2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tüm güzel annelerin sewgililer gününü kutluyorum kocişlerimizle we doğacak yeni sewgililerimizle bir ömür mutlu aşk dolu bir yaşam diliyorum:asigim:
kocamla 7.30da uyandık bende onla çıktım parka gittim spor yaptım hawa çok güzel sonra benm ince kocam elemanı göndermiş uyandırıp git yengen parkta spor yapıo dur yanında die.. birde kırmız gül göndermiş, yanında da bal kaymak:1rolleyes: dün gecede geldiğinde 2 kırmızı gül getrmişti beni güllere boğdu yani pis herif:asigim: onu çok sewioruuuummmm

he he emin ol öyle olur!!! gecede 10 kez uyanıp aşağı yukarı taşınmak kolay sanıyosun heralde en az 6 ay yanında yatırman senin içinde bebek içinde en iyisi olur cnm.. ağladığında olabildiğince kıısa sürede müdahale etmen çok önemli..

ocd bebeğini ilk 6 ay yanında yatırman daha iyi..gece sık uyanmak durmunda kalaçaksın..hem in çık senin için yorucu olaçak..hem gece kusar falan....yalnız bırakmamak gerek bence.....

ebru şafak doğan güneş neler hissediosun
ya dr dedimi katı yemem falan lawman yapılacak değilmi yarın sana.. nasıl oluyor ebelermi yapıo? wcdemi yapıosun?

tüm mart anneleri sevgililer gününüz kutlu olsun.AŞK herzaman yanınızda ve kalbinizde olsun:asigim:.
iyi pazarlar kızlar...

Günaydın kızlar, biz de oğlumla sevgililer gününüzü kutluyoruz.

Ebrucum yarın için sana kolaylıklar diliyorum, inşallah sağlıklı bir doğum olur.

ebru şafak doğan güneş neler hissediosun
ya dr dedimi katı yemem falan lawman yapılacak değilmi yarın sana.. nasıl oluyor ebelermi yapıo? wcdemi yapıosun?

zaman geçirmeye çalışıyorum,,şu anda en çok ne yapaçağım konusunda endişeliyim,nasıl olaçak bitecek herşey sıkıntı,yok bana şunu ye yada şunu yeme diye bişey demedi dr...lawmanıda ilk bebekte kendim wc de yapmıştım..ama burda nasıl olur bilmiyorum..ama ben kendim yaparım ya.....istemem ebe yapsın....

Günaydın kızlar, biz de oğlumla sevgililer gününüzü kutluyoruz.

Ebrucum yarın için sana kolaylıklar diliyorum, inşallah sağlıklı bir doğum olur.

canım sağol
,darısı başına...

Kızlar ben ve kızım da sizin sevgililer gününüzü kutluyorum , allah kocalarınıza aşkınızı hiç eksiltmesin hep arttırsın...
Selkie ve frambuaz yarın büyük günmüş , allah yardımcınız olsun...Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin...

selkiecim vuslata saatler kaldı Allah seninde bebeğininde yardımcısı olsun canım sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah güzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz

canım çok zor bir şey mi lavman yapmak? korktum ben şimdi
ben işte böyle işlerden korkuyorum sonda, lavman, kanama... titizim de bu da gözünü çıkarmak oluyore ne diyeyim ben kendime... kaydirigubbakcemile

BU arada sevgili mart annişkoları,
Size eşiniz ve göbüşünüzdeki minik sevgilinizle aşk dolu bir ömür diliyorum sevgililer gününüz kutlu olsun!! (kocakafalı kocalar bizden uzak olsun) opuyorumnanaktan

Kızlar ben çok önceleri bağırsaklarımdan rahatsızlandığımda lavman kullanmıştım, hiç de zor bir şey değil, boşuna korkma. Birkaç kez tuvalete gitmek zorunda kalacaksın sadece. :)

Ebru ve frambuaz canlarım yarın büyük gün çok çok dua ediyorum sizler için mevlam hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ayyyy ben çokheycanalrndım siz nasılsıznı acaba ::::::::

kızlar doğumu kolaylaştırmak için zeytinyağı döküp pamuk weya peçete koyun diolar oraya son 10gün falan etkisi olurmu acaba başliim hemen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…