2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin canim,

selkie bisi sorcam canim ya, ben bugun 4+2 yim, goguslerimin hafif acıması dısında bir belirtim yok sence normal mi?

gunaydin canim,

selkie bisi sorcam canim ya, ben bugun 4+2 yim, goguslerimin hafif acıması dısında bir belirtim yok sence normal mi?

canım benim gögüslerimde hafif acı var ve kasıklarım ağrıyor biraz o kadar,birde başdönmesi yaşıyorum çok ama ben progestanda kullanıyorum oda yapıyor olabilir...

normal yani,
ben oğlumda ne ağrı sancı ne mide bulantısı hiç bişey yaşamadım,5 aydan sonra biraz mide bulantısı ve yanma yaşamıştım...
endişelenme canım hiç,sen içini rahat tut daha çok 6 haftadan sonra hissediliyor bulantılar falan...

herkese günaydın...

kızlar çok endişeli bi haftasonu geçirdim. belirtilerim gittikçe azalıyor. geçen hafta mide bulantısı ve halsizlik vardı çok. göğüslerime dokunamıyordum, o derece acıyordu.
haftasonu mide bulantısı ve halsizlikten eser kalmadı. göğüs ağrılarım da bugün iyice geçti...
acaba b hcg düşüyor da, o yüzden mi böyle oluyor?
çok korkuyorum. çok üzülüyorum. akşam doğru dürüst uyumadım.
bu akşam ya da yarın sabah b hcg testi yaptıracağım bir kez daha.
umarım bebeğim iyidir. :a015:

bende surekli kendimi dinliyorum elysioncum.
daha once gelismeyen gebelik yasadıgım icin surekli tetik halindeyim.
cuma gunu dr a gidecegim insallah bir sorun yoktur

merhaba elysion
canım bu kadar strese sokma kendini sakin ol kaç haftalık senin idrar testinde felan çıkıyomu biraz sabırlı ve sakin ol bebeğin için

canım ben cuma girmeyi dusunuyorum 4+6 iken yani.
sen girdin mi bi daha

bidaha girmedim canım 15 gün sonra felan doktora gitmeyi düşünüyorum
ama hergün gidip görmek istiyorum sanki hamile deilmiş gibi geliyo karnımız şimeden anlamıcaz heralde :) hep uykum var uyuyup duruyorum
bide 3 gündür acaip mide bulantım var.Ne yesem fayda etmiyo
senin nasıl geçiyo canım :CüvCüv:

merhaba elysion
canım bu kadar strese sokma kendini sakin ol kaç haftalık senin idrar testinde felan çıkıyomu biraz sabırlı ve sakin ol bebeğin için

geçen pazartesi b hcg değerim 387 çıktı. 3+5 haftalıktı sat'a göre.
sonra 4+1 iken doktora gittim, keseyi gördük. 3 mm idi.
o zamanlar mide bulantısı, halsizlik gibi belirtiler zaten vardı. doktor normal göründüğünü söyledi. 6. haftada kalp atışlarını dinlemek için gidicez. ama o zamana kadar sabredemem. bir kez daha b hcg baktırmak istiyorum. 4+5 günlük hamile olup, hiç belirtimin olmaması yüzünden çok endişeliyim. inşallah korktuğum gibi olmaz.
teşekkürler arkadaşlar. :gitme:

arkadaslar benimde uyku hali harici hicbir belirtim yok..
arada cok hafif kasıklarımda agrı oluyor ama geçiyor kayda deger bisi degil yani
mide bulantim basdonmem falanda yok. cuma gunu dr gidip ultrasona girecegim.
ınsallah bir aksilik cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…