- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #45.761
Merhaba arkadaslar;
Deniz ve yıldız tebrık ederım Allah yardımcınız olsun arkadasım .....Bulut uzun omurlu saglıklı huzurlun mutlu bır hayat surer umarım.
Arkadaslar ben bır sey sorucam 37 + 4 deyım. 2 3 gundur temız acık renk kokuusuz akıntım var sızde bunu yasıyor musunuz?
Arkadaslarım, ben 5 gece once doğum yaptım!!
sizler herseyi merak edersiniz, bebeğim uyanana kadar hemen kısaca anlatayım;
20şubat çarsamba aksami, tv karsisinda otururken birden suyum geldi, dr.umu aradim, hemen hastaneye git dedi. 15dakika icinde evden çiktik, hastanede durumuma bir baktilar ve dr.u aradilar, evet doğum baslamis dediler. dr da hemen geldi ve beni sezeryana aldilar. 15 dakika sonra oğlum doğmustu, ben 45 dak sonra ayıldım.
odaya cikar cikmaz yanima verdiler,
oğlum Bulut, 20.02 çarsamba, 23:12de doğdu. 2.750gr, 49cm. doğdu.
sütüm hemen geldi ve emzirebildim. Bulut biraz küçük doğdugundan çok basarılı ememedi, hemen yoruluyordu, belki de o yüzden hizla 250 gr kaybetti. o saatten sonra sütümü pompa ile sağıp, biberonla da vermeye basladık. su an doğum anı kilosuna geri döndü. insallah bundan sonra da artıya gecicek. dualarınızı bekliyorum sevgili anneler, allah hepinize yardımcı olsun.. cok keyifli ve bir o kadar zor bir dönem bizleri bekliyor. 4 gündür uyku nedir bilmiyorum ama cok da umursamıyorum, o iyi olsun yeter. hepinizi cok optüm. herkese bol sanslar!
günaydın kızlar az önce bi uyandım çamaşırımda kan war birden heyecan yaptım
ama nişan değil sanırım o ağdada yırtılan yerim kanamış. we çok acıor ayrıca dünden beri aşırı bir hantallık war üzerimde we baskı hissediorum alt tarafta..ebrunun bensiz doğuruyor olmasına çok içerlendfim sanırım hemen bnde doğurmalıyım dedimkaydirigubbakcemile3
yürümemek lazım olurmu yürüyüş en iyi spor ama biz gıç büyütmeye alıştımız için iki adım atınca kmlerce yol kat etmiş gibi ağrıyo oramız buramız.. bnd dün sabah spor yaptım parkta ondan sonra aşağılarda baskılar başladı, salı kontrolüm war bakcez artık neler oluyoreyvahedigeldismileKızlar hele bi doğursun akşama da seni gönderelim istersen. :) Kanı okuyunca korktum ben de, "aha biri daha geliyor" dedim.
Biz de dün deli gibi gezdik gece felaket ağrılarım oldu, hala bastırıyor vajinama... Yürümemek lazımmış, okulu da astım yatıyorum evde bugün.
Günaydınn Kıslarr,
Deniz ve Yıldız tebrik ederim seni, allah analı babalı büyütsün çok sevindim...
Benimde kasıklarım ağrıyor bilhassa yürürken ama 35. haftamızdayız normaldir herhalde...
Bu arada galiba ben normal yapamayacağım çok tırsmaya başladım.. Doktor mecubur sezeryan deesede rahatlasam ...
Arkadaslarım, ben 5 gece once doğum yaptım!!
sizler herseyi merak edersiniz, bebeğim uyanana kadar hemen kısaca anlatayım;
20şubat çarsamba aksami, tv karsisinda otururken birden suyum geldi, dr.umu aradim, hemen hastaneye git dedi. 15dakika icinde evden çiktik, hastanede durumuma bir baktilar ve dr.u aradilar, evet doğum baslamis dediler. dr da hemen geldi ve beni sezeryana aldilar. 15 dakika sonra oğlum doğmustu, ben 45 dak sonra ayıldım.
odaya cikar cikmaz yanima verdiler,
oğlum Bulut, 20.02 çarsamba, 23:12de doğdu. 2.750gr, 49cm. doğdu.
sütüm hemen geldi ve emzirebildim. Bulut biraz küçük doğdugundan çok basarılı ememedi, hemen yoruluyordu, belki de o yüzden hizla 250 gr kaybetti. o saatten sonra sütümü pompa ile sağıp, biberonla da vermeye basladık. su an doğum anı kilosuna geri döndü. insallah bundan sonra da artıya gecicek. dualarınızı bekliyorum sevgili anneler, allah hepinize yardımcı olsun.. cok keyifli ve bir o kadar zor bir dönem bizleri bekliyor. 4 gündür uyku nedir bilmiyorum ama cok da umursamıyorum, o iyi olsun yeter. hepinizi cok optüm. herkese bol sanslar!
Kısslar nasıldı haftasonunuz...
Ben bolbol uyudum ve pazar günü çok yürüdüm... Amaa çooook ağırlaştım çoook.
günaydıınnnnnnn güzel annelerrrrr bayanssulusmile denizveyıldızı canım güle güle büyüt bebişini allah bağışlasın darısı bize olsun inşallah silkiecim ve frambuazcım allahım bi avazda kurtarsın inşallah hayırlısıyla mutlu haberlerinizi bekliyoruzz :Saruboceq:
Günaydın herkese, çok kötü bir hafta sonu geçirdim ben, geçmişe bir bakayım geliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?