- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.681
Kızlar ben çok önceleri bağırsaklarımdan rahatsızlandığımda lavman kullanmıştım, hiç de zor bir şey değil, boşuna korkma. Birkaç kez tuvalete gitmek zorunda kalacaksın sadece. :)
kızlar doğumu kolaylaştırmak için zeytinyağı döküp pamuk weya peçete koyun diolar oraya son 10gün falan etkisi olurmu acaba başliim hemen?
canım çok zor bir şey mi lavman yapmak? korktum ben şimdi
ben işte böyle işlerden korkuyorum sonda, lavman, kanama... titizim de bu da gözünü çıkarmak oluyore ne diyeyim ben kendime... kaydirigubbakcemile
kızlar doğumu kolaylaştırmak için zeytinyağı döküp pamuk weya peçete koyun diolar oraya son 10gün falan etkisi olurmu acaba başliim hemen?
canım sağol,saatler geçmiyor sanki,,bir an önce herşey olsun bitsin istiyorum...selkiecim vuslata saatler kaldı Allah seninde bebeğininde yardımcısı olsun canım sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah güzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz
canım çok zor bir şey mi lavman yapmak? korktum ben şimdi
ben işte böyle işlerden korkuyorum sonda, lavman, kanama... titizim de bu da gözünü çıkarmak oluyore ne diyeyim ben kendime... kaydirigubbakcemile
Ebru ve frambuaz canlarım yarın büyük gün çok çok dua ediyorum sizler için mevlam hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ayyyy ben çokheycanalrndım siz nasılsıznı acaba ::::::::
iyi pazarlar arkadaşlar:) herkese mutlu günler diliyorum sevgi dolua.s.
çok kalamıycam eşim off a cıktı..bi kac gün ara ara bakarım selkie ile frambuaz ı cok merak ediyorumm
umarım cok kolay ve sağlıklı bir doğum olur ikisi için de:)
yarın dr a gidcem..bakalım ne diyecek ne kadar olmuş dönmüşmü benim sıpa..
gözün aydın canım. maaşallah senin utangaç kuzuya. benimki bize dilini çıkarmış ultrason resminde. ama olsun ne yaparsın evlat işte kaydirigubbakcemile3 hayırlısıyla normal normal gelsin inşallah annesi...
gözünaydın canım maşallah kuzucuna herşey gönlünce olur inşallah normal doğurursun.Ben çok istedim normal doğurmayı çok yürüdüm ev temizliğini bilene kendim yaptım ama olmadı.Sezeryan olduk şimdi yine sezeryan gerçi oğlum normal doğum pozisyonunda sezeryan olan normal doğuramıycak diye bir şart yok yani belkim normal olur.
maşallah canım tombiş bebeğine kocaman olmuş
herşey yolundaymış normal doğuma bende tam destek veriyorum inşallah bende aynı şekilde normal doğum yaparım bakalım bizde pazartesi gidiyoruz doktora sanırım benimde çatı muayenem birdahaki gidişimde olur
CERENORA hoş görünüyorlar canım gecelik te kötü değil bence iyi günlerde giy..:) ilk takım cok sık bu arada:)
BOSNACIM gözün aydın maşallahoğluşuna.
bizimkiler inat olcak bak diyeyim sana şimdiden saklıyorkar yüzlerini umarım cok cektirmezler bize doğunca:)
canim masallah oglusuna.normal dogum mumkunse daha iyi be yaw
at cantana hepsini hastanede hemsireye sorarsin o an icin hangisinin giyilmesinin uygun oldugunu
canım sağol,ilk fırsatta ekleyeceğm zaten fotosunu..olurmu teyzelerine göstermeden....
canım sağol,
senin bebişede maşallah...normal yapabiliyorsan normalden vaz geçme canım...
ya canım çok dert etme..evin altında olması dükkanın senin için avantaj,hem bi bebiş gelsin bakalım o zamanki durumada bakarsın?Allah hayırlısını versin...
Sağol canımcım...
Yok yaw, utangaç falan değil bizimki, numaracı sadece...
Her ultrasonda pipisini göstermeye utanmıyor da, yüzünü göstermeye mi utanıyor sıpa :)
annişler sevgililer gününüz kutlu olsuunn....güğzel bi gün diliorum herkese..kızlar bişey sorucam bu arada..bebgin tatagının üzerine hani ortopedik idas yatak aldıkya bunun üzerine ne sericez üşümemesi için??ayrıyetten yün yorganmı almak gerek bebegin altına sermek için..cünki bu tek basına hem sert hem ısıtmaz ne sericez??cvp yazın tmmmı..arda acıp bakıorum..ha birde EBRU VE FRAMBUAZ her an dualarımız sizinle canlar...
canımcım yatak sert üzerine muhakkak bişey lazım bende polar battaniyeyi düşündüm önce ama poların terletenbi yapısı var bu geldi aklıma yün yada pamuk ince bi taban gerek naapsak yaa..ee çarşaf sermeyecek misin? ondan sonra battaniyeye sarıp yatırmayacak mısın? aslında polar kestirilip çerşafın üzerine serilebilir. bak iyi aklıma getirdin 1 mt. bir şey yeter.
canımcım yatak sert üzerine muhakkak bişey lazım bende polar battaniyeyi düşündüm önce ama poların terletenbi yapısı var bu geldi aklıma yün yada pamuk ince bi taban gerek naapsak yaa..
Sağol canımcım...
Ebrucum şimdilik olacak gibi görünüyor ama bebek doğum kanalına girene kadar yolu var dedi doktorum, sen daha iyi bilirsin zaten...
Hayırlısı, yapabilirim inşallah...
Önce senin ve Frambuaz'ın güzel haberlerinizi alalım da :)
annişler sevgililer gününüz kutlu olsuunn....güğzel bi gün diliorum herkese..kızlar bişey sorucam bu arada..bebgin tatagının üzerine hani ortopedik idas yatak aldıkya bunun üzerine ne sericez üşümemesi için??ayrıyetten yün yorganmı almak gerek bebegin altına sermek için..cünki bu tek basına hem sert hem ısıtmaz ne sericez??cvp yazın tmmmı..arda acıp bakıorum..ha birde EBRU VE FRAMBUAZ her an dualarımız sizinle canlar...
canım inşallah bebişin gelir hemen...slm kıslar yeni üyeyim ben burası çok hoşmuş ya zemuszemus bende mert gibi hamile kalmak istiyorum inş. hemen kalırmıyım ki sizce eyvahedigeldismile
bişey sorucam hamile kalma süresi ne kadar 1 ay içinda kalırmıyım martta hamile olmak için yada mart içinde mi deneme yapsak :kedi:
Selkie ve frambuaz sizleri tebrik ediyorum şimdiden. Rabbim bebişlerinizi elinize sağ salim kavuştursun canlarım. Allah yardımcınız olsun.
bişey sorucam hamile kalma süresi ne kadar 1 ay içinda kalırmıyım martta hamile olmak için yada mart içinde mi deneme yapsak :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?