2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:1rolleyes: :1rolleyes:hamile arkadaşlara bi sorum olacak,iki gündür acayip ayaklarım aşırı derecede sıcak,birde ellerim,soğuk suya sokuyorum ayaklarımı,banamısın demiyo.bu belirtimi acaba:1shok: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

benim el ve ayaklarım değil de, karnım ve bacaklarım çok sıcaktı. özellikle sabahları kalkınca... üşüttüm diye düşündük hep.
umarım içimizden geçen başına gelir a.s

arkadaşlar benimde bacaklarım hep ateş gibiydi kasıklarımda ağrıdğı için hep üşüttüm sandım bu belirti bi çok kişide varmış demek

Daha günüm gelmedi yani dengesiz yumurtladığım için bilmiyorum bugün 32.günüm pazargününden sonra şansımı bir denesem gelirmisin meleğim..

ben adetime 2 gün kala idrar testi yaptım evde. ikinci çizgi ancak çoook dikkatli bakınca görülüyodu. sonra kanda baktırdım, 387 çıktı değerim. bu ay erken yumurtladım sanırım ben. bebek de o yüzden oldu, değerlerim de o yüzden erkenden yükseldi.
siz de adetinize 1-2 gün kala şansınızı deneyin, mart bebekleri daha da çoğalsın.
allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla... a.s.

Balsuratım bende hiç akıllanmayacağım şubat annelerinde süründüm bende sonra hiç girmedim bir baktım Mart gelmiş hadi ordada şansımı deneyim dedim opuyorumnanaktan

canım senin gibi oldu benimde 2 gün kala benimde silik çıkmıştı kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…