- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.641
ewet filizin minik kızı şebnem naz o tatlı böcekkaydirigubbakcemile2iyi geceler :) resimdeki bicirik senin mi ?
kizlar merak ediyorumda bebisleriniz dogdugunda sizlerle ayni odada mi yatacak yoksa direkt kendi odalarina mi alacaksiniz ?
ne kadar sure ?
ne kadar sure ?
ezogelin çorbası yapıorum, bi yandanda size bakiim dedim.. sırtım çok ağrıyooooo
walla öyle olcak bu gidişle ben en geç 10 güne doğururumkaydirigubbakcemile3
facede bazen görüorum..
çanım 6 ay sık dişini bençe..zaten dükkan evin altında değilmi?idare edersin...
anım sağol,,hepimiz kurtuluruz inşallah bir avazda...maşallah bebişe bu arada!anım kanlı akıntım yok şimdilik...çılma oluyor kasılma ve sançı yok!
uyuyabilirsem uyuçam..ama girmezki gözüme uyku...
ewet cnm hemde ewe dükkandan merdiwende waryerimseniben sanırım öyle olacak eylülde de satıp bolu termalden aldığımz dewremülkümüze tatile gideriz artıkkaydirigubbakcemile2 ebrucum çok saol braz rahatlattın beni umarım idare edebilirim hem işleri hem de minik kızımı.. ama biliorumki çok gergin gçecek bi dönem beni bekliokafamçokkarıştı
benim de sırtım cok ağrıyor yaa eşimin masaj yapmaktan elleri tutuldu:)
ya ben penguen gibi yürüyorum bir de ..bacaklarımı aca aca böuleekaydirigubbakcemile2
Hasret cok takma canım ne olacak ne bitcek diye..ne gelirse yaşayacağız..bence rahat idare edersin sen işi de bebişi de:)) becerikli hatunsun kanımcaolumunekankayizsmile
kızlar doğuran var mı? giremiyorum netemeraktan ölcem nolur haberleri yazın...
şimdilik yok canım ama pazartesi frambuaz ve selkie doğuruyor!! hihoyyyt
ewet filizin minik kızı şebnem naz o tatlı böcekkaydirigubbakcemile2
cok tatli gozlere bak opuyorumnanaktan
kız minicik bebek başka odaya atılırmı hemen, gece 2 saate bi emecek çocuk ikide bir git gel olmaz hemde.. bne zaten ayrılamam kuzumdan hem ewimde müsait değil 1 yaşından sonra düşünüyorum
ilk altı ay
allahım..sağlıkla kavuşsunlar bebişlerrine..çok mutlu oldum..benimki de çıkmak için can atıyor resmen..hihoyyyt
ben bu eşek sıpası kocama ne diyeyim. ağlattı yine beni. sevgililer günümü kutladı saat 12 'yi geçti ya. hiç beklemiyordum çok şaşırdım mafoldumben
seviyorum ben bu adamı ya :asigim:
deniz ortasında beni aramak için gizlenmiş oraya buraya... minik sıpam benim :asigim:
cok romantik cok guzel
du ben benimkini tokatlayayim iki .yanibasimda giki cikmiyor.
ay bende safim seferdeyken hergun agliyordumsempatiksalakcinni
ben diyorum ayrılığın da faydaları varrr kaydirigubbakcemile2 adam daha beraberliğin tadına doyamadı ki yazık 2 yıldır, aslında biz yeni evli sayılırız :roflol:
ben cıkıyorum herkese iyi geceler:)
aslinda biz hic evli sayilmayiz cunku hic yalniz kalamadik :roflol:
kız adama o zaman bu bebekleri nasıl yaptınız derler suss :roflol:
herkese merhaba kaçgündür evdeydik bugün eşimin arkadaşını tayini çıkmış yemeğe çağırdılar hava soğuktu ama bir at çiftliğndeydik.Ama içim içimi yedi selkie doğurdumu diye neyaptı insan kendi bebeği gibi heycanlanıyo ya.
FRAMBUAZ VE EBRU ALLAH BİR AVAZDA KURTARSIN PAZARTESİ BÜYÜK GÜN SAĞSALİM BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALMANIZI DİLİYORUM KIZLAR DUALARIMIZ SİZİNLE İLK YAVRULARIMIZIN RESİMLERİNİ BEKLİYORUZ BİZDE BEBEKLER DOĞANA KADAR ONLARI SEVEREK AVUNALIM.
Biz geldik kısacık...
Neler olmuş neler :)
Frambuazcım, Selkiecim, pazartesi büyük günmüş, çok heyecanlandım okuyunca...
Allah ikinizinde yardımcısı olsun, bir avazda kavuşun inşallah miniklerinize, sağlıkla...
Dualarım sizinle olacak...
Benim bile içim kıpır kıpır oldu valla, siz nasılsınız kimbilir :)
Simenaycım sana da 1 Mart demiş doktorun, inşallah bekler kuzu o zamana kadar, hayırlısı olsun canım.
Biz de dün doktora gittik, NST'ye bağlandık, hiç sancımız çıkmadı.
Kuzu oğlum 2750 gram olmuş, gayet sağlıklı, kıpır kıpır çok şükür...
Yüzünü yine göstermedi ama bilmiyor ki saklayacak fazla zamanı kalmadı :)
Doktorum normal doğum tamamdır diyor ama daha çatı muayenemiz var.
Ne yalan söyliyim, bazen çatım dar çıksa da sezeryan olsam diye geçiyor aklımdan :)))
Hemen kovuyorum bu düşünceleri, etraftan ve doktorumdan normal doğuma tam destek var...
ezogelin çorbası yapıorum, bi yandanda size bakiim dedim.. sırtım çok ağrıyooooo
walla öyle olcak bu gidişle ben en geç 10 güne doğururumkaydirigubbakcemile3
facede bazen görüorum..
ewet cnm hemde ewe dükkandan merdiwende waryerimseniben sanırım öyle olacak eylülde de satıp bolu termalden aldığımz dewremülkümüze tatile gideriz artıkkaydirigubbakcemile2 ebrucum çok saol braz rahatlattın beni umarım idare edebilirim hem işleri hem de minik kızımı.. ama biliorumki çok gergin gçecek bi dönem beni bekliokafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?