem hasta pedi kullanırız normal doğum yaparsak banyo yapıp iyi geceliğimizi giyeriz
facede bazen görüorum..bu arada selin den haber varmı pek yazmıyor gibi
çanım 6 ay sık dişini bençe..zaten dükkan evin altında değilmi?idare edersin...
anım sağol,,hepimiz kurtuluruz inşallah bir avazda...maşallah bebişe bu arada!anım kanlı akıntım yok şimdilik...çılma oluyor kasılma ve sançı yok!
uyuyabilirsem uyuçam..ama girmezki gözüme uyku...
yok çanım en iyisi normal sançı,ama bende rahim açıldığı halde kasılma olmuyor..o nedenle bebeği itemiyorum...ortança ablamın ilk bebeğindede oldu ama 2. çi normaldi..bende ikisindede böyle oldu...
ewet cnm hemde ewe dükkandan merdiwende waryerimseniben sanırım öyle olacak eylülde de satıp bolu termalden aldığımz dewremülkümüze tatile gideriz artıkkaydirigubbakcemile2 ebrucum çok saol braz rahatlattın beni umarım idare edebilirim hem işleri hem de minik kızımı.. ama biliorumki çok gergin gçecek bi dönem beni bekliokafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?