2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba tüm mart annelerinin sevgililer günü kutlu olsun aşkınız bol sevginiz daim olsun.Eşlerinizle mutlu mesut bir ömür diliyorum.

ne bileyim kız uykudan kalktım başım ağrıyor. algılayamadım bir an..
uleyyn!!
biz sana yetmiyoz mu gidiyon elalemden görüş istiyon!! klava:

yetmionuz kızım ben doyumsuz bi kadınımaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2 3,5 kişi cewap werdi kimi ceylin dedi kimi helin kimi ceren böle geniş çaplı olması lazım ki sonuç çıksın...

merhaba kızlar bizde dün dr a gittik, bebişimin kilosu 2700, boyuda 51 cm 35 haftalık.. bu arada yarın doğum yapcak arkadaslara kolay bir avazda doğum diliyorum, inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar..

CERENORA kız gözün aydın kociş geliyomuş hasret bitiyo artıkın.
Bebeğini gören anneler hepinizin gözü aydın.
OCD avatar resmim evet kızım.2 yaşındayken falan.
SELKıE VE FRAMBUAZIN ıBRE ÜÇ BUÇUĞA VURUYODUR ŞıMDı.

Benim eşimde gece onikden sonra kutladı sevgililer günümüzü.Ben çiçek istemedim kendi hediyemi kendim seçerim dedim bu sayede gecelik aldım artı sabahlık-pijama takımı.Alışveriş merkezi çok kalabalıktı salaklık edip dikkatli bakmadımda sabahlık öndende bağlanıyo ama arkadaki kızmızı kurdelenin biri kopukmuş okadarda para versim hemide KOM dan aldım neyapsam yarın gidip değiştirsemmi bilemedim.

Merhaba güzel anneler a.s.
Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun :asigim:

Selkie ve frambuaz dualarımız sizinle inşallah kolayca doğurursunuz ikinizde...

aksine iki halasıda minyon tipli kücük ayaklıdır, sanırım tam tersi olcak dayıya cekecek bizimki uzun boylu, koca ayaklı:))
benim kızımında ne babayla ne halalarıyla alakası var aslında.Tamamen dayısı ve ben.Bizdede dayı uzun.Kızımın sadece huyları babsına benziyğlum kime benziycek bakalım.

Mrb arkadaşlar.Doğum yapacak olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun.İnşallah çok kolay doğum yaparsınız.Darısı başımıza.Allah'a emanet olun.

Doktor doğum için tarih verdi...
15 Şubat..
Son 48 saatim yani...
Bize dua edin olur mu..

kızlar allah yardımcınız olsun inşallah. sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin. en kısa zamanda iyi haberlerinizi de okuyalım burada :Saruboceq:

canlarım hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun...
ebrucum ve selkiecim alllah bir avazda kurtarır insallah sag salım alırsınız bebislerinizi kucagınızaboshayallersmilezemuszemus
ben bile heyecan yaptım valla, darısı bızım basımıza ınsallah... olumunekankayizsmile

selamlar herkese ben baya gec kaldım bugun girmek icin ama o kadar cok isimiz vardı ki bugun evimizi boyadık , bebikimizin dolabını ve yatagını kurduk. bi elbiseleri kaldı yıkanacak ve ütülenecek cok sükür. neyse falzada uzatmayayım gecti ama herkesin sevgilier günü kutlu olsun. SELKıE VE FRAMBUAZ ALLAH yardımcınız olsun güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. hepinizi öpüyorum tekrardan iyi geceler

Arkadaslarım, ben 5 gece once doğum yaptım!!

sizler herseyi merak edersiniz, bebeğim uyanana kadar hemen kısaca anlatayım;

20şubat çarsamba aksami, tv karsisinda otururken birden suyum geldi, dr.umu aradim, hemen hastaneye git dedi. 15dakika icinde evden çiktik, hastanede durumuma bir baktilar ve dr.u aradilar, evet doğum baslamis dediler. dr da hemen geldi ve beni sezeryana aldilar. 15 dakika sonra oğlum doğmustu, ben 45 dak sonra ayıldım.
odaya cikar cikmaz yanima verdiler,
oğlum Bulut, 20.02 çarsamba, 23:12de doğdu. 2.750gr, 49cm. doğdu.

sütüm hemen geldi ve emzirebildim. Bulut biraz küçük doğdugundan çok basarılı ememedi, hemen yoruluyordu, belki de o yüzden hizla 250 gr kaybetti. o saatten sonra sütümü pompa ile sağıp, biberonla da vermeye basladık. su an doğum anı kilosuna geri döndü. insallah bundan sonra da artıya gecicek. dualarınızı bekliyorum sevgili anneler, allah hepinize yardımcı olsun.. cok keyifli ve bir o kadar zor bir dönem bizleri bekliyor. 4 gündür uyku nedir bilmiyorum ama cok da umursamıyorum, o iyi olsun yeter. hepinizi cok optüm. herkese bol sanslar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…