2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bende mart annesi olacağım inşallah...oğlumda mart bebeği,2.de öyle olcak kısmetse...
ben ayın 23 ünde adet görmem gerekiyordu örmeyinde test yaptım çok silik olarak çıktı,dünde dr ye gittim,biraz kanamam ve sancım vardı,
keseyi göremedik henüz,o nedenle kan aldı test yapmak için,bide progestan verdi,
kanama olduğu için düşük ve dış gebelik olmasından şüphelendi bende şimdi bol bol dua edip yarını bekliyorum inşallah bu sefer keseyi görürüz...

hoşgeldin canım aramısa inş.sende mart annesi olursun sende.:1hug:

canım hoşgeldin inş. keseyi görürsün sonrada kalp atışlarını duyarsın inşaallah

arkidişler,şu an kaç hamişimiz var,merak ettiydimde,güzel bi liste yapılsa,.bizde iç çeksekk:sm_cool: :sm_cool: :1rolleyes: :1rolleyes:sositososito sositososito

Herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

Canım elevit verdiyse dr o da yeterli..

Demir olarak gnyoferrasanol veriliyor hamilelere..Onun içinde de zaten folik asid var...:1hug:

Herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

Canım elevit verdiyse dr o da yeterli..

Demir olarak gnyoferrasanol veriliyor hamilelere..Onun içinde de zaten folik asid var...:1hug:

Çok teşekkür ederim cevap için : )

Benim aldığım test 5-6 lira civarındaydı sanırım. En pahalılarından almaya bence de gerek yok. Hepsinin içinde aynı reaktif madde var yerimseniben sadece kullanım tarihinin geçmemiş olmasına dikkat edin.

Benim daha adetime 4-5 gün var...gamyoncuiremsu

Netten aldığım ucuz testleri deniyorum..Daha önceki hamileliğimde de adetime 2 gün kala öğrenmiştim...Ucuz testlerle...a.s

bilenlere bir sorum olacak;
dün 4+1 idim. keseyi gördük. 3 mm henüz. doktor iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
keseyi görmüş olmamıza rağmen, dış gebelik veya kimyasal gebelik riskim var mı acaba? bunlardan biri olsa yine de kese görünür müydü?
hamilelikle ilgili hiç bilgim yok. elim ayağıma dolaşmış vaziyette. kafam sorularla dolu :uhm:

canım hoşgeldin inş. keseyi görürsün sonrada kalp atışlarını duyarsın inşaallah

hoşgeldin canım aramısa inş.sende mart annesi olursun sende.:1hug:

kızlar, su bebeğin kesesini bir görsem çok rahatlayacağımda,şimdi biraz endişeliyim,kaybetmekten çok korkuyorum...

benim gibi dr ye gidip te keseyi göremeyen arkadaşlar varmı aramızda...?

ben easy and fast diye bir test alıp yaptım....iki tane yaptım 2 sindede pozitif çıktı,sonuçta hangi test olursa olsun hamileysen verir sonucu

Hayır bu testlerin duyarlılığıyla ilgili..Hamile olunduğu halde bir süre idrar testleri sonuç vermeyebilir..İşte bunun için kan testi ister dr..Çünkü erken gebelikte idrar testleri hassasiyet bakımından ölçümde yeterli gelmeyebiliyor..Bazı idrar testleri 50 miu/ml bazıları 25 miu/ml bazı erken gebelik testleri de 10 miu/ ml...

Ama kan testi ile 0,00 a dek ölçüm imkanı var..

Eğer böyle yazarsanız insanların umudu kırılır..

kızlar, su bebeğin kesesini bir görsem çok rahatlayacağımda,şimdi biraz endişeliyim,kaybetmekten çok korkuyorum...

beta hcg en az 1000-1500 civarı olunca kese görülüyor diye biliyorum..

Rahimde kese görüldüyse kimyasal gebelik dış gebelik diye bir sorun yok canım,endişe etme..:1hug:

2-3 hafta sonra da kalp atışı duyulur inşallah opuyorumnanaktan

ben dün gittim doktora. çok erken olduğunu söyledi. büyük ihtimalle keseyi de göremeyiz dedi ama küçük siyah bir nokta bulmayı başardık :teytey:
endişe edecek bir durum yok yani, 4 hafta henüz çok erken. umarım bir dahaki sefere görürsün bebeğini.

