- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.721
herkese selam :)
aranıza girmeden uzaktan ara ara takip ettim sizi :)
artık canım çok sıkıldı bende bişiler yazayım dedim..
36. haftadayım zillim kilolu bende kilolu ne olacak bilmiyorum..
dr eğer gününü beklerse sezeryan ederim dedi.. bu perşembe randevum var
2 hafta önce 2700 gr idi koca kafalımdoğurabilecek miyim?
sezeryan mı olacağım? yıllardır hamile gibiyim.. artık kucağımda olsun kızım yaa..
çok sıkıldım uykusuzluktan,heyecandan,sıkıntıdan,şişkoluğumdan kafamçokkarıştı
şimdi anladım canım. benim annem pamuktan ince yatak yapacak şilte gibi. ya da altına yorganını da koyabiliriz. ama kış aylarında polar iyi olur bence. ben sana söyledikten sonra almaya karar verdim. kesitirtcem 1 metre.
inşallah canım normal olur....
canım benim ilk oğlandan kalma yün yorgan vardı onu serdim işimi gördü,,polar serip üstüne bir iki kat çarşaf sersende olurç..ama öyle ince bişey yaptırırsan fena olmaz...
canım inşallah bebişin gelir hemen...
]
Merhaba arkadaşlar,
bizimde dün doktor kontrolümüz vardı herşey ii gidiyor...Herhangi bir erken doğum riski görünmüyor şimdilik....kuzucuğum 2417 gr göründü...doktora dedimki bu hafta ii baktım fınfık badem ceviz yedim dedim yaramışşş dedi...sanırım ben bu gidişle 40 haftayı tamamlıcam hatta günüm geçecek heralde, çünküüüü doktor beni herhangi problemin olmassa 3 hafta sora gel dediÇok üzgünüm çoook
Herkesin sevgililer günü kutlu olsun..Kociş sabah bana saksıda orkide almış getirdi bende ona kalpli sevgililer günü pastası yaptımmmalkisalkisalkis
masallah canım bebikine..
SElkie'cim okuduklarıma göre yarın senin kesin sanırım..Allah kurtarsın canımcım yaaaa
babamız biraz şekerleme yaparken bizde hastane çantamızı hazırladık.yaa çantam çok büyük değil oyüzden sığmadı bazı şeyler acaba bebeğe küçük ayrı bir çantamı yapsam yada tepelemede olsa tek çanta yeter mi???üstelik o abartılı listeler varya onların içindekilerin çoğunu almadım ben yani.bebeğe iki takım,kendime bir gecelik bir pijama,ped,bebek bezi,biri peluş diğeri normal iki battaniye,ıslak mendil,el havlusu,iççamaşır falan koydum abartmadım yani.daha terlik falanda girecek ne yapsam ki???
yazgıcım ben bebeginkiklerle kendiminkini ayırdım sadece kalın ve polar iki battaniyeyi sıgdıramöadım onları büyük bi posete koydum..dedigin gibi sadece gerekli olabilecek asıl ihtiyaclarımı koydum..cok doldurmadım..
BEKNUR gözünaydın canım bebişinede maşşallah kocaman olnuş annesi.
kızım bu zeytinyağı konusunda topic bilem açılmış millet yapıyo we anlatanlar war kolaylığını halis zeytinyağı ne mikropu olacakki
ben mekan alsaydım üzerine battaniye serip, üstüne çarşaf örtecektim ama annem yün yatak yaptırdı onu koyacağım we biraz da sert olsun die yine battaniye sereceğim üstünede newresimi..
yazgıcım bendde bebeginkilerle kendi cantamı ayırdım sadece polar ve kadife battaniyesini sıgdramadım ve büyükçe bi posete yerleştrdım..dedigin gibi asıl gerekli ihtiyaclarımı koydum ıvır zıvır doldrmadım..babamız biraz şekerleme yaparken bizde hastane çantamızı hazırladık.yaa çantam çok büyük değil oyüzden sığmadı bazı şeyler acaba bebeğe küçük ayrı bir çantamı yapsam yada tepelemede olsa tek çanta yeter mi???üstelik o abartılı listeler varya onların içindekilerin çoğunu almadım ben yani.bebeğe iki takım,kendime bir gecelik bir pijama,ped,bebek bezi,biri peluş diğeri normal iki battaniye,ıslak mendil,el havlusu,iççamaşır falan koydum abartmadım yani.daha terlik falanda girecek ne yapsam ki???
