- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.701
bişey sorucam hamile kalma süresi ne kadar 1 ay içinda kalırmıyım martta hamile olmak için yada mart içinde mi deneme yapsak :kedi:
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum bebişler nasıl herşey yolundadır inşallah
çok şükür iyiyiz canım.
sen nasılsın?
Merhaba arkadaşlar,
bizimde dün doktor kontrolümüz vardı herşey ii gidiyor...Herhangi bir erken doğum riski görünmüyor şimdilik....kuzucuğum 2417 gr göründü...doktora dedimki bu hafta ii baktım fınfık badem ceviz yedim dedim yaramışşş dedi...sanırım ben bu gidişle 40 haftayı tamamlıcam hatta günüm geçecek heralde, çünküüüü doktor beni herhangi problemin olmassa 3 hafta sora gel dediÇok üzgünüm çoook
Herkesin sevgililer günü kutlu olsun..Kociş sabah bana saksıda orkide almış getirdi bende ona kalpli sevgililer günü pastası yaptımmmalkisalkisalkis
SElkie'cim okuduklarıma göre yarın senin kesin sanırım..Allah kurtarsın canımcım yaaaa
canım sağol bitanem yaaaa!
maşallah bebişede!kocaman olmuş..yaramış bademler cevizler........
ay delirme hasret ne zeytinyagi ne pecetesi .mikrop falan kaparsin.Allah korusunkızlar doğumu kolaylaştırmak için zeytinyağı döküp pamuk weya peçete koyun diolar oraya son 10gün falan etkisi olurmu acaba başliim hemen?
slm ben hemen hamile kaldim dk birkatigimda.slm kıslar yeni üyeyim ben burası çok hoşmuş ya zemuszemus bende mert gibi hamile kalmak istiyorum inş. hemen kalırmıyım ki sizce eyvahedigeldismile
Merhaba arkadaşlar,
bizimde dün doktor kontrolümüz vardı herşey ii gidiyor...Herhangi bir erken doğum riski görünmüyor şimdilik....kuzucuğum 2417 gr göründü...doktora dedimki bu hafta ii baktım fınfık badem ceviz yedim dedim yaramışşş dedi...sanırım ben bu gidişle 40 haftayı tamamlıcam hatta günüm geçecek heralde, çünküüüü doktor beni herhangi problemin olmassa 3 hafta sora gel dediÇok üzgünüm çoook
Herkesin sevgililer günü kutlu olsun..Kociş sabah bana saksıda orkide almış getirdi bende ona kalpli sevgililer günü pastası yaptımmmalkisalkisalkis
SElkie'cim okuduklarıma göre yarın senin kesin sanırım..Allah kurtarsın canımcım yaaaa
kotu mu kis zayiflamis olurum boylece hem zemuszemushe he emin ol öyle olur!!! gecede 10 kez uyanıp aşağı yukarı taşınmak kolay sanıyosun heralde en az 6 ay yanında yatırman senin içinde bebek içinde en iyisi olur cnm.. ağladığında olabildiğince kıısa sürede müdahale etmen çok önemli..
annişler sevgililer gününüz kutlu olsuunn....güğzel bi gün diliorum herkese..kızlar bişey sorucam bu arada..bebgin tatagının üzerine hani ortopedik idas yatak aldıkya bunun üzerine ne sericez üşümemesi için??ayrıyetten yün yorganmı almak gerek bebegin altına sermek için..cünki bu tek basına hem sert hem ısıtmaz ne sericez??cvp yazın tmmmı..arda acıp bakıorum..ha birde EBRU VE FRAMBUAZ her an dualarımız sizinle canlar...
Hı hı yaradı yaradı...bence bukadar besleme yoksa doğuramassın dedi doktor :)
bu arada senin suni sancı filan olcek heralde dimi varmı ağrın filan...
slm güzel annişler .. sevgililer gününüz kutlu olsun..
beknur ve bosnacım gözünüz aydın masallah minnoşlara...
sabah kocişimde iki kırmızı gülle kahvaltımı yatagıma getirdi. güllerden biride minnoşaymış..çok mutlu olmakla birlikte hafifte bozuldum yaa şimdiden ortak oldu haspam...zemuszemus neyseee...
bu arada yatak çarsaf muhabbeti yapılmış.. ben AYŞE ÖNERıN (bebek hemşiresi şu gülben ergenin ve diğer ünlülerin bebek hemşiresi) kitabını okuyorum bebek yatagı hazırlarken iki alez ve iki lastikli çarsaf kullanın diyor en alta bir alez üzeri lastikli çarsaf tekrar alez ve tekrar lastikli çarsaf ziar minnoşların canları çarsaftaki kırışıklıklardan bile acırmış ve gecenin körü kussa yataga işese üstteki çarsaf ve alez alınacak alltttaki 2. çarsaf ve alez kullanılacakmış böylece gece hem yatak ıslandı ne yapacam ve çarsafı bulup serecem derdi olmazmış bana mantıklı geldi bilgilerinize....
ebrucumcanım ne güzel heyecan yaaa... ben bile düşündükçe heyecanlanıyorum...
evet orda yapacağım ama ben liste almadım...lazım olabileçek herşeyi çantama doldurdum :)))) neler var mesela listede,uzunmu?çaeşaf falan lazımmı?havlu vs...ebru sen delta da dogum yapacaksin kesin dimi ? bana verdikleri bir liste var hastaneye goturulecekler diye.sende varmi ?
ebru kocan ne yapıyor? ondada war mı heyecan
Kıslar merhaba
sevgililer gunünüz kutlu olsun
hala modelimiz çok bozuk
ve çok korkuyorum benim bebegiminde parmakları fazla olur diye rBbim saglikla nasip etsin hepimize
ama genetik bişeyin benim bebegimdede çıkma ihtimali oldukça yükselmiş bu baya canımızı sıkıyor
bebecik ise öyle tatlı öyle tatlıki yüzüne her bakışımda aklıma geliyor eve elincede Agliyorum
bugün wc kalktimda bacağıma iki uç damla bisi damlası ya iyice bitiremedim cisi yada suyum gelyirsa sandim
tetikte dürüyorum
bu sabah buzdolabını sildim komple raflairni yıkadım
modelde oldukça bozuk
öyle iste
yarın ebruyla frambiaz doummu yaoacakmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?