2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bişey sorucam hamile kalma süresi ne kadar 1 ay içinda kalırmıyım martta hamile olmak için yada mart içinde mi deneme yapsak :kedi:

canım onu belirlemen çok zor. benim arkadaşım 4 ay uğraştı ben hemen olmaz diye düşündüm etrafıma bakarak ama hemen o ay oldu. 28 günde bir adet görüyorsan işin kolay olabilir.

kızlar kayınvalidem geliyor bizde tık yok gibi bebiş 27 şubatı bekliycek galiba
biraz annemle pazar alışverişi yapıp gelelim

Merhaba arkadaşlar,
bizimde dün doktor kontrolümüz vardı herşey ii gidiyor...Herhangi bir erken doğum riski görünmüyor şimdilik....kuzucuğum 2417 gr göründü...doktora dedimki bu hafta ii baktım fınfık badem ceviz yedim dedim yaramışşş dedi...sanırım ben bu gidişle 40 haftayı tamamlıcam hatta günüm geçecek heralde, çünküüüü doktor beni herhangi problemin olmassa 3 hafta sora gel dediÇok üzgünüm çoook
Herkesin sevgililer günü kutlu olsun..Kociş sabah bana saksıda orkide almış getirdi bende ona kalpli sevgililer günü pastası yaptımmmalkisalkisalkis

SElkie'cim okuduklarıma göre yarın senin kesin sanırım..Allah kurtarsın canımcım yaaaa

canım sağol bitanem yaaaa!
maşallah bebişede!kocaman olmuş..yaramış bademler cevizler........

canım sağol bitanem yaaaa!
maşallah bebişede!kocaman olmuş..yaramış bademler cevizler........

Hı hı yaradı yaradı...bence bukadar besleme yoksa doğuramassın dedi doktor :)
bu arada senin suni sancı filan olcek heralde dimi varmı ağrın filan...

he he emin ol öyle olur!!! gecede 10 kez uyanıp aşağı yukarı taşınmak kolay sanıyosun heralde en az 6 ay yanında yatırman senin içinde bebek içinde en iyisi olur cnm.. ağladığında olabildiğince kıısa sürede müdahale etmen çok önemli..[/QUOTE]
kotu mu kis zayiflamis olurum boylece hem zemuszemus

kızlar doğumu kolaylaştırmak için zeytinyağı döküp pamuk weya peçete koyun diolar oraya son 10gün falan etkisi olurmu acaba başliim hemen?
ay delirme hasret ne zeytinyagi ne pecetesi .mikrop falan kaparsin.Allah korusun
ohaoldumsmile

slm kıslar yeni üyeyim ben burası çok hoşmuş ya zemuszemus bende mert gibi hamile kalmak istiyorum inş. hemen kalırmıyım ki sizce eyvahedigeldismile
slm ben hemen hamile kaldim dk birkatigimda.
insallah gonlune gore olur seninde :Saruboceq:

masallah

kotu mu kis zayiflamis olurum boylece hem zemuszemus

ay delirme hasret ne zeytinyagi ne pecetesi .mikrop falan kaparsin.Allah korusun
ohaoldumsmile

slm ben hemen hamile kaldim dk birkatigimda.
insallah gonlune gore olur seninde :Saruboceq:

masallah [/QUOTE]
saol canikommm

babamız biraz şekerleme yaparken bizde hastane çantamızı hazırladık.yaa çantam çok büyük değil oyüzden sığmadı bazı şeyler acaba bebeğe küçük ayrı bir çantamı yapsam yada tepelemede olsa tek çanta yeter mi???üstelik o abartılı listeler varya onların içindekilerin çoğunu almadım ben yani.bebeğe iki takım,kendime bir gecelik bir pijama,ped,bebek bezi,biri peluş diğeri normal iki battaniye,ıslak mendil,el havlusu,iççamaşır falan koydum abartmadım yani.daha terlik falanda girecek ne yapsam ki???

