- Konu Sahibi minikcadimm83
-
evet canım biraz erken,ama napayım,kalbimin sesini dinledim,olmazsada moralimi bozmayacın.:umursamaz: :umursamaz:
FLASH FLASH FLASH..:lepi: :lepi: arkidişler kendimi tutamadım,eczaneye gittim,bi koşu gebelik testi aldım,şu an elimde,adetime beş gün var,.çıkarmı acepdelikafadulden delikafadulden dua edin benim içinnn
Çok sağol canımopuyorumnanaktanumarım öyle olur...
mesajlarını okudum. senin için de dua ediyorum, inşallah bu ay kavuşursun sen de bebeğine. inşallah bundan sonrası çok güzel olur senin için. bunu çoktan hakettin... :1hug:
Evet 1000-1500 olması gerek..Çıkar canım yakında endişe etme...opuyorumnanaktancanım ben idrar testlerinin değerlerinin farklı olduğunu bilmiyordum,hepsi standart bir değerle yapılıyor sanıyordum,o nedenle böyle yazdım,haklısın bunu bilmeden yanlış yazmışım...o zaman tabiki değişir...
canım,kan testimin sonucu henüz çıkmadı,bende onu bekliyorum sabırsızlıkla,en az değerin bu kadarmı olması gerekiyor ultrasonda gözükmesi için?
ya benim dr beni korkuttu biraz galiba,bana hesabımıza göre 4 haftalık,şimdi sağlıklı bir gebelikte görmemiz gerekirdi dedi,birde benim az kanama var belkide dr o nedenle endişelendi,benide endişelendirdi:uhm:
öff kötüye yormak istemiyorum....
sevgili mart anneleri,
beslenmeniz nasıl neler yiyorsunuz ya da yemiyorsunuz?
ben kendimden örnek vereyim size,öncelikle hiç kabızlık yaşamadım bunu sabahları yediğim iki doğal kurutulmuş kayısıya bağlıyorum.
sabahları kalktığımda 2 kuru kayısı-3 ceviz-1 bardak su içiyorum.
kahvaltıda 1 bardak süt,1 yumurta,peynir,bal,tereyağı,domates,salatalık ve 1 dilim ekmek yiyorum.
1-2 saat sonra mutlaka meyve yiyorum ve su içmeyi ihmal etmiyorum ama soğuk su içmiyorum,öğle yemeğini atlamıyorum,mutlaka yemeğin yanında yoğurt yiyorum,1,2 saat sonra yine meyve yiyorum.
akşam yemeğim de aynı şekilde mutlaka yanında yoğurt yerim,yatmadan önce 1 bardak süt ve folik asitimi alıyorum.
maydanoz,nane gibi yeşilliklerden uzak duruyorum,düşük tehlikesi olabilir diye,çay ve kahve hiç içmiyorum normalde de düşkünlüğüm yoktu zaten,sigara hiç kullanmadım hayatımda çok şükür,şimdilik aklıma bunlar geldi.
sizde paylaşırsanız sevinirim,bu arada somon balığının da çok iyi bir besin olduğunu duymuştum,haftada en az bir kere balık yememiz gerekiyor....
sevgili mart anneleri,
beslenmeniz nasıl neler yiyorsunuz ya da yemiyorsunuz?
ben kendimden örnek vereyim size,öncelikle hiç kabızlık yaşamadım bunu sabahları yediğim iki doğal kurutulmuş kayısıya bağlıyorum.
sabahları kalktığımda 2 kuru kayısı-3 ceviz-1 bardak su içiyorum.
kahvaltıda 1 bardak süt,1 yumurta,peynir,bal,tereyağı,domates,salatalık ve 1 dilim ekmek yiyorum.
1-2 saat sonra mutlaka meyve yiyorum ve su içmeyi ihmal etmiyorum ama soğuk su içmiyorum,öğle yemeğini atlamıyorum,mutlaka yemeğin yanında yoğurt yiyorum,1,2 saat sonra yine meyve yiyorum.
akşam yemeğim de aynı şekilde mutlaka yanında yoğurt yerim,yatmadan önce 1 bardak süt ve folik asitimi alıyorum.
maydanoz,nane gibi yeşilliklerden uzak duruyorum,düşük tehlikesi olabilir diye,çay ve kahve hiç içmiyorum normalde de düşkünlüğüm yoktu zaten,sigara hiç kullanmadım hayatımda çok şükür,şimdilik aklıma bunlar geldi.
sizde paylaşırsanız sevinirim,bu arada somon balığının da çok iyi bir besin olduğunu duymuştum,haftada en az bir kere balık yememiz gerekiyor....
a vitamini fazla içermediğinden marincap da öneriliyor...Balık yağı omega 3 ihtiva ediyor...
ben önceden ne yiyorsam şimdi de aynılarını yiyorum. tatlıya çok düşkündüm normalde ama nedense son birkaç haftadır tatlı hiç aklıma gelmiyor. sabah kahvaltıda domates peynir yiyorum. arada 1 avuç badem ve birkaç kuru kayısı olabilir.
öğlen çorba, sebze yemeği varsa onu yiyorum. salata ve yoğurt bir de... ara öğünde yine meyve ya da badem gibi şeyler yiyorum.
akşam evde abartıyorum sanki biraz, herkes önüme bişeyler getiriyo sürekli : ) bi de işten eve dönünce midem bulanıyo biraz, sağlıklı olmasına bakmıyorum yiyeceklerin pek. ne varsa yiyorum. kaydirigubbakcemile sonra 9 gibi birkaç meyve atıştırmaya çalışıyorum.
bir de unutmazsam sabahları evden çıkmadan süt içiyorum.
yarın haftasonu, bakalım eşim nasıl bakacak banahaftaiçi kimseye naz yapamıyorum delikafadulden
istanbuldaki arkadaşlar hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz?
ben Medikal Park Bahçelievler Başak Hanıma gidiyorum,şimdilik fena değil ama gebeliğin gidişatına göre değiştirebilirim belki :uhm:
benim dr muayenehanede özel çalışıyor,hastaneye bağlı değil,ama bende çamlıca medicana sibel hn a gitmeyi düşünüyorum,;şu andaki dr de iyi aslında ama sigortadan faydalanamıyorum....
benim dr muayenehanede özel çalışıyor,hastaneye bağlı değil,ama bende çamlıca medicana sibel hn a gitmeyi düşünüyorum,;şu andaki dr de iyi aslında ama sigortadan faydalanamıyorum....
merhabalar ben geldim nasılısnız bakalımm mart annişlerii adayalarııı opuyorumnanaktan
hoşgeldin... yerimseniben
benim de ara ara kasılmalarım oluyo gibi hissediyorum. belki de kendimi çok dinlediğim için, bilemiyorum. doktor bana da kanaman yoksa sorun yok dedi. umarım hiçbirimiz kötü şeyler yaşamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?