- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.741
kız ben de başkasının konusu sandımm...
nie başkasının konusunu getirem delüü
ne bileyim kız uykudan kalktım başım ağrıyor. algılayamadım bir an..
uleyyn!!
biz sana yetmiyoz mu gidiyon elalemden görüş istiyon!!klava:
Gözünaydın arkadaşım maşallah boyuda uzun olcek keratanın.merhaba kızlar bizde dün dr a gittik, bebişimin kilosu 2700, boyuda 51 cm 35 haftalık.. bu arada yarın doğum yapcak arkadaslara kolay bir avazda doğum diliyorum, inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar..
Gözünaydın arkadaşım maşallah boyuda uzun olcek keratanın.
Kız halaya çekermiş oğlan dayıya derler halaları uzundur belkim.Koca ayak olcak desene kerata.sağol cnm evt boyu uzun olcak kızcemin, babasıda bende pek uzun sayılmayız ama o uzun olacak gibi..kocamanda ayakları var:)))
Kız halaya çekermiş oğlan dayıya derler halaları uzundur belkim.Koca ayak olcak desene kerata.
benim kızımında ne babayla ne halalarıyla alakası var aslında.Tamamen dayısı ve ben.Bizdede dayı uzun.Kızımın sadece huyları babsına benziyaksine iki halasıda minyon tipli kücük ayaklıdır, sanırım tam tersi olcak dayıya cekecek bizimki uzun boylu, koca ayaklı:))
evet canım yarın inşallah doğuruyorum..benim bebeğimde kilolu olaçaktı..normal doğum çok istediğim için,sezeryan zorunlu kalmadıkça istemiyorum,yarın suni sancı iledoğum yapaçağım...
he benle frambuaz doğuruyoz inşallah yarın...
Doktor doğum için tarih verdi...
15 Şubat..
Son 48 saatim yani...
Bize dua edin olur mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?