2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler :) resimdeki bicirik senin mi ?
ewet filizin minik kızı şebnem naz o tatlı böcekkaydirigubbakcemile2
kizlar merak ediyorumda bebisleriniz dogdugunda sizlerle ayni odada mi yatacak yoksa direkt kendi odalarina mi alacaksiniz ?

kız minicik bebek başka odaya atılırmı hemen, gece 2 saate bi emecek çocuk ikide bir git gel olmaz hemde.. bne zaten ayrılamam kuzumdan hem ewimde müsait değil 1 yaşından sonra düşünüyorum

canım ben ilk 3 ay bebeğin odasında yaşıycam:)) eşim de ..sonrasında herkes kendi odasında:)

arada bi bakıyorum kızlar size ama çok oturamıyorum pc başında kasıklarım çok ağrıyor
bende beşiği odama koydurdum 5. yada 6. ayında ayırmayı düşünüyorum
hasret canım konuyu bilmiyorum ama sanırım yine canın sıkılmış herşey gönlünce olsun tatlım inşallah

ben bu eşek sıpası kocama ne diyeyim. ağlattı yine beni. sevgililer günümü kutladı saat 12 'yi geçti ya. hiç beklemiyordum çok şaşırdım mafoldumben

seviyorum ben bu adamı ya :asigim:

deniz ortasında beni aramak için gizlenmiş oraya buraya... minik sıpam benim :asigim:

ben ust kattaki kucuk odayi hazirliyorum.park yatak vs oraya kuruldu.bir tanede tek kisilik yatak var.ondada 1 ay kadar ben kalirim.sonrasinda asagiya yani yatak odama gecerim diyorum.uykum cok hafiftir telsiz monitor vs de olacak.sikinti yasamam sanirim.hastaneden gelir gelmez oglusum kendi odasina gececek.sonra sikinti yasamakdan iyidir.

cok romantik cok guzel
du ben benimkini tokatlayayim iki .yanibasimda giki cikmiyor.
ay bende safim seferdeyken hergun agliyordumsempatiksalakcinni

cok romantik cok guzel
du ben benimkini tokatlayayim iki .yanibasimda giki cikmiyor.
ay bende safim seferdeyken hergun agliyordumsempatiksalakcinni

ben diyorum ayrılığın da faydaları varrr kaydirigubbakcemile2 adam daha beraberliğin tadına doyamadı ki yazık 2 yıldır, aslında biz yeni evli sayılırız :roflol:

canım sağol,ilk fırsatta ekleyeceğm zaten fotosunu..olurmu teyzelerine göstermeden....

canım sağol,
senin bebişede maşallah...normal yapabiliyorsan normalden vaz geçme canım...

ya canım çok dert etme..evin altında olması dükkanın senin için avantaj,hem bi bebiş gelsin bakalım o zamanki durumada bakarsın?Allah hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…