BEKNUR gözünaydın canım bebişinede maşşallah kocaman olnuş annesi.
masallah bebikine beknucum..merhaba arkadaşlar,
bizimde dün doktor kontrolümüz vardı herşey ii gidiyor...herhangi bir erken doğum riski görünmüyor şimdilik....kuzucuğum 2417 gr göründü...doktora dedimki bu hafta ii baktım fınfık badem ceviz yedim dedim yaramışşş dedi...sanırım ben bu gidişle 40 haftayı tamamlıcam hatta günüm geçecek heralde, çünküüüü doktor beni herhangi problemin olmassa 3 hafta sora gel dediÇok üzgünüm çoook
herkesin sevgililer günü kutlu olsun..kociş sabah bana saksıda orkide almış getirdi bende ona kalpli sevgililer günü pastası yaptımmmalkisalkisalkis
selkie'cim okuduklarıma göre yarın senin kesin sanırım..allah kurtarsın canımcım yaaaa
yaw bu kadın renkli dooplere ayrıntılı usg ye falan girmedi mi orda 2 saat im-nceliolar parmaklarını tek tek sayıyolar nasıl iş anamadım.. sıkma canını düzelir illakibilmiyorumkismileKıslar merhaba
sevgililer gunünüz kutlu olsun
hala modelimiz çok bozuk
ve çok korkuyorum benim bebegiminde parmakları fazla olur diye rBbim saglikla nasip etsin hepimize
ama genetik bişeyin benim bebegimdede çıkma ihtimali oldukça yükselmiş bu baya canımızı sıkıyor
bebecik ise öyle tatlı öyle tatlıki yüzüne her bakışımda aklıma geliyor eve elincede Agliyorum
bugün wc kalktimda bacağıma iki uç damla bisi damlası ya iyice bitiremedim cisi yada suyum gelyirsa sandim
tetikte dürüyorum
bu sabah buzdolabını sildim komple raflairni yıkadım
modelde oldukça bozuk
öyle iste
yarın ebruyla frambiaz doummu yaoacakmisss
herkese selam :)
aranıza girmeden uzaktan ara ara takip ettim sizi :)
artık canım çok sıkıldı bende bişiler yazayım dedim..
36. haftadayım zillim kilolu bende kilolu ne olacak bilmiyorum..
dr eğer gününü beklerse sezeryan ederim dedi.. bu perşembe randevum var
2 hafta önce 2700 gr idi koca kafalımdoğurabilecek miyim?
sezeryan mı olacağım? yıllardır hamile gibiyim.. artık kucağımda olsun kızım yaa..
çok sıkıldım uykusuzluktan,heyecandan,sıkıntıdan,şişkoluğumdan kafamçokkarıştı
canım hoşgeldin..hayırlı olsun bebeğin ve maşallah ona!
teşekkür ederim hoş buldum.. bu arada sanırım sen doğuma gireceksin..
sağlıkla kucağına alasın yavrunu darısı başıma boshayallersmile
ay kızlar yarın dogum mu varhihoyyythayırlı olsunopuyorumnanaktan
evet canım yarın inşallah doğuruyorum..benim bebeğimde kilolu olaçaktı..normal doğum çok istediğim için,sezeryan zorunlu kalmadıkça istemiyorum,yarın suni sancı iledoğum yapaçağım...
he benle frambuaz doğuruyoz inşallah yarın...
bende ayıracağım sanırım canım.benimde peluş battaniye sığmadı.birde tıkıştırıpta buruşturmak istemiyorum eşyaları.en iyisi bebeğime ayrı çanta yapmak.yazgıcım bendde bebeginkilerle kendi cantamı ayırdım sadece polar ve kadife battaniyesini sıgdramadım ve büyükçe bi posete yerleştrdım..dedigin gibi asıl gerekli ihtiyaclarımı koydum ıvır zıvır doldrmadım..
evet canım yarın inşallah doğuruyorum..benim bebeğimde kilolu olaçaktı..normal doğum çok istediğim için,sezeryan zorunlu kalmadıkça istemiyorum,yarın suni sancı iledoğum yapaçağım...
he benle frambuaz doğuruyoz inşallah yarın...
Merhaba arkadaşlar,
bizimde dün doktor kontrolümüz vardı herşey ii gidiyor...Herhangi bir erken doğum riski görünmüyor şimdilik....kuzucuğum 2417 gr göründü...doktora dedimki bu hafta ii baktım fınfık badem ceviz yedim dedim yaramışşş dedi...sanırım ben bu gidişle 40 haftayı tamamlıcam hatta günüm geçecek heralde, çünküüüü doktor beni herhangi problemin olmassa 3 hafta sora gel dediÇok üzgünüm çoook
Herkesin sevgililer günü kutlu olsun..Kociş sabah bana saksıda orkide almış getirdi bende ona kalpli sevgililer günü pastası yaptımmmalkisalkisalkis
SElkie'cim okuduklarıma göre yarın senin kesin sanırım..Allah kurtarsın canımcım yaaaa
ben 2009 mart annesiyim.. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.. henüz doğum yapmamış olanlarında Allah yardımcısı olsunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?