BEKNUR gözünaydın canım bebişinede maşşallah kocaman olnuş annesi.

kızım bu zeytinyağı konusunda topic bilem açılmış millet yapıyo we anlatanlar war kolaylığını halis zeytinyağı ne mikropu olacakki

ben mekan alsaydım üzerine battaniye serip, üstüne çarşaf örtecektim ama annem yün yatak yaptırdı onu koyacağım we biraz da sert olsun die yine battaniye sereceğim üstünede newresimi..

slm güzel annişler .. sevgililer gününüz kutlu olsun..
beknur ve bosnacım gözünüz aydın masallah minnoşlara...
sabah kocişimde iki kırmızı gülle kahvaltımı yatagıma getirdi. güllerden biride minnoşaymış..çok mutlu olmakla birlikte hafifte bozuldum yaa şimdiden ortak oldu haspam...zemuszemus neyseee...
bu arada yatak çarsaf muhabbeti yapılmış.. ben AYŞE ÖNERıN (bebek hemşiresi şu gülben ergenin ve diğer ünlülerin bebek hemşiresi) kitabını okuyorum bebek yatagı hazırlarken iki alez ve iki lastikli çarsaf kullanın diyor en alta bir alez üzeri lastikli çarsaf tekrar alez ve tekrar lastikli çarsaf ziar minnoşların canları çarsaftaki kırışıklıklardan bile acırmış ve gecenin körü kussa yataga işese üstteki çarsaf ve alez alınacak alltttaki 2. çarsaf ve alez kullanılacakmış böylece gece hem yatak ıslandı ne yapacam ve çarsafı bulup serecem derdi olmazmış bana mantıklı geldi bilgilerinize....

Kıslar merhaba
sevgililer gunünüz kutlu olsun
hala modelimiz çok bozuk
ve çok korkuyorum benim bebegiminde parmakları fazla olur diye rBbim saglikla nasip etsin hepimize
ama genetik bişeyin benim bebegimdede çıkma ihtimali oldukça yükselmiş bu baya canımızı sıkıyor
bebecik ise öyle tatlı öyle tatlıki yüzüne her bakışımda aklıma geliyor eve elincede Agliyorum
bugün wc kalktimda bacağıma iki uç damla bisi damlası ya iyice bitiremedim cisi yada suyum gelyirsa sandim
tetikte dürüyorum
bu sabah buzdolabını sildim komple raflairni yıkadım
modelde oldukça bozuk
öyle iste
yarın ebruyla frambiaz doummu yaoacakmisss

Gülencim hoş geldin...Yiğeninin durumuna çok üzüldüm ama allah daha kötü şeylerden sakınmış.Buna da şükür.Bu problemede bir çare bulunur elbet üzme kendini...Ege de de bu problem çıkmaz inşallah aklına kötü şeyler getirme...

Hı hı yaradı yaradı...bence bukadar besleme yoksa doğuramassın dedi doktor :)
bu arada senin suni sancı filan olcek heralde dimi varmı ağrın filan...

ağrım yok benim hala..suni olaçak sancım....

güzel fikirmiş....

ebrucumcanım ne güzel heyecan yaaa... ben bile düşündükçe heyecanlanıyorum...

hemde ne heyecan beko....

ebru sen delta da dogum yapacaksin kesin dimi ? bana verdikleri bir liste var hastaneye goturulecekler diye.sende varmi ?
evet orda yapacağım ama ben liste almadım...lazım olabileçek herşeyi çantama doldurdum :)))) neler var mesela listede,uzunmu?çaeşaf falan lazımmı?havlu vs...

ebru kocan ne yapıyor? ondada war mı heyecan

o bugün işe gitti yarın tam gün bizimle olaçağı için işlerini yetiştirmeye çalışıyor..oda heyecanlı biraz ama benim kadar değil...

canım tekrar geçmiş olsun yigenine...ama sende öyle şeyler düşünme tamammı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…