2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıınnnnnnn güzel annelerrrrr bayanssulusmile denizveyıldızı canım güle güle büyüt bebişini allah bağışlasın darısı bize olsun inşallah silkiecim ve frambuazcım allahım bi avazda kurtarsın inşallah hayırlısıyla mutlu haberlerinizi bekliyoruzz :Saruboceq:

Merhaba arkadaslar;

Deniz ve yıldız tebrık ederım Allah yardımcınız olsun arkadasım .....Bulut uzun omurlu saglıklı huzurlun mutlu bır hayat surer umarım.

Arkadaslar ben bır sey sorucam 37 + 4 deyım. 2 3 gundur temız acık renk kokuusuz akıntım var sızde bunu yasıyor musunuz?

Günaydın.

Bu akıntı bende uzun zamandan beri var, ara ara oluyor. Sanırım çoğumuz yaşıyoruz.

tesekkurler edebıyatcı arkadasım. temızlenıyorum gene oluyor endıselendım ..... kokusuz olması benı rahatlatıordu ama sıze de sormak ıstedım saol arkadasımkaydirigubbakcemile5

namannn tannnrım :) süpersin ama 10 şubat demek istedin sanırım...
çok güzel bi haber hayırlı uğurlu ıolsun selkie ve frambuazda bugün doğuruyolar.. bebeğinle mutlu huzurlu bir yaşam diliorum..

günaydın kızlar az önce bi uyandım çamaşırımda kan war birden heyecan yaptım
ama nişan değil sanırım o ağdada yırtılan yerim kanamış. we çok acıor ayrıca dünden beri aşırı bir hantallık war üzerimde we baskı hissediorum alt tarafta..ebrunun bensiz doğuruyor olmasına çok içerlendfim sanırım hemen bnde doğurmalıyım dedimkaydirigubbakcemile3

Günaydınn Kıslarr,

Deniz ve Yıldız tebrik ederim seni, allah analı babalı büyütsün çok sevindim...
Benimde kasıklarım ağrıyor bilhassa yürürken ama 35. haftamızdayız normaldir herhalde...
Bu arada galiba ben normal yapamayacağım çok tırsmaya başladım.. Doktor mecubur sezeryan deesede rahatlasam ...

Kızlar hele bi doğursun akşama da seni gönderelim istersen. :) Kanı okuyunca korktum ben de, "aha biri daha geliyor" dedim.

Biz de dün deli gibi gezdik gece felaket ağrılarım oldu, hala bastırıyor vajinama... Yürümemek lazımmış, okulu da astım yatıyorum evde bugün.

yürümemek lazım olurmu yürüyüş en iyi spor ama biz gıç büyütmeye alıştımız için iki adım atınca kmlerce yol kat etmiş gibi ağrıyo oramız buramız.. bnd dün sabah spor yaptım parkta ondan sonra aşağılarda baskılar başladı, salı kontrolüm war bakcez artık neler oluyoreyvahedigeldismile

tırsak seniiiii:umursamaz:

Günaydın,
Ben geldim...
Selkie ve Frambuaz doğumda galiba...
Deniz ve Yıldız da doğurmuş galiba...
Herkese hayırlı olsunnn...

günaydıjn anneler sabah ayzıdm ama sistemelrdek iarıxza nedeni ile çıkmamış....

denizyıldızına evladı ile uzun ömür diliyorum sağlıklı huzurlu olsun inşallh bulut bebek....

canım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın hangi hastanede doğum yaptın

Günaydın annişler... Selkie ve frambuazdan haber alabilen varmı içinizde? Ya kızlar ayrıca ben aşırı terliyorum artık ve rahatsız oluyorum kendi kokumdan bile sizde de aynı mı?

Kısslar nasıldı haftasonunuz...
Ben bolbol uyudum ve pazar günü çok yürüdüm... Amaa çooook ağırlaştım çoook.

bizde arkadaşımızda kalmaya gitik bu halde ümraniyeden emirgana ):)::) orda kaldık ertesi gün geri döndük arkadaşım saolsun beni hiç ayağa kaldırmadı ama yol öldürdü zaten beni.... hakkaten ağırlaştık iyice ..... bi doğsa bıdıkalr sğlıcakla ....

tatlımmm snen hala doğurmadın mııııı ??????

ayyy liste iyice doğuma geçti benim osn haftam safak 4 ama izne ayrılmak için.... :)::):) sonra bakalım nelr olacak....

Günaydın kızlar...Deniz ve Yıldız bebeğin hayırlı olsun , sağlıkla büyüt...Selkie ve frambuazı ben de merak ettim...Bir de haftaya bugün bu saatlerde allahın izniyle bebeğimi kucağıma alacağım , çok heyecanlıyım...

günaydın kızlar.....
deniz ve yıldız Allah uzun ömürler versin.Sağlıkla doğum yapmak tüüüm annelere inşallah.....
kızlar, bu çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor. ve dr. alenen herşeyi iyice inceliyor mu? yarın nst ye gireceğim de korkuyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…