- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.661
ebruuuuuuuuu neden yatmyorsun sen? azicik dinlesene.heyecandan uykumu tutmadi ?
ben ust kattaki kucuk odayi hazirliyorum.park yatak vs oraya kuruldu.bir tanede tek kisilik yatak var.ondada 1 ay kadar ben kalirim.sonrasinda asagiya yani yatak odama gecerim diyorum.uykum cok hafiftir telsiz monitor vs de olacak.sikinti yasamam sanirim.hastaneden gelir gelmez oglusum kendi odasina gececek.sonra sikinti yasamakdan iyidir.
ebru şafak doğan güneş neler hissediosun
ya dr dedimi katı yemem falan lawman yapılacak değilmi yarın sana.. nasıl oluyor ebelermi yapıo? wcdemi yapıosun?
Günaydın kızlar, biz de oğlumla sevgililer gününüzü kutluyoruz.
Ebrucum yarın için sana kolaylıklar diliyorum, inşallah sağlıklı bir doğum olur.
Kızlar ben ve kızım da sizin sevgililer gününüzü kutluyorum , allah kocalarınıza aşkınızı hiç eksiltmesin hep arttırsın...
Selkie ve frambuaz yarın büyük günmüş , allah yardımcınız olsun...Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin...
zaman geçirmeye çalışıyorum,,şu anda en çok ne yapaçağım konusunda endişeliyim,nasıl olaçak bitecek herşey sıkıntı,yok bana şunu ye yada şunu yeme diye bişey demedi dr...lawmanıda ilk bebekte kendim wc de yapmıştım..ama burda nasıl olur bilmiyorum..ama ben kendim yaparım ya.....istemem ebe yapsın....
canım sağol
,darısı başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?