2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

işte ben bunları aldım. geceliği beğenmiyorum ama giymem diye öylesine aldım.

Son düzenleme:
herkese merhaba kaçgündür evdeydik bugün eşimin arkadaşını tayini çıkmış yemeğe çağırdılar hava soğuktu ama bir at çiftliğndeydik.Ama içim içimi yedi selkie doğurdumu diye neyaptı insan kendi bebeği gibi heycanlanıyo ya.
FRAMBUAZ VE EBRU ALLAH BıR AVAZDA KURTARSIN PAZARTESı BÜYÜK GÜN SAĞSALıM BEBEKLERıNıZı KUCAĞINIZA ALMANIZI DıLıYORUM KIZLAR DUALARIMIZ SıZıNLE ıLK YAVRULARIMIZIN RESıMLERıNı BEKLıYORUZ BıZDE BEBEKLER DOĞANA KADAR ONLARI SEVEREK AVUNALIM.

SıMENAY doğum 1 marttaymış hadi gözün aydın senin kız sabrederse tabii kilosuda iyi maşallah amniyo sıvısı için bol bol su iç.
EGE43paylaşımın çok güzel tatlım çok duygulandım valla.
BEKOCUM Bebişin yatağı gelmiş güle güle kullan canım.
OCD doktordan gelmişin bebeişte tosuncuk olacakmı 22 martta vuslat hadi gözün aydın.
LAVıNıAEBRU ablan üzülmesin geç döllenme olabilir hemen başka bir doktora gitsin ne ilgisiz doktorlar var ya biz 8. haftada duyduk bebişin kalp atışlarını.
CERENORA canım ben bir lohusa gecelliğim birde onu tamamlayan sabahlığım var.Birde kızmızılı pijama aldımmı sabahlığıma uyan bir tek iç çamaşırı olayım kalıyor.Şimdi pedler var korkma leke meke olmaz.

peki sence pijama mı gecelik mi daha çok giyilir doğumda?

Biz geldik kısacık...
Neler olmuş neler :)
Frambuazcım, Selkiecim, pazartesi büyük günmüş, çok heyecanlandım okuyunca...
Allah ikinizinde yardımcısı olsun, bir avazda kavuşun inşallah miniklerinize, sağlıkla...
Dualarım sizinle olacak...
Benim bile içim kıpır kıpır oldu valla, siz nasılsınız kimbilir :)
Simenaycım sana da 1 Mart demiş doktorun, inşallah bekler kuzu o zamana kadar, hayırlısı olsun canım.

Biz de dün doktora gittik, NST'ye bağlandık, hiç sancımız çıkmadı.
Kuzu oğlum 2750 gram olmuş, gayet sağlıklı, kıpır kıpır çok şükür...
Yüzünü yine göstermedi ama bilmiyor ki saklayacak fazla zamanı kalmadı :)
Doktorum normal doğum tamamdır diyor ama daha çatı muayenemiz var.
Ne yalan söyliyim, bazen çatım dar çıksa da sezeryan olsam diye geçiyor aklımdan :)))
Hemen kovuyorum bu düşünceleri, etraftan ve doktorumdan normal doğuma tam destek var...

gözün aydın canım. maaşallah senin utangaç kuzuya. benimki bize dilini çıkarmış ultrason resminde. ama olsun ne yaparsın evlat işte kaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla normal normal gelsin inşallah annesi...

gözünaydın canım maşallah kuzucuna herşey gönlünce olur inşallah normal doğurursun.Ben çok istedim normal doğurmayı çok yürüdüm ev temizliğini bilene kendim yaptım ama olmadı.Sezeryan olduk şimdi yine sezeryan gerçi oğlum normal doğum pozisyonunda sezeryan olan normal doğuramıycak diye bir şart yok yani belkim normal olur.

maşallah canım tombiş bebeğine kocaman olmuş
herşey yolundaymış normal doğuma bende tam destek veriyorum inşallah bende aynı şekilde normal doğum yaparım bakalım bizde pazartesi gidiyoruz doktora sanırım benimde çatı muayenem birdahaki gidişimde olur

CERENORA hoş görünüyorlar canım gecelik te kötü değil bence iyi günlerde giy..:) ilk takım cok sık bu arada:)

BOSNACIM gözün aydın maşallah oğluşuna.
bizimkiler inat olcak bak diyeyim sana şimdiden saklıyorkar yüzlerini umarım cok cektirmezler bize doğunca:)

canim masallah oglusuna.normal dogum mumkunse daha iyi be yaw

peki sence pijama mı gecelik mi daha çok giyilir doğumda?

at cantana hepsini hastanede hemsireye sorarsin o an icin hangisinin giyilmesinin uygun oldugunu

cenora canım bence hepsi güzel güle güle giy canım

canim masallah oglusuna.normal dogum mumkunse daha iyi be yaw

at cantana hepsini hastanede hemsireye sorarsin o an icin hangisinin giyilmesinin uygun oldugunu

bence de ben hepsini götüreyim hangisi işime gelirse onu giyerim. amaaan leke olursa olsun sanki elimde mi yıkayacağım zemuszemus

ezogelin çorbası yapıorum, bi yandanda size bakiim dedim.. sırtım çok ağrıyooooo
walla öyle olcak bu gidişle ben en geç 10 güne doğururumkaydirigubbakcemile3
bu arada selin den haber varmı pek yazmıyor gibi
facede bazen görüorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…