Rahimde kese görüldüyse kimyasal gebelik dış gebelik diye bir sorun yok canım,endişe etme..:1hug:

2-3 hafta sonra da kalp atışı duyulur inşallah opuyorumnanaktan

umarım öyle olur...
mesajlarını okudum. senin için de dua ediyorum, inşallah bu ay kavuşursun sen de bebeğine. inşallah bundan sonrası çok güzel olur senin için. bunu çoktan hakettin...
:1hug:

bengusu hayırlı olsun canım Allah hayırlısı ile kucagına almayı ansip etsin

benim sat 30 mayis, asilama yolu ile hamile kaldım

sağol canım,amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
benim sat 21 mayıstı en son o zaman regli olmuştum.

Allah nazardan korusun seni ve bebeğini

doktorum bana folik asit verdi ,onu içiyorum onun dışında başka bir ilaç vermedi :1hug:

hoşgeldin mart annemiss 4.oldun.darısı başımısa inş.

teşekkür ederim,inşallah darısı başına :Saruboceq:

teşekkür ederim canım,şu an kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama tahminen 4 haftayı geçmişimdir,en son regli gördüğüm tarih 21 mayıstı,dünde keseyi gördük ,kalp atışlarını ne zaman görürüz bilmiyorum sanırım 6. haftada duyulor,benim haftaya perşembe tekrar kontrolüm var çünkü düşük tehlikem olduğu için tekrar gitmem gerekiyor,fazla endişelenme,korkma önemli olan sağlıkla gelişmesi ve doktorunu iyi seçmen,inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini opuyorumnanaktan

benim çok ateşim vardı özellikle sabahları ve ayaklarım yanıyordu,inşallah hamilesindir canım a.s.

sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :Saruboceq:

hangi marka testi uyguladınıs kıslar,o ucuz olanlardanmıydı?

marka önemli değil bence ben eczaneden 5 tlye almıştım testi ve pozitif çıktı,kan testide bunu doğruladı.

canım gözünaydın,seninle aynı durumdayız tek farkımız benim kanamam yok,rahimde kanama başlamış,dün doktorum söyledi ve bana da aynı ilacı verdi,1 hafta yatacaksın dedi,inşallah bugünleride sağlıkla atlatırız :1hug:

hiç bir fikrim yok canım :uhm:

canım ben idrar testlerinin değerlerinin farklı olduğunu bilmiyordum,hepsi standart bir değerle yapılıyor sanıyordum,o nedenle böyle yazdım,haklısın bunu bilmeden yanlış yazmışım...o zaman tabiki değişir...

beta hcg en az 1000-1500 civarı olunca kese görülüyor diye biliyorum..

canım,kan testimin sonucu henüz çıkmadı,bende onu bekliyorum sabırsızlıkla,en az değerin bu kadarmı olması gerekiyor ultrasonda gözükmesi için?

ya benim dr beni korkuttu biraz galiba,bana hesabımıza göre 4 haftalık,şimdi sağlıklı bir gebelikte görmemiz gerekirdi dedi,birde benim az kanama var belkide dr o nedenle endişelendi,benide endişelendirdi:uhm:
öff kötüye yormak istemiyorum....

FLASH FLASH FLASH..:lepi: :lepi: arkidişler kendimi tutamadım,eczaneye gittim,bi koşu gebelik testi aldım,şu an elimde,adetime beş gün var,.çıkarmı acepdelikafadulden delikafadulden dua edin benim içinnn

FLASH FLASH FLASH..:lepi: :lepi: arkidişler kendimi tutamadım,eczaneye gittim,bi koşu gebelik testi aldım,şu an elimde,adetime beş gün var,.çıkarmı acepdelikafadulden delikafadulden dua edin benim içinnn

biraz erken değil mi ama inşallah hamilesindir ancak kan testinde daha sağlıklı sonuç